ehueh gecerken alacagınız 3 sıskocuk hamıleyı nasıl tasısın :) eger ucakla geleceksınızde 3 hamıle kabul etmezler.. o kadar rıskı de goze alamazlar heuhehe..
evden ise, isten eve 15er dakika yürüyorum, yetmezmi .. bide arada cikiyoruz esimle disari..
ama istedigim kadar tedbirli cikayim disari.. yine geliyor cisim, yine geliyor..
benneyaptımki
Kızlaaaaar!!!
Süper bişey oldu!!! Bazılarınız biliyor msn de bahsetmiştim, kendi doktoruma veda maili yazıp gönderiyorum diye... malum artık maddi olarak yetişemediğimden kendisine devam edemeyecektim. Maili yazdım gönderdim ve durumumu da açıkladım Kendisinden cevap geldi az önce. Başka bir hastanede doğursam bile, doğuma kadarki bütün takiplerimi ücretsiz yapmak istiyor... O kadar mutlu oldum ki hemen sizinle de paylaşmak istedim... hihoyyythihoyyythihoyyyt
Kızlaaaaar!!!
Süper bişey oldu!!! Bazılarınız biliyor msn de bahsetmiştim, kendi doktoruma veda maili yazıp gönderiyorum diye... malum artık maddi olarak yetişemediğimden kendisine devam edemeyecektim. Maili yazdım gönderdim ve durumumu da açıkladım Kendisinden cevap geldi az önce. Başka bir hastanede doğursam bile, doğuma kadarki bütün takiplerimi ücretsiz yapmak istiyor... O kadar mutlu oldum ki hemen sizinle de paylaşmak istedim... hihoyyythihoyyythihoyyyt
alyasulin valla kalbin temizmiş canım..afiyet olsun ne güzel yaaa..bende mutlu olmak istiyorum pasta börek yiyip :roflol:
bende cumartesi günü yapacağım aşureyii buğdayı cuma alacağım.1 gün ıslatmam lazım sonra..ama kendime şekersiz yapcam ne kadar tadı olur orasıda meçhull:1no2:
kızlar aşkolsun yaa bütün gün msn deydim kimse almadı beni konuşmaya.:mymeka:.arkamdan işlermi çeviriyorsunuz yoksa dökülün bakiiimkaydirigubbakcemile3
denizimmmm ay çok sevindim bak bebiş doğmadan kendi nasibiyle geliyor..dr unuda takdir ettim Allah daha çok versin..sırf para için yapan biri değilmiş demekki...
Dilekcim valla ne güzel olmuş, afiyet olsun oh!!!! Kısmetse gelir Şam'dan Yemen'den, kısmet değilse ne gelir elden diye buna diyorlar...
anlıycanız canım sıkkın çok üzüldüm emeklerime acıdım yazıklar olsun dedim. hele de benim gibi mesleğine aşık bir insan olunca o kadar ağır geliyor ki laflar anlatamam. allah sonumuzu hayretsin bebelerimizi böyle insanlarla arkadaşlık etmekten korusun. devlete millete hayırlı bir evlat olsunlar.aminnnnnnnnnnnnnn
anlıycanız canım sıkkın çok üzüldüm emeklerime acıdım yazıklar olsun dedim. hele de benim gibi mesleğine aşık bir insan olunca o kadar ağır geliyor ki laflar anlatamam. allah sonumuzu hayretsin bebelerimizi böyle insanlarla arkadaşlık etmekten korusun. devlete millete hayırlı bir evlat olsunlar.aminnnnnnnnnnnnnn
ya kızlar asagıdakı urunlerı hangı marka ve veya nasıl bısı aldınız? ve ne kadar? netten sıparıslerımı yarına kadar tamamlıcam artık.
bebek tarak ve fırcası
burun aspıratoru
tırnak makası
derece
termometre
kulak pamugu
Maaşallah kızına canım.. Aman dikkat et yediklerine,sorun yaşama sona yaklaşırken.online olan gece kuşlarına merhabalar iyi geceler.geçmişiki günü okuyamadım umarım herkes iyidir.
bu gün doktor kontrolum vardı.kızımın gelişimi iyiymiş 1400 gr olmuşuz.ben haftamı bir önden hesaplıyormuşum yani 29 haftalıkız.bide doğum iznini filan konuşup 32.haftayı ayarladık.bidee çok önemsiz ya sona bıraktım:)) şekerim yüksekmiş.tokluk 180.cuma günü 100 lük yükleyecekler.üç beyaza dikkat dedi .ben yemediğimi idda ediyorum.eşim de 24 saat yiyosun diyo :)
Bende hayal ettim çok süper bir görüntü olurdu hakikaten.kızlar yaaa, birden bir alışveriş merkezinde buluştğumuzu hayal ettim. 5-6 kişi mesela ve hepimizin de karnı burnunda... Çevredekiler, etrafa bakınıp kamera falan ararlar herhalde... :roflol::roflol::roflol:
hakkaten şaka gibi çünkü....
Benimde aklımda ve dilimde hep o var. Çok alıştım ben karnımdakine. Özlüycem bu hareketleri izlemeyi.bı cok dogum yapan anneden duydum.. son anlarda cıksın gelsın artık yeter dıyordum ama ınsan karnındakı hareketlerını falan cok ozluyor o yuzden bugunlerınde kıymetını bılın dıyorlar...Haydı kızlar cıkarın hamılelıgın tadını.. bırakın agrıları sızlanmayı...delikafadulden
kardesım de hatta gecen yakındı oyy uykuya hasretım falan dıye..dedım sok ıcerı gerı..oyle daha rahatın madem.. yok ya ben onu cıkarana kadar neler cektım bılıyormusun dedı kaydirigubbakcemile3
Maaşallah valla bitsin artık temizliğin yawrım yoruldun ama yaw. Annen gelince ilgilenemiycen bitkinlikle bak.slm kizlarrr, ben yine temizlikle ugrasiyorum:roflol:mutfagi dip temel temizledim iyi oldu, birkac gunluk isim kaldi onlarida bitireyim piril piril yapicam dogumumu:dance:
dun bende seker sonucumu aldim normalmis, demirimde normalmis, eee o kadar vitaminler suruplar ilaclar bilmemneler normal ciksin artik:icecream:
Bende yürürken artık çabuk geliyo çişim ama yol üstündeki alışveriş merkezine mutlaka uğruyorum. Boşaltmadan gidilmez anacım. delikafadulden
yürü canim yürü..
burda havalar müsayit olsa bende yüricemde..
-14 derece.. soguk ya.. ve kaygan..
bide ne zaman yürüyüse ciksam wcye gidesim geliyor -tatlicadiarzu-
Kızlaaaaar!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?