2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ehueh gecerken alacagınız 3 sıskocuk hamıleyı nasıl tasısın :) eger ucakla geleceksınızde 3 hamıle kabul etmezler.. o kadar rıskı de goze alamazlar heuhehe..

biz özel ucagimizla gelcez bi kere tamammi :1closedeyes:

oooo cerezım bahane mahane yok... doktorumun anlatmıstı hastalarından bırının 5 dk da bır ıdrarı gelıyormus o yuzden dısarda hıc yurumuyormus ama onun yerıne 1 saat boyunca evın ıcınde dolanıyormus yuruyus gıbı.. hadı kalk bakem saat tutmaya basla...delikafadulden[/QUOTE]
evden ise, isten eve 15er dakika yürüyorum, yetmezmi .. bide arada cikiyoruz esimle disari..
ama istedigim kadar tedbirli cikayim disari.. yine geliyor cisim, yine geliyor..

Kızlaaaaar!!!
Süper bişey oldu!!! Bazılarınız biliyor msn de bahsetmiştim, kendi doktoruma veda maili yazıp gönderiyorum diye... malum artık maddi olarak yetişemediğimden kendisine devam edemeyecektim. Maili yazdım gönderdim ve durumumu da açıkladım Kendisinden cevap geldi az önce. Başka bir hastanede doğursam bile, doğuma kadarki bütün takiplerimi ücretsiz yapmak istiyor... O kadar mutlu oldum ki hemen sizinle de paylaşmak istedim... hihoyyythihoyyythihoyyyt

canım cok sevındım buna.. cok guzel bır haber bu.. bak o kadar agladın huzunlendın bugun Allahım guldurdu senı..

benim haberim yokdu..
cok sevindim be adacim.. bak .. bi kapi kapanirsa birdigeri acilir.. :teselli:
allah razi olsun doktorundanda..
:1rolleyes:

iyi akşamlar kızlarr sizinle bişey paylaşmak istiyorum dün burda bazı arkadaşlar aşureden bahsetmişti benimde söylemesi ayıp canım çekmişti ama dışardan yemek istemiyordum yani pastaneden falan ama bi düşündümde dedim benim burda pek komusum yok olanda yapmaz dedim bugun dişciye gittim ordanda biyere ugrucaktım vazgeçtim eve geldim 5 dakka sonra kapı calındı bı baktım bızım karsı komsuya asure getırmısler delikafadulden komsum evde olmadıgı ıcın bana bırakmak ıstedı ve bende olur dedım bı de baktım tepsıde bı tanede fazladan var kadın dedı buda senın nasıbınmıs dedı delikafadulden kızlar valla okadar guzel gorunuyordukı cok sevındım tşk ettim kapttım kapıyı oturdu yedım ama bıyandanda kadına bı dua ettım bı dua ettımkı anlatamam :)) ALLAH 'A IN hikmeti deim bu ya valla rabbim sen ne büyüksün çok şükür :Saruboceq: yani kızlar bunu paylaşmak istedim sizinle ve çokda mutlu oldum bi tabak aşureyle :))

DEnizcim çok sevindim canım senin adına ALLAH razı olsun doktorundan ya rabbim kimseyi darda bırakmasın inşlh :Saruboceq: gözün aydın canım :teselli:

alyasulin valla kalbin temizmiş canım..afiyet olsun ne güzel yaaa..bende mutlu olmak istiyorum pasta börek yiyip :roflol:
bende cumartesi günü yapacağım aşureyii buğdayı cuma alacağım.1 gün ıslatmam lazım sonra..ama kendime şekersiz yapcam ne kadar tadı olur orasıda meçhull:1no2:

kızlar aşkolsun yaa bütün gün msn deydim kimse almadı beni konuşmaya.:mymeka:.arkamdan işlermi çeviriyorsunuz yoksa dökülün bakiiimkaydirigubbakcemile3

denizimmmm ay çok sevindim bak bebiş doğmadan kendi nasibiyle geliyor..dr unuda takdir ettim Allah daha çok versin..sırf para için yapan biri değilmiş demekki...

Dilekcim valla ne güzel olmuş, afiyet olsun oh!!!! Kısmetse gelir Şam'dan Yemen'den, kısmet değilse ne gelir elden diye buna diyorlar...

Canım cok saol vala aynı dedıgn gıb oldu RABBİME şükürler olsunn ya ALAH herkezin gönlüne göre versin :Saruboceq:

Dilekcim valla ne güzel olmuş, afiyet olsun oh!!!! Kısmetse gelir Şam'dan Yemen'den, kısmet değilse ne gelir elden diye buna diyorlar...

saol cnm valla çok güzel oldu ama getırene okadar da ettımkı bu hamıle halımle kadın cennetlik oldu valla a.s

selam kızlar. önce geçmişle ilgili yorumlar yapayım.
sühendancım inşallah şekerin 100lükte normal çıkar.
adacyommmm ççooooooookkk sevindim bebişin nasibi ya allaha şükür.
alyasulin canım benim ne çok istemişin yaa bebişimizin nasipleri bunlar.
eysancım bence yeterli. bir kaç parçada yeni alınca yeter.
buluşma ayarlanmış büyük ihtimalle gelemem şubat sonuna kadar ben çalışıyor olacağım. hafta sonu da çalışıyorum ama kısmet bakalım nolur?

bugün kötü bir gün geçirdim. öğrencinin biri beni o kadar sinirlendirdi ki elim ayağım titredi sinirden. bebeğimin kasıldığını hissettim içimde ardından her akıntımda korktum elli defa tuvalete gittim.
öyle kötü bir sınıf ki anlatamam sınıftan bir öğrenci diğer sınıftaki bir arkadaşını bıçakladı düşünün yani bu sınıftaki çocukları. bu sınıftan yine böyle iyi olmayan bir öğrenci konuşup duruyordu ders boyunca bende sınıfın huzurunu bozuyor diye dışarıdaki ağaçtan yaprak istedim maksat sınıftan biraz uzaklaştırmak. sonra geldi gene konuşup duruyor gene dışarı gönderdim geldi banane ya diyo yoruldum gitmem dedim ki bak işte sende bizi böyle yoruyorsun demezmi ki öğretmenlikte iş mi dört duvar arasında dönüp duruyorsunuz onu yapmakta ne var bende yaparım onu. o kadar sinir oldum ki anlatamam bağırdım çağırdım elim ayağım titredi sinirden. neyse ki zil çaldı öğretmenler odasına çıktım boğalar gibiyim burnumdan soluyorum. millet soruyor noldu bende tutamadım kendimi ağladım, korktum bebişime birşey oldu diye. o arada müdür yardımcısı geldi bi baktı ben ağlıyorum çünkü olağan üstü bir durum onun için beni hiç böyle görmemiş,derse girmedim son derste arkadaşlar sağolsunlar yerime derse girdiler ben dinleneyim diye. neyse müdür yardımcısı aradı beni gittim yanına çocuğa dilekçe yazmış imzalattı bana. meğerse sabah bu çocuğu eve göndermiş aynı haltları yediği için. gene aynı şeyleri yapınca baktım adam vuruyo kırıyo etrafı. neyse böyle kötü bir olay yaşadım. sanırım disipline gidecek gerçi bu konuda kendimi suçlu hissettim biraz ama sonra düşündüm de geçen seneden beri o kadar tuttum ki kendimi o kadar çok iyiliği için uğraştım ki anlatamam. diyorum ki ben sana bu kadar iyilik yaptım niye böyle yapıyorsun. evet yaptınız biliyorum ama napim diyo. ayyy aklıma geldikçe çıldırıyorum. oğlumda korktu. oğluma bir şey olcak diye öldüm öldüm dirildim

anlıycanız canım sıkkın çok üzüldüm emeklerime acıdım yazıklar olsun dedim. hele de benim gibi mesleğine aşık bir insan olunca o kadar ağır geliyor ki laflar anlatamam. allah sonumuzu hayretsin bebelerimizi böyle insanlarla arkadaşlık etmekten korusun. devlete millete hayırlı bir evlat olsunlar.aminnnnnnnnnnnnnn

evet kizlar..
ve bir gün daha bitti..
bir gün daah eksildi safagimizdan..
ben kaciyorum.. iyi bakin emi kendinize..
kizim su an direniyor icimde.. semsert oldu yavrucak:asigim:

selam söylüyor galiba size.. öptük sizi
a.s.

ya kızlar asagıdakı urunlerı hangı marka ve veya nasıl bısı aldınız? ve ne kadar? netten sıparıslerımı yarına kadar tamamlıcam artık.

emzırme sutyenı
bebek tarak ve fırcası
burun aspıratoru
tırnak makası
derece
termometre
kulak pamugu

Son düzenleme:

canım benim geçmiş olsun
sevgisiz büyüyen çocuklar genelde böyle sorunlu oluyor kaybedicek şeyleri yok çünkü
sen bebişini düşün canım sakin olmaya çalış

ayy ınanmıyorum ya ne ogrencıler var ne evlatlar var cok zor valla..bızım zamanımızda gıkımız cıkmazdı dıcem ama bende calıskan ogretmen masasının onunde oturan ogrencılerdendım :) dersı derste dınlemek yeterdı evde calısmazdım.. hep dersı derste dınle sonucta ogretmen soylemedıgı seyı sormaz der not alırdım...:)

canım sen elınden gelenı yapmıssın uzme kendını..

melekcim bebek malzemeleri genelde kaliteli zaten sen bütçene göre bi tercih yap artık
kulak pamuğunu bebek için alıyorsan doktorlarda pek tavsiye etmiyor canım steril bi pamukla temizleyebilirasin bebişin kulaklarını

Damlacım valla hayret ve dehşetle okudum yazdıklarını. Bu çocuklar ne olmuş böyle yaaa!!! Çok üzüldüm canım, Allah yardımcın olsun. valla üzülmekte çok haklısın ama sen yine takmamaya çalış. Biz it gibi korkardık öğretmenlerimizden. hele ki böyle bir durumda öğetmenimizi üzmek falan... Yeni nesli anlamak çok zor. Kendini üzme lütfen. Biz seni çok seviyoruz. Umarım bundan sonra böyle bir sorun yaşamazsın canımmmm.

Maaşallah kızına canım.. Aman dikkat et yediklerine,sorun yaşama sona yaklaşırken.

Bende hayal ettim çok süper bir görüntü olurdu hakikaten.

Benimde aklımda ve dilimde hep o var. Çok alıştım ben karnımdakine. Özlüycem bu hareketleri izlemeyi.

Maaşallah valla bitsin artık temizliğin yawrım yoruldun ama yaw. Annen gelince ilgilenemiycen bitkinlikle bak.

yürü canim yürü..
burda havalar müsayit olsa bende yüricemde..
-14 derece.. soguk ya.. ve kaygan..
bide ne zaman yürüyüse ciksam wcye gidesim geliyor
-tatlicadiarzu-
Bende yürürken artık çabuk geliyo çişim ama yol üstündeki alışveriş merkezine mutlaka uğruyorum. Boşaltmadan gidilmez anacım. delikafadulden

canım çok sevindim inşallah kısa zamanda iş probleminizde hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…