2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benmi ya dikkat et kendine ya bebişini düşün annesi sen böyle üzülünce oda etkilenmiştir sen iyi ol ki yigenimde iyi olsun gerçi sende haklısın insan bişey emek edip karşılıgını goremeyeyince sinirler alt üst oluyor sıkma canım kendini onunda hakkında hayırlısı olsun belki o ococugunda ailevi sorunları vardır sahip çıkanı yoktur. SEn yinede dikkat et kendine ve yigenimize annesi canınıda sıkma suclulukda hissetme sen elinden geleni yapmışsın cnm a.s.

Melekcim ben termometreyi kulaktan ölçenden aldım. Albümğmde resmi var. Truly diye markaydı yanılmıyorsam... Tırnak makası ve burun aspiratörü nuk marka. hepsi gayet ekonomik şeyler. Yine irembebenin sitesinden bakabilirsin...

damlacım senin adına çok üzüldüm ve gelecek nesilden korkar oldum benim eşimde öğr buna benzer şeyler anlatıyor resmen insanın kanı donuyor geleceğimizi kimlere emanet ediyoruz allah sonumuzu hayır etsin

kızlar bebişlerin isimlerine karar verdiniz mi
biz gökçe ismini düşünüyoruz bi değişiklik olmazsa
ilk prensesimin adı da ece

kızlar bu gün eşim okuldan gelirken erdem hastanesine uğradı fiyet sormak için sezeryan 500 müş ben 750 olarak biliyorum çünkü apr komşum 2 ay önce doğum yaptı 750 ödedi acaba resmi kurum çalışanıyla ssknın fiyatı farklımı kızlar erdemde yoğun bakım ünitesi varmı acaba bileniniz varmı sanırım doğumu orada yapıcam afiyette 350 erdem 500 arada çokbi fiyet farkı yok ama benim işim belli olmaz son anakadar fikrim değişebilir yaş ilerleyince daha seçici olunuyor

en ıyısını yapıyorsun buketım gez ve yuru bol bol.. benım yerıme de yuru.. melegın nıyetıne de bende kolay yapayım dogumu ehueheh :lepi:

Tamam canım aklımda bundan sonra. Sen hiç merak etme,senin yerinede yürüycem tatlım.

Çok akıllıca birşey yapmışsın Denizcim.Helal olsun Dr.unda hakikatli doktormuş Allah razı olsun. Bebişin nasibiyle gelecek bak bunlar sinyalleri. Anneside akıllı ve bebişi için bütün çabası. Şeniz

Dileğin öyle kuvvetliymişki nasibin gelmiş seni bulmuş bak. Afiyet olsun canım yarasın kuzucuğunada sanada.

Kıyamam fencim. Hiç iyi olmamış valla canım. Allah sabır versin bu yeni nesille uğraşmak,onları dizginlemek çok zor.. Gelmiş - geçmiş olsun canım. Ağlamış rahatlamışsın,takma emi tatlı öğretmenim benim

damlacım senin adına çok üzüldüm ve gelecek nesilden korkar oldum benim eşimde öğr buna benzer şeyler anlatıyor resmen insanın kanı donuyor geleceğimizi kimlere emanet ediyoruz allah sonumuzu hayır etsin

Evet valla Allah öğretmenlere sabır versin.
Tabi böyle bir nesilde kendi çocuklarımız içinde endişeliyim valla. Allah esirgesin yawrularımızı.

selam kızlar ne çok yazmışşınız oku oku bitmiyor ben de üç dört gündür giremiyorum hepiniz iyisinizdir umarım...
benim ağrılarım oluyor bu ara hayırlısı bakalım..

kızlar isim konusunda çok kararsızım bebek gündemde yokken birsürü güzel isimler aklıma geliyordu şimdi ise hiç aklıma gelmiyor eşimde söylediğim isimleri beğenmiyor büyük kızımın ismi şebnem onada uygun olsun istiyorum fikir verin kızlar

slm güzeller ben pek giremiorum kuruk sokumu dene yer çok batıo popoma oturamıorum ama ben yinede hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıorum çünkü bugünleri özlicemi düşünüorum öptüm sizleri çok

kızlar ben şimdilik çıkıyorum ödev yapıcaz ödev bitince görüşürüz çok hızlı ilerlemeyin sonra okuması zor oluyor hepinizi öptüm

selam kızlar biz geldik.
laviniacım geçmiş olsun.dinlen sen canım.
denizcim adına çok sevindim vallaha.çok iyi oldu sen ve kızın için.ee bu sevinçle siz kesin buluşursunuz istanbulda.aşk olsun biz kaldık burda üvey evlat gibi.
fencicim canım çok üzüldüm olanlara ya. sen kendine ve bebişine dikkat et canım.aman diyim az bir yolunuz kaldı rabbim korusun sizi.

Son düzenleyen: Moderatör:
dilekcim afiyet olsun sana.dün gerçekten bende annem yapar getirirmiki acaba bana aşure demiştim.çünkü annem harika yapar.ne kadar çok içten diledimse bunu bugün iş yerinde yemekhanemizde aşure çıkmış.koca bir tabak yedim harikaydı.nasip işte.

melekcim ben bebiş için olan tırnak makası,biberon,burun aspiratörü bunları bebedor marka aldım.
kendim içinde emzirme sütyeni atletini bebetto marka aldım canım.

irembebeye gidecek arkadaşların işine yarayacak bir kroki. bu krokide 4 tane mağaza görünüyor. muhtaımızın da tecrübelerinden faydalanarak söylüyorum. sultanhamam caddesi ile büyük postane caddesinin kesiştiği yerdeki köşede bulunan mağaza 3 katlı ve büyükmüş. bilginize...

muhtarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz. iyiki varsın canımmmm

aaa biliyorum ben o markayı, cok satıyormus, cok kullanisliymıs.
bende ondan alicam.

ayrıca denizcim inanilmaz sevindim, cok guzel bir hareket doktorununki. sagolsun.
cok sanslisin.

biz bıcı bıcı yapıp gelcezzzz öpüyoruz sizleri

damlacimmm canım arkadasim uzme kendini bosver.
bebegini dusun tamammi.

Canım sen emekli sandığı mısın, yoksa SSK mı? Afiyet Hastanesi'ne yeni sordum normal doğum 250, sezeryan zorunlu ise 500 fark alınıyo SSK lıdan...
Erdemdeki fiyatlar, SSK lı fiyatlar mı canım?

Buketcim aslına bakarsan akıllılık olsun diye değil de kadıncağız çok iyi bir insan. Bana da çok emeği geçti. Yüzyüze konuşurken söyleyemedim kaç seferdir... Ağlarım diye.. Bir de her seferinde eşim yanımda oluyor, doktorun yanında biz işsiziz de gelemiyoz deyip kocamı rencide etmek istemedim. İlerde durumum düzelirse tekrar gitmeye yüzüm olsun diyerekten, bu kadar ay devam ettikten sonra onu neden bıraktığımı anlatmayı da boynumun borcu gibi gördüm. Ben yazıp anlatınca da sağolsun doktorum; seni çok seviyom, üzülmene kıyamam, herkesin başına gelebilir diyerek bu teklifte bulundu. Ben de cevap yazdım, gururum hayır dese de kalbim evet diyor, gelicem dedim. Hem doktorumun İNSAN oluşu hem de kızımın nasibi herhalde... Allah doktorumdan da, burda dualarını ve iyi dileklerini esirgemeyen sizlerden de razı olsun.

Canım benim Şebnem adında bir arkadaşım vardı, kardeşinin adı da Seniz'di... Fikir verir mi bilmem...

Enelcim hoşgeldin, teşekkürler iyi dileklerin için...
Buluşmaya keşke siz de gelebilseniz... Ama siz Eylem'le buluşup gezme planı yaparken bizim gıkımız çıkıyo muydu, aşkolsun...
Rica ederim Damlacımmmm, muhtarlık görevimiz... halkımıza hizmet, birinci vazifemiz... delikafadulden
Siz de iyi ki varsınız, yoksa ben ne yapardım... :sm_confused:

Son düzenleyen: Moderatör:
aşk olsun denizcim.ne demek sende gelebilsen biz eylemle buluşurken.ama keşke topluca buluşabilsek onu tadı bir ayrı şimdi.

niloşcum tam bende şeniz ismini yazacaktım ama deniz benden önce davrandı.çok uygun ve ilk aklıma o geldi canım.

DENIIIZZ cookk sevindim canim Allah razi olsun doktorundan gercekten insan mis ama bak bi iylik yapti kac tane hamilenin duasini aldi haberi bile yok :))

FENCI zor bi gun olmus ama ne diyoruz no stress yinede turkiyedeki ogretmenler daha sansli benim esimde cografya ogretmeni ama agirlikli gorevi davaranis bozuklugu olan cocuklar. ne hikayeler duyuyorum bilsen aklini kaybedersin, burda oyle cocugu disariya falan gonderemezsin senden sikayetci olur. bu arada kizlar esimin bi ogrencisi okulu birakti hamile oldugu icin ikinci hamileligi ilkini aldirmis neyse dun sancilari tutuyor daha 3 ay varmis doguma hemen helikopterle baska bi hastaneye yollamislar ve bebek sezeryanla dogmus yasiyacakmis iyiymiste kizin arkadaslari soylemisler bugun.bu arada yas 15 :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…