bugün kötü bir gün geçirdim. öğrencinin biri beni o kadar sinirlendirdi ki elim ayağım titredi sinirden. bebeğimin kasıldığını hissettim içimde ardından her akıntımda korktum elli defa tuvalete gittim.
öyle kötü bir sınıf ki anlatamam sınıftan bir öğrenci diğer sınıftaki bir arkadaşını bıçakladı düşünün yani bu sınıftaki çocukları. bu sınıftan yine böyle iyi olmayan bir öğrenci konuşup duruyordu ders boyunca bende sınıfın huzurunu bozuyor diye dışarıdaki ağaçtan yaprak istedim maksat sınıftan biraz uzaklaştırmak. sonra geldi gene konuşup duruyor gene dışarı gönderdim geldi banane ya diyo yoruldum gitmem dedim ki bak işte sende bizi böyle yoruyorsun demezmi ki öğretmenlikte iş mi dört duvar arasında dönüp duruyorsunuz onu yapmakta ne var bende yaparım onu. o kadar sinir oldum ki anlatamam bağırdım çağırdım elim ayağım titredi sinirden. neyse ki zil çaldı öğretmenler odasına çıktım boğalar gibiyim burnumdan soluyorum. millet soruyor noldu bende tutamadım kendimi ağladım, korktum bebişime birşey oldu diye. o arada müdür yardımcısı geldi bi baktı ben ağlıyorum çünkü olağan üstü bir durum onun için beni hiç böyle görmemiş,derse girmedim son derste arkadaşlar sağolsunlar yerime derse girdiler ben dinleneyim diye. neyse müdür yardımcısı aradı beni gittim yanına çocuğa dilekçe yazmış imzalattı bana. meğerse sabah bu çocuğu eve göndermiş aynı haltları yediği için. gene aynı şeyleri yapınca baktım adam vuruyo kırıyo etrafı. neyse böyle kötü bir olay yaşadım. sanırım disipline gidecek gerçi bu konuda kendimi suçlu hissettim biraz ama sonra düşündüm de geçen seneden beri o kadar tuttum ki kendimi o kadar çok iyiliği için uğraştım ki anlatamam. diyorum ki ben sana bu kadar iyilik yaptım niye böyle yapıyorsun. evet yaptınız biliyorum ama napim diyo. ayyy aklıma geldikçe çıldırıyorum. oğlumda korktu. oğluma bir şey olcak diye öldüm öldüm dirildim
en ıyısını yapıyorsun buketım gez ve yuru bol bol.. benım yerıme de yuru.. melegın nıyetıne de bende kolay yapayım dogumu ehueheh :lepi:
Çok akıllıca birşey yapmışsın Denizcim.Helal olsun Dr.unda hakikatli doktormuş Allah razı olsun. Bebişin nasibiyle gelecek bak bunlar sinyalleri. Anneside akıllı ve bebişi için bütün çabası. ŞenizKızlaaaaar!!!
Süper bişey oldu!!! Bazılarınız biliyor msn de bahsetmiştim, kendi doktoruma veda maili yazıp gönderiyorum diye... malum artık maddi olarak yetişemediğimden kendisine devam edemeyecektim. Maili yazdım gönderdim ve durumumu da açıkladım Kendisinden cevap geldi az önce. Başka bir hastanede doğursam bile, doğuma kadarki bütün takiplerimi ücretsiz yapmak istiyor... O kadar mutlu oldum ki hemen sizinle de paylaşmak istedim... hihoyyythihoyyythihoyyyt
Dileğin öyle kuvvetliymişki nasibin gelmiş seni bulmuş bak. Afiyet olsun canım yarasın kuzucuğunada sanada.iyi akşamlar kızlarr sizinle bişey paylaşmak istiyorum dün burda bazı arkadaşlar aşureden bahsetmişti benimde söylemesi ayıp canım çekmişti ama dışardan yemek istemiyordum yani pastaneden falan ama bi düşündümde dedim benim burda pek komusum yok olanda yapmaz dedim bugun dişciye gittim ordanda biyere ugrucaktım vazgeçtim eve geldim 5 dakka sonra kapı calındı bı baktım bızım karsı komsuya asure getırmısler delikafadulden komsum evde olmadıgı ıcın bana bırakmak ıstedı ve bende olur dedım bı de baktım tepsıde bı tanede fazladan var kadın dedı buda senın nasıbınmıs dedı delikafadulden kızlar valla okadar guzel gorunuyordukı cok sevındım tşk ettim kapttım kapıyı oturdu yedım ama bıyandanda kadına bı dua ettım bı dua ettımkı anlatamam :)) ALLAH 'A IN hikmeti deim bu ya valla rabbim sen ne büyüksün çok şükür :Saruboceq: yani kızlar bunu paylaşmak istedim sizinle ve çokda mutlu oldum bi tabak aşureyle :))
Kıyamam fencim. Hiç iyi olmamış valla canım. Allah sabır versin bu yeni nesille uğraşmak,onları dizginlemek çok zor.. Gelmiş - geçmiş olsun canım. Ağlamış rahatlamışsın,takma emi tatlı öğretmenim benimbugün kötü bir gün geçirdim. öğrencinin biri beni o kadar sinirlendirdi ki elim ayağım titredi sinirden. bebeğimin kasıldığını hissettim içimde ardından her akıntımda korktum elli defa tuvalete gittim.
öyle kötü bir sınıf ki anlatamam sınıftan bir öğrenci diğer sınıftaki bir arkadaşını bıçakladı düşünün yani bu sınıftaki çocukları. bu sınıftan yine böyle iyi olmayan bir öğrenci konuşup duruyordu ders boyunca bende sınıfın huzurunu bozuyor diye dışarıdaki ağaçtan yaprak istedim maksat sınıftan biraz uzaklaştırmak. sonra geldi gene konuşup duruyor gene dışarı gönderdim geldi banane ya diyo yoruldum gitmem dedim ki bak işte sende bizi böyle yoruyorsun demezmi ki öğretmenlikte iş mi dört duvar arasında dönüp duruyorsunuz onu yapmakta ne var bende yaparım onu. o kadar sinir oldum ki anlatamam bağırdım çağırdım elim ayağım titredi sinirden. neyse ki zil çaldı öğretmenler odasına çıktım boğalar gibiyim burnumdan soluyorum. millet soruyor noldu bende tutamadım kendimi ağladım, korktum bebişime birşey oldu diye. o arada müdür yardımcısı geldi bi baktı ben ağlıyorum çünkü olağan üstü bir durum onun için beni hiç böyle görmemiş,derse girmedim son derste arkadaşlar sağolsunlar yerime derse girdiler ben dinleneyim diye. neyse müdür yardımcısı aradı beni gittim yanına çocuğa dilekçe yazmış imzalattı bana. meğerse sabah bu çocuğu eve göndermiş aynı haltları yediği için. gene aynı şeyleri yapınca baktım adam vuruyo kırıyo etrafı. neyse böyle kötü bir olay yaşadım. sanırım disipline gidecek gerçi bu konuda kendimi suçlu hissettim biraz ama sonra düşündüm de geçen seneden beri o kadar tuttum ki kendimi o kadar çok iyiliği için uğraştım ki anlatamam. diyorum ki ben sana bu kadar iyilik yaptım niye böyle yapıyorsun. evet yaptınız biliyorum ama napim diyo. ayyy aklıma geldikçe çıldırıyorum. oğlumda korktu. oğluma bir şey olcak diye öldüm öldüm dirildim
damlacım senin adına çok üzüldüm ve gelecek nesilden korkar oldum benim eşimde öğr buna benzer şeyler anlatıyor resmen insanın kanı donuyor geleceğimizi kimlere emanet ediyoruz allah sonumuzu hayır etsin
aaa biliyorum ben o markayı, cok satıyormus, cok kullanisliymıs.Melekcim ben termometreyi kulaktan ölçenden aldım. Albümğmde resmi var. Truly diye markaydı yanılmıyorsam... Tırnak makası ve burun aspiratörü nuk marka. hepsi gayet ekonomik şeyler. Yine irembebenin sitesinden bakabilirsin...
biz bıcı bıcı yapıp gelcezzzz öpüyoruz sizleri
kızlar bu gün eşim okuldan gelirken erdem hastanesine uğradı fiyet sormak için sezeryan 500 müş ben 750 olarak biliyorum çünkü apr komşum 2 ay önce doğum yaptı 750 ödedi acaba resmi kurum çalışanıyla ssknın fiyatı farklımı kızlar erdemde yoğun bakım ünitesi varmı acaba bileniniz varmı sanırım doğumu orada yapıcam afiyette 350 erdem 500 arada çokbi fiyet farkı yok ama benim işim belli olmaz son anakadar fikrim değişebilir yaş ilerleyince daha seçici olunuyor
Buketcim aslına bakarsan akıllılık olsun diye değil de kadıncağız çok iyi bir insan. Bana da çok emeği geçti. Yüzyüze konuşurken söyleyemedim kaç seferdir... Ağlarım diye.. Bir de her seferinde eşim yanımda oluyor, doktorun yanında biz işsiziz de gelemiyoz deyip kocamı rencide etmek istemedim. İlerde durumum düzelirse tekrar gitmeye yüzüm olsun diyerekten, bu kadar ay devam ettikten sonra onu neden bıraktığımı anlatmayı da boynumun borcu gibi gördüm. Ben yazıp anlatınca da sağolsun doktorum; seni çok seviyom, üzülmene kıyamam, herkesin başına gelebilir diyerek bu teklifte bulundu. Ben de cevap yazdım, gururum hayır dese de kalbim evet diyor, gelicem dedim. Hem doktorumun İNSAN oluşu hem de kızımın nasibi herhalde... Allah doktorumdan da, burda dualarını ve iyi dileklerini esirgemeyen sizlerden de razı olsun.Çok akıllıca birşey yapmışsın Denizcim.Helal olsun Dr.unda hakikatli doktormuş Allah razı olsun. Bebişin nasibiyle gelecek bak bunlar sinyalleri. Anneside akıllı ve bebişi için bütün çabası. Şeniz
kızlar isim konusunda çok kararsızım bebek gündemde yokken birsürü güzel isimler aklıma geliyordu şimdi ise hiç aklıma gelmiyor eşimde söylediğim isimleri beğenmiyor büyük kızımın ismi şebnem onada uygun olsun istiyorum fikir verin kızlar
Enelcim hoşgeldin, teşekkürler iyi dileklerin için...selam kızlar biz geldik.
laviniacım geçmiş olsun.dinlen sen canım.
denizcim adına çok sevindim vallaha.çok iyi oldu sen ve kızın için.ee bu sevinçle siz kesin buluşursunuz istanbulda.aşk olsun biz kaldık burda üvey evlat gibi.
fencicim canım çok üzüldüm olanlara ya. sen kendine ve bebişine dikkat et canım.aman diyim az bir yolunuz kaldı rabbim korusun sizi.
Rica ederim Damlacımmmm, muhtarlık görevimiz... halkımıza hizmet, birinci vazifemiz... delikafadulden
irembebeye gidecek arkadaşların işine yarayacak bir kroki. bu krokide 4 tane mağaza görünüyor. muhtaımızın da tecrübelerinden faydalanarak söylüyorum. sultanhamam caddesi ile büyük postane caddesinin kesiştiği yerdeki köşede bulunan mağaza 3 katlı ve büyükmüş. bilginize...
muhtarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz. iyiki varsın canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?