2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar umarım beni hatırlarsınız.bilgisayarımı düşürüp kırdım o yüzden çok ender girebiliyorum am hepinizi çok özlüyorum..bebişler sağlıklıdır umarım..oğluşum kıpır kıpır maşallah.sağlığıda iyi çok şükür benimde şekerim normal çıktı. bu arada bebişim dönmüş..kafası artık aşağıda.sağlıkla gelmesini bekliyorum.bana dua edin kızlar.sizleri ve bebişleri kocaman öptüm

canım hayatta böyle şeylerde var işte.tıpkı annem dizisindeki gibi olmuş anlattığın.allah yardımcısı olsun.ergenlik çağında anne olmuş.ne diyeyim başka.

bu arada ben ebeden yeni geldim baya sohbet ettik iyi bi kadindi:) kizimin kalbi 140 atiyodu onceden 160 ti ama ebe normal dedi umarim oyledir yarin aksamki hamilelik sinifi hakkinda bilgi aldim eglenceli biseye benziyo bakalim gorcez:)) ilginc bilgiler edinirsem sizle paylasirim , vajinaya zeytinyagi olayini sordum hicbi zarari yok cogu kisi yapiyor dedi 10 yillik ebeyim 2 kez vajinaya kesi attim dogumda dedi:)) ilginc degilmi.

canımmmmmm, unutur muyuz seni hiççç!!! Hep merak ettik seni, en çok da Saruböceq Gülşah sorup durdu... Nolur bizi habersiz bırakma... Ara sıra girmeye çalış. İyi olmana çok sevindik. Oğluşuna da çok selam teyzelerinden. Seni çok öpüyorumm!!

canım hoşgeldin.seni merak ettik.ama iyi olmana sevindim.bizde iyiyiz şükür.bebişin doğuma hazırlanmış ne güzel.benimki hala sağ yanıma sokulup duruyor kafasıyla,yer olsa sırtıma geçecek o kadar çok kafasını sokuyor sağ tarafıma.kendine ve bebişe iyi bak canım.öpüyoruz kocaman.

güzel haberlerle gelmişsin ne güzel.maşallah.bu arada benimkininde kalp atışları 137 idi en son gittiğimde.doktor düşücek artık doğuma kadar daha da düşecek dedi.normal rütmini alıcak 90 ları bulucak dedi.endişelenme canım bunun için normal.vallaha ben vajinama yağ süremem ya midem bulanır canım.

canım benim unutmadık ki hatırlayalım. maşallah paşamıza demek kıpır kpırdı hayırlısı olsun canım dualarımız seninle. öpüyoruz seni ve oğluşunu

canım sanırım normaldir kalp atışı öyle olmasa söylerdi. zeytinyağı bazı ciltlere iyi gelmiyor sorun olmasın sonra doktoruma sorcam bi cumartesi günü. ayy vajinaya kesik beni korkutuyor herkes diyor ya jilet atarlar olur biter. ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:uhm:

iyi akşamlar kızlar.....

denizcim dr. dediklerine çok sevindim....inşallah kızının kısmeti bereketi dahada artar...

fenci canım canını sıkma.....

demek toplanıyorsunuz Anadolu yakası.....belki bizde Avrupa yakasında toplanırız...

bende bugün cicilerimizi yıkadım...yarında annemle eksikleri tamamlamak için çarşıya gidicem....canım hiç bişey yapmak istemiyo..iyice saldım kendimi daha izine çıkalı şurda kaç gün oldu...bakalım ne yapıcaz...fazlada salmamak gerek...

kızlar bu benim süt sağma makinem ama manuel kuzenim almış bana ilk hamile olduğumu duyduğunda. sağolsun valla bir de teyzem verdi o da normal hani eczanelerde satılanlardan varya basitce bişey. bakalım hangisi daha verimli olacak.

adacyo canım kurum çalışanıyız ssklılardan nekadar aldığını bilmiyorum pazartesi gidicam erdeme o zaman sorarım

tamam canım haber bekliyorum senden.... Afiyete muayene gitmekten vaz mı geçtin? Bu arada ben yanlış söylemişim sana, en son 16 aralıkta gitmişim. Yani aslında önümüzdeki hafta randevu alabilirim ben de... Gideceksen denk getirelim.

iyi geceler kuzucuklaaaaaaaarrrr. öpüyorum hepinizi beni özleyin anacımmmmmmmmm byeeeee uyuyalım biz oğlumla sonra sabah zor uyanıyoruz.

canlar bende yatıyorum.dün gece uyuyamadım.bugün zor kalktım ve uykum geldi sürekli iş yerinde.

arkadasim ben hayatimda hic korse kullanmadim hangi marka kalitelidir hangisi ise yarar nasil ozellikleri olmali hic bilmiyorum. senden rica etsem bana bi marka ismi yada model ismi soyleyebilirmisin netten siparis vereyim. tesekkurler.a.s.

ben ilk doğumumda yün korsenin en küçük bedenini almıştım.sezeryan olduğum için onunla daha rahat hareket edebilmiştim.şimdi ise kom markanın tamamen agraflı içten balenli bel korsesini aldım.ayrıca toparlayı özelliğide varmış

en küçük boyunu aldım şimdilik.sonradan sadece uç değiştiricem zaten.ben sezeryan olmuştum.ilk haftadan sonra takmaya başladım korseyi hem daha çabuk toparlanmamı hem de daha rahat oturup kalkmamı sağlamıştı.bu sırada şunuda belirtmem lazım.çok şükür sorunsuz bir sezeryan ameliyatı geçirmiştim.lağmanı gece evde kendim yaptım.sabah 10 da ameliyata girdim 10.30 da çıkmışım.bebeği hemen vermişler zaten.odama geldim 3 saat sonra kaldırdılar yürümem için ondan sonrada hiç oturmadım desem yeridir.belki sezeryan ameliyatı olacakların korkularını bir nebze olsun rahatlatabilirim diye anlatmak istedim

canım bir arkadasimda bunu kullandi.
cok memnundu
gule gule kullan sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…