DENIIIZZ cookk sevindim canim Allah razi olsun doktorundan gercekten insan mis ama bak bi iylik yapti kac tane hamilenin duasini aldi haberi bile yok :))
FENCI zor bi gun olmus ama ne diyoruz no stress yinede turkiyedeki ogretmenler daha sansli benim esimde cografya ogretmeni ama agirlikli gorevi davaranis bozuklugu olan cocuklar. ne hikayeler duyuyorum bilsen aklini kaybedersin, burda oyle cocugu disariya falan gonderemezsin senden sikayetci olur. bu arada kizlar esimin bi ogrencisi okulu birakti hamile oldugu icin ikinci hamileligi ilkini aldirmis neyse dun sancilari tutuyor daha 3 ay varmis doguma hemen helikopterle baska bi hastaneye yollamislar ve bebek sezeryanla dogmus yasiyacakmis iyiymiste kizin arkadaslari soylemisler bugun.bu arada yas 15 :))
merhaba kızlar umarım beni hatırlarsınız.bilgisayarımı düşürüp kırdım o yüzden çok ender girebiliyorum am hepinizi çok özlüyorum..bebişler sağlıklıdır umarım..oğluşum kıpır kıpır maşallah.sağlığıda iyi çok şükür benimde şekerim normal çıktı. bu arada bebişim dönmüş..kafası artık aşağıda.sağlıkla gelmesini bekliyorum.bana dua edin kızlar.sizleri ve bebişleri kocaman öptüm
merhaba kızlar umarım beni hatırlarsınız.bilgisayarımı düşürüp kırdım o yüzden çok ender girebiliyorum am hepinizi çok özlüyorum..bebişler sağlıklıdır umarım..oğluşum kıpır kıpır maşallah.sağlığıda iyi çok şükür benimde şekerim normal çıktı. bu arada bebişim dönmüş..kafası artık aşağıda.sağlıkla gelmesini bekliyorum.bana dua edin kızlar.sizleri ve bebişleri kocaman öptüm
bu arada ben ebeden yeni geldim baya sohbet ettik iyi bi kadindi:) kizimin kalbi 140 atiyodu onceden 160 ti ama ebe normal dedi umarim oyledir yarin aksamki hamilelik sinifi hakkinda bilgi aldim eglenceli biseye benziyo bakalim gorcez:)) ilginc bilgiler edinirsem sizle paylasirim , vajinaya zeytinyagi olayini sordum hicbi zarari yok cogu kisi yapiyor dedi 10 yillik ebeyim 2 kez vajinaya kesi attim dogumda dedi:)) ilginc degilmi.
canım benim unutmadık ki hatırlayalım. maşallah paşamıza demek kıpır kpırdımerhaba kızlar umarım beni hatırlarsınız.bilgisayarımı düşürüp kırdım o yüzden çok ender girebiliyorum am hepinizi çok özlüyorum..bebişler sağlıklıdır umarım..oğluşum kıpır kıpır maşallah.sağlığıda iyi çok şükür benimde şekerim normal çıktı. bu arada bebişim dönmüş..kafası artık aşağıda.sağlıkla gelmesini bekliyorum.bana dua edin kızlar.sizleri ve bebişleri kocaman öptüm
bu arada ben ebeden yeni geldim baya sohbet ettik iyi bi kadindi:) kizimin kalbi 140 atiyodu onceden 160 ti ama ebe normal dedi umarim oyledir yarin aksamki hamilelik sinifi hakkinda bilgi aldim eglenceli biseye benziyo bakalim gorcez:)) ilginc bilgiler edinirsem sizle paylasirim , vajinaya zeytinyagi olayini sordum hicbi zarari yok cogu kisi yapiyor dedi 10 yillik ebeyim 2 kez vajinaya kesi attim dogumda dedi:)) ilginc degilmi.
adacyo canım kurum çalışanıyız ssklılardan nekadar aldığını bilmiyorum pazartesi gidicam erdeme o zaman sorarım
arkadasim ben hayatimda hic korse kullanmadim hangi marka kalitelidir hangisi ise yarar nasil ozellikleri olmali hic bilmiyorum. senden rica etsem bana bi marka ismi yada model ismi soyleyebilirmisin netten siparis vereyim. tesekkurler.a.s.
canım oncelıkle aynı boydan 2 tane aldın ben onlem olarak 1 tane kucuk boy almayı dusunuyorum. bırde cam mı yapısı nasıl? ben gıdıp bakamadıgım ıcın nette de yazmıyor yapısı...
gobek olayı da normal mı oldun sezeryan mı bılmıyorum ama sezeryan olanlar hemen takamıyormus.. sen ne zaman takmaya basladın korseyı.. ya bende bır korse alayım en ıyısı her ıhtımale karsı..
kızlar bu benim süt sağma makinem ama manuel kuzenim almış bana ilk hamile olduğumu duyduğunda. sağolsun valla bir de teyzem verdi o da normal hani eczanelerde satılanlardan varya basitce bişey. bakalım hangisi daha verimli olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?