2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi sohbetler.ne güzel oturuyorsunuz bu saate kadar az kaldı bebekler gelince gözleriniz hep yastıklarda olucak keyfini çıkarın ohhhh sefa olsun

kızlar boşverin indirimi falan beklemeyin, gidin metrodan alın, çok uygun vallahi ben gittim yeni doğan 2 paket aldım şimdi fiyatlarını hatırlamıyorum ama paket başına nerdeyse 5-6 lira kar yaptım

enelım ıyı geceler tatlı ruyalar.. tabııkı kızın uyutursa :dance:

Damlaaaaaaaaaaa hanı yatıp dınlenecektın gıt uyu bıras.. hadı hadı kapat uykun gelır..klava:

indirimlerden bulduğunuz bezleri stoklayın çok lazım olucak.sadece en küçük boyu almayın bu sırada.bebekler doğduktan sonra ilk 3-4 ayda 4-5 kilo alırlar onuda hesap edin.3 kilo doğsa 4 ay sonra 7 kilo civarı olur.indirimde bulursanız o boylarınıda kaçırmayın.

herkese iyi sohbetler.ne güzel oturuyorsunuz bu saate kadar az kaldı bebekler gelince gözleriniz hep yastıklarda olucak keyfini çıkarın ohhhh sefa olsun

ay demi herkes öyle diyor cnaım sıkılıyor ya uykuya hasret kalacaksın dedikçe millet acab doğpuma kadar hiç uyanmasammı diyede düşünüyorum valla

tsk.ler aykubee haftasonu esımı bı gondereyım bakıım..

oyy oyy bende kocamla bıraz ılgıleneyım..hadı kızlar ıyı geceler.. tatlı ruyalar..

benim bu kocamın acilen iş bulması lazım adam evden çıkmıyor kk nede giremiyorum sizlerden haberde alamıyorum çıldırtacak beni neysem hadi hepinizi öptüm iyi geceler

benim kızımda 9 ayım uykusuz geçmişti.ama şimdi düşünce çok cahil zamanıma rastlamış diyorum.kızım çok gazlıydı.dr umda en az 3 ay anne sütü dedi.ben emzirdikçe çocuk ağlıyordu.o kadar da sık emzirdiğim halde doymuyormuş yavrum.ne zaman dışardan yemeğe başladı çocuk uyku yüzü gördü.anne sütüyle ayda 1-1,5 kilo aldığı halde doymamış demek ki.bu sefer kesinlikle böyle yapmam diyorum.mutlaka kenara bir kutu mama atıcam.sanıyorum sütüm kilo aldıran ama tok tutmayan cinsindendi:)))

arkadaşlar bana müsade sabah 7 de kalkıyorum haliyle bu saatlerde uyku bastırıyor.sizlere hoş sohbetler.tatlı rüyalar.

yaa hangı mamadan alsak bende sutum yeterlı olmazsa dıye yada bır sorun olursa dıye yedege alayım dıyorum.. mamaları da hıc arastırmadım yarında onları bıraz arastırayım bakıım..

bır de bu ıtıbar puanları nasıl verılıyor.. Bazı arkadaslar bana ıtıbar puanı vermıs saolsunlar ama bende vermek ıstıyorum süprizzzzz

ıyı geceler albanıan.. bende kacacaktım zaten kacamadım ehueh.. neyse gece uyuyamazsam bakınırım yıne buralara..

herkese tatlı ruyalar...

aynen kızlar bebek doğunca uykuya hasret kalıyorsun yatağına büyükbi özlamle bakıyorsun tam bebiş uyudu diyon sen uzanır uzanmaz çığlığı basıyor tekrar kalkıyorsun ve artık uykusuzluktan sinirlerde geriliyor bebişinede kızmaya başlıyorsun tabiki o anlık sinirin hemen geçiyor ve neden kızdımdiyede vicdan azabı duyuyorsun ben kızımı ayağımda sallayarak sabahları ettiğimi çok iyibilirim ayağımda uyurdu ve sabahakadar ayağımda belim kopardı belimin ağrısıyla uyanırdım gerçi yazdıklarım korkutmasın sabah oluncada aranızdaki bütün gerginlikler son buluyor ve çooooooooook seviyorsun gülüşü dünyaya bedel

yazılan mesajın üstünde sağ üst köşede terazi işareti var canım. katılıp katılmadığını işaretleyip, alttaki satıra açıklamasını yazıyosun...

Niloşş, naptın hastane olayını, sana ne soruyom kaç gündür ben? afiyete gidiyon mu, hiç bişi demedin... istemiyon benle karşılaşmak herhalde... ((((

Niloşş, naptın hastane olayını, sana ne soruyom kaç gündür ben? afiyete gidiyon mu, hiç bişi demedin... istemiyon benle karşılaşmak herhalde... ((((

kız valla şu halde olmasam atlar gelırdım arada sana :) Asure yerdık :) Zaten daha kac ay once Istanbul Mart annelerı bulusalım mı baslıgını ben actım ama pek ragbet olmadı.. kafamçokkarıştı

kız valla şu halde olmasam atlar gelırdım arada sana :) Asure yerdık :) Zaten daha kac ay once Istanbul Mart annelerı bulusalım mı baslıgını ben actım ama pek ragbet olmadı.. kafamçokkarıştı

Ne kadar güzel olurdu Melekcim... hihoyyytHep böyle yatacak değilsin yaa! Allah yatırmasın... Doğumdan sonra bebişinle birlikte inşallah. Ne aşureler yapar yeriz birlikte inşallah. her zaman beklerim canım.
Senin açtığın topiği sonradan görüp panikledim ama içine ve tarihine bakınca dur dedim iyi yapmışım bu sefer tutar belki..

merhaba ben de mart annesi olacağım inşallah.sata göre 22 mart görünüyor doğumum.tabi küçük bey sürprize kalkışmazsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…