herkese iyi sohbetler.ne güzel oturuyorsunuz bu saate kadar az kaldı bebekler gelince gözleriniz hep yastıklarda olucak keyfini çıkarın ohhhh sefa olsun
mystory o kadarcık sey bıle ne kadar cok tutuyor degıl mı? ben 1-2 gundur marketlere bakıyorum ındırıme gırmısmı prıma 1 numara dıye.. gırınce kocısı gonderıp aldıracam... sadece o paket bıle 20 cıvarıdır..
kızlar boşverin indirimi falan beklemeyin, gidin metrodan alın, çok uygun vallahi ben gittim yeni doğan 2 paket aldım şimdi fiyatlarını hatırlamıyorum ama paket başına nerdeyse 5-6 lira kar yaptım
indirimlerden bulduğunuz bezleri stoklayın çok lazım olucak.sadece en küçük boyu almayın bu sırada.bebekler doğduktan sonra ilk 3-4 ayda 4-5 kilo alırlar onuda hesap edin.3 kilo doğsa 4 ay sonra 7 kilo civarı olur.indirimde bulursanız o boylarınıda kaçırmayın.
herkese iyi sohbetler.ne güzel oturuyorsunuz bu saate kadar az kaldı bebekler gelince gözleriniz hep yastıklarda olucak keyfini çıkarın ohhhh sefa olsun
benim bu kocamın acilen iş bulması lazım adam evden çıkmıyor kk nede giremiyorum sizlerden haberde alamıyorum çıldırtacak beni neysem hadi hepinizi öptüm iyi geceler
benim kızımda 9 ayım uykusuz geçmişti.ama şimdi düşünce çok cahil zamanıma rastlamış diyorum.kızım çok gazlıydı.dr umda en az 3 ay anne sütü dedi.ben emzirdikçe çocuk ağlıyordu.o kadar da sık emzirdiğim halde doymuyormuş yavrum.ne zaman dışardan yemeğe başladı çocuk uyku yüzü gördü.anne sütüyle ayda 1-1,5 kilo aldığı halde doymamış demek ki.bu sefer kesinlikle böyle yapmam diyorum.mutlaka kenara bir kutu mama atıcam.sanıyorum sütüm kilo aldıran ama tok tutmayan cinsindendi:)))
aynen kızlar bebek doğunca uykuya hasret kalıyorsun yatağına büyükbi özlamle bakıyorsun tam bebiş uyudu diyon sen uzanır uzanmaz çığlığı basıyor tekrar kalkıyorsun ve artık uykusuzluktan sinirlerde geriliyor bebişinede kızmaya başlıyorsun tabiki o anlık sinirin hemen geçiyor ve neden kızdımdiyede vicdan azabı duyuyorsun ben kızımı ayağımda sallayarak sabahları ettiğimi çok iyibilirim ayağımda uyurdu ve sabahakadar ayağımda belim kopardı belimin ağrısıyla uyanırdım gerçi yazdıklarım korkutmasın sabah oluncada aranızdaki bütün gerginlikler son buluyor ve çooooooooook seviyorsun gülüşü dünyaya bedel
kız valla şu halde olmasam atlar gelırdım arada sana :) Asure yerdık :) Zaten daha kac ay once Istanbul Mart annelerı bulusalım mı baslıgını ben actım ama pek ragbet olmadı.. kafamçokkarıştı
kız valla şu halde olmasam atlar gelırdım arada sana :) Asure yerdık :) Zaten daha kac ay once Istanbul Mart annelerı bulusalım mı baslıgını ben actım ama pek ragbet olmadı.. kafamçokkarıştı
Ne kadar güzel olurdu Melekcim... hihoyyytHep böyle yatacak değilsin yaa! Allah yatırmasın... Doğumdan sonra bebişinle birlikte inşallah. Ne aşureler yapar yeriz birlikte inşallah. her zaman beklerim canım. Senin açtığın topiği sonradan görüp panikledim ama içine ve tarihine bakınca dur dedim iyi yapmışım bu sefer tutar belki..