merhaba ben de mart annesi olacağım inşallah.sata göre 22 mart görünüyor doğumum.tabi küçük bey sürprize kalkışmazsa:)
herkese kocaman bir günaydın:Şeniz:
mystory o kadarcık sey bıle ne kadar cok tutuyor degıl mı? ben 1-2 gundur marketlere bakıyorum ındırıme gırmısmı prıma 1 numara dıye.. gırınce kocısı gonderıp aldıracam... sadece o paket bıle 20 cıvarıdır..
mystory güle güle kullan aldıkalarını. benimde bir arkadaşım niveayı önerdi doktoru tavsiye etmiş. dalin arkadaşımın bebeğinin kafasında konak yapmış. doktora götürmüşler niveayı tevasiye ederim demiş ve çok memnun olduğunu söyledi arkadaşım biraz pahalı ama güzel diyor.
merhaba ben de mart annesi olacağım inşallah.sata göre 22 mart görünüyor doğumum.tabi küçük bey sürprize kalkışmazsa:)
gunaydın jnmlarım çok az geçmişi okudum ADACYO cum çok sevindim hayırlısı inş.işiniz rast gider ...
dun haber vermeden çıktım işlerim sıkıştı biraz ondan yani... ya bide ben otururken bişi yok çalışırken yok yatarken tam bi işkence çekiyorum :S
gunaydin kızlarcim ben geldim doktordan...
kalcamdaki agri icin fazla ayakta kalmaktan olabilir. biraz dinlen dedi.
gecmezse fizik tedaviciye yonlendirecek.
gecen hafta sonu yaptigim alisverisin sucu bu belli oldu a.s
neyse gelelim gelismelere; benim semircan semirmeye devam ediyor. 1,5 hafta onde hala.
1,750 gr olmus.
suyumuz iyi, bebegin gelisimi iyi cok sukur
yalnız ters donmus gene bu dana yaa, kafası yukarda, ayaklar asagida.
bir kac hafta icinde doner gene dedi bakicaz.
birazdan mudurumle onumuzdeki hafta izin almak icin konusucam, dua edin bana
elifcim maşallah tosunuma gerçekten kilosu çok iyi.maşallah ona..
denizim canım çok sevindim..
kocam olacak salağı boğacam..
bana kendi kredi kartını verdi.ne zamandır bendeydi.46 ytl borç vardı onu geçenlerde gittim postaneden yatırdım.
bugün mesaj gelmiş ona.yatırılmadı gözüküyormuş.arıuyorum tarıyorum makbuz yok çantamda.geçenlerde kayınvalidemde bir temizlik yaptım kağıt temizliği onuda attım mı düşünüyorum..
bankacımızı aradım yok hesapta para yatırıldı gibi görünmüyor dedi.
çıldırmak üzereyim.o da bana kızıyor.postaneye yatırma diye 40 kere dedik bilmem ne diye..
göbeğimle ğpostaneye kadar gittiğime dua et dedim..
kafasına geçirmek istiyorum yemin ederim...çok sinirliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?