2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba ben de mart annesi olacağım inşallah.sata göre 22 mart görünüyor doğumum.tabi küçük bey sürprize kalkışmazsa:)

Hosgeldın Yasenyaa... Umarım hamileliliğinin bundan sonraki sürecini de sağlıklı bir şekilde geçirir sağıklı bir şekilde kucağına alırsın...

herkese kocaman bir günaydın:Şeniz:

Böceğimmmm Günaydın... Nasıl rahat uyudun mu? keyfin nasıl?

hoşgeldin yasenya aramıza..
melekcim iyim canım..deliksiz uyku yok artık.ara ara uyanıyorum her hamile gibi..
bu ay geçince artık doğum haberlerini alıcaz ne kadar güzel dimi..çok heyecanlanıyorum ben ya..:asigim:

günaydın güzel annişler.....dün birdenbire çıkıverdim forumdan kusuruma bakmayın gene elektrikler gitti......dün geceyi bir kontrol edeyim...

kusura bakma canım dün tam cevap yazıyordum.elktrikler. gitti dolayısıyla nette gitti...prima yenidoğan 17 tl aldım ben..daha fazla bekleyemedim...hadi doğum erken olursa diye korkuyorum...o yüzden eksik bişe kalmasın diye hazırlığımı tamamlamaya çalışıyorum..

benim ablamda dalin kullanmış daha önce yeğenimdede alerji yapmış..oda şuan memnun...evet pahalı...

gunaydın jnmlarım çok az geçmişi okudum ADACYO cum çok sevindim hayırlısı inş.işiniz rast gider ...

dun haber vermeden çıktım işlerim sıkıştı biraz ondan yani... ya bide ben otururken bişi yok çalışırken yok yatarken tam bi işkence çekiyorum :S

Herkese günaydınlaaaar! Eşimi iş görüşmesi için Silivri'ye yolcu ettim. Dün akşam beklediğimiz telefon gelmedi... Biz de merakla bekliyoruz. Herhangi bir gelişme olursa sizlerle paylaşıcam...

merhaba ben de mart annesi olacağım inşallah.sata göre 22 mart görünüyor doğumum.tabi küçük bey sürprize kalkışmazsa:)

Yasenya hoşgeldin aramıza canım. İnşallah mutlu sona varıncaya kadar birlikte oluruz.

Laviniacım çok teşekkürler... Aminn diyorum ben de...

gunaydin kızlarcim ben geldim doktordan...
kalcamdaki agri icin fazla ayakta kalmaktan olabilir. biraz dinlen dedi.
gecmezse fizik tedaviciye yonlendirecek.
gecen hafta sonu yaptigim alisverisin sucu bu belli oldu a.s
neyse gelelim gelismelere; benim semircan semirmeye devam ediyor. 1,5 hafta onde hala.
1,750 gr olmus.
suyumuz iyi, bebegin gelisimi iyi cok sukur
yalnız ters donmus gene bu dana yaa, kafası yukarda, ayaklar asagida.
bir kac hafta icinde doner gene dedi bakicaz.

birazdan mudurumle onumuzdeki hafta izin almak icin konusucam, dua edin bana

elif_bs
cim dualarımız seninle jnm ben 1 gün alamıyorum doğum iznine nasıl ayrılcam bilmiyorum... henüz konuşmadık ama benim durum vahimmm.sana bolll boll şans :)

Elifcim, Maşallah semircana!!! Allahım nazarlardan saklasın... Tosuncuk!!! Çok güzel haberler bunlar!!!! (Çok güzel hareketler gibi oldu di mi) Belin için bolca dinlenmeye çalış lütfen. İzni alabilmen için de dualarım seninle... :Saruboceq:

Kızlaaar! Bu arada beklenen telefon geldi... hihoyyyt Eşimi az evvel aramışlar, yarın saat 11.30 da 2. görüşme için çağırmışlar... Size de haber vermek istedim. İnşallah yarın da olumlu şeyler olur. :Saruboceq:

Elifim maşallah tosuncuğuna.. Hadi bakalım inş. iznide kaparsın..
Kızlar bu arada Alman kanalı RTL i ne zaman açsam bu saatlerde doğum yada bebek oluyor.. Bi bakın isterseniz...Şimdi yeni doğmuş bebeğin muaynelerini yapıyorlar..

elifcim maşallah tosunuma gerçekten kilosu çok iyi.maşallah ona..
denizim canım çok sevindim..

kocam olacak salağı boğacam..
bana kendi kredi kartını verdi.ne zamandır bendeydi.46 ytl borç vardı onu geçenlerde gittim postaneden yatırdım.
bugün mesaj gelmiş ona.yatırılmadı gözüküyormuş.arıuyorum tarıyorum makbuz yok çantamda.geçenlerde kayınvalidemde bir temizlik yaptım kağıt temizliği onuda attım mı düşünüyorum..
bankacımızı aradım yok hesapta para yatırıldı gibi görünmüyor dedi.
çıldırmak üzereyim.o da bana kızıyor.postaneye yatırma diye 40 kere dedik bilmem ne diye..
göbeğimle ğpostaneye kadar gittiğime dua et dedim..
kafasına geçirmek istiyorum yemin ederim...çok sinirliyim.

AMAN JNM BE SİNİR OLDUĞUN ŞEYE BAK SENDE ALEMSİN... mirmirmirmir

O HALİNMCE O KADAR GİTMİŞİN EŞİNDE STRESLİ DİR HERALDE JNM 40 YTL İÇİN KIZMAZ SANA :jeyyar:

Kızlar ya sizinle bişi paylaşamak istiyorum ablamla eniştem aralarında anlaşmazlıklar oldu ayrıldılar ama resmen değil o eşyarını aldı gitti falan fıstık ablamında 5 yaşında bi oğlu var annemlerde kalıyorlar ablam çalışıyor ama ... O kız beni deli etcek annemle tartışıyomuş ya msn den annemi gördüm ağladı içim yandı ablam yanını yaktı kadına sen yaptın demiş ağlatmış ya annem de gıkını çıkarmadı ya ablamı boğasım varrrrr....içim yandııı ya annemi de özledim...

elifim masallah oglusuna
döner yine annesi o.. icimiz dönme dolap gibi oldu zaten.. bebeler bi orda bi burda.. daracik yerde iyi hareket ediyorlar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…