2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy nasıl aksilik bi aksilik bu yaaa! İnsan kendinden şüphe eder... Yatırdığın postaneye gitsen, geçmiş işlem dökümlerinden mekbuz istesen... Ordan baksalar ya işlem gerçekleşmiş mi diye.. Üzme kendini Gülşahımmm. İnşallah çıkar bir yerden... :teselli:

adacim hadi gözünüz aydin canim.
insallah yarinda hayirli haberler verirsin bize
:Saruboceq:

aynı olay başıma gelmişti postahaneden babmın cep faturasını yatırmıştım bende hemen makbuzu attım yatırdım diye ama yatırlmadı gibi tekrar ödemiştikk

Günadın kızlarrr,
sabahtan hastaneye gittim geldim ben de, hem kan tahlili yaptırdım hem de doğum iznine ayrıldım, artık rapor bitti izin dönemindeyim.

denizim hadi gözünüz aydın, inşallah 2. görüşmesi de iyi geçer, dualarımız sizinle.
elifçim maşallah maşallah ne güzel büyümüş öyle paşa. hadi bakalım müdüründen de iyi haberlerini bekliyoruz,dualarımız seninle.

Gülşahım eşinde bi yerlere çatmak istiyordu nazı sana geçtiği için sana çattı herhalde.. değmez ufacık şey için üzülmenize...zaten bunu sana söylememize gerek yok.

Lavinia ablanda zor günler geçiriyordur kolay değil. Aynısı arkadaşımın başına geldi. 4 yaşında kızıyla annesindeler 1 senedir. Kocası sorumsuz işsiz güçsüzün teki resmiyette evliler hala. O da bazen sinirini ablasından annesinden çıkarıyor.. Her zaman söylüyorum oturup konuşmak en iyisi. Kimse kimseyi üzmemeli hakkı yok..Umarım en kısa zamanda düzelir sorunlar.
.

Sağol Eylemcim, dualar hepimiz için...
Eeee, bebiş nasıl, ne kadar olmuş, baktı mı doktor?

yok canım bu kez muayenehanesine değil hastaneye gittik, devlet hastanesine yani, öyle olunca malum sadece işlerimizi hallettik geldik. zaten daha dün muayenehanede baktı 1590 gr. dı teyzesi azcık annesi gibi boyu kısa olacak herhalde 40 cm di.

O işler hiç belli olmaz annesi... Ben 54 cm. doğmuşum ama şu an sadece 161 cm. im...
Yaklaşık 1 metre daha uzamışım doğduktan sonra... :roflol:
Seninki de minyon doğar sonradan uzar belli olmaz..

arkadaslar, iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.
mesajlarinizdaki tesekkur butonunu tıktıkladım, buradan isim yazmiyim, sayfalar ilerlemis.

son durum; sali aksamina kadar, istersem carsamba gunu de dahil olmak uzre iznimi almis bulunmaktayim. hihoyyyt
insallah soyle 4-5 gun yatiyim de duzeliyim.

gecen haftaki sinizut baslangici vardi ya,o da iyilesmemisti, insallah o da toplarlar bu arada.

Gülşahcımmm takma guzelim ya. erkek milleti. dun aksam da esim beni aglatti hic yoktan, olucak bunlar tuzu biberi.

lazanya nerde girmemis bugun.

denüüüzzz
haber cıktımı diger firmadan?
kacirdim orayi.

bide bugunki nasil gecmis?

Elifcim,
Dünkü firma, bu sabah aradı, yarın saat 11.30 da 2. görüşme için davet etti. hihoyyyt
Bugünkü görüşme saat 14.00 te... Eşim şu anda yolda. Görüşme için Silivri'ye gitmeye çalışıyor. Bakalım o nasıl geçecek.... :sm_confused:
Dün görüştüğü orta ölçekli bir yer ama bugünkü tuna çelik... Hani meşhur tuna ev ve ofis mobilyaları vardır ya... işte o! Pozisyon da kallavi baya.... Mimar Satış Direktörü mü nedir... Bakalım artık... İlla oralarda gözümüz de yok aslında. Pozisyon fazla gibi gelmişti ama yine de başvurmuştum. Resmen deli cesareti... Müdürlük bile yapmamış biri için direktörlük ilanı... Ama belli mi olur dedim veee Ertesi gün arayıp davet ettiler...
Umarım bundan sonra başvuru yapmam gerekmez ama gerekirse de genel müdür ilanlarını bi dennicem... kaydirigubbakcemile3

aaa Tuna çelik i iyi tanıyorum ben.
tasarimda filan tanidigim bir kac kisi var.(di) ayrildilarmi bilemem tabi.
olsun olsun iyi yapmissiniz basvurmakla, kısmetin nerede oldugu belli olmaz.

gene tekrarliyacagim, bu ikisi arasinda da,genel olarak ta, allah sizin icin hangisi hayirli olacaksa onu nasip etsin.
gidip mutlu calisabilecegi, hayırlı kazanc olan, iyi insanların oldugu yer nasip olsun insallah.

gülşahcım üzülme yaa..bazen yok yere üzüyorlar bizi farkında olmuyorlar...:mymeka: alya derinde üzüler yoksaaa takma kafana...:1hug:

Gülşaaaah! Bugün benim şafak: 55!!! Sırtına da alamazsın ki beni... Napıcaz? :)))

Tünaydın arkadaşlar. bugün güne keyifsiz başladım ama kendime geldim. Gece bacağıma kramp girdi. Allahtan çabuk geçti.Sabah kalktığımda sol kalçam ağrıyordu. Genelde sola yatıyozya ya kolum ya kalçam uyuşuyo. Neyse haala geçmedi kalçam.Kahvaltıdan sonra bir ağırlık çöktü.. Olduğum yerde uyudum tekrar. Kocişim tepemde süpürge falan çalıştırmış duymamışım nasıl bir ağırlıksa. Uyandığımda ev süpürülmüş,camlar-yerler silinmiş,tozlar alınıyordu..Şeniz Bide ansızın ağlamak geldi adamceğizim işi gücü bırakıp bide beni avuttu. :teselli:
Neyse hem uyuyarak,hemde ağlayarak ağırlığımı atmış oldum.. Kalktım yüzümü yıkadım. Baari bende merdivenleri temizleyim dedim.. Alt kattaki görgüsüz komşunun el atacağı yok. Afedersiniz mok götürüyo da bi yıkayım demiyo. Bende sadece onun kata kadar olan yeri süpürüp,mis kokularla sildim.. Sonrada kocişimle balkonu yıkadık. . Duşumu da aldım. Şimdi kociş duştayken bir yandan yemeği ısıtıyorum, biryandanda size bakayım dedim.:dance:
Umarım sizde iyisinizdir canlarım.

elif maşallah senin kzunada..ne kadar büyümüş öyle sıpa..bakalım bizimki ne kadar oldu..perşembeye randevu alacaktım..aklıma gelmişken arayayım bir daha...

ohhh kocaya bak beee.bizimki hayatta elini sürmez cama...5 aylıkken sildim ben..göbeğim düşüyordu nerdeyse,sancıdan öldüm..tabi son camı silerken gördü kavga kıyamet indirdi..ama silmedide..şimdi camdan dışarı baktığımda insanları göremiyorum:roflol:..eve kadın da almam ben yani alırımda buradkileri beğenmiyorum..taşınırken almıştık..zorla yaptırdık..bir daha tövbe dedim..kendim yaparım herşeyimi...camlar annemi bekliyor yanii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…