2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

buketcim masallah anacimm ne koca varmis sende
bizimki de yapar sagolsun da, ona yaptirip sinir olacagima kendim yaparim.

silme merdiven filan bu halinle yaa klava:

ayyy maşallah buket kocana..vallahi takdir ettim..

denizim hadi hayırlı olsun canım..bebek nasibiyle gelir derler ya ben çok inanıyorum bu lafa.

YA KIZLARRRRR

ÖLE YEMEĞİNİ YEDİM ŞİMDİ Bİ PORTAKAL YEDİM.KARNIM AĞRIYOR :s NİYE BİLMİYORUM MUTİŞ Bİ AĞIRLIK KÖTÜ BAYILCAK GİBİYİM.KARNIM KASILMIYO AMA İNCE İNCE SIZLIYO SANKİİİİİ ÇOK KÖTU HISSEDİYORUM

Hey maşallah buketcim... Ellerine sağlık eşinin de senin de... Senin de şimdi iyi olmana sevindim.
Ben de bugün bebişin kıyafetlerini ütüleyecem artık... Bir haftayı geçti yıkadığım... Hurcun içinde biri bizi ütülese diye bekliyolar. Bi de kocişe börek yapçam bugün.. Sonra bi de kendimi yıkarım... E artık benden bugünlük bu kadar. cam falan silemem, temizlik de hak getire... :)))

sağol canım ama artık bıktım annesinden ya ilk doğumumda sezeryandan 10 gün sonrA eli belinde kavga etti ardından da bütün halı cam koltuk ne varsa sildirmişti kadın her doğumu burnumdan getiriyor kaynana değil kuma.neyseki eşim sabah özür diledi tam 24 saat ağlattıktan sonra:mymeka:

nerdeyse bütün kaynanalardan nefret ediyorum desem yeridir..terbiyesiz kadın yaa..kocana da yuh yani..hala annem annaem diyorsa...görmüyormu bu adam aklı yokmu..lohusa kadına yapılacak şeylermi..aklım almıyor inansenağlama

selam koca göbüşlü ve güzel hatunlar nasılsınız? istanbul bugün güneşli. benim evde güneş alıyor evin içi ışıl ışıl benim içimde kıpır kıpır. geçmişi okuyayım geliyorum.

dün bizim kocalar bize anlasmali catmislar galiba..
onlardami bi yerde toplasiyorlar acaba.. dertlesiyorlar bizim hakkimizda..
yoksa nasil bir tesadüftür hepimizin dün aksamdan kalma eslerimize kizginligimiz
benneyaptımki

benim kaynanadaki rol kabiliyeti kimsede yoktur benim safda her seferinde inanır ona böyle terör eser evde ..........bakalım bu doğumdan sonra ne yapacak?geçenkinde bide o halimle doğumda gelir gelmez hergün bi akrabalarını yemeğe aldırmıştı..bu sefer avucunu yalar.

karnımmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sol tarafımmmmm annneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

imdattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Herkeze merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar ALLAH dualarımızı kabul etsin :Saruboceq:

LAVİN_00 canım geçmiş olsun okadar çok ağrıyorsa karnın bence ihmal etme bi doktorunu ara bi danış istersen sağlık ihmale gelmez :1no2: l

aynen çerez sanki hepsi denk gelmişler..gıcıklar işte..

lavinia bacım bu kadar portakal yemeye çok bile dayandın:)

Merhaba arkadaşlar işler bitmez bende hafta başi temzlk yaptim ama akşam sancilandim çok tehlikeli yorulmamamiz lazim ama napcan benimkide hafta sonu kursa gidiyo vakit kalmiyo yardim etmesi için işinede geliyo tabii ama ben yapincada kiziyo sanki keyfime yapiyorum bu arada eşin için hayirlisi olur inşallah iş konusunda.

enelım ıyı geceler tatlı ruyalar.. tabııkı kızın uyutursa :dance:

Damlaaaaaaaaaaa hanı yatıp dınlenecektın gıt uyu bıras.. hadı hadı kapat uykun gelır..klava:
yavrukuş burayı kolaçan etmeden yatamıyom bağımlılık yaptı. arada bir bakıyom burayı düşünüyom hihihihihihih.
merhaba ben de mart annesi olacağım inşallah.sata göre 22 mart görünüyor doğumum.tabi küçük bey sürprize kalkışmazsa:)
hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldinnn.
hey yavrum tosuncuğuma maşallah. yerim ben onu. belin için dinlenmekten başka çare yok iznin için dua edicem müdürün sorun çıkarırsa söyle bana ben gelir döferim onu. oklava:
hihoyyytoh oh iyi iyi aklım sendeydi umarım hayırlısı olur sizin için. dualarımız seninle.
öncelikle kartın son haline bayırldnlar arsında bende varım. terslikler üst üste geldiyse ona sıkılmıştır da hıncını senden almıştır. üzülme minnoşum.
hadi canım iznin hayırlı olsunnn. ben daha çalışacağım allah sıhhat verirse sonra rahat edeym rapor falan uğraşmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…