doğacım canım.inan o hepimizin derdi.daha bu akşam annesi ile ilgili mevzu açıldı bizimde soframızda.ama sen hassas olduğun için daha çok koyuyor canım.inşallah doğumdan sonra boş yere üzülmüşüm diye gülüp geçersin.
sağol canım ama artık bıktım annesinden ya ilk doğumumda sezeryandan 10 gün sonrA eli belinde kavga etti ardından da bütün halı cam koltuk ne varsa sildirmişti kadın her doğumu burnumdan getiriyor kaynana değil kuma.neyseki eşim sabah özür diledi tam 24 saat ağlattıktan sonra:mymeka:
imdattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
aynen çerez sanki hepsi denk gelmişler..gıcıklar işte..
lavinia bacım bu kadar portakal yemeye çok bile dayandın:)
Gülşah bu arada kartın son haline bayıldım. Ellerine sağlık!!!
Hey maşallah buketcim... Ellerine sağlık eşinin de senin de... Senin de şimdi iyi olmana sevindim.
Ben de bugün bebişin kıyafetlerini ütüleyecem artık... Bir haftayı geçti yıkadığım... Hurcun içinde biri bizi ütülese diye bekliyolar. Bi de kocişe börek yapçam bugün.. Sonra bi de kendimi yıkarım... E artık benden bugünlük bu kadar. cam falan silemem, temizlik de hak getire... :)))
yavrukuş burayı kolaçan etmeden yatamıyom bağımlılık yaptı. arada bir bakıyom burayı düşünüyom hihihihihihih.enelım ıyı geceler tatlı ruyalar.. tabııkı kızın uyutursa :dance:
Damlaaaaaaaaaaa hanı yatıp dınlenecektın gıt uyu bıras.. hadı hadı kapat uykun gelır..klava:
hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldinnn.merhaba ben de mart annesi olacağım inşallah.sata göre 22 mart görünüyor doğumum.tabi küçük bey sürprize kalkışmazsa:)
hey yavrum tosuncuğuma maşallah. yerim ben onu. belin için dinlenmekten başka çare yok iznin için dua edicem müdürün sorun çıkarırsa söyle bana ben gelir döferim onu. oklava:gunaydin kızlarcim ben geldim doktordan...
kalcamdaki agri icin fazla ayakta kalmaktan olabilir. biraz dinlen dedi.
gecmezse fizik tedaviciye yonlendirecek.
gecen hafta sonu yaptigim alisverisin sucu bu belli oldu a.s
neyse gelelim gelismelere; benim semircan semirmeye devam ediyor. 1,5 hafta onde hala.
1,750 gr olmus.
suyumuz iyi, bebegin gelisimi iyi cok sukur
yalnız ters donmus gene bu dana yaa, kafası yukarda, ayaklar asagida.
bir kac hafta icinde doner gene dedi bakicaz.
birazdan mudurumle onumuzdeki hafta izin almak icin konusucam, dua edin bana
hihoyyytoh oh iyi iyi aklım sendeydi umarım hayırlısı olur sizin için. dualarımız seninle.Kızlaaar! Bu arada beklenen telefon geldi... hihoyyyt Eşimi az evvel aramışlar, yarın saat 11.30 da 2. görüşme için çağırmışlar... Size de haber vermek istedim. İnşallah yarın da olumlu şeyler olur. :Saruboceq:
öncelikle kartın son haline bayırldnlar arsında bende varım. terslikler üst üste geldiyse ona sıkılmıştır da hıncını senden almıştır. üzülme minnoşum.elifcim maşallah tosunuma gerçekten kilosu çok iyi.maşallah ona..
denizim canım çok sevindim..
kocam olacak salağı boğacam..
bana kendi kredi kartını verdi.ne zamandır bendeydi.46 ytl borç vardı onu geçenlerde gittim postaneden yatırdım.
bugün mesaj gelmiş ona.yatırılmadı gözüküyormuş.arıuyorum tarıyorum makbuz yok çantamda.geçenlerde kayınvalidemde bir temizlik yaptım kağıt temizliği onuda attım mı düşünüyorum..
bankacımızı aradım yok hesapta para yatırıldı gibi görünmüyor dedi.
çıldırmak üzereyim.o da bana kızıyor.postaneye yatırma diye 40 kere dedik bilmem ne diye..
göbeğimle ğpostaneye kadar gittiğime dua et dedim..
kafasına geçirmek istiyorum yemin ederim...çok sinirliyim.
hadi canım iznin hayırlı olsunnn. ben daha çalışacağım allah sıhhat verirse sonra rahat edeym rapor falan uğraşmayayım.Günadın kızlarrr,
sabahtan hastaneye gittim geldim ben de, hem kan tahlili yaptırdım hem de doğum iznine ayrıldım, artık rapor bitti izin dönemindeyim.
denizim hadi gözünüz aydın, inşallah 2. görüşmesi de iyi geçer, dualarımız sizinle.
elifçim maşallah maşallahne güzel büyümüş öyle paşa. hadi bakalım müdüründen de iyi haberlerini bekliyoruz,dualarımız seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?