2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallaahhhh ben dürtüklemezsem benimki yapmaz yapınca da of üf gibi ünlemler yapıyor.
dün bizim kocalar bize anlasmali catmislar galiba..
onlardami bi yerde toplasiyorlar acaba.. dertlesiyorlar bizim hakkimizda..
yoksa nasil bir tesadüftür hepimizin dün aksamdan kalma eslerimize kizginligimiz
benneyaptımki
erkekler kulübü varmış falan hepsi orda toplaşıyomuş nicklerde şöyle benimkide fenci ya fencigkhnrms hahahahaha ne hoş. canım bunlar tek tip arada böyle iş yapan karılarına yardım eden istisnalar mevcut
karnımmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sol tarafımmmmm annneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kuzuuuuuuuum noldu kıııı hemen doktora bu kadar ağrın varsa durma. doğru doktora portakal güzelim benim

Kızlar önemli ve acil bişey sorucam...!!!!!!!!!!!!

Lütfen bilenler bildiklerini acil paylaşsın...
bebişimin kıyafetlerini ütülüyorum ama ütümün bazı delikleri kireçten tıkanmış... Buharı iyi vermiyor, bu durum ısısını da etkiliyor... Ütü içinde kimyasal kullanmadan delikleri açabileceğim bir yöntem bileniniz var mı? Ben bir ara sanki limonlu su koyuluyo gibi bişey duymuştum ama iyi hatırlayamıyorum. Var mı hatırlayan veya başka bir çözüm yolu bilen???

hey yavrum tosuncuğuma maşallah. yerim ben onu. belin için dinlenmekten başka çare yok iznin için dua edicem müdürün sorun çıkarırsa söyle bana ben gelir döferim onu. oklava:
.
verdi damlacim verdi.
2 gun, eger istersem 3. gun de dahil aldim iznimi :jeyyar:
tosunuma masallah ama teyzesi nasil dogacak o :teytey:
zeytinyagina basliim bari bende

canım hiiccc anlamadigim bi konu malesef :1no2:

elifim bir avazda ve kolay bir doğum olcak inşallah.
kızlar gülmeyin ama ben bu itibar puanı işini site yönetimi kendi seçip veriyor sanıyordum öğrendğimiz iyi oldu.

var kiz erkekler kulübü diye bi yer.. ama ne kadar aktif bilemicim
önce yerden yere vuruyoruz, yinede vazgecemiyoruz ya su adamlardan..
sen es gürlü.. iki saka yapsin, unut.. ah kafam ah
benneyaptımki

kötükedihüsoklava:aynı benim babaannem gibi desene. bende babamin babaannem yüzünden annemle çok şiddetli tartışmalar yaşadığını biliyorum. allah ıslah etsin böyle kadınları. klava:

amin damlacim...
biz mi veriyormusuz? sırnaşık şey ben de bilmiyordum.

sen veriyon tabi ya..
mesajlarda yukarda sag tarafda bi teraz varya..
oraya tiklayip katilip katilmadini secip ufak bi yorum yaziyorsun..
o kiside senin yazdigin yorumu kontrol panelinden okuyabiliyor..

bilgilerinize sunarim efendim
:icecream:

Son düzenleme:
var kiz erkekler kulübü diye bi yer.. ama ne kadar aktif bilemicim
önce yerden yere vuruyoruz, yinede vazgecemiyoruz ya su adamlardan..
sen es gürlü.. iki saka yapsin, unut.. ah kafam ah
benneyaptımki

öyle valla haklısın ama sevgi de bu olsa gerek:asigim:.hep surat asmakla hiçbir şeyi unutmamakla da hayat yaşanmaz hele gelir ben hiç kinci değilimdir. kimseyle uzun süre küs kalamam. canım çıkar konuşana kadar. e tabi kocişime de küs kalamam valla. kzıyom ediyom ama iyi adamdır beee:asigim:.

aman ne kadar alengirli isler.
iyi deniycem bak ilk sende :jeyyar:
gene dondurma yaliyor yaa sırnaşık şey

Maaşallah canım bebişine. Merak etme döner daha. Benimki hala başı yukarda duruyodu pazartesi günü.. Bekliyorum inşallah döner diye.

Hadi gözünaydın canım. İnşallah hangisi hayırlısıysa o olur.

Kıyamam sana canım sakin ol. Ben seni hep güleç görmek istiyorum ama.. Sen gönder kocanı buraya (KK' ya) klava: klava: kötükedihüso

buketcim masallah anacimm ne koca varmis sende bizimki de yapar sagolsun da, ona yaptirip sinir olacagima kendim yaparim.
silme merdiven filan bu halinle yaa
Valla vileda saplı nasılsa dedim,eğilmeden yaptım ama azcık belim ağrımaya başladı şimdi.. Olsun temiz oldu ya.

Sağol canikom.. Maaşallah seninde aşağı kalır yanın yok hani: börekler,dağ gibi ütüler..vs..

Allah ıslah etsin o kaynananı,merhamet versin yüreğine inşallah.... Sanada sabır... Ama taviz verme artık tatlım yazık sanada.

dimi simdi iki tane nur topu gibi karti var..
toplasan bir kart etmiyo artik
:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:

yok iki gülücüge tav oluyorum ona yanarim.. kizdin.. diret, az naza cekkendini dimi
kaydirigubbakcemile

aman ne kadar alengirli isler.
iyi deniycem bak ilk sende :jeyyar:
gene dondurma yaliyor yaa sırnaşık şey

pardon.. bundan sonra kahve iccem

kızlar kocişim dünya ile bağlantımın kesilmiş olduğunu söylüyor. azcık ilgileneyim büyük oğlumla malum küçüğü de yolda hihihhihihihihihhi. onu da kıskanırsa valla çok gülerim. hadi dönerim sonra size kaçtım ben byeeeee

kolay gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiin
:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…