Tünaydın arkadaşlar. bugün güne keyifsiz başladım ama kendime geldim. Gece bacağıma kramp girdi. Allahtan çabuk geçti.Sabah kalktığımda sol kalçam ağrıyordu. Genelde sola yatıyozya ya kolum ya kalçam uyuşuyo. Neyse haala geçmedi kalçam.Kahvaltıdan sonra bir ağırlık çöktü.. Olduğum yerde uyudum tekrar. Kocişim tepemde süpürge falan çalıştırmış duymamışım nasıl bir ağırlıksa.Uyandığımda ev süpürülmüş,camlar-yerler silinmiş,tozlar alınıyordu..Şeniz Bide ansızın ağlamak geldi adamceğizim işi gücü bırakıp bide beni avuttu. :teselli:
Neyse hem uyuyarak,hemde ağlayarak ağırlığımı atmış oldum.. Kalktım yüzümü yıkadım. Baari bende merdivenleri temizleyim dedim.. Alt kattaki görgüsüz komşunun el atacağı yok. Afedersiniz mok götürüyo da bi yıkayım demiyo. Bende sadece onun kata kadar olan yeri süpürüp,mis kokularla sildim.. Sonrada kocişimle balkonu yıkadık. . Duşumu da aldım. Şimdi kociş duştayken bir yandan yemeği ısıtıyorum, biryandanda size bakayım dedim.:dance:
Umarım sizde iyisinizdir canlarım.
erkekler kulübü varmış falan hepsi orda toplaşıyomuş nicklerde şöyle benimkide fenci ya fencigkhnrms hahahahaha ne hoş. canım bunlar tek tip arada böyle iş yapan karılarına yardım eden istisnalar mevcutdün bizim kocalar bize anlasmali catmislar galiba..
onlardami bi yerde toplasiyorlar acaba.. dertlesiyorlar bizim hakkimizda..
yoksa nasil bir tesadüftür hepimizin dün aksamdan kalma eslerimize kizginligimizbenneyaptımki
karnımmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sol tarafımmmmm annneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
verdi damlacim verdi.hey yavrum tosuncuğuma maşallah. yerim ben onu. belin için dinlenmekten başka çare yok iznin için dua edicem müdürün sorun çıkarırsa söyle bana ben gelir döferim onu. oklava:
.
Kızlar önemli ve acil bişey sorucam...!!!!!!!!!!!!
Lütfen bilenler bildiklerini acil paylaşsın...
bebişimin kıyafetlerini ütülüyorum ama ütümün bazı delikleri kireçten tıkanmış... Buharı iyi vermiyor, bu durum ısısını da etkiliyor... Ütü içinde kimyasal kullanmadan delikleri açabileceğim bir yöntem bileniniz var mı? Ben bir ara sanki limonlu su koyuluyo gibi bişey duymuştum ama iyi hatırlayamıyorum. Var mı hatırlayan veya başka bir çözüm yolu bilen???
erkekler kulübü varmış falan hepsi orda toplaşıyomuş nicklerde şöyle benimkide fenci ya fencigkhnrms hahahahaha ne hoş. canım bunlar tek tip arada böyle iş yapan karılarına yardım eden istisnalar mevcut
elifim bir avazda ve kolay bir doğum olcak inşallah.
kızlar gülmeyin ama ben bu itibar puanı işini site yönetimi kendi seçip veriyor sanıyordum öğrendğimiz iyi oldu.
benim kaynanadaki rol kabiliyeti kimsede yoktur benim safda her seferinde inanır ona böyle terör eser evde ..........bakalım bu doğumdan sonra ne yapacak?geçenkinde bide o halimle doğumda gelir gelmez hergün bi akrabalarını yemeğe aldırmıştı..bu sefer avucunu yalar.
amin damlacim...
biz mi veriyormusuz? sırnaşık şey ben de bilmiyordum.
var kiz erkekler kulübü diye bi yer.. ama ne kadar aktif bilemicim
önce yerden yere vuruyoruz, yinede vazgecemiyoruz ya su adamlardan..
sen es gürlü.. iki saka yapsin, unut.. ah kafam ah benneyaptımki
sen veriyon tabi ya..
mesajlarda yukardasag tarafda bi teraz varya..
oraya tiklayip katilip katilmadini secip ufak bi yorum yaziyorsun..
o kiside senin yazdigin yorumu kontrol panelinden okuyabiliyor..
bilgilerinize sunarim efendim :icecream:
Maaşallah canım bebişine. Merak etme döner daha. Benimki hala başı yukarda duruyodu pazartesi günü.. Bekliyorum inşallah döner diye.gunaydin kızlarcim ben geldim doktordan...
kalcamdaki agri icin fazla ayakta kalmaktan olabilir. biraz dinlen dedi.
gecmezse fizik tedaviciye yonlendirecek.gecen hafta sonu yaptigim alisverisin sucu bu belli oldu a.sneyse gelelim gelismelere; benim semircan semirmeye devam ediyor. 1,5 hafta onde hala.1,750 gr olmus.suyumuz iyi, bebegin gelisimi iyi cok sukur
yalnız ters donmus gene bu dana yaa, kafası yukarda, ayaklar asagida.
bir kac hafta icinde doner gene dedi bakicaz.
birazdan mudurumle onumuzdeki hafta izin almak icin konusucam, dua edin bana
Hadi gözünaydın canım. İnşallah hangisi hayırlısıysa o olur.Kızlaaar! Bu arada beklenen telefon geldi... hihoyyyt Eşimi az evvel aramışlar, yarın saat 11.30 da 2. görüşme için çağırmışlar... Size de haber vermek istedim. İnşallah yarın da olumlu şeyler olur.
Kıyamam sana canım sakin ol. Ben seni hep güleç görmek istiyorum ama.. Sen gönder kocanı buraya (KK' ya)kocam olacak salağı boğacam..bana kendi kredi kartını verdi.ne zamandır bendeydi.46 ytl borç vardı onu geçenlerde gittim postaneden yatırdım.
bugün mesaj gelmiş ona.yatırılmadı gözüküyormuş.arıuyorum tarıyorum makbuz yok çantamda.geçenlerde kayınvalidemde bir temizlik yaptım kağıt temizliği onuda attım mı düşünüyorum..bankacımızı aradım yok hesapta para yatırıldı gibi görünmüyor dedi.
çıldırmak üzereyim.o da bana kızıyor.postaneye yatırma diye 40 kere dedik bilmem ne diye..göbeğimle postaneye kadar gittiğime dua et dedim..
kafasına geçirmek istiyorum yemin ederim...çok sinirliyim.
Valla vileda saplı nasılsa dedim,eğilmeden yaptım ama azcık belim ağrımaya başladı şimdi.. Olsun temiz oldu ya.buketcim masallah anacimm ne koca varmis sende bizimki de yapar sagolsun da, ona yaptirip sinir olacagima kendim yaparim.
silme merdiven filan bu halinle yaa
Sağol canikom.. Maaşallah seninde aşağı kalır yanın yok hani: börekler,dağ gibi ütüler..vs..Hey maşallah buketcim... Ellerine sağlık eşinin de senin de... Senin de şimdi iyi olmana sevindim.
Ben de bugün bebişin kıyafetlerini ütüleyecem artık... Bir haftayı geçti yıkadığım... Hurcun içinde biri bizi ütülese diye bekliyolar. Bi de kocişe börek yapçam bugün.. Sonra bi de kendimi yıkarım... E artık benden bugünlük bu kadar. cam falan silemem, temizlik de hak getire... :)))
Allah ıslah etsin o kaynananı,merhamet versin yüreğine inşallah.... Sanada sabır... Ama taviz verme artık tatlım yazık sanada.benim kaynanadaki rol kabiliyeti kimsede yoktur benim safda her seferinde inanır ona böyle terör eser evde ..........bakalım bu doğumdan sonra ne yapacak?geçenkinde bide o halimle doğumda gelir gelmez hergün bi akrabalarını yemeğe aldırmıştı..bu sefer avucunu yalar.
:roflol: :roflol: :roflol:
dimi simdi iki tane nur topu gibi karti var..
toplasan bir kart etmiyo artik :roflol:
öyle valla haklısın ama sevgi de bu olsa gerek:asigim:.hep surat asmakla hiçbir şeyi unutmamakla da hayat yaşanmaz hele gelir ben hiç kinci değilimdir. kimseyle uzun süre küs kalamam. canım çıkar konuşana kadar. e tabi kocişime de küs kalamam valla. kzıyom ediyom ama iyi adamdır beee:asigim:.
aman ne kadar alengirli isler.
iyi deniycem bak ilk sende :jeyyar:
gene dondurma yaliyor yaa sırnaşık şey
hangi yazinda sana katilip katilmadigimi soylicem?
hangini istersen kusum .. :1closedeyes:
kızlar kocişim dünya ile bağlantımın kesilmiş olduğunu söylüyor. azcık ilgileneyim büyük oğlumla malum küçüğü de yolda hihihhihihihihihhi. onu da kıskanırsa valla çok gülerim. hadi dönerim sonra size kaçtım ben byeeeee
kolay gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiin :teytey:
vay cadıııı
4,300 puanın var senin :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?