2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benım utumde boyleydi ütüye içme suyundan koydum düzeldi musluk suyu koyma cnm içtigin sudan koy benim ütü düzeldi inşllh işe yarar

kızlar acaip moralim bozuldu yaa :çok üzgünüm: doğal faturası geldi ve inanmıcaksınız ama 374 ytl geldi :1shok: şok oldum ya inanın 50 den fazla yakmadım bı ıkı kre 70de yaktım oda cok soguk olunca hemen kapattım ya :çok üzgünüm: ben şimdi eşime bu faturayı nasıl gostercem bana kızmaz ama evde biraz gerginliğik olçak ya off canımm çok sıkıldı kahretsin ya bu yoklukta off bebısın odasıda iptal olçak yada ertelencek senağlama

neee 370 mi:1shok:
kac odayı birden aciyorsunuz guzelim siz :1shok:
biz oturmadigimiz odalari kapattik valla CADIARZU gecmis olsun fisfisfis

elifcim bizim her yer acık av kucuk zaten ama en ust kat oldugu ıcın cabuk ısınmıyor kapatıncada cok soguk oluyor yaa valla cok uzuldum yaa senağlama

Ben Nisan annesiyim aslında, bu topice de ara sıra bakıyorum..
Ama bu mesajı görünce yazmadan edemedim..
Lütfen kendini üzme arkadaşım..
Hiçbirşey senin ve bebişinin sağlığından kıymetli değil..
Üşütüp hastalansaydın, bebeğin de etkilenseydi daha mı iyiydi..
Eşinin de birşey demeyeceğine inanıyorum..
Allah büyük, verdiği her sıkıntının dermanını da verir.
Lütfen üzülme.....
Dilerim bebişinin çok güzel bir odası olsun, herşeyin en iyisi sizin olsun..

arkadaşlar sizleri çooooooooook özlemişim yaaaaaaaaaaaaa uzun biaradan sonra sizlerleyim umarım yaramaz bişey yoktur sizlerlde
beni merak ettinizmi bilmiyorum ama aklım sizlerdeydi ara ara açtım fakat giremiyordum kahretsin

hosgeldin sefalar getirdin..
iyisin ya.. geldin ya..
beben nasil aysem
:CüvCüv:

selam canlariimmm. gecmisi okudum bitirdim dun deli oldum bi sayfayi acmak dakikalarimi aliyodu.
DENIZIIIMMM cok sevindim hadi insallah bu sefer olur hayirlisi hangisiyse o olsun kocisin guzel haberlerle gelir insallah sizde aksama gider yeni bi utu alirsiniz sakin kimyasal bisey kullanma.
dun aksam kursumuz vardi genel haklarimizdan emzirmeden bebek hareketlerinden azicikta dogumdan bahsetti biraz tanisma gibiydi. cok komikti herkes hamile:) haftaya sancimizi nasil kontrol altina alip nasil kisa surede kolay dogum yapiliri anlatcak ki bu benim icin cok onemli. genel bilinenlerin disinda onemli bi tuyo ogrenirsem yazarim.
ELIFIM kiz kocaman olmus bebisin masallah ben basliyom zeytin yagina:))
unuttum baska kime ne yazacaktim neyse hatirlayinca yazarim.

canım üzülme ne olur..neticede eşin zam geldiğini biliyor doğalgaza..
bebeğini üzme

anam benim canım arkadaşım...
kızlar bu kız benim için çok değerli..her zaman heryerde yardıma hazırdır..değerli fikirleri ile katkı sağlar..sağol desteğine bidenem..:asigim:

saol cnm tşk ederim ilgin için ama insanın üzlümemesi elde değil yaa yazık bu kadar parayla millet ev geçindiriyor yaa onuda düşünüyorum yinede çok sağol cnm
delikızıntürküsü a.s.

hosgeldin canim bizde hersey yolunda sadece sehnaz adinda bi arkadasimizdan haber bekliyoruz. umarim sendede hersey yolundadir a.s.

hoş bulduk canım benim oğluşumda iyi çok şükür sen nasılsın bebemiz nasıl çerezim
bi yaramazlı yok inşallah

hoş bulduk canım benim oğluşumda iyi çok şükür sen nasılsın bebemiz nasıl çerezim
bi yaramazlı yok inşallah

biz iyiyiz sükür canim.. hersy yolunda..
tekme tokat yolumuza devam ediyoruz..

bi ezginin de dedigi gibi sehnazdan haber alamiyoruz.. sekerinden dolayi hastaneye yatmisti.. dualarimiz onunla..
:Saruboceq:

valla bizde kapattık.. keske ıse gıtseydım gunduzlerı yanmazdı .. o kadar hastane masrafının ustune sımdı benımkı de cok gelecek bu ay sonu.. Butun gun evde yatınca mecbur yanıyor.. bugun yakmadım valla battanıyenın ıcındeyım nasıl olsa. ama o cok soguklarda sabah 8 gece 1 e kadar mecbur yandı Odalar kapalı olmasına ragmen Kesın en az 300 de bana gelır senağlama

buketçim senin eşinde benimkiyle aynıymış bugün keyfim yoktu hep yatıyorum mutfağa dip temel girmiş fırının,buzdolabının içi şimdi yerdeki kalebodurları bile eliyle siliyor mis gibi kokmuş her yer bi de yemeği yapacağım birazdan diyor ee ne yapsın adam baktı karısı tembel kendi başına hallediyor herşeyii

Alyasulincim üzülme canin sağolsun yalniz herkese böyle geliyor galibaa bizde tasarrufa geçtiydik ve çok az yaktik Allahtan normalde üşüyen bir insan olmama rağmen hamilelikten sicakliyorum ve üşümüyorum arada elektrkli falan idare ediyoruz çamaşirlar kurumuyo ayri mesele ,ama acayip zam gelmiş apartmandakilerin faturalarinada baktimda 300 den aşaği yok 1-2 tane 530 gördüm anlayin yani asil bebkler doğunca n apcaz o zaman mecbur yakcaz...

canlkarım nasılsınız köye gidip geldik bu gün
insalar ne tuhaf ya
millet soruyor bebk kızmı erkekmi ben diyorum kız
cevap bu ama herkeste olsun hayırlısı olsun bu bizim millet nekadar ataerkil ya inanmıyorum olsun oda evlat diorlar
hasta bu insanlar ya
vallaha hasta
neyse gülşahım canım sıkma canını
alyasulin canım çok gelmiş beya e naparsın devlet büyüklerimiz sağğolsun
denizim çok sevindim darısı benim kocamın başına umarım oda bir iş bulur en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…