Kızlar önemli ve acil bişey sorucam...!!!!!!!!!!!!
Lütfen bilenler bildiklerini acil paylaşsın...
bebişimin kıyafetlerini ütülüyorum ama ütümün bazı delikleri kireçten tıkanmış... Buharı iyi vermiyor, bu durum ısısını da etkiliyor... Ütü içinde kimyasal kullanmadan delikleri açabileceğim bir yöntem bileniniz var mı? Ben bir ara sanki limonlu su koyuluyo gibi bişey duymuştum ama iyi hatırlayamıyorum. Var mı hatırlayan veya başka bir çözüm yolu bilen???
neee 370 mi:1shok:
kac odayı birden aciyorsunuz guzelim siz :1shok:
biz oturmadigimiz odalari kapattik valla CADIARZU gecmis olsun fisfisfis
canım benım utumde boyleydi ütüye içme suyundan koydum düzeldi musluk suyu koyma cnm içtigin sudan koy benim ütü düzeldi inşllh işe yarar
kızlar acaip moralim bozuldu yaa :çok üzgünüm: doğal faturası geldi ve inanmıcaksınız ama 374 ytl geldi :1shok: şok oldum ya inanın 50 den fazla yakmadım bı ıkı kre 70de yaktım oda cok soguk olunca hemen kapattım ya :çok üzgünüm: ben şimdi eşime bu faturayı nasıl gostercem bana kızmaz ama evde biraz gerginliğik olçak ya off canımm çok sıkıldı kahretsin ya bu yoklukta off bebısın odasıda iptal olçak yada ertelencek senağlama
napalim canım saglık olsun ya..elifcim bizim her yer acık av kucuk zaten ama en ust kat oldugu ıcın cabuk ısınmıyor kapatıncada cok soguk oluyor yaa valla cok uzuldum yaa senağlama
arkadaşlar sizleri çooooooooook özlemişim yaaaaaaaaaaaaa uzun biaradan sonra sizlerleyim umarım yaramaz bişey yoktur sizlerlde
beni merak ettinizmi bilmiyorum ama aklım sizlerdeydi ara ara açtım fakat giremiyordum kahretsin
canım üzülme ne olur..neticede eşin zam geldiğini biliyor doğalgaza..canım benım utumde boyleydi ütüye içme suyundan koydum düzeldi musluk suyu koyma cnm içtigin sudan koy benim ütü düzeldi inşllh işe yarar
kızlar acaip moralim bozuldu yaa :çok üzgünüm: doğal faturası geldi ve inanmıcaksınız ama 374 ytl geldi :1shok: şok oldum ya inanın 50 den fazla yakmadım bı ıkı kre 70de yaktım oda cok soguk olunca hemen kapattım ya :çok üzgünüm: ben şimdi eşime bu faturayı nasıl gostercem bana kızmaz ama evde biraz gerginliğik olçak ya off canımm çok sıkıldı kahretsin ya bu yoklukta off bebısın odasıda iptal olçak yada ertelencek senağlama
Ben Nisan annesiyim aslında, bu topice de ara sıra bakıyorum..
Ama bu mesajı görünce yazmadan edemedim..
Lütfen kendini üzme arkadaşım..
Hiçbirşey senin ve bebişinin sağlığından kıymetli değil..
Üşütüp hastalansaydın, bebeğin de etkilenseydi daha mı iyiydi..
Eşinin de birşey demeyeceğine inanıyorum..
Allah büyük, verdiği her sıkıntının dermanını da verir.
Lütfen üzülme.....
Dilerim bebişinin çok güzel bir odası olsun, herşeyin en iyisi sizin olsun..
Ben Nisan annesiyim aslında, bu topice de ara sıra bakıyorum..
Ama bu mesajı görünce yazmadan edemedim..
Lütfen kendini üzme arkadaşım..
Hiçbirşey senin ve bebişinin sağlığından kıymetli değil..
Üşütüp hastalansaydın, bebeğin de etkilenseydi daha mı iyiydi..
Eşinin de birşey demeyeceğine inanıyorum..
Allah büyük, verdiği her sıkıntının dermanını da verir.
Lütfen üzülme.....
Dilerim bebişinin çok güzel bir odası olsun, herşeyin en iyisi sizin olsun..
arkadaşlar sizleri çooooooooook özlemişim yaaaaaaaaaaaaa uzun biaradan sonra sizlerleyim umarım yaramaz bişey yoktur sizlerlde
beni merak ettinizmi bilmiyorum ama aklım sizlerdeydi ara ara açtım fakat giremiyordum kahretsin
hoş bulduk canım benim oğluşumda iyi çok şükür sen nasılsın bebemiz nasıl çerezim
bi yaramazlı yok inşallah
neee 370 mi:1shok:
kac odayı birden aciyorsunuz guzelim siz :1shok:
biz oturmadigimiz odalari kapattik valla CADIARZU gecmis olsun fisfisfis
selam kızlar
dünden beri üstümde bi acayiplik var
içimden hiç bir şey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?