selam canlariimmm. gecmisi okudum bitirdim dun deli oldum bi sayfayi acmak dakikalarimi aliyodu.
DENIZIIIMMM cok sevindim hadi insallah bu sefer olur hayirlisi hangisiyse o olsun kocisin guzel haberlerle gelir insallah sizde aksama gider yeni bi utu alirsiniz sakin kimyasal bisey kullanma.
dun aksam kursumuz vardi genel haklarimizdan emzirmeden bebek hareketlerinden azicikta dogumdan bahsetti biraz tanisma gibiydi. cok komikti herkes hamile:) haftaya sancimizi nasil kontrol altina alip nasil kisa surede kolay dogum yapiliri anlatcak ki bu benim icin cok onemli. genel bilinenlerin disinda onemli bi tuyo ogrenirsem yazarim.
ELIFIM kiz kocaman olmus bebisin masallah ben basliyom zeytin yagina:))
unuttum baska kime ne yazacaktim neyse hatirlayinca yazarim.
Valla Allah kolaylık versin canım yaa. Gerçekten doğalgaz kullananların hali içler acısı. Yaksanız cebiniz yanıyo,yakmasanız üşünüyo... İnanki üzülüyorum ya. Bi çözüm bulsunlar artık şu olaya.kızlar acaip moralim bozuldu yaa :çok üzgünüm: doğal faturası geldi ve inanmıcaksınız ama 374 ytl geldi :1shok: şok oldum ya inanın 50 den fazla yakmadım bı ıkı kre 70de yaktım oda cok soguk olunca hemen kapattım ya :çok üzgünüm: ben şimdi eşime bu faturayı nasıl gostercem bana kızmaz ama evde biraz gerginliğik olçak ya off canımm çok sıkıldı kahretsin ya bu yoklukta off bebısın odasıda iptal olçak yada ertelencek senağlama
Hoşgeldin canım. Özledik gerçekten. Kaybolma bidaha böyleeee.arkadaşlar sizleri çooooooooook özlemişim yaaaaaaaaaaaaa uzun biaradan sonra sizlerleyim umarım yaramaz bişey yoktur sizlerlde
beni merak ettinizmi bilmiyorum ama aklım sizlerdeydi ara ara açtım fakat giremiyordum kahretsin
Şanslıyız canım çok şükür. Oğlumuda babası gibi yetiştireyimki gelinim dua etsin bana. hihoyyytbuketçim senin eşinde benimkiyle aynıymış bugün keyfim yoktu hep yatıyorum mutfağa dip temel girmiş fırının,buzdolabının içi şimdi yerdeki kalebodurları bile eliyle siliyor mis gibi kokmuş her yer bi de yemeği yapacağım birazdan diyor ee ne yapsın adam baktı karısı tembel kendi başına hallediyor herşeyii
sende dünden beri mi canım..
ay o bende yaklaşık 1 haftadır var..mirmirmirmir
kızlar doğalgaz faturanız ne kadar geldi diye bi topic var oraya bakıyorum sürekli..
herkese fazla geliyor hemde az az yaktıkları halde.Allahım kolaylık versin valla
valla biziöm doğal gaz yok yakıyoruz sobayı atıyoruz kömürü ısınıyoruz ama sadece bir odada var diğer odalrda kıçımız donuyor o ayrı mevzuu
ben bir odada ufoyla ısınıyorum..sen gene soba..
diğer odaları söylemek bile istemiyorum valla..
kızlar elektrikli battaniye kullanmak istiyorum ama doğumu başlatır diye cesaret edemedim.ne düşünüyosunuz bu konuda..
kızlar elektrikli battaniye kullanmak istiyorum ama doğumu başlatır diye cesaret edemedim.ne düşünüyosunuz bu konuda..
buketçim senin eşinde benimkiyle aynıymış bugün keyfim yoktu hep yatıyorum mutfağa dip temel girmiş fırının,buzdolabının içi şimdi yerdeki kalebodurları bile eliyle siliyor mis gibi kokmuş her yer bi de yemeği yapacağım birazdan diyor ee ne yapsın adam baktı karısı tembel kendi başına hallediyor herşeyii
Yürüyüşümüde yaptım geldim. Ama belim ağrıyo biraz. Bugün zorlandım yürürken badi badi ördek gibi ilginç yürüyordum sanki.
kızlar sizin ordad aşure yapılıyormu allahım bugün bi komşu dağıtıyordu bekledim bekledim getirmedi bende bayılırım aşureye ama çatlayacaktım varya
hamilelikten heralde nasıl canım istedi allahtan başka bi komşu getirdi yoksam bi taraflarım şişerdi allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?