2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ezgicim teşekkürler. Şimdi çıkmış diğer görüşmeden.... 2,5 saat südü. Önce İ.K. görüşmüş, ardından büyük patronla tanıştırmışlar. Ama sonuç ne zaman belli olur bilmiyorum... Ütüm de düzeldi bu arada... Kaç saattir onunla uğraşıyorum, daha yeni bitti işi... Birazdan böreği yapıp fırına koyam da, ütüye devam edeyim.

Dilecim, fatura olayına çok üzüldüm. Kendi adıma da korktum valla. Biz de evde olduğumuzdan hep yanıyo, en kısıkta ama yanıyo işte... Acaba bize kaç gelecek. Eşinin bişey diyeceğini sanmıyorum. Evet olmasaydı iyiydi, başka bir ihtiyaç görülürdü ama olsun, her işte bi hayr vardır. Belki hasta olacaktın, Allah korusun. O zaman bu parayı ödeyip geri alabilir miydin bebişinin sağlığını... Üzme kendini.... :teselli:

kızlar doğalgaz faturanız ne kadar geldi diye bi topic var oraya bakıyorum sürekli..
herkese fazla geliyor hemde az az yaktıkları halde.Allahım kolaylık versin valla

ADACYO+, alyasulin, buket-26+, cerez+, eftelya66, elif_bs, mino, papatyang, Saruboceq+, öykübebek+ bu kadddar kişi var kimse yazmıyor

Valla Allah kolaylık versin canım yaa. Gerçekten doğalgaz kullananların hali içler acısı. Yaksanız cebiniz yanıyo,yakmasanız üşünüyo... İnanki üzülüyorum ya. Bi çözüm bulsunlar artık şu olaya.

Hoşgeldin canım. Özledik gerçekten. Kaybolma bidaha böyleeee.

Şanslıyız canım çok şükür. Oğlumuda babası gibi yetiştireyimki gelinim dua etsin bana. hihoyyyt

kızlar doğalgaz faturanız ne kadar geldi diye bi topic var oraya bakıyorum sürekli..
herkese fazla geliyor hemde az az yaktıkları halde.Allahım kolaylık versin valla

valla biziöm doğal gaz yok yakıyoruz sobayı atıyoruz kömürü ısınıyoruz ama sadece bir odada var diğer odalrda kıçımız donuyor o ayrı mevzuu

ya ben ne zamn girecem su 30 lu haftalara kıskanıyorum ama bence hepinizin doğumuna sahit olacam bana öyle geliyor baksana daha 82 kocaman gün var bitmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz

valla biziöm doğal gaz yok yakıyoruz sobayı atıyoruz kömürü ısınıyoruz ama sadece bir odada var diğer odalrda kıçımız donuyor o ayrı mevzuu

ben bir odada ufoyla ısınıyorum..sen gene soba..
diğer odaları söylemek bile istemiyorum valla..

kızlar elektrikli battaniye kullanmak istiyorum ama doğumu başlatır diye cesaret edemedim.ne düşünüyosunuz bu konuda..

Yürüyüşümüde yaptım geldim. Ama belim ağrıyo biraz. Bugün zorlandım yürürken badi badi ördek gibi ilginç yürüyordum sanki.

kesinlikle kullanma tabi ki
bana ağrılarım için sıcak su torbası kullan dedi doktor onu da sakın karnına yada ramnine tutuma dedi bu bile zaralıysa battaniyeyi sen düşün

Bencede biraz şüpheli gibi geldi canım. Oldumolası hiç sıcak bakmıyorum şu elektrikli battaniyelere. Normaldede tehlikeli geliyor bana elektrikli ya.

valla buketın ve senın yerınde olsam ararım Kultur Bakanlıgı muzeler mudurlugunu ... Kocamı muzeye kaldırın derım. Türünün son örnekleri bunlar diye.. Kalmadı canım piyasada sizinkiler gibi.

Ben bu halde olmama rağmen taam ilgili alakalı yapma etme diyor ama kendide bu kadar yapamıyor bırsk pis kalsın diyor...

bence kullanma yaa hem de elektrıklı ...

bem banyoya bıle haftada 1 gırıyorum o da soguga yakın ılık bır suyla ve cabucak senağlama.. Cok ozledım uzun uzun sıcak sıcak banyo yapmayı ay aklıma geldı yıne senağlamasenağlama

kızlar sizin ordad aşure yapılıyormu allahım bugün bi komşu dağıtıyordu bekledim bekledim getirmedi bende bayılırım aşureye ama çatlayacaktım varya
hamilelikten heralde nasıl canım istedi allahtan başka bi komşu getirdi yoksam bi taraflarım şişerdi allah korusun

yeterrrrrrrrrrrr aşure demeyin artık yaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

valla abim derdi elektirik li battaniye içi gece allah korıusun altıma kaçırsam ne olur diye ben kokrkarım ondan pek sevmemde sen ufoyla idare et bence ayrıcabizim yatak odasındada ufo var soba yok malesef

bence kullanabilirsin... Ama zaten elektrikli battaniye şu şekilde kullnılıyor... Yatmdan önce yatağa serip çalıştırıyorsun, yatak ısınıyor, sonra yatacağın zaman, fişten çekip battaniyeyi topluyorsun. öylelikle battaniye ve elektrikle temasın olmuyor. Sıca yatağa girmek de doğumu başlatmaz bence.... Çocuğun buz gibi yatakta şoka girmesinden iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…