Kızlar ben aşure almaya gidiyorum aramızda kalsın.....dayanamaycam daha fazla kocam öldürür yoksa benii..Caddede Özsütte vardır herhalde..senağlama
Elıfın dedıgı gıbı bebegımde fındık fıstık ıncır gıbı bısıler cıkcak yoksa :CüvCüv:
valla buketın ve senın yerınde olsam ararım Kultur Bakanlıgı muzeler mudurlugunu ... Kocamı muzeye kaldırın derım. Türünün son örnekleri bunlar diye.. Kalmadı canım piyasada sizinkiler gibi.
Ben bu halde olmama rağmen taam ilgili alakalı yapma etme diyor ama kendide bu kadar yapamıyor bırsk pis kalsın diyor...
İlahi melekcim güldürdün beni yaa.:roflol: :roflol: :roflol:valla buketın ve senın yerınde olsam ararım Kultur Bakanlıgı muzeler mudurlugunu ... Kocamı muzeye kaldırın derım. Türünün son örnekleri bunlar diye.. Kalmadı canım piyasada sizinkiler gibi.
Ben bu halde olmama rağmen taam ilgili alakalı yapma etme diyor ama kendide bu kadar yapamıyor bırsk pis kalsın diyor...
Yürümezmiyim canım. Bende diyorum niye bugün daha ağır hissediyorum taşıyamıyorum kendimi diye.:roflol: :roflol:
eee benım yerımede 5 dk yurudun dımı :CüvCüv:
Evet şiddetle katılıyorum bizi kandırdınmı yoksam Gülşahım. Çatlıycaz meraktan.gülsaaahhhhhhhhh hani ocakta söyleyecegin sey ocagin yarisi geldi nerdeyseeeeeee
selam kızlar yorgun savaşçınız geldii oy yine çok yoruldum yatağan,milas,bodrum şeklinde seyahat ettim ve de pilim bitti((((
selam kızlar yorgun savaşçınız geldii oy yine çok yoruldum yatağan,milas,bodrum şeklinde seyahat ettim ve de pilim bitti((((
Herkese merhaba annişler :)))
Benim dün akşamdan beri acayip başım dönüyor.Tansiyonum normal sabah akşam ölçtük 10-6.Ama dönüyor herşey.Bu haftalarda böyle bir rahtsızlık yaşayan var mı? Varsa nasıl hallettiniz?
yok valla geçmiş olsun
anaaa sen benden sonra doğuracakmışın yani tabi çizelgeye göre demekki benim kzızımnda büyük olduğu birileri var hahayt
yok valla geçmiş olsun
anaaa sen benden sonra doğuracakmışın yani tabi çizelgeye göre demekki benim kzızımnda büyük olduğu birileri var hahayt
kizlar soyle bi dusundumde ilk hamile oldugumu ogrendigimde kalp atisini duyayim baska bisey istemiyom demistim sonra 10- 12 haftaya kadar dusuk riski var diye ah ben gorecekmiyim 12. haftayi dedim sonra bazi arkadaslarimizin kotu erken dogum tecrubelerini duydum bu seferde dedimki 28. haftayi tamamliyim artik korkmam dedim simdi 28 haftaligim simdide tek dusuncem bi 34 haftalik olsam artik ozaman gercekten rahatliycam :)) ve hamileligimin tadini cikarticam :))
kizlar soyle bi dusundumde ilk hamile oldugumu ogrendigimde kalp atisini duyayim baska bisey istemiyom demistim sonra 10- 12 haftaya kadar dusuk riski var diye ah ben gorecekmiyim 12. haftayi dedim sonra bazi arkadaslarimizin kotu erken dogum tecrubelerini duydum bu seferde dedimki 28. haftayi tamamliyim artik korkmam dedim simdi 28 haftaligim simdide tek dusuncem bi 34 haftalik olsam artik ozaman gercekten rahatliycam :)) ve hamileligimin tadini cikarticam :))
Herkese merhaba annişler :)))
Benim dün akşamdan beri acayip başım dönüyor.Tansiyonum normal sabah akşam ölçtük 10-6.Ama dönüyor herşey.Bu haftalarda böyle bir rahtsızlık yaşayan var mı? Varsa nasıl hallettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?