2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben aşure almaya gidiyorum aramızda kalsın.....dayanamaycam daha fazla kocam öldürür yoksa benii..Caddede Özsütte vardır herhalde..senağlama

Elıfın dedıgı gıbı bebegımde fındık fıstık ıncır gıbı bısıler cıkcak yoksa :CüvCüv:

ay hiç durma derim hatta bi porsiyonda benimle kzım için al ye deli olacam ya acilen koca bi kazan yapmam ve hepsini yeme lazım
neyse kızlar ben ççıkıyorum kendinize bebişlere iyiş bakın
bu arfda facebboka baska bi idsismle üye oldum benim herife bakıyom suan edepsiz umarım yanılıyorudmdur yoksa onun alnın karıslarım ben
neyse aramızda kalsın öpüldğünüz

kızlar geçmişi okumaya çalıştım ama bir türlü odaklanamıyorum umarım herkes iyidir
denizcim güzel haberlerin devamı gelir inşallah
herkese iyi akşamlar ben kaçıyorum

selam kızlar yorgun savaşçınız geldii oy yine çok yoruldum yatağan,milas,bodrum şeklinde seyahat ettim ve de pilim bitti((((

kız Meleğim hazır aramışken benim atamamı da yaptırtıver gerekirse ben ilgilenirim Buketimin eşinin müzeye nakliyesiyle:teytey:sırnaşık şey

İlahi melekcim güldürdün beni yaa.:roflol: :roflol: :roflol:

eee benım yerımede 5 dk yurudun dımı :CüvCüv:
Yürümezmiyim canım. Bende diyorum niye bugün daha ağır hissediyorum taşıyamıyorum kendimi diye.:roflol: :roflol:

gülsaaahhhhhhhhh hani ocakta söyleyecegin sey ocagin yarisi geldi nerdeyseeeeeee
Evet şiddetle katılıyorum bizi kandırdınmı yoksam Gülşahım. Çatlıycaz meraktan.

selam kızlar yorgun savaşçınız geldii oy yine çok yoruldum yatağan,milas,bodrum şeklinde seyahat ettim ve de pilim bitti((((

Kız valla yollarda doğuracan aklım gidiyo :1shok:

Herkese merhaba annişler :)))
Benim dün akşamdan beri acayip başım dönüyor.Tansiyonum normal sabah akşam ölçtük 10-6.Ama dönüyor herşey.Bu haftalarda böyle bir rahtsızlık yaşayan var mı? Varsa nasıl hallettiniz?

yok valla geçmiş olsun
anaaa sen benden sonra doğuracakmışın yani tabi çizelgeye göre demekki benim kzızımnda büyük olduğu birileri var hahayt

slm güzeller nasılsınız annemin sonuçları temiz çıkmış çok mutluyum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyoduk şükrler olsunki bişeycik yokmuş değerlerin yükselmesi gebeliktenmiş yani oda alınınca düşmüş değerler ....annem tam sevinememiş yinede bi cana kıydım die kendini yiyip bitirio ....kendi hayati tehlikesi vardı yoksa bende doğur derdim yani......neyseki atlatttık kanser adı bile kötü evlerden uzak olsun...

güzel bi haberim daha varr arkadaşlar biz lojmanda oturuoruz biraz şehir dışındaa kalıoruz ulaşım biraz problem burda şimdiye kadar idare ettik ama bebiş gelio dio eşim araba almaya karar vermişti ama işte memur maaşı nasıl öderiz die de düşünüoduk ama uygun bi araba bulmuş ve dün almış gelmiş arabayı çok sevindim artık tedirgin oluyodum geceleri falan acil bişey olursa ne yaparız die çok şükür rahat uyku çekerim artık ........çok mutluyum çok hiç aklımdan geçmezdi bigün arabamız olacağı
ben doğalgazlı evlere çok özenidum ohhhhh her sıcak die bizde soba yakıoruz çünkü ama pek özenilecek gibi değil artık biz 350 milyonluk kömürü 2 ay yakıoruz gerçi mutfak ve banyodaki tüpleride hesaplarsak aynı oluyo hemen hemen allah yardımcımız olsun

kizlar soyle bi dusundumde ilk hamile oldugumu ogrendigimde kalp atisini duyayim baska bisey istemiyom demistim sonra 10- 12 haftaya kadar dusuk riski var diye ah ben gorecekmiyim 12. haftayi dedim sonra bazi arkadaslarimizin kotu erken dogum tecrubelerini duydum bu seferde dedimki 28. haftayi tamamliyim artik korkmam dedim simdi 28 haftaligim simdide tek dusuncem bi 34 haftalik olsam artik ozaman gercekten rahatliycam :)) ve hamileligimin tadini cikarticam :))

che hiç kimseyi dinleme banada çok söylendi aaaaaaa kızmı neyse ertık bidahaki erkek olur halbuki allah gönlime göre verdi aklımdan kalbimden geçen hep kızdı hayırlı evlet olsunlarda hepsi bir ama malesef hep aynı yani babanem bile kızları daha çok bakıo kendine oğularından pek bişey gördüğü yok amcamın birinden de çekmediği kalmadı hala erkek erkek die söylenio .....valla öyle dienlere gülüp geçiorum sende öle yap bence

bence cnm şimdide tatını çıkarmaya bak için rahat tut bugünleri çok özlicemize eminim bak 6 ,9 ,12 derken 30lara yaklaştık ben bazen kaç haftalık olduğumu bile unutuorum 34lerden sonra daha zor olacak şimdi rahat zamanlar onu düşün elbet o günlerde gelicek ama ne bileyim işte sen rahat ol çıkar tatını bekleme 34 leri

sen bu gidisle 40. haftayi görürsün..
bu azimle
sositososito

tadini cikar, keyfine bak.. sükür hersey yolunda

dogru diyonuz tadini cikartmak lazim ama huyum kurusun iste panigim paniikkk :)) kizlar benim turk televizyonum bebegin odasinda oldugundan ben pek izlemiyodum hatta hic izlemiyodum neyse kocis bi baglanti yapti artik salaondanda izleyebiliyorum komsu komsu diye bi yarisma cikmis siz biliyosunuzdur gulmekten oldum cok aptal bisey ya ama izliyorum iste son 3 gundur. neyse sunu sorcam onerceginiz bi program yada dizi bisey var mi soyle heyecanli biseyler.

canım ben 26 haftalıkkken yaşadım şiddetli başdönmesi ve beraberinde kusma 3 gün yattım hastanede boyun düzleşmesinden ve gıda zehirlenmesinden şüphelenildi bol su içç ve dinlen fazla ayağa kalkma

Ergenekon diye Ankara nın heryerini kazdılar birsürü işsiz arkeolog var bi iş kapısı açılsa bari garibanlarasırnaşık şey:dance: ay koptumm sinirlerim bozıuldu vitaminsiz beyinsize sinirlendim çok çalışıyo ya beyimiz buarada erkeklerklubu olsa benimkiinin nicki:NAZLICAN olurdu eheuehueheuehuehe telefonumda da öyle kayıtlı çok tripli olduğundanlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…