2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cano bugün topic olarak eslerimize catacak yer ariyoruz..
hosgeldin aramiza sende
:hooray:

ben kactim..
iyi haftasonlari teyzeleri kardesleri ..
öpüyoruz sizi bir bir..
iyi bakin kendinize emi
:1hug:

Lazanya sağol.Ama ben de kusma falan yok.Doktorumu aradım sadece baş dönmesi ise hamilelikten değildir dedi.O da yat dinlen dedi ama geçmedi.

Gözünaydın canım çok sevindim annenin iyi haberlerine. Allah tekrarlatmasın.
Arabanızda hayırlı uğurlu olsun. Allah tekerine taş değdirmesin inşallah.

Ah şu annelik... :teselli: Bitecek canım az kaldı kavuşmaya. Zaman çabuk geçiyor aslında.

Sorma neler buluyolar,neler arıyolar... Köstebek yuvası oldu heryer.

Senin şu vitaminsizle sana bi talkshow pogramı yada sitkom (nasıl yazılıyodu bilemedim) hazırlamayı düşünüyorum.:roflol: delikafadulden

Lazanya sağol.Ama ben de kusma falan yok.Doktorumu aradım sadece baş dönmesi ise hamilelikten değildir dedi.O da yat dinlen dedi ama geçmedi.
Geçmiş olaun canım hayırdır inşallah. Acile baari gitseydin.

selam kızlar biz geldik.kuzum sürekli tekmeliyor hala dönmeye çalışıyor tembelliğinden beceremiyor canımı yakıyor.
sizler eşler dışında çok iyisizini maşallah.
ayşecim hoşgeldin aramıza tekrar canım.
bursercim annenin adına sevindim canım.hadi gözünaydın.vallaha araba büyük rahatlık en iyisini yapmış eşin.bende doğumdan 4-5 ay sonra inşallah allabilirim bir tane.
hayatist canım geçmiş olsun bence bol bol dinlen canım.

kızlar anneme yakın olayım diye buraya taşındım.annemde tuttu evini sattı benim işyerinin dibinden ev tuttu kiraya çıktı.banada diyoki işe gelirken bebeği getirirsin her ihityaç olduğunda 5 dk da bebeğe ulaşırsın diyoo.deli ediyooo bu kadın beni ya.kız kardeşlerim sosyete ya şirinyere taşındılar demiyoo.bide emlakçı bizim mükelleflerden benim adımı vermiş.adam benim mesai arkadaşımın babası çıktı.illa gel dedi annem daha uyguna tusun diye evi.off off

selam kızlar.. birkaç gündür konulardan çok uzak kaldım. sanırım biraz daha kalacağım. girmişken bi slm vereyim dedim. yarın bebek için alışverişe gidecegiz. kafam allak bullak. sürekli aklımdan birşeyler geçiyor. ne zaman düzene girecek bu işler yaaa.

aynen öyle canım ya hep diyodum eli ayağı düzgün sağlıklı olsun ne olursa olsun ama kız hep baskındı
çok sevindim ne yalan söyleyim halada inanamıyorum
dün eltim msn de aldığı şeyleri gösterdi allahım pembe pembe pantolonlar askılı badiler ölürüm ya ben kara kzım sağsalim doğsaydı bi bvekliyorum onu sabırsızlıkla bu arda ailenin de ilk kız torunu benimki dişğer hepsi erkek
allahım sağsalim kavuştur bizi yavrularımızla

ha bu arda gülşah şu tüyoyu ver gari zaten korkmaya başladım doğumdan ay doğum diyince malum bi yerlerime sancı giriyor korkuyorum yaaaa

açıklıyorum kızlar:

şimdi bu durum tamamen psikolojik.kendi kendinize telkin ederek başaracaksınız bunu..tecrübeyle sabit bu örnek..inanarak yaptığınızda inanın işe yarıyor..
şimdi doğumunuza 15-20 gün kala her gün duşa gireceksiniz..duşu karnınıza tutup bebeğinizle konuşacaksınız..seni kolay çıkarıcam içimden kayıp çıkacaksın..hiç bir şey anlamıcam diyerek karnınızı aşağıya doğru sıvazlayacaksınız..bebeğinizle konuşup iletişim kuracaksınız..
bu şekilde yapıp doğuma girenlerin hepsi kızlar normal doğumu çok kolay yaptılar..ama diyorum ya inanarak olması çok önemli..
moralinizi bozmak istemem ama bende kaybettiğim bebeğimi son gün banyo yaparak bu şekilde 3 ünite suni sancı almama rağmen sancısız çıkardım..

BURSERcim annen adına çok sewindim ama ben sağlıklı olacağından emindim bu kadar hami$in iyi dileklerini aldı :))))arabanız da hayırlı olsun kazasız belasız kullanın!
ENELcim boşver sinir yapma bu saatten sonra heşey olmuş bitmiş zaten relax ol tatlım benim bak herkes relax olmuş sizin ailede!!!!
ELİFim tosununa maaşallah aferin damadıma iyi bakıyon semirsin tabe nası olsa benim aşüfte kızım eritecek oğlanı :)))))))
DENİZ im inşallah eşinin iş meselesi olur da nasiplenir defne hanımcık:)
MeLEKim sana da afiyet olsun götürdün aşureyi yarasın tatlım
BUKETcim hakketten ben de safiyeylen faik gibin yapcam bi program:))))
AYŞEM nihayet ses verdin çok merak ettik seni geçmişte okuyup göreceksin zaten andık seni sık sık böyle habersiz bırakma bizi!!!

Kız dünürr:asigim: bak erkek cocuk enflasyonu var memlekette vermem oglumu olur biter delikafadulden

Gülşahcım tesekkur ederiz paylasim icin, ben inanirim bu tarz seylere gercekten, faydası olacaktir eminim.

Ay kızlar bugun salim salim saliniyordum isyerinde
sonra bir is geldi anlatamam size, cok gec geldim biraz once girdim eve.
neyse pazartesi sali evdeyim insallah saglikla.

bi kaç gün uzak kalınca diret uyum problemi yaşıyorum, sayfaları okuyorum en sona geliyorum kafatasımın içi sanki saman dolu aklıma yazck hiçbişey gelmiyor, bişeyler oldu bana yahuuuuuuuuuuu delikafaduldenlaelaelaelaelae

gözün korkmasın dünürüm aşüfte olacağı kadar maharetli de olur benim hamsikuşumhihoyyyt
çok sewindim evde dinlenecek olmana ne güzel ben ise hareketli bir hafta daha geçireceğimdelikafadulden herşey para içinlülülülülülü

Canım çok geçmiş olsun. Bende olmadı böyle bir durum. Umarım çabuk geçer. Acil şifalar!

Yaşasınnn!!! Annenin sonuçların çok sevindim tatlım. Araba olayı da ayrı bir güzel haber. Valla hasret kaldık böyle iyi haberlere.... Allah iyi günlerde, kazasız belasız kullanmayı, güzel yerlere, ağız tadıyla bebişinizle gitmeyi nasip etsin. Çok sevindim.

Çok teşekkür ederim Aslıcım aminnn. Bu arada sana msn den ulaşmaya çalıştım bugün ama yazdıklarım geri döndü bana. Bir haber verecektim, işlem tamam, teşekkür ederim diye ) Sonra karşılaşır konuşuruz inşallah!

Gülşahcım, verdiğin tüyo için teşekkürler. Uygulamayı düşünüyorum. Bu arada senin uygulama anını düşününce senin adına gerçekten çok üzüldüm. Çok zor bir durum olmalı... Allah tekrarını sana da hiçbirimize de göstermesin inşallah. Bebeğini sağlıklı kucaklamak üzere aynı şeyi uygulamanı rabbimden dilerim.

canım gecmıs olsun hıc bılmıyorum valla.umarım gecer en kısa zamanda.. ama tansıyon cok onemlı gebelıkte...

sevındım degerlerın ıyı olmasına...annene dogru solemıssın. Valla arabanızı da guzel gunlerde kullanın..

heee 34.haftayı gorunce de ay sancılarım artıyor ay dogdu ay dogacak dıye rahatlayamazsınnnn...

yemek yapmayı bılmıyorsan yemekteyız programına goz atabılırsın ama sadece yemek yapılırken kı kısmına...show da

Son düzenleme:
kızlar boğazım şişti balon oldum yaa bu hastalıklar yakamı bırakmıyor bide bu kız bu akşam azdı tam 3 saattir kesintisiz oynuyor içimde çok hareketli maşallah. Bu arada faturayı göstermedim eşime otomatik ödeniyor talimatla diyorum o farkedene kadar ben hiç konuyu açmayım zaten hastayım bide onu hiç çekemem ( keendime hayrım yok vallaa ...

ADACYO+, adayadayı, ayshınce, bavse, fencidmlrms, melek81, mystory, zakkum6644, öykübebek+ öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…