Ergenekon diye Ankara nın heryerini kazdılar birsürü işsiz arkeolog var bi iş kapısı açılsa bari garibanlarasırnaşık şey:dance: ay koptumm sinirlerim bozıuldu vitaminsiz beyinsize sinirlendim çok çalışıyo ya beyimiz buarada erkeklerklubu olsa benimkiinin nicki:NAZLICAN olurdu eheuehueheuehuehe telefonumda da öyle kayıtlı çok tripli olduğundanlülülülülülü
Gözünaydın canım çok sevindim annenin iyi haberlerine. Allah tekrarlatmasın.slm güzeller nasılsınız annemin sonuçları temiz çıkmış çok mutluyum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyoduk şükrler olsunki bişeycik yokmuş değerlerin yükselmesi gebeliktenmiş yani oda alınınca düşmüş değerler ....annem tam sevinememiş yinede bi cana kıydım die kendini yiyip bitirio ....kendi hayati tehlikesi vardı yoksa bende doğur derdim yani......neyseki atlatttık kanser adı bile kötü evlerden uzak olsun...
güzel bi haberim daha varr arkadaşlar biz lojmanda oturuoruz biraz şehir dışındaa kalıoruz ulaşım biraz problem burda şimdiye kadar idare ettik ama bebiş gelio dio eşim araba almaya karar vermişti ama işte memur maaşı nasıl öderiz die de düşünüoduk ama uygun bi araba bulmuş ve dün almış gelmiş arabayı çok sevindim artık tedirgin oluyodum geceleri falan acil bişey olursa ne yaparız die çok şükür rahat uyku çekerim artık ........çok mutluyum çok hiç aklımdan geçmezdi bigün arabamız olacağıben doğalgazlı evlere çok özenidum ohhhhh her sıcak die bizde soba yakıoruz çünkü ama pek özenilecek gibi değil artık biz 350 milyonluk kömürü 2 ay yakıoruz gerçi mutfak ve banyodaki tüpleride hesaplarsak aynı oluyo hemen hemen allah yardımcımız olsun
Ah şu annelik... :teselli: Bitecek canım az kaldı kavuşmaya. Zaman çabuk geçiyor aslında.kizlar soyle bi dusundumde ilk hamile oldugumu ogrendigimde kalp atisini duyayim baska bisey istemiyom demistim sonra 10- 12 haftaya kadar dusuk riski var diye ah ben gorecekmiyim 12. haftayi dedim sonra bazi arkadaslarimizin kotu erken dogum tecrubelerini duydum bu seferde dedimki 28. haftayi tamamliyim artik korkmam dedim simdi 28 haftaligim simdide tek dusuncem bi 34 haftalik olsam artik ozaman gercekten rahatliycam :)) ve hamileligimin tadini cikarticam :))
Sorma neler buluyolar,neler arıyolar... Köstebek yuvası oldu heryer.Ergenekon diye Ankara nın heryerini kazdılar birsürü işsiz arkeolog var bi iş kapısı açılsa bari garibanlarasırnaşık şey:dance: ay koptumm sinirlerim bozıuldu vitaminsiz beyinsize sinirlendim çok çalışıyo ya beyimiz buarada erkeklerklubu olsa benimkiinin nicki:NAZLICAN olurdu eheuehueheuehuehe telefonumda da öyle kayıtlı çok tripli olduğundanlülülülülülü
Geçmiş olaun canım hayırdır inşallah. Acile baari gitseydin.Lazanya sağol.Ama ben de kusma falan yok.Doktorumu aradım sadece baş dönmesi ise hamilelikten değildir dedi.O da yat dinlen dedi ama geçmedi.
che hiç kimseyi dinleme banada çok söylendi aaaaaaa kızmı neyse ertık bidahaki erkek olur halbuki allah gönlime göre verdi aklımdan kalbimden geçen hep kızdı hayırlı evlet olsunlarda hepsi bir ama malesef hep aynı yani babanem bile kızları daha çok bakıo kendine oğularından pek bişey gördüğü yok amcamın birinden de çekmediği kalmadı hala erkek erkek die söylenio .....valla öyle dienlere gülüp geçiorum sende öle yap bence
Kız dünürr:asigim: bak erkek cocuk enflasyonu var memlekette vermem oglumu olur biter delikafadulden
Gülşahcım tesekkur ederiz paylasim icin, ben inanirim bu tarz seylere gercekten, faydası olacaktir eminim.
Ay kızlar bugun salim salim saliniyordum isyerinde
sonra bir is geldi anlatamam size, cok gec geldim biraz once girdim eve.
neyse pazartesi sali evdeyim insallah saglikla.
Herkese merhaba annişler :)))
Benim dün akşamdan beri acayip başım dönüyor.Tansiyonum normal sabah akşam ölçtük 10-6.Ama dönüyor herşey.Bu haftalarda böyle bir rahtsızlık yaşayan var mı? Varsa nasıl hallettiniz?
slm güzeller nasılsınız annemin sonuçları temiz çıkmış çok mutluyum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyoduk şükrler olsunki bişeycik yokmuş değerlerin yükselmesi gebeliktenmiş yani oda alınınca düşmüş değerler ....annem tam sevinememiş yinede bi cana kıydım die kendini yiyip bitirio ....kendi hayati tehlikesi vardı yoksa bende doğur derdim yani......neyseki atlatttık kanser adı bile kötü evlerden uzak olsun...
güzel bi haberim daha varr arkadaşlar biz lojmanda oturuoruz biraz şehir dışındaa kalıoruz ulaşım biraz problem burda şimdiye kadar idare ettik ama bebiş gelio dio eşim araba almaya karar vermişti ama işte memur maaşı nasıl öderiz die de düşünüoduk ama uygun bi araba bulmuş ve dün almış gelmiş arabayı çok sevindim artık tedirgin oluyodum geceleri falan acil bişey olursa ne yaparız die çok şükür rahat uyku çekerim artık ........çok mutluyum çok hiç aklımdan geçmezdi bigün arabamız olacağı
ben doğalgazlı evlere çok özenidum ohhhhh her sıcak die bizde soba yakıoruz çünkü ama pek özenilecek gibi değil artık biz 350 milyonluk kömürü 2 ay yakıoruz gerçi mutfak ve banyodaki tüpleride hesaplarsak aynı oluyo hemen hemen allah yardımcımız olsun
BURSERcim annen adına çok sewindim ama ben sağlıklı olacağından emindim bu kadar hami$in iyi dileklerini aldı :))))arabanız da hayırlı olsun kazasız belasız kullanın!
ENELcim boşver sinir yapma bu saatten sonra heşey olmuş bitmiş zaten relax ol tatlım benim bak herkes relax olmuş sizin ailede!!!!
ELİFim tosununa maaşallah aferin damadıma iyi bakıyon semirsin tabe nası olsa benim aşüfte kızım eritecek oğlanı :)))))))
DENİZ im inşallah eşinin iş meselesi olur da nasiplenir defne hanımcık:)
MeLEKim sana da afiyet olsun götürdün aşureyi yarasın tatlım
BUKETcim hakketten ben de safiyeylen faik gibin yapcam bi program:))))
AYŞEM nihayet ses verdin çok merak ettik seni geçmişte okuyup göreceksin zaten andık seni sık sık böyle habersiz bırakma bizi!!!
Herkese merhaba annişler :)))
Benim dün akşamdan beri acayip başım dönüyor.Tansiyonum normal sabah akşam ölçtük 10-6.Ama dönüyor herşey.Bu haftalarda böyle bir rahtsızlık yaşayan var mı? Varsa nasıl hallettiniz?
slm güzeller nasılsınız annemin sonuçları temiz çıkmış çok mutluyum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyoduk şükrler olsunki bişeycik yokmuş değerlerin yükselmesi gebeliktenmiş yani oda alınınca düşmüş değerler ....annem tam sevinememiş yinede bi cana kıydım die kendini yiyip bitirio ....kendi hayati tehlikesi vardı yoksa bende doğur derdim yani......neyseki atlatttık kanser adı bile kötü evlerden uzak olsun...
güzel bi haberim daha varr arkadaşlar biz lojmanda oturuoruz biraz şehir dışındaa kalıoruz ulaşım biraz problem burda şimdiye kadar idare ettik ama bebiş gelio dio eşim araba almaya karar vermişti ama işte memur maaşı nasıl öderiz die de düşünüoduk ama uygun bi araba bulmuş ve dün almış gelmiş arabayı çok sevindim artık tedirgin oluyodum geceleri falan acil bişey olursa ne yaparız die çok şükür rahat uyku çekerim artık ........çok mutluyum çok hiç aklımdan geçmezdi bigün arabamız olacağı
ben doğalgazlı evlere çok özenidum ohhhhh her sıcak die bizde soba yakıoruz çünkü ama pek özenilecek gibi değil artık biz 350 milyonluk kömürü 2 ay yakıoruz gerçi mutfak ve banyodaki tüpleride hesaplarsak aynı oluyo hemen hemen allah yardımcımız olsun
kizlar soyle bi dusundumde ilk hamile oldugumu ogrendigimde kalp atisini duyayim baska bisey istemiyom demistim sonra 10- 12 haftaya kadar dusuk riski var diye ah ben gorecekmiyim 12. haftayi dedim sonra bazi arkadaslarimizin kotu erken dogum tecrubelerini duydum bu seferde dedimki 28. haftayi tamamliyim artik korkmam dedim simdi 28 haftaligim simdide tek dusuncem bi 34 haftalik olsam artik ozaman gercekten rahatliycam :)) ve hamileligimin tadini cikarticam :))
dogru diyonuz tadini cikartmak lazim ama huyum kurusun iste panigim paniikkk :)) kizlar benim turk televizyonum bebegin odasinda oldugundan ben pek izlemiyodum hatta hic izlemiyodum neyse kocis bi baglanti yapti artik salaondanda izleyebiliyorum komsu komsu diye bi yarisma cikmis siz biliyosunuzdur gulmekten oldum cok aptal bisey ya ama izliyorum iste son 3 gundur. neyse sunu sorcam onerceginiz bi program yada dizi bisey var mi soyle heyecanli biseyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?