2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar, yaklasık 2 haftadır yazamıyorum yani en son 1011. sayfadaydık. şimdi 1096 olmuş. hak verirsiniz ki okuyamıycam:) pc ye yine format atıldı, sanırım kuzenin azizliğine uğradı.... ee neler oldu bitti umarım herkes çok iyidir..

iyi akşamlar güzel bayanlar....bende dün alışveriş yaptım..bugün yattım..elim ayağım şişti dünkü yorgunluktan...canım hiç iş yapmak istemiyor....hep yatasım var ne apıcam bilmem..ütü var,kızımın odası geldi mobilyayı silmem gerekiyor,iş çok ama ben yapmak istemiyom offf yaaaa......artık alışverişe çıkmıycam çoğu şeyimiz tamam gibi ...kalanıda eksik kalsın ne diyim..yalnız bir gün şeker için çarşıya gidicem tekrardan eksiğim olursa o gün tamamlarım....

iyi akşamlar hamişler geçmişi oku oku bitmedi.
herkes çok iyi ne güzel hep böyle geçsin az kaldı.
magnezyum içmeme rağmen bacağım tutuluyo resmen topallayarak yürüyorum.

dilekcim geçmiş olsun canım.
gülşahcım tiyon güzel.inşallah benim bebiş dönerse normal doğum olacağı belli olursa yapacağım.çok sağol.
aysincim kendini yormadan yap canım.güle güle kullanın uzun ömürlerde inşallah.

seni o kadar merak ettim ki anlatamam
arkadaslara surekli sordum okuyunca goreceksin
neyse iyi olduguna sevindim hihoyyyt

al al bitiremedin ayşincim ne alışveriş delisisin sırnaşık şey
şaka yapiyorum kızma nolur
bitmiyor valla eksikleryerimseniben

bursercim iki güzel haber çok sevindim yaa. arabayı da allah güle güle kullanmak nasip etsin.
gülşahcım teşekkür ederiz tüyo için. ben inanıyorum işe yarayacağına. uygulayacağım kesinlikle.
enelcim bence işyerine yakın olması da iyi. bebişi bıakırsın annene kafan rahat eder böyle düşün de bari sinirin geçsin.
hayatcım geçmiş olsun bende de olmadı öyle şeyler tatlım ya.
dilekcim geçmiş olsun tatlışkom.eşin fatura meselesini hiç sorun etmez bence sizin sağlığınız daha önemli benim ev dublex bakalım bana kaç gelecek annemlere 385 gelmiş. gerçi ben yukarıdaki odaları kapattım ama. gene de 7 petek var yanan. bakalım ben 400 falan gelse elimi öpüp başıma koycam.
che deniz tatlım benim boşver sen öyle insanları ya garipler. evlat evlattır ne fark eder sizler bence çooook şanslısınız fıstık anneleri olarak yerim onları ben yerimmmmm.
ege denizcim alcaz kucumuza sağ salim inşallahhh.
zakkum ve umudum özledik sizleri çooook gözlerimiz hep aradı be yaa.

sağolun kızlar.
damlacım canım annemin alışveriş gezmesinden evde olacağını ve bebeğe bakacağını hiç sanmam.şirinyerde ya ev hergün alışverişte artık.hiç umudum yok bu konuda.

ohh ayshince alış veriş he ama dinlen azcık tatlımm. sonra devam edersin.
bavsecim soda iç istersen on da da var ya magnezyum ek olur belki işine yarar.
sheylacım şeker ve su normal demişsin gözün aydın canım sanırım kontrole gittin.

ayy çok mutlu oldum:) ben de sizi çok özledim valla. eşim de "ohhhh artık KK yı unutmuşundur diyo" unuturmuyum. doktora bile şikayet etti. hep kk da diye

hatta düşündüm merak eden olmuşmudur diye. ama merak etmeseniz de darılmazdım inanın çok rahat bi insan oldum nedense. bir de halden anlıyorum herkesin derdi başından aşkın. bende değişen bişi olmadı. haftaya randevumuz var o kadardaha bebek odamızı yapamadık. eşim çok ağırdan alıyo. o alırken ben de ağırlaşıyorum. tüm temizlikleri ona yaptırıcam artık onu uyarmıştım......

arkadaşlar şok içerisindeyim..samanyolunda bir proğram var...kaynana oğul gelini dövmüşler...inkar ediyorlar ama gizli kameraylada çekmişler

kızlar ben bugün sınav yaptım yedi sınıfım var 4 tanesini okudum bileeee. şimdi de kalan 3 tanesini okuycam. bu arada sınıflar en az 45 kişi hee. ama test yaptım okumak kolay oldu hihiihhi. hadi görüşürük gene yatmadan bakarım herhalde bakamazsam da iyi geceler hepinize.

Sheylacım maşallah canım, çok sevindim, iyi haberlerle dönmüşsün. Hep böyle güzel haberlerini bekliyoruz. Öpüyorum. Enelcim göbişe şimdi bakıyorum.

:
maşşallah canım .sivri bir göbiş.....bende en son öğrendiğimde 13 kilo almıştım..:CüvCüv:napalım bebişler için...bu kilolar

canım sağol.vallaha sivri oldu benim göbiş.iş yerinde ve dışarıdan gören herkes erkek diyor.bende inatla kız benim bebeğim diyorum.
ama annemim sokağında bir kız vardı bebeğine erkek dediler.bende gittim gördüm sivri göbek geçen hafta doğum yapmış kız çıktı bebiş.içimede kurt düştü şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…