Niloşş, naptın hastane olayını, sana ne soruyom kaç gündür ben? afiyete gidiyon mu, hiç bişi demedin... istemiyon benle karşılaşmak herhalde...((((
son aylardayız..cinsiyetler tam belli...benimde kızım olacak..kimi sivri diyor kimi .enine diyor anlamadım bende...canım sağol.vallaha sivri oldu benim göbiş.iş yerinde ve dışarıdan gören herkes erkek diyor.bende inatla kız benim bebeğim diyorum.
ama annemim sokağında bir kız vardı bebeğine erkek dediler.bende gittim gördüm sivri göbek geçen hafta doğum yapmış kız çıktı bebiş.içimede kurt düştü şimdi.
canım ayyy kusura bakma ama ben dedimya okumadınmı erdeme gidicam hatta senin için ssk lıların doğum fiyatını öğrenicam canım pazartesi erdemdeyim inş
haaa evet okudum bu mesajını ama ben erdeme fiyatlar için uğrayacan sanmıştım.... :sm_confused:Yani muayene için yine afiyete gidersin de, o randevu için bana ses vermedin sandım bennnnnn.... :uhm:Şİmdi anladııımmmm.... :))))) :dance:
Kısmet artık... Bakalım sen erdem için fiyatlar getirirsen, ben de oraya geçerim belki. Yazmıştımi okumuşsundur belki, özel doktorum beni, doğuma kadar ücretsiz takip etmeyi teklif etti. Ben de doğuracam yerle bağlantı olmuş olsun diye bi hastaneye kalan zamanda ayda bir görüneyim, doktor belirleyim bari diyorum... :))
ne güzel adına sevindim...desene baraber büyüteceksiniz..arkadaş çıktı bak kızınakızlar ben hani teyzemin alt katına taşınmıştım ya.az önce ondaydım.teyzoşum hamileeee
aramızda 7 ayy varrrrr :CüvCüv: hihoyyyt :teytey:
doğum için özel drmu getirtican sana daha pahalıya mal olmazmı canım şuan seni kontrol eden dr çalıştığıbi hastane yokmu
Anaaaa!!! ne güzellll! Teyzen kaç yaşında ki???? Allah tamamına erdirsin inşallah!kızlar ben hani teyzemin alt katına taşınmıştım ya.az önce ondaydım.teyzoşum hamileeee
Merhabalr kızlar dün giremedim yaa çok fazla radyasyon olmasın istedim ama bugün dayanamadım...
Bugün doğalgaz faturamız geldi 222 ytl...bütün odaların petekleri açık ve 24 saat açık mutfakta sürekli sıcak su kullanıyorum abdestimi de sıcak suyla alıyorum ayrıca eşim sağolsun banyoya girdimi çıkmaz bilmez sizce son zamlardan sonra nasıl bu fatura iyimi ayrıca 50 derecede yanıyo ev çok sıcak eşim kısa kol dolaşıyo...
Merhabalr kızlar dün giremedim yaa çok fazla radyasyon olmasın istedim ama bugün dayanamadım...
Bugün doğalgaz faturamız geldi 222 ytl...bütün odaların petekleri açık ve 24 saat açık mutfakta sürekli sıcak su kullanıyorum abdestimi de sıcak suyla alıyorum ayrıca eşim sağolsun banyoya girdimi çıkmaz bilmez sizce son zamlardan sonra nasıl bu fatura iyimi ayrıca 50 derecede yanıyo ev çok sıcak eşim kısa kol dolaşıyo...
sıvısı normal çıktı kızlar şeker de normal :)
kızlar ben hani teyzemin alt katına taşınmıştım ya.az önce ondaydım.teyzoşum hamileeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?