2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Niloşş, naptın hastane olayını, sana ne soruyom kaç gündür ben? afiyete gidiyon mu, hiç bişi demedin... istemiyon benle karşılaşmak herhalde... ((((

canım ayyy kusura bakma ama ben dedimya okumadınmı erdeme gidicam hatta senin için ssk lıların doğum fiyatını öğrenicam canım pazartesi erdemdeyim inş

son aylardayız..cinsiyetler tam belli...benimde kızım olacak..kimi sivri diyor kimi .enine diyor anlamadım bende...

ya aslında bişi diyimmi..bu kızda enine erkekde sivri bence kişinin bünyesiyle alakalı...kızı olan ekşi yer oğlu olan tatlı derler..ama ben ikisindende istemedim...doğru düzgün aşermedim bile......sadece bu bünyeyle alakalı

canım ayyy kusura bakma ama ben dedimya okumadınmı erdeme gidicam hatta senin için ssk lıların doğum fiyatını öğrenicam canım pazartesi erdemdeyim inş

haaa evet okudum bu mesajını ama ben erdeme fiyatlar için uğrayacan sanmıştım.... :sm_confused:Yani muayene için yine afiyete gidersin de, o randevu için bana ses vermedin sandım bennnnnn.... :uhm:Şİmdi anladııımmmm.... :))))) :dance:
Kısmet artık... Bakalım sen erdem için fiyatlar getirirsen, ben de oraya geçerim belki. Yazmıştımi okumuşsundur belki, özel doktorum beni, doğuma kadar ücretsiz takip etmeyi teklif etti. Ben de doğuracam yerle bağlantı olmuş olsun diye bi hastaneye kalan zamanda ayda bir görüneyim, doktor belirleyim bari diyorum... :))

bendece haklısın mistory.sağlıklı olsunlarda benim için hiç farketmez.ikiside benim evladım olacak hangi cinsiyetten olursa olsun sevgim hep aynı olucak.

doğum için özel drmu getirtican sana daha pahalıya mal olmazmı canım şuan seni kontrol eden dr çalıştığıbi hastane yokmu

kızlar ben hani teyzemin alt katına taşınmıştım ya.az önce ondaydım.teyzoşum hamileeee
aramızda 7 ayy varrrrr :CüvCüv: hihoyyyt :teytey:

kızlar ya bikaç resim koyayım diyorum ama nasıl ekleyecem.aslında izne çıktığımda koymayı düşünüyordum ama..dayanamıyorum sizin resimlere bakınca..

kızlar ben hani teyzemin alt katına taşınmıştım ya.az önce ondaydım.teyzoşum hamileeee
ne güzel adına sevindim...desene baraber büyüteceksiniz..arkadaş çıktı bak kızına
kaydirigubbakcemile5

Merhabalr kızlar dün giremedim yaa çok fazla radyasyon olmasın istedim ama bugün dayanamadım...
Bugün doğalgaz faturamız geldi 222 ytl...bütün odaların petekleri açık ve 24 saat açık mutfakta sürekli sıcak su kullanıyorum abdestimi de sıcak suyla alıyorum ayrıca eşim sağolsun banyoya girdimi çıkmaz bilmez sizce son zamlardan sonra nasıl bu fatura iyimi ayrıca 50 derecede yanıyo ev çok sıcak eşim kısa kol dolaşıyo...

doğum için özel drmu getirtican sana daha pahalıya mal olmazmı canım şuan seni kontrol eden dr çalıştığıbi hastane yokmu

Yok canım öyle değil... Doktorum beni ücretsiz takip edecek sadece... Ben yine başka yerde doğurucam, benim doktorumun bağlı olduğu hastane yok. Onun anlaşmalı olduğu yerlerde doğurtuyo... Aslında ben de onunla bir hastanede doğuracaktım ama şartlarım değişti, kısmet değilmiş... BU nedenle, kendi doktorum takip etse de ben usulen, doğuracağım hastaneyi belirleyip, oradaki doktora birkaç kez gideyim diyom... Afiyete de bu nedenle başladım. Yani sen bana erdemin kendi doktorları ile doğuracağım standart durumunun fiyatını öğrenirsen iyi olur. Başka doktor getirme olayım falan söz konusu olamıyor ne yazık ki... :sm_confused:

Anaaaa!!! ne güzellll! Teyzen kaç yaşında ki???? Allah tamamına erdirsin inşallah!

MTS valla cok iyi ozaman bu fiyat benım arkadaslarım buz gibi evleri ama yıne 150 den asagı gelmıyolay hemde devamlı yakmıyolar vede tek oda yanıyo

merhaba bende nisan annesiyim bakalım gelecek ay neler yaşayacağım diye sizide takip ediyorum...
valla senin doğalgaz faturan çok çok iyi gelmiş
benimde sabah akşam 40da yandı 3oda 1salon açık ve en sıcak olan yer salon 233 ytl geldi banada

kızlar ben yatıyorum.yarın çalışıyorum.belki haftaya perşembeden itibaren doktorum çalışamazsın diyecek.çalışırken mesai yapayım diyorum.malüm para lazım doğum üstü.hepinizi kocaman öptüm.iyi geceler.

Merhaba Tuğbacım. Radyasyon derken ne demek istedin anlamadım ben... Pc den aldığın radyasyonu mu demek istedin. Günümüz PC lerinin hiçbiri radyasyon yaymıyor ki, bu kanıtlanmış bişi, korkma.(eper bunu demek istediysen tabii) Çünkü eğer yayıyorlarsa aynı zamanda etrafımızda hiç cep telefonu kullanan ve apartmanımızda hiç wireless inetrnet kullanan olmaması gerekiyor...
Doğalgaz faturanız bence fena değil. 50 derece ile kısa kol dolaştığınıza göre, evin yalıtımı iyi olmalı, dilini ısır. Zaten su ve ocak fazla yakmıyor. Esas düşman petekler. Bütün odaların açık olması ya da kapalı olması da bişi değiştirmiyor. Uzmanlar TV de anlatıyor; petekleri boşuna kapatmayın diyorlar. Kombi, suyu bir kere ısttı mı, o su borularda dolaşıyor zaten. peteği kapattığında, o peteğe kadar borulara gelen su, peteği ısıtmıyor sadece... Yani ısınan suyun parasını ödediğin halde, o odanı ısıtmamış oluyorsun. Ayrıca soğuk kalan odalar, tüm evin ısısını düşürüyor. Tüm petekleri kısık ayarda yakmakta fayda var. Çünkü harlı şekilde ara ara yakmak, aynen arabalardaki dur kalklar gibi daha çok yakıt tüketiyor. Oysa uzun yolsa her zaman daha az yakar arabalar da... :)))

Adacyocum evet senin anladığpın şekildeki radyasondan bahsettim ne biliyim canım nerde okuduysam hep uzun süre pc başında durmayın özelliklede hamileyken yazıyo...Nerden önleyebilirsem kardır dedim..
Bu arada faturayı ilk görünce şaşırdım apartmanda en çok bana gelmiş çünkü ama apartmanda en çok ısınanda benim komşulara gidince...m donuyo valla

sıvısı normal çıktı kızlar şeker de normal :)

supper bır haber bak dert etme dedım sana...:1hug:

tebrıkler fıstık.. Allah saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın..Ne guzel ıkı bebek bırden buyuyecekler..

Kesınlıkle gayet ıyı gelmıs.. Demekkı korunaklı ve bol gunes alan ve bıraz kucuk bır evın ve son olarak ıyı bır kombın varmıs.. Yoksa zor..

Bızım ev kucuk ve tek oda kapalı petek bız gunduzlerı yakıp gece 12 den sabah 8 e kadar kapatıyoruz.. Bana bu sartlarda yıne en az 250 gelır herhalde.

cici anneler hepinize iyi geceler ALLAH rahatlık versin ağrısız sızısız melek gibi uyursunuz inşallah yarın görüşmek dileğiyle. Hoşçakalınn... öpüyoruz kızımla sizi teyzeleri :)))

canım igdaşın sitesinden öğrenebilirsin ne kadar yaktığını yani faturanın ne kadar geleceğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…