2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yatan arkadaslara ıyı geceler

Yarın kayınvalıdem Izmır'e gıdecek ya esımle annesı evde papagan yalnız kım yem verecek nasıl ısınacak dedıler ve buraya getırdıler. Bende cok sevıyorum ama bı kac arkaasım hamılelıkte hayvanlara cok bakma hangı hayvana cok bakarsan bebegın ona benzer derler ya. Sımdı ben kocaman gagası olan bır papagana bakmak durumundayım..Off kızlar arkadaslarımın soyledıgı hurafeee dımı...

Benım faturam aysonuna dogru kesılıyor ve son odeme tarıhı 31 ınde gelıyor..

canım igdaşın sitesinden öğrenebilirsin ne kadar yaktığını yani faturanın ne kadar geleceğini...

Ben siteye girdim ama sunucularında çalışma varmış.. kötükedihüso
Üye olmak gerekiyor mu canım?

melekcim, sen yine de bakma bence... başka bir odaya koy, orda dursun hayvan... Hem senin kuşla aynı odada kalman iyi değil. kanatlarını çırptığında çıkan bişiler, ciğerlere zarar veriyor... Şİmdi de hiç sırası değil bence...

Canım ya bende baktım henuz hesap kesımı yapılmasada guncel fatura bılgısını ogrenebılırız belkı dıye ama aynen calısmıyor...

Yaa bu kus esım ıcın cok onemlı beraber buyumusler.. :) Bızım papagan 76'lı da.. Onlar ıcın evın bır ferdı gıbı.. almamazlık yapamam hayvan aclıktan ölür. Sabah aksam yem verılmesı lazım.. Bıraz uzagıma koydurayım salonda barı.. getırdıler berı hem kusu.. Benzemez dımı..

Kızlar hepinize iyi geceler. Bu sabah erken kalktım, malum ütüydü börekti derken yoruldum bayaaa. Gerçi ütü de bitmedi ama... Yarın devam ederim. Artık yatmalıyım çünkü kociş yarın iş görüşmesine gidiyor tekrar. Sabah ona güzel bir kahvaltı ettirip öyle yolcu edeyim... Hepinize iyi uykular...

iyi geceler kizlar gecmisi okudum anca bitirdim, bugun hic girememistim, herkez iyiymis, Allah daha iyi etsin, bende cikip yatayim cok yorgunum, yarin girerim artik, optum hepinizi, iyi geceler

Merhaba arkadaslar ben geldim...

öncelikli olarak hepinizi cok ozledigimi soyleyerek baslamak istiyorum söze...muhakkak merak edenler olmustur, kisaca durumumu özetliyim...

Bildiginiz gibi türkiye´deydim yilbasina kadar. 2 hafta cok kosturmali gecti...annemlerde zaten aksilik laptoplar bozuktu, hic giremedim, internet arayacak keyfimde pek yoktu acikcasi ( bilhassa son haftami bir sebepten oturu cok kotu gecirdim ( gergindim, canim cok sikkindi falan..neysee isteee hepsi geride kaldi cok sükür....
geldigimden beri de yatiyorum kizlar...birden bire hamilelik coktu ustume, bilmiyorum gecmisi okumadim siz nasilsiniz ama..ondan once benim oyle cok karnim belli olmuyordu, birden karnim cikti, bel agrilarim basladi cok siddetli falan. kipirdamadan yattim..vs... zaten bunun icin esimle bugun ortapedik yatak bakmaya ciktik... umarim bel agrilarim daha da artmaz kizlar, dua edin bana. normal dogum yapmak istiyorum, onun icin ekstra dikkat etmeye calisiyorum ama bakalim insallah sorunsuz gecer bundan sonrasi.
neyse iste bu buraya geldikten sonra da bu sikintiyla gecti 10gunum onun icin bugune kadar nete de girmedim yani....ama bugun azcik daha iyiyim cok sukur...31. haftaya girdik sanirim normal artik bunlar...birsey kalmadi saka maka....eee sizler nasilsiniz? ne var ne yok? umarim herkes iyiydir... yatarak dinlemek durumunda olan arkadaslar da iyilerdir insallah?

ege deniz orda misin canim?

Son düzenleme:
hani size miik bir köpecikten bahsetmiştim ya aldık üst kata diye..eşim onu götürdü..
o kadar kötüyümki anlatamam..

herkese ikinci günaydın da benden olsun... bugün doktora gideceğiz suyum azalıyomu diye kontrol edicek doktor...
saruboceq bilirim küçük bi köpekten ayrılma duygusunu... üzülme canım... show tv reklamlarında bi tane küçük köpek çıkıyor ya bayılıyorum ona...

rabeca canım günaydın..
hadi güzel haberlerle gel inşallah..
o konuyu hiç açmıyorum aklıma geldikçe ağlıyorum hala.

günaydın kızlar, herkes nasıl bugün?

ben açım sanırım. kahvaltı yeni yaptım ama bakalım değişen ne olacak?ya ben bebek hazırlıkları konusunu göremedim neredekiii

herkese günaydın güzel anneler neler yapıyorsunuz bakalım sizleri çok özledik oğluşumla çok uzak kladık sizlerle ne yapacağız böle bilmiyorum şurda kaldı doğuma 6-7 hafta bişey biz raporumuzu uzattık son 3 haftaya kadar çalışacağız oğlumla gerekirse iş yerinde doğuracam:)) şaka bir yana iznimi oğlumu koklaya koklaya geçirmek istiyorum o yüzdende çalışıyorum hala ama zorlanmıyorum allahdan gayet iyiyiz ikimizde ama hala oğlumun yüzünü göremedik sıpam içe dönük duruyo inatla göstermiyo bize yüzünü bu arada doktor şimdilik herşey normal doğumu gösteriyo dedi çünkü sıpam başaşağı duruyo son 2 kontroldür bakalım çarşamba günü kontrolümüz var artık 2 haftada bir gidiyoruz en son gittiğimizde ntsye girdik kalp atışlar mükemmel dedi doktor teyzemiz sancımda hiç yokmuş biliyorum zaten olmadığını:)) babamız çok sabırsız ama artık doğsun artık diye bekliyo işde benden böle kızlar

Günaydınnnn!!! Herkese pırıl pırıl bir Cumartesi diliyorum. Adına, şanına yakışır bir gün olur umarım. Hepimize gökten birer mucize taneciği düşsün bugün, ne dersiniz?

hani size miik bir köpecikten bahsetmiştim ya aldık üst kata diye..eşim onu götürdü..
o kadar kötüyümki anlatamam..

Tatlım çok üzüldüm... Bunun ikiye bölünen kartla ilgisi var mı peki? OKuyunca birden aklıma o geldi... :sm_confused:

Kızlar eşimi görüşmeye uğurladım... Bakalım, inşallah iyi haberlerle döner...

Startv yi açın arkadaşlar!
Anneyim Ben programı başladı...

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın sekerler.
denizcim iyi haberlerle doner insallah esin.
tebessum hosgeldin canım ozlettin kendini.
boddim esmacim nerdesin yaa cok ozledik seni de.
melekcim papagan o kadar onemliyse katlanıcaksın bosver olmaz bisey hurafe onlar..

herkese bol gunesli saglikli bir haftasonu diliyorum minnoslar
a.s.

pişt kimsecikler yokmu bizi özlemedinizmi ne çıkacağız zaten birazdan((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…