2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla işdeyim ama pc gitti benim patronda sallıyo beni doğuracam diye galiba keyfi bilir gerçide sizlerle görüşemiyorum bu kötü oldu canım ya

Günaydın kızlaaar.
Benim hormonlar tavana vurdu.. Çok sulugöz oldum ben yawff kafamçokkarıştı
Sabah kahvaltıya pekmez çıkarayım dedim. Plastik şişedeydi. Kapağını açayım dedim bir patladı ama nasıl patlama. Kapak pencere açık olsa dışarı atlıycaktı yani o derece. Sonra beni bir ağlamak tutsun.. Hıçkıra hıçkıra hermde. Çok trajikomik bir halim vardı. Neler oluyor bana yawwwww.:CüvCüv:
Anlıycanız yine güne ağlayarak açılıp başladım. :roflol: Dışarısı soğuk ama güneşli. Cesaret edebilirsem yine yürüyüş yapıcam.

yazdık ya kız esma...
hemen nereye kaciyorsun daha yeni geldin dur.

canım 12de paydos yoksa gitmem ama evde değilim çalışıyorum anlat bakalım ufaklıklar nasıl benim boddim kocaman oldu hele ben dev anası gibi oldum hiç sormayın:))

buketcim gunaydın, gecmis olsun.
o pekmez sisesi ile ilgili olay bizimde basimiza gelmisti.
kapagi bir firladi, esimin boynuna carpti ama
o kadar basıncla carpti ki esimin boynu kıpkırmızı oldu.
verilmis sadakamız vardi, baska yere denk gelse allah korusun...

bende cok agliyorum yaa; sabah ben bebegime layıkıyla bakabilecekmiyim diye agladim.
dun gece yattigimda baska bisey yuzunden gene agladim senağlama

canım 12de paydos yoksa gitmem ama evde değilim çalışıyorum anlat bakalım ufaklıklar nasıl benim boddim kocaman oldu hele ben dev anası gibi oldum hiç sormayın:))

iyiyiz canım yaa yuvarlanıyoruz iste.
bu ay sıkıntılarimiz artmaya basladi ama cok sukur ciddi bisey yok.
bazi arkadaslarimiz evde yatiyor. sonuna kadar dayanacaklar insallah.

benim kalcamda bi agri var o rahatsiz ediyor
bir de sinuzit baslangici vardi gecmedi bi turlu.
gecer gider ne yapalim. bende acayip bisey oldum gobis kocaman :teytey:

kac kilo aldin, oglun ne kadar oldu?

o patrona benden selam soyle klava: sırnaşık şey
söyleyecem bend eçok sey söyleyecemde söyleyemiyom
Esmacım nerelerdesin? geldinmi artık inşallah? Bilgisayar gelmedimi daha? Ne servismiş beee.klava:

arada girip yazmaya çalışacağım canım çok özledim sizleri ya bebek isimleri felan belli oldumu ne koyacaksınız ufaklıkların ismini

Selamlar..

Oleyyy zakkum, umudum, boddım... kayıpların hepsı gelıyorrr....Sehnaz da bı gelse:Saruboceq:
Gecmıse bı bakınıp geleyım..Herkes ıyıdır umarımm

ben çok kilo aldım valla elif ama sölemem utanıyorum o kadar kilodan ama oğlum 31+2de 1900gr 43 cmdi bakalım çarşamba tekrardan randevumuz var ne kadar olmuş öğreneceğiz kalçadaki ağruı bendede vardı dr kalsiyum ve magnezyum verdi geçti ama şimdide bacaklarımda kramplar başladı kafayı yiyeceğim çok ağrıyo birde geceleri tatlı uykumda giriyo hiç sorma gitsin

benim micik keseciğim kocaman delikanlı oldu yaaaa hala inanamıyorum bide sağlıkla kucaklarımıza alsaydık kızlar

kızlar ben yavasdan yavaşdan kaçıyorum hepinizi çok özledik kendinize iyi bakın oğlumla sizi öpüyoruz

tebessum sen de hosgeldın.. anladıgım kadarıyla kotu gunler gecırmıs ama adı ustun gecmıs gıtmıs.. sımdı ıyı olmana sevındım bızler de ıyı olmaya calısıyoruz sabredıyoruz bakalım..

boddım ıyı olmanıza sevındım.. hepımız cok kılo aldı artık kıloları dert etmeyecegız ne yapalım artık hepımız son zamanlardayız.

Denızım esın ıyı haberler gelır ınsallah. Darısı da tum ıssızlerın basına olur.

günaydın arkadaşlar,çok iyi geçmeyn bir gecede sonra günümüz güzel geçer inşallah. gece çok rahatsız hissettim kendimi, karnım,kalçam, bacaklarım çok ağrıdı. dönerken çok canım yandı.

boddim, esma hoşgeldin canım, iyi olmanıza sevindim, oğluşunuda seni de öptük kızımla
tebessüm sen de hoşgeldin, sıkıntıların bitmiştir inşallah, kendine iyi bak
denizim ne güze bir dilek öyle, bekliyorum mucizemi, inşallah iyi haber gelir eşinden,
gülşah köpekciğe ben de üzüldüm ama ağlama ne olur, Alya üzülmesin

yine ben geldim kızlar, sabah bi girdim sonra gidip kitap okuyum dedim uyuyakalmışım yine
. yarım saat önce uyanmışımdır. kızlar ben bu sıra haber falan izlemiyorum çok sinir bozucu zaten hep ağlıyorum. başım ağrıyo sonra. bir de faturalara bakmamaya karar verdim:S isyanlardayız. küçücük evimiz var sabah 1 saat açıp kapıyoruz akşama açıyorum yine. 1 odanın peteği de kapalı. (evde en az 3 petek çalışmalıymış kapalının negatif etkisi olmaması için) ama 180 ytl gelmiş. insafff dedik bebek arefesinde..

neyse size güzel de bi haberim var:) 32 veya 33. haftalardan sonra kilo alımı yavaşlıyomuş. bebek almaya devam ediyomuş ama. takmayın kiloları yani. ben yaklaşık 1 ay önce gitmiştim doktora. 70 kg çıkmıştım. dün tartıldım 69.6 olmuşum. gerçi dikkat de ediyorum ama almadım işte. bakalım çarşamba bebişim kaç kg olmuş.

yaa çok özlemişim buraya yazmayı, sizi de çok özlemişim.... garip bi bağ. ama buluşmadıkya yanarım ona yanarım

Hadı bakalım Carsamba guzel haberlerle gelırsn ınsallah.

Bu arada Anadolu yakasında oturanlar Şubat 2 de buluşuyoruz inşalah. Sende bu yakadaydın diye hatırlıyorum nerde oturuyorsun. Şu an 5 kişi kesin varız...Yani erken doğurmazsak ..:)

canım ben yeşilköydeyim, şubat 2 çok geç değil mi:S buluşmak isterim hm de çok da. korktum şimdi yuvarlanarak kabul edermisinizDDD hi bu arada sen bi teklif yapmıştın zamanında ona bi ben atlamıştım sanırım(( o zaman daha hızlı, çevik ve atiktim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…