2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu habere sevindim inşallah öyle olur. Yoksa bizim için son ay oldukça zahmetli olacak.

Yürüyüşümü yaptım geldim. Karnımıda doyurdum. Bebişimin kalan giysilerinide yıkadım şimdi. Gidip asayım. Sonrada meyve keyfi yapayım.

hekat hoşgeldin canım merak ediyodum seni nasılsın nerelerdesin canım?

selam kızlar günaydın ben yine geçmişi okuyamadım artık sonradan gelir bir göz atarım...evi dip köşe temizledim ohhhh nasıl rahatım anlatamam..bu arada ün ve bugün olmak üzere 2 kase aşure yedim..dün yaptm..bunlar mutlu olduğum şeyler..
bide mutsuz olduğum şeyi söyleyeyim...aileden biri benim nicki öğrenmiş burda...sinirlerim bozuldu tabiki.....neyse napıcam bilmiyorum..girip girip beni kontrol etmesinden korkuyorum ne yazmışım diye...

hekat hoşgeldin canım merak ediyodum seni nasılsın nerelerdesin canım?

hosbulduk canim.kayinvalidemlere gittik hastaymis da.gidisimiz biraz ani oldu haber veremedim.ordada internet yoktu.5 saatlik yol gidince de hemen dönemedik tabi.ama simdi hersey iyi.ben de bebek de iyi.sagol canim.özürdilerim meraklandirmak istemezdim.gecmisi nasilokuycam diye düsünüyorum.yaklasik 300 sayfa var

Geçmiş olsun canım. Şimdi iyi değilmi..
İşin çok zor 300 sayfa bitmez be gülüm.

herkese güzel bir diliyorum arkadaşlar.bende evdeki işlerimi bitirebilirsem bugün park yatak incelemelerimi yapmayı düşünüyorum.şimdilik iyi günler sizlere

MERHABA ARKADAŞLAR

NASILSINIZ?ARANIZA KATILDIM AMA BİR TÜRLÜ YAZAMADAM.BEBİŞLERE KAVUŞMAYA AZ KALDI.hihoyyytkaydirigubbakcemile2

kızlar ben özge....nick değiştirdim..rica ediiiciiim eski nickimden bahsetmeyelim...izleniyor olabilirim :roflol:

Hekatcım hoşgeldin canım, iyi olmana sevindim . Özletme böyle...
MERHABA ARKADAŞLAR

NASILSINIZ?ARANIZA KATILDIM AMA BİR TÜRLÜ YAZAMADAM.BEBİŞLERE KAVUŞMAYA AZ KALDI.hihoyyytkaydirigubbakcemile2
Esmana hoşgeldin aramıza... Artık parmaklar çalışsın, yazarsın hergün... kaydirigubbakcemile3
Kalan süreçte hep birlikte oluruz inşallah. Öpüyorum.

tesekkür ederim canim.herkes iyi sükür.sen nasilsin buarada? sorun yoktur umarim.
Çok şükür geçinip gidiyoruz. Kaburga ağrısı,yanlara yatmaktan kalça ve kol uyuşması,vs..gibi sıradan gebelik şikayetlerini saymazsak süperim.

MERHABA ARKADAŞLAR
Hoşgeldin esmana. Vakit azaldı,heyecanlı bekleyişler başladı.

kızlar ben özge....nick değiştirdim..rica ediiiciiim eski nickimden bahsetmeyelim...izleniyor olabilirim :roflol:
Seni gidi seniiii.delikafadulden

Kızlar size bir haberim var!!!
Eşime bugünkü görüşmede iş teklif edildiiiii!!!! hihoyyyt
Aslında biraz biraz buruk bir sevinç yaşıyoruz çünkü işyeri 2 aylık deneme süresi uyguluyor ve bu sürede asgari ücret veriyor... Fakat 2 ay sonra kadroya geçtiğinde maaşı biraz daha iyileşiyor. Ama iyi bir yanı var ki, sigorta, yemek, araç ve cep telefonu da veriyorlar. Çok fazla sevinemedik ama akmasa da damlar diye düşünüyoruz. Diğer büyük firmadan henüz ses seda yok. Ayrıca Ayshince'nin eşi de bize bir yer önerdi sağolsun, oraya da başvuru yapıcaz. Belki bu deneme süresi esnasında oradan daha güzel bir teklif gelir...
Her ne olursa olsun, şükürler olsun ki, eşim Pazartesi sabahı iş başı yapıyor. Eylemciğimin dediği gibi sıcak yatağımdan kalkıp, eşimi işe uğurluyacam inşallah. Hepinize herşey için teşekkür ederim. a.s.Darısı ve daha iyileri tüm iş arayanların başına diyorum. Allahıma da hamdolsun, kızımız gelmeden az da olsa bir rızk kapısı açtı bize... :Saruboceq:

Beni biriiz kovalayında popomu kaldırıp şu çamaşırları asayım artık.

canim gözünüzaydin hayirli olsun simdiden.azi veren Allah cogu da verir merak etme.

Beni biriiz kovalayında popomu kaldırıp şu çamaşırları asayım artık.

Hadi kalk da as çabuk, içerde tıkış tıkış, sırılsıklam bekliyor ciciler. Bekledikçe daha zor ütülenecek... Zaten çoğu pamuklu, zor ütü tutan şeyler. Hadi bakiim, hadii!!! klava:klava:klava:

Esmana hoşgeldin aramıza... Artık parmaklar çalışsın, yazarsın hergün... kaydirigubbakcemile3
Kalan süreçte hep birlikte oluruz inşallah. Öpüyorum. [/QUOTE]

HOŞBULDUK.hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…