Bu habere sevindim inşallah öyle olur. Yoksa bizim için son ay oldukça zahmetli olacak.size güzel de bi haberim var:) 32 veya 33. haftalardan sonra kilo alımı yavaşlıyomuş. bebek almaya devam ediyomuş ama. takmayın kiloları yani. ben yaklaşık 1 ay önce gitmiştim doktora. 70 kg çıkmıştım. dün tartıldım 69.6 olmuşum. gerçi dikkat de ediyorum ama almadım işte. bakalım çarşamba bebişim kaç kg olmuş.(
hekat hoşgeldin canım merak ediyodum seni nasılsın nerelerdesin canım?
hosbulduk canim.kayinvalidemlere gittik hastaymis da.gidisimiz biraz ani oldu haber veremedim.ordada internet yoktu.5 saatlik yol gidince de hemen dönemedik tabi.ama simdi hersey iyi.ben de bebek de iyi.sagol canim.özürdilerim meraklandirmak istemezdim.gecmisi nasilokuycam diye düsünüyorum.yaklasik 300 sayfa var
Geçmiş olsun canım. Şimdi iyi değilmi..
İşin çok zor 300 sayfa bitmez be gülüm.
Esmana hoşgeldin aramıza... Artık parmaklar çalışsın, yazarsın hergün... kaydirigubbakcemile3MERHABA ARKADAŞLAR
NASILSINIZ?ARANIZA KATILDIM AMA BİR TÜRLÜ YAZAMADAM.BEBİŞLERE KAVUŞMAYA AZ KALDI.hihoyyytkaydirigubbakcemile2
Çok şükür geçinip gidiyoruz. Kaburga ağrısı,yanlara yatmaktan kalça ve kol uyuşması,vs..gibi sıradan gebelik şikayetlerini saymazsak süperim.tesekkür ederim canim.herkes iyi sükür.sen nasilsin buarada? sorun yoktur umarim.
Hoşgeldin esmana. Vakit azaldı,heyecanlı bekleyişler başladı.MERHABA ARKADAŞLAR
NASILSINIZ?ARANIZA KATILDIM AMA BİR TÜRLÜ YAZAMADAM.BEBİŞLERE KAVUŞMAYA AZ KALDI.hihoyyytkaydirigubbakcemile2
Seni gidi seniiii.delikafaduldenkızlar ben özge....nick değiştirdim..rica ediiiciiim eski nickimden bahsetmeyelim...izleniyor olabilirim :roflol:
Kızlar size bir haberim var!!!
Eşime bugünkü görüşmede iş teklif edildiiiii!!!! hihoyyyt
Aslında biraz biraz buruk bir sevinç yaşıyoruz çünkü işyeri 2 aylık deneme süresi uyguluyor ve bu sürede asgari ücret veriyor... Fakat 2 ay sonra kadroya geçtiğinde maaşı biraz daha iyileşiyor. Ama iyi bir yanı var ki, sigorta, yemek, araç ve cep telefonu da veriyorlar. Çok fazla sevinemedik ama akmasa da damlar diye düşünüyoruz. Diğer büyük firmadan henüz ses seda yok. Ayrıca Ayshince'nin eşi de bize bir yer önerdi sağolsun, oraya da başvuru yapıcaz. Belki bu deneme süresi esnasında oradan daha güzel bir teklif gelir...
Her ne olursa olsun, şükürler olsun ki, eşim Pazartesi sabahı iş başı yapıyor. Eylemciğimin dediği gibi sıcak yatağımdan kalkıp, eşimi işe uğurluyacam inşallah. Hepinize herşey için teşekkür ederim. a.s.Darısı ve daha iyileri tüm iş arayanların başına diyorum. Allahıma da hamdolsun, kızımız gelmeden az da olsa bir rızk kapısı açtı bize... :Saruboceq:
Beni biriiz kovalayında popomu kaldırıp şu çamaşırları asayım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?