2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

denizimmm çok sevindim canım...inşallah daha güzel şartlarda olur...şimdilik hiç olmamasında iyidir..ama diğer işler iyiyse tabii onlardan bir anönce olumlu haber gelir...

kızlar ben hani teyzemin alt katına taşınmıştım ya.az önce ondaydım.teyzoşum hamileeee
aramızda 7 ayy varrrrr
çok sevindim canım ya.hayırlı uğurlu olsun. sağ salim kucağına alsın inşallah.

canım özledik ya. zor günler atlatmışsın sanıyorum ama şimdi iyisindir umarım. inşallah kalan kısmını sorunsuz atlatacaksın güzelim.
hoş geldinnnnnnnn. gözlerimiz yollarda kaldı valla. bebiş iyi maşallah. naz yapıyor sana yüzünü saklıyomuş minnoş. babalar hep sabırsız. o patronunu da döferiz biz hemen bilgisayarını geri versin hemeeeeennn.
geçmiş olsunn canım iyi ki kapak bir yerinize gelmedi. ağlayınca rahatlıyor insan içinde kalıcağına at gitsin daha iyi canım ya.
ooo kayıplar teker teker geliyor yaşasın. hekatcım merak ettik valla ya sizleri. bebişin ve senin iyi olmana sevindik. kayınvalidene geçmiş olsun tatlım.
kızlar ben özge....nick değiştirdim..rica ediiiciiim eski nickimden bahsetmeyelim...izleniyor olabilirim :roflol:
yaramaz kııııız seni hınzııııırrr

MERHABA ARKADAŞLAR

NASILSINIZ?ARANIZA KATILDIM AMA BİR TÜRLÜ YAZAMADAM.BEBİŞLERE KAVUŞMAYA AZ KALDI.hihoyyytkaydirigubbakcemile2
hoşgeldin aramıza evet az kaldı sağ salim kavuşcaz inşallah.

yaşasınnnn çok sevindim. umarım herşey gönlünüzce olur.

selam kızlar,
nasılsınız bugün? ben çok yoruldum bugün sabahtan kalktım daha yeni oturdum temizlik yemek derken baya yordu beni. randevum vardı saat 3 te ama doktorumun asistanı aradı acil ameliyat çıkmış 6,5 olsa olur mu diye olsun dedim geç olsun da güç olmasın kuzucumu görim iyi olduğunu bileyim yeter bana. ya ben deli gibi oldum ölüyom bitiyom şu karnımdaki sıpaya yaa. tekmeler attıkça oynaştıkça içim gidiyo. ben konuştukça o da şımarıyor mu o zaman iyice eriyom ya. kurban ollurum ya ben onaaaa.
az sonra gidip kaş-bıyık aldırcam duş alcam ve bıcı bıcı yapcam sonra doktora gitcez sonra arkadaşlara gitcez onlar hastanemize yakınlar.

Denizcim gözünaydın canım işler yoluna giriyo artık. Allah kuzucuğunun rızkını veriyo.

Damlacım oğlışuna selam söyle bizden.. Güzel haberler getir bize emi canım.

haberlere çok sevindim kızlar, ya yazılanları sırayla alıntı yapamıyorum, unutuyorum dolayısıyla ne yazıldığını:)

deniz eşinin yeni işi hayırlı olsun canım çok sevindim. bu dönemde iş bulunması bile çok büyük şans emin ol.

damla güzel haberlelrle bekliyoruz seni de. oğluşun ne kadar büyümüş görsün teyzeleri...

buket daha burdamısın sen. hadi çamaşıra....

Denizim çok sevindim olsun şimdi yağmasada gürler... Allahım inşşallah daha güzel günlerde gelecek.

Damla güzel haberler getir bize.....

Hekatim hoşgeldinn..

Beyazlilym sölemesende takviminden tanıdrdım seni :)

Denizim sen bitirebildin mi 2 gündür ütünü bide Bukete hadi hadi diyorsun.. Du bakalım 1 hafta geçsin üstünden ehueheehhihoyyyt

Merhaba arkadaslar,

Hepinize cok tesekkür ederim kizlar,ben de sizleri cok ozledim walla, saolsun iyi dilekleriniz icin de..hepinizin iyi olmasina cok sevindim..insallah fire vermeden geldik bu zamana kadar..insallah bundan sonrasi da en az bunun kadar iyi gider...

bu arada aldigim bilgiye göre aslimiz bir zehirlenme yasamis, cok gecmis olsun canim ya...simdi iyi oldugunun da haberlerini aldim cok sevindim.Allah tekrarini yasatmasin insallah canim...

Bu arada istabul esrafinin bulusacak olmasina cok sevindim. ben oradayken bunu tatsiz gündemimden ötürü beceremedim, ama sizin bulusacak olmasina cok sevindim benim yerime de kaynatin kizlar ,ok?

bu arada adacyo insallah esinin isi 2 ay sonrasinda devamli bir ise dönüsür canim, sizin adiniza cok sevindim...hadi hayirlisi...

bu arada cinsiyeti ögrenemeyen tek Hekat vardi sanirim.. ne oldu canim ogrendiniz mi?

herkesi öpüyorum... kendinize iyi bakin dostlar..

ay kızlar Ocak annelerinden waterfull bebeğini 41+1 de 5100 gr 56 cm dogurmus hemde normal. Kocaman bır masallah valla..

iyi haftasonlari hepinize güzeller..
gecmis birikmeden okuyayim dedim.. okudum geldim ama kimsecikler kalmamis.. olsun..
kayiplarimiz bir bir ortaya cikmis cok sükür..
zakkum, tebessüm, boddim, hekat, tekrardan hsogeldiniz.. uzun vadeli ayriliklar bize göre degiol.. anladik.. herkesin yoklugu ne kadarda belli oluyor.. cok sükür iyisiniz..
bide sehnazin iyi haberlerini alsak..

ada cim gözünüz aydin canim..
bosuna demiyorlar bebek bereketiyle rizkiyla gelir diye.. hersey dahada güzel olacak insallah ..

cnm okadar çok sevindimki inşallah hayırlı olur yeni işiniz boş kalmasındansa az ücretlede olsun başlaması iyi olmuş başka yerlerde araştırmaya devam edersiniz allah kimseyi zor durumda bırakmasın bebişin kısmetiyle gelio bak hihoyyythihoyyyt

uzun zamandır göremedimiz arkadaşlar hoşgeldiniz az kaldı doğumlara kaybolmak yok doğum sonrasıda buralarda olacağız unutmayın tabi bebişlerden fırsat kalırsa

herkese selam kızlar.
kayıplar birbir gelmiş.boddimcim hoşgeldin canım.maşallah oğluşuna.iyi olmanıza sevindim.
denizcim bak herşey harika gidiyor.demekki sabır ve dua herşeyin ilacı.bir daha kendini üzme tamam mı?
darısı tüm ihtiyaç sahiplerinin başına inşallah.
vallaha herkes ağlama moduna bir duygusallığa geçmiş.bende de var.eşimin her yaptığı yine gözüme batıyor.sürekli ağlayasım var.ama henüz ağlamadım.fırtına öncesi sessizlikteyim.çok kötü patlayacağım.
herkesin iyi ve mutlu olmasına sevindim.

MUHTARIIMMM cok sevindim canim sakin caninizi sikmayin maasi az falan diye inan bana bu sadece baslangic hersey cok daha guzel olacak biraz sabir birazda inanmak lazim :))

TEBESSUUMM ozlettin kendini tatlim ya neyse artik aramizdasin tr de bazi sorunlar yasamissin galiba olsun gelmis gecmis olsun birazda hamilelikten dolayi kucuk seyleri bizim buyuttugumuzde olabiliyor umarim seninkide oyle biseydir neyse seni tekarr aramizda gormek guzel :)

BODDIM sende hosgeldin canim arayi boyle cok acmayin yaw bi turlu tam olamadik :))

sizi üzmemek icin yazmamistim ama böylede sanki gizem yapmis gibi oldum :1rolleyes: annemin agzinda birsey cikmis, bana söylememisler burdayken...ben gittigimde ameliyat oldu, parca patalojiye yollandi falan derken onu cevabini almak cok uzun sürdü bir türlü teshis edemediler falan. Kötü birsey olmadigina kanaat getirseler de halen daha tam olarak ne oldugunu anlayabilmis degiller...öyle iste bundan sebep keyfim cok kacikti, eve kapattim kendimi diyebilirim.... neyse ama Allahtan ciddi birsey cikmadi,ona sükrediyorum yani...

ama ben de ösledim walla sizi...saol canim..kocaman öptümmma.s.

fistik sen nasilsin bakalim? iyi misin?

ay kızlar Ocak annelerinden waterfull bebeğini 41+1 de 5100 gr 56 cm dogurmus hemde normal. Kocaman bır masallah valla..

evet ya melekcim, ben de dün söyle bi baktim normalde hic girmemistim...onu görünce söyle bir oh cektim ya..masallah ya harika..inanilacak gibi degil ya...41 kere masallah insallah darisi bize, vaktiyle hayirlisiyla rahat rahat yapariz dogumlarimizi,söyle normalindena.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…