çok sevindim canım ya.hayırlı uğurlu olsun. sağ salim kucağına alsın inşallah.kızlar ben hani teyzemin alt katına taşınmıştım ya.az önce ondaydım.teyzoşum hamileeee
aramızda 7 ayy varrrrr
canım özledik ya. zor günler atlatmışsın sanıyorum ama şimdi iyisindir umarım. inşallah kalan kısmını sorunsuz atlatacaksın güzelim.Merhaba arkadaslar ben geldim...
öncelikli olarak hepinizi cok ozledigimi soyleyerek baslamak istiyorum söze...muhakkak merak edenler olmustur, kisaca durumumu özetliyim...
Bildiginiz gibi türkiye´deydim yilbasina kadar. 2 hafta cok kosturmali gecti...annemlerde zaten aksilik laptoplar bozuktu, hic giremedim, internet arayacak keyfimde pek yoktu acikcasi( bilhassa son haftami bir sebepten oturu cok kotu gecirdim ( gergindim, canim cok sikkindi falan..neysee isteee hepsi geride kaldi cok sükür....
geldigimden beri de yatiyorum kizlar...birden bire hamilelik coktu ustume, bilmiyorum gecmisi okumadim siz nasilsiniz ama..ondan once benim oyle cok karnim belli olmuyordu, birden karnim cikti, bel agrilarim basladi cok siddetli falan. kipirdamadan yattim..vs... zaten bunun icin esimle bugun ortapedik yatak bakmaya ciktik... umarim bel agrilarim daha da artmaz kizlar, dua edin bana. normal dogum yapmak istiyorum, onun icin ekstra dikkat etmeye calisiyorum ama bakalim insallah sorunsuz gecer bundan sonrasi.
neyse iste bu buraya geldikten sonra da bu sikintiyla gecti 10gunum onun icin bugune kadar nete de girmedim yani....ama bugun azcik daha iyiyim cok sukur...31. haftaya girdik sanirim normal artik bunlar...birsey kalmadi saka maka....eee sizler nasilsiniz? ne var ne yok? umarim herkes iyiydir... yatarak dinlemek durumunda olan arkadaslar da iyilerdir insallah?
ege deniz orda misin canim?
hoş geldinnnnnnnn. gözlerimiz yollarda kaldı valla. bebiş iyi maşallah. naz yapıyor sana yüzünü saklıyomuş minnoş. babalar hep sabırsız. o patronunu da döferiz biz hemen bilgisayarını geri versin hemeeeeennn.herkese günaydın güzel anneler neler yapıyorsunuz bakalım sizleri çok özledik oğluşumla çok uzak kladık sizlerle ne yapacağız böle bilmiyorum şurda kaldı doğuma 6-7 hafta bişey biz raporumuzu uzattık son 3 haftaya kadar çalışacağız oğlumla gerekirse iş yerinde doğuracam:)) şaka bir yana iznimi oğlumu koklaya koklaya geçirmek istiyorum o yüzdende çalışıyorum hala ama zorlanmıyorum allahdan gayet iyiyiz ikimizde ama hala oğlumun yüzünü göremedik sıpam içe dönük duruyo inatla göstermiyo bize yüzünü bu arada doktor şimdilik herşey normal doğumu gösteriyo dedi çünkü sıpam başaşağı duruyo son 2 kontroldür bakalım çarşamba günü kontrolümüz var artık 2 haftada bir gidiyoruz en son gittiğimizde ntsye girdik kalp atışlar mükemmel dedi doktor teyzemiz sancımda hiç yokmuş biliyorum zaten olmadığını:)) babamız çok sabırsız ama artık doğsun artık diye bekliyo işde benden böle kızlar
geçmiş olsunn canım iyi ki kapak bir yerinize gelmedi. ağlayınca rahatlıyor insan içinde kalıcağına at gitsin daha iyi canım ya.Günaydın kızlaaar.
Benim hormonlar tavana vurdu.. Çok sulugöz oldum ben yawff kafamçokkarıştı
Sabah kahvaltıya pekmez çıkarayım dedim. Plastik şişedeydi. Kapağını açayım dedim bir patladı ama nasıl patlama. Kapak pencere açık olsa dışarı atlıycaktı yani o derece. Sonra beni bir ağlamak tutsun.. Hıçkıra hıçkıra hermde. Çok trajikomik bir halim vardı. Neler oluyor bana yawwwww.:CüvCüv:
Anlıycanız yine güne ağlayarak açılıp başladım. :roflol: Dışarısı soğuk ama güneşli. Cesaret edebilirsem yine yürüyüş yapıcam.
ooo kayıplar teker teker geliyor yaşasın. hekatcım merak ettik valla ya sizleri. bebişin ve senin iyi olmana sevindik. kayınvalidene geçmiş olsun tatlım.hosbulduk canim.kayinvalidemlere gittik hastaymis da.gidisimiz biraz ani oldu haber veremedim.ordada internet yoktu.5 saatlik yol gidince de hemen dönemedik tabi.ama simdi hersey iyi.ben de bebek de iyi.sagol canim.özürdilerim meraklandirmak istemezdim.gecmisi nasilokuycam diye düsünüyorum.yaklasik 300 sayfa var
yaramaz kııııız seni hınzııııırrrkızlar ben özge....nick değiştirdim..rica ediiiciiim eski nickimden bahsetmeyelim...izleniyor olabilirim :roflol:
hoşgeldin aramıza evet az kaldı sağ salim kavuşcaz inşallah.MERHABA ARKADAŞLAR
NASILSINIZ?ARANIZA KATILDIM AMA BİR TÜRLÜ YAZAMADAM.BEBİŞLERE KAVUŞMAYA AZ KALDI.hihoyyytkaydirigubbakcemile2
Kızlar size bir haberim var!!!
Eşime bugünkü görüşmede iş teklif edildiiiii!!!! hihoyyyt
Aslında biraz biraz buruk bir sevinç yaşıyoruz çünkü işyeri 2 aylık deneme süresi uyguluyor ve bu sürede asgari ücret veriyor... Fakat 2 ay sonra kadroya geçtiğinde maaşı biraz daha iyileşiyor. Ama iyi bir yanı var ki, sigorta, yemek, araç ve cep telefonu da veriyorlar. Çok fazla sevinemedik ama akmasa da damlar diye düşünüyoruz. Diğer büyük firmadan henüz ses seda yok. Ayrıca Ayshince'nin eşi de bize bir yer önerdi sağolsun, oraya da başvuru yapıcaz. Belki bu deneme süresi esnasında oradan daha güzel bir teklif gelir...
Her ne olursa olsun, şükürler olsun ki, eşim Pazartesi sabahı iş başı yapıyor. Eylemciğimin dediği gibi sıcak yatağımdan kalkıp, eşimi işe uğurluyacam inşallah. Hepinize herşey için teşekkür ederim. a.s.Darısı ve daha iyileri tüm iş arayanların başına diyorum. Allahıma da hamdolsun, kızımız gelmeden az da olsa bir rızk kapısı açtı bize... :Saruboceq:
teyzelerinden ve arkadaşlarından selam götürcem oğluşuma. amin inşallah güzel haberlerle dönerim canım ya. sağolDamlacım oğlışuna selam söyle bizden.. Güzel haberler getir bize emi canım.
cnm okadar çok sevindimki inşallah hayırlı olur yeni işiniz boş kalmasındansa az ücretlede olsun başlaması iyi olmuş başka yerlerde araştırmaya devam edersiniz allah kimseyi zor durumda bırakmasın bebişin kısmetiyle gelio bak hihoyyythihoyyytKızlar size bir haberim var!!!
Eşime bugünkü görüşmede iş teklif edildiiiii!!!! hihoyyyt
Aslında biraz biraz buruk bir sevinç yaşıyoruz çünkü işyeri 2 aylık deneme süresi uyguluyor ve bu sürede asgari ücret veriyor... Fakat 2 ay sonra kadroya geçtiğinde maaşı biraz daha iyileşiyor. Ama iyi bir yanı var ki, sigorta, yemek, araç ve cep telefonu da veriyorlar. Çok fazla sevinemedik ama akmasa da damlar diye düşünüyoruz. Diğer büyük firmadan henüz ses seda yok. Ayrıca Ayshince'nin eşi de bize bir yer önerdi sağolsun, oraya da başvuru yapıcaz. Belki bu deneme süresi esnasında oradan daha güzel bir teklif gelir...
Her ne olursa olsun, şükürler olsun ki, eşim Pazartesi sabahı iş başı yapıyor. Eylemciğimin dediği gibi sıcak yatağımdan kalkıp, eşimi işe uğurluyacam inşallah. Hepinize herşey için teşekkür ederim. a.s.Darısı ve daha iyileri tüm iş arayanların başına diyorum. Allahıma da hamdolsun, kızımız gelmeden az da olsa bir rızk kapısı açtı bize... :Saruboceq:
MUHTARIIMMM cok sevindim canim sakin caninizi sikmayin maasi az falan diye inan bana bu sadece baslangic hersey cok daha guzel olacak biraz sabir birazda inanmak lazim :))
TEBESSUUMM ozlettin kendini tatlim ya neyse artik aramizdasin tr de bazi sorunlar yasamissin galiba olsun gelmis gecmis olsun birazda hamilelikten dolayi kucuk seyleri bizim buyuttugumuzde olabiliyor umarim seninkide oyle biseydir neyse seni tekarr aramizda gormek guzel :)
BODDIM sende hosgeldin canim arayi boyle cok acmayin yaw bi turlu tam olamadik :))
iyi haftasonlari hepinize güzeller..
gecmis birikmeden okuyayim dedim.. okudum geldim ama kimsecikler kalmamis.. olsun..
kayiplarimiz bir bir ortaya cikmis cok sükür..
zakkum, tebessüm, boddim, hekat, tekrardan hsogeldiniz.. uzun vadeli ayriliklar bize göre degiol.. anladik.. herkesin yoklugu ne kadarda belli oluyor.. cok sükür iyisiniz..
bide sehnazin iyi haberlerini alsak..
ay kızlar Ocak annelerinden waterfull bebeğini 41+1 de 5100 gr 56 cm dogurmus hemde normal. Kocaman bır masallah valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?