ocak annesi arkadaşa maşallah walla.... inşallah biz de hayırlısıyla doğururuz... doktorumuza gittik arkadaşlar hareketlerini sordu ben de yorgun değilsem iyi dedim, 15 gün sonraya tekrar çağırdı, ama eğer hareketlerinde azalma hissedersen hemen gel dedi... suyum azalmamış ama hala azalacak gibi duruyo dedi... hayırlısı bakalım...
Denizim sen bitirebildin mi 2 gündür ütünü bide Bukete hadi hadi diyorsun.. Du bakalım 1 hafta geçsin üstünden ehueheehhihoyyyt
sizi üzmemek icin yazmamistim ama böylede sanki gizem yapmis gibi oldum :1rolleyes: annemin agzinda birsey cikmis, bana söylememisler burdayken...ben gittigimde ameliyat oldu, parca patalojiye yollandi falan derken onu cevabini almak cok uzun sürdü bir türlü teshis edemediler falan. Kötü birsey olmadigina kanaat getirseler de halen daha tam olarak ne oldugunu anlayabilmis degiller...öyle iste bundan sebep keyfim cok kacikti, eve kapattim kendimi diyebilirim.... neyse ama Allahtan ciddi birsey cikmadi,ona sükrediyorum yani...
ama ben de ösledim walla sizi...saol canim..kocaman öptümmma.s.
ocak annesi arkadaşa maşallah walla.... inşallah biz de hayırlısıyla doğururuz... doktorumuza gittik arkadaşlar hareketlerini sordu ben de yorgun değilsem iyi dedim, 15 gün sonraya tekrar çağırdı, ama eğer hareketlerinde azalma hissedersen hemen gel dedi... suyum azalmamış ama hala azalacak gibi duruyo dedi... hayırlısı bakalım...
Vallahi ben buradayım, msn de de kimseyle konuşmuyom Enelcim... ben de anlamadım. Birden herkes yokoldu... anlamadım ki...
bakıyom bakıyom güncelliyom kimse yok canımda sıkılıyor.
zaragcım nete ve izmirime hoşgeldin.çok yakınız artık.neresindeydin sen?görüşelim inşallah kısmet olursa?hadi hayırlısı ile doğumunu yaparsın burda inşallah.
denizcim neden silinmiş anlamadım ben.
Olsun be Enelimmm! Anlat neler yaptın bugün? Nasıl geçti günün? Yarın ne yapacaksın? Mesain kaça kadardı, mesai bitimi bir yere uğradın mı, direkt eve mi geldin mesela?
Sağol canım geldim diye mesaj yazdım ama bir önceki sayfada kalınca arada kaynadı sandım senağlamaEnelcim annemler valikonağında, göztepe'de... Bencede görüşelim, İstanbul buluşmasıyla kapışamayız ama daha kolay toplanırız kaydirigubbakcemile3 Neticede topu topu iki kişiyizzz buluşacak:içelim:
MERHABA ARKADAŞLAR
NASILSINIZ?ARANIZA KATILDIM AMA BİR TÜRLÜ YAZAMADAM.BEBİŞLERE KAVUŞMAYA AZ KALDI.hihoyyytkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?