2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ocak annesi arkadaşa maşallah walla.... inşallah biz de hayırlısıyla doğururuz... doktorumuza gittik arkadaşlar hareketlerini sordu ben de yorgun değilsem iyi dedim, 15 gün sonraya tekrar çağırdı, ama eğer hareketlerinde azalma hissedersen hemen gel dedi... suyum azalmamış ama hala azalacak gibi duruyo dedi... hayırlısı bakalım...

iyi cok sükür ya, iyi haberlerle dönmene sevindim canim...insallah sorunsuz gecer bundan sonrasi da...
yalniz bu su azalmasi neden oluyormus ki? cok su mu icmiyorsn yoksa tamamen baska bir nedeni mi var?

selam
oh yaa kaçaklar dönmüş:))))bi de şehnaz dan haber gelse zaraq da yok ortada!!!!ben yine depresifim offff offfffff kafasını patlatcam şu vitaminsizinklava:klava:klava:

Denizim sen bitirebildin mi 2 gündür ütünü bide Bukete hadi hadi diyorsun.. Du bakalım 1 hafta geçsin üstünden ehueheehhihoyyyt

Melekcim, ütüyü bitiremediysem de (ki dün niyetlendim, ütü arıza yaptı, bütün gün onu tamir ettim) makinada ıslak bırakmadım herhalde... Ben buket assın diye kovaladım onu... kaydirigubbakcemile3

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah kesin teşhis de hayırlısıyla en kısa zamanda koyulur, gönlünüz iyice ferahlar. Acil şifalar diliyorum. Ben de seni öpüyorumm.

hihoyyytOhh ne güzel iyi haberler getirmişsin... İnşallah suyunda da bir problem yaşamazsın. Maşallah.

Kızlar güzel dilekleriniz için hepinize topluca teşekkür ederim. a.s.Umarım bundan sonra hep iyi haberler veririm size.. Ve tabii umarım, sizden de iyi haberler alırım. Hepinizi çok seviyommm!!!

kızlar teşekkür butonları nereye gitti? Teşekkür sayıları da, teşekkür butonları da kayboldu birden...

Vallahi ben buradayım, msn de de kimseyle konuşmuyom Enelcim... ben de anlamadım. Birden herkes yokoldu... anlamadım ki...

Efenim yaklaşık 2 haftalık bir aradan sonra tekrar aranızdayım :))) Veee nerdeyim ben İzmir'deeee :))) Dün gece oturdum bilmem kaç yüz sayfa yazdıklarınızı okudum, hepsine ayrı ayrı yorum yazmak isterdim ama pek mümkün değil gibi... Muhtarımın ardarda gelen iyi haberlerine çoook sevindim, inşallah devamı gelir, Şehnaz'dan hala bir haber çıkmamasına endişelendim umarım biz evham yapıyoruzdur sadece...
Geçen hafta burdaki doktorumla tanıştık, hastanemizi gördük, allaha şükür bir problem yok, inşallah böyle devam eder ve hepimiz sağlıkla, sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız... Biz yılbaşı haftasını kendi evimizde geçirdik, gayet kalabalık ve keyifliydi, malum yurtdışında olunca kalabalık aile ortamını çok özlüyor insan... Geçen pazar eşim geri döndü ((( Bir haftadır annemlerdeyim; doğuma kadar hatta sonrasında da 1-2 ay daha burdayım... Bu hafta da hastaneden bize verilen listeyi tamamlamak için alıveriş kervanına katıldık bizde...
Şimdilik bu kadar :))) Şu msn aleminde beni de aranıza alın yaw :) Bende üniversite mezunuyum, bende nişantaşı çocuğuyum ama kafamçokkarıştı

Arkadaşlar, Kazen tarafından yazılan mesajı size iletmek istiyorum. Artık teşekkürler kaldırılmış. Teşekkür sayılarımız da gitti yani... Esas olan puanlarımızmış... Bilgilerinize...

zaragcım nete ve izmirime hoşgeldin.çok yakınız artık.neresindeydin sen?görüşelim inşallah kısmet olursa?hadi hayırlısı ile doğumunu yaparsın burda inşallah.
denizcim neden silinmiş anlamadım ben.

bakıyom bakıyom güncelliyom kimse yok canımda sıkılıyor.

Olsun be Enelimmm! Anlat neler yaptın bugün? Nasıl geçti günün? Yarın ne yapacaksın? Mesain kaça kadardı, mesai bitimi bir yere uğradın mı, direkt eve mi geldin mesela?

Nedeni hakkında bir açıklama yok. kaldırıldı denmiş... Teşekkür butonlarının kaldırılmasıyla ilgili topicin linkini aşağıda veriyorum. Merak edenler gerekli açıklamaları orada bulabilirler.

http://www.kadinlarkulubu.com/sited...uyelerin-tesekkur-sayilarini-goremiyorum.html

Sağol canım geldim diye mesaj yazdım ama bir önceki sayfada kalınca arada kaynadı sandım senağlamaEnelcim annemler valikonağında, göztepe'de... Bencede görüşelim, İstanbul buluşmasıyla kapışamayız ama daha kolay toplanırız kaydirigubbakcemile3 Neticede topu topu iki kişiyizzz buluşacak:içelim:

Olsun be Enelimmm! Anlat neler yaptın bugün? Nasıl geçti günün? Yarın ne yapacaksın? Mesain kaça kadardı, mesai bitimi bir yere uğradın mı, direkt eve mi geldin mesela?

işte günün sorularını tek seferde sordun.damarıma bastın be güzelim.
sabah 9 öğleden sonra 3 e kadar çalıştım.annem benim belediyenin karşısından ev tuttu.orayı temizletti bugün yarın taşınıyor.her an iş yerime damlar artık.senin için tuttum diyor ama yalan.sinirlerim bozuldu.beni burda teyzemlerin başına bıraktı.teyzemin hamile olduğunu bilmiyor.bana nasıl baksın sürekli yatıyor teyzem.büyük 2 teyzemde ona geliyorlar sürekli ona bakıyorlar.kıskandım benim kardeşlerim bana bu şekilde hiç bakmadı.üstüme düşmediler hastaneye bile yattığımda.büyük teyzemler sen yat kalkma falan nasıl ilgi gösteriyorlar küçük teyzeme.çok zoruma gitti annem beni burda bıraktı diye.oturup ağladım iş dönüşü.birkaç gündürde iyi değildim zaten.artık uzun bir süre ağlamaklı duygusal takılırım artık.sanki annem bana baktıda bebeğe bakacakmış ondan orda ev tutmuş sabahları bana bırakırsın saat başı gelip görürsün diyoo bide.deli oldum sinirimden hüngür hüngür ağladım az önce.daha uzatmayayım aklıma geldikçe ağlıyorum. senağlama senağlama

kaynamadı izin verirmiyiz benle deniz merak etme sen canım.evet istanbul buluşması kadar olmasada buluşuruz inşallah ve daha kolay olur.ben izine ayrılayım yada hafta sonu nasıl istersen canım.

Enelcim canını sıkma hassas bi dönemdesin insanın annesini encok aradığı zaman ama annen emin ol bebişine bakıcaktır çünkü onlar için torun bambaşka bişey doğunca görürsün

Enelcim, sen kendi programına yoğunluğuna göre seç, ben uyarım sana, ama tahminimce izne ayrıldıktan sonrası senin için daha rahat olur, malum haftasonları ev işi ve bebek için sağa sola bakmaya geçiyordur ya da anca dinlenebiliyorsundur... Benim içinde hafta içi daha iyi olur, kardeşim okula gittiğinden haftasonunu birlikte geçirmek istiyor, ama dur yaaa sen kaçıncı haftaya kadar çalışacaktın canım? Birkaç haftalık çalışabilir raporu almıştın değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…