nihayet benimde hemşerim çıktı:sm_cool:
Seni anlıyorummm... Benzer birşeyi ben de yaşadım... Annem Ankara'daki evimi satıp, İstanbul'dan alcam sana yakın oturup çocuğuna bakıcam sen yap çocuğu dedi, hamileliğimin 3. ayı bitmeden ben vazgeçtim dedi... Nasıl ağlamıştım ben de... Ortada kaldım resmen... Üzülme, artık anneden medet umma zamanı değil, ANNA OLMA zamanı....işte günün sorularını tek seferde sordun.damarıma bastın be güzelim.
sabah 9 öğleden sonra 3 e kadar çalıştım.annem benim belediyenin karşısından ev tuttu.orayı temizletti bugün yarın taşınıyor.her an iş yerime damlar artık.senin için tuttum diyor ama yalan.sinirlerim bozuldu.beni burda teyzemlerin başına bıraktı.teyzemin hamile olduğunu bilmiyor.bana nasıl baksın sürekli yatıyor teyzem.büyük 2 teyzemde ona geliyorlar sürekli ona bakıyorlar.kıskandım benim kardeşlerim bana bu şekilde hiç bakmadı.üstüme düşmediler hastaneye bile yattığımda.büyük teyzemler sen yat kalkma falan nasıl ilgi gösteriyorlar küçük teyzeme.çok zoruma gitti annem beni burda bıraktı diye.oturup ağladım iş dönüşü.birkaç gündürde iyi değildim zaten.artık uzun bir süre ağlamaklı duygusal takılırım artık.sanki annem bana baktıda bebeğe bakacakmış ondan orda ev tutmuş sabahları bana bırakırsın saat başı gelip görürsün diyoo bide.deli oldum sinirimden hüngür hüngür ağladım az önce.daha uzatmayayım aklıma geldikçe ağlıyorum. senağlama senağlama
nihayet benimde hemşerim çıktı:sm_cool:
Ya ocak anneleri birbir doğuruyo ne güsel yaaaa valla çok imreniyorum bizim mart ayıda bi gelse cok heyecanlanıyorum
iyi akşamlar arkadaşlar,
denizcim çok sevindim canım, dediğin gibi akmasa da damlar hem kızın doğduğunda babası kadroya geçer inşallah daha iyi şartlarda.
tebessüm geçmiş olsun annene,
zarag hoşgeldin izmir'e,
benim üstümde de hala dünün sıkıntısı var, nedendir bilmiyorum karnım gaz dolu gibi, ama korkuyorum bi yandan da geçen sefer sancılarım olduğunda da ben gaz sancısı sanmıştım. dün akşamdan beri azcık takdım yani, kimseyede bişey söylemedim haftada bir gideceğiz zaten dr. a bundan sonra gittiğimizde sorarım ama canım da sıkılmıyor değil. inşallah bi sorun çıkmaz. böyle işte yatıyorum yine korkudan.
iyi akşamlar arkadaşlar,
denizcim çok sevindim canım, dediğin gibi akmasa da damlar hem kızın doğduğunda babası kadroya geçer inşallah daha iyi şartlarda.
tebessüm geçmiş olsun annene,
zarag hoşgeldin izmir'e,
benim üstümde de hala dünün sıkıntısı var, nedendir bilmiyorum karnım gaz dolu gibi, ama korkuyorum bi yandan da geçen sefer sancılarım olduğunda da ben gaz sancısı sanmıştım. dün akşamdan beri azcık takdım yani, kimseyede bişey söylemedim haftada bir gideceğiz zaten dr. a bundan sonra gittiğimizde sorarım ama canım da sıkılmıyor değil. inşallah bi sorun çıkmaz. böyle işte yatıyorum yine korkudan.
Adacyo tebrikler canım darısı basımıza
kızlar ben çıkıyorum çok yorgunum.hem bugün yersiz kıskançlıklar yaparak kendimi üzdüm bebişimide.
deniz nereye kaçtın?ben çıkıyorum.
hepinize iyi pazarlar şimdiden.iyi geceer öptüm kocaman.
hherkese iyi akşamlar kızlarr ama kimse kalmamış :) denizcim gözünüzaydın çok sevindim eşinin iş bulmasına hayuırlısı olur inş
eylemcim hoşgeldin.
aman allah korusun canım birşey olmaz inşallah.ama sen yinede dinlen.öpüyorum sizi.
Hoşbulduk adayadayı'cım... Yaw bu teşekkür kalkmasa iyiydi ya... Elinde değil tahmin edebiliyorum canım ama endişelenmemeye çalış... İstersen doktoruna telefonla danış belki için rahatlar ya da ne yapman gerektiği ile ilgili bilgi verir???
Merhaba Eylemcim...
Çok teşekkür ederim canım, darısı tüm iş arayanların başına...
Dinlenmekle iyi yapıyorsun ama doktorunu bi arasan keşke.. Tarif etsen sancıyı... Hem için de rahatlar. İnşallah kötü bişey yoktur. Geçmiş olsun.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?