2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ocak anneleri birbir doğuruyo ne güsel yaaaa valla çok imreniyorum bizim mart ayıda bi gelse cok heyecanlanıyorum

sağol doğacım.bilmiyorum bende hiç böyle yapmazdım.hamilelikten oldu sanırım.
zaragcım ben daha çalışabilir raporu almadım.yıllık iznim bitti direk iş başı yaptım yılın başında.bu perşembe kontrol var.doktor uygun görürse çalışacam uygun görmezse izne ayrılıcam daha net belli değil.özelden sana mesaj atıyorum.tel falan için.

Tamam Enelcim mesajın gelince hemen yanıtlıycam, Doğa'cım bende sabırsızlanmaya başladım, birde ben hem bebeğimi, hem de eşimi bekliyorum... Sayılı gün çabuk geçer derler, inşallah sağlıkla su gibi geçer zaman ve hepimiz vakitlice sağlıklı bebişlerimizi dünyaya getiririz :)))

Seni anlıyorummm... Benzer birşeyi ben de yaşadım... Annem Ankara'daki evimi satıp, İstanbul'dan alcam sana yakın oturup çocuğuna bakıcam sen yap çocuğu dedi, hamileliğimin 3. ayı bitmeden ben vazgeçtim dedi... Nasıl ağlamıştım ben de... Ortada kaldım resmen... Üzülme, artık anneden medet umma zamanı değil, ANNA OLMA zamanı....
nihayet benimde hemşerim çıktı:sm_cool:

Ben de hemşeri sayılırım.. Ankaralıyım, İstanbul'da oturuyorum ama Sapanca'ya gelin gittim. Gelininizim sizin... kaydirigubbakcemile3 Nüfus cüzdanında orası yazıyo artık... benneyaptımki

herkese iyi akşamlar nasılsınız canlarım ya
bi sorup çıkıcam umarım ters bi durum yok bebişleride sizide kocaman öptüm
kızalr bişi sorucam
ya sizinde sütünüz akıyormu
bugün benden baya akmış badim yapış yapıştı ne dökmüşüm üzerime dedim bi baktımki sütüm akıyor ya bu ii bişeymi kötü bişeymi

sağol zaagcım.
doğacım bende sabırsızlanıyorum sağsağlim doğsada gözümün önünde olsada annesine destek olsa gülücükleri ile elleri mis kokulu teni ile diyorum.
sağol denizcim alışıcam anne olmaya inşallah o zaman böyle olmam.

checim daha öncde konuşmuştuk bende tık yok canım.ama dar sütyen takıyorsan bol tak penye olanlardan daha fazla akmasın.onun dışında sakıncalı yada zararlımı bilemem.

Ya ocak anneleri birbir doğuruyo ne güsel yaaaa valla çok imreniyorum bizim mart ayıda bi gelse cok heyecanlanıyorum

AMA dikkat ettinmi dogum yapanlarin cogu aralikta yapmis yani bende mdt me gore nisan ama hayatta nisana kalmam ben 20 marta dogarim inanamiyorum sadece 2.5ay kaldi

iyi akşamlar arkadaşlar,
denizcim çok sevindim canım, dediğin gibi akmasa da damlar hem kızın doğduğunda babası kadroya geçer inşallah daha iyi şartlarda.
tebessüm geçmiş olsun annene,
zarag hoşgeldin izmir'e,

benim üstümde de hala dünün sıkıntısı var, nedendir bilmiyorum karnım gaz dolu gibi, ama korkuyorum bi yandan da geçen sefer sancılarım olduğunda da ben gaz sancısı sanmıştım. dün akşamdan beri azcık takdım yani, kimseyede bişey söylemedim haftada bir gideceğiz zaten dr. a bundan sonra gittiğimizde sorarım ama canım da sıkılmıyor değil. inşallah bi sorun çıkmaz. böyle işte yatıyorum yine korkudan.

eylemcim hoşgeldin.
aman allah korusun canım birşey olmaz inşallah.ama sen yinede dinlen.öpüyorum sizi.

Hoşbulduk adayadayı'cım... Yaw bu teşekkür kalkmasa iyiydi ya... Elinde değil tahmin edebiliyorum canım ama endişelenmemeye çalış... İstersen doktoruna telefonla danış belki için rahatlar ya da ne yapman gerektiği ile ilgili bilgi verir???

kızlar ben çıkıyorum çok yorgunum.hem bugün yersiz kıskançlıklar yaparak kendimi üzdüm bebişimide.
deniz nereye kaçtın?ben çıkıyorum.
hepinize iyi pazarlar şimdiden.iyi geceer öptüm kocaman.

Merhaba Eylemcim...
Çok teşekkür ederim canım, darısı tüm iş arayanların başına...
Dinlenmekle iyi yapıyorsun ama doktorunu bi arasan keşke.. Tarif etsen sancıyı... Hem için de rahatlar. İnşallah kötü bişey yoktur. Geçmiş olsun.

Adacyo tebrikler canım darısı basımıza

Teşekkürler Denizcim. Darısı tüm iş arayanların başına canım.

kızlar ben çıkıyorum çok yorgunum.hem bugün yersiz kıskançlıklar yaparak kendimi üzdüm bebişimide.
deniz nereye kaçtın?ben çıkıyorum.
hepinize iyi pazarlar şimdiden.iyi geceer öptüm kocaman.

Enelcim burdayım ama manyak bağlantım yüzünden, sayfayı yenileyip yeni mesajları görmek, hele de cevap yazmak yarım saatimi alıyo nerdeyse. Görüşürüz, öpüyorum seni.

hherkese iyi akşamlar kızlarr ama kimse kalmamış :) denizcim gözünüzaydın çok sevindim eşinin iş bulmasına hayuırlısı olur inş

hherkese iyi akşamlar kızlarr ama kimse kalmamış :) denizcim gözünüzaydın çok sevindim eşinin iş bulmasına hayuırlısı olur inş

Teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun inşallah. Umarım hayırlı olur canım. bazen birşeyin olması, mutlaka iyi olduğu anlamına gelmiyor çünkü. Allah hepimiz için, hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah.

amin canım eşimde işten ayrıldığı için daha çok etkiliyor böyle olaylar ve iyi haberler olduğunda kendime olmuş kadar seviniyorum

eylemcim hoşgeldin.
aman allah korusun canım birşey olmaz inşallah.ama sen yinede dinlen.öpüyorum sizi.

kızlar çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile3, bakalım dinlemedeyim şimdi, gaz da çok bağırsaklarım da dans ediyor, belki de ondandır bebek de hareketli o yüzden de rahat içim biraz şimdi bizimkiler evhamlı özellikle de eşim illaha hastaneye falan götürürmeye kalkar hiç çekemeyeceğim şimdi. inşallah devam etmez. gece gelsin istemiyorum artık nasıl yatcaz bakalım bu gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…