amin canım eşimde işten ayrıldığı için daha çok etkiliyor böyle olaylar ve iyi haberler olduğunda kendime olmuş kadar seviniyorum
kızlar iyi geceler...
ya sizden bi ricam olçak boğazlarım feci şişti ya doktora gitcem ama pazartesi
sizce ne yaparsam iyi gelir yaa boğazımda bi kuruluk var mahfediyor benidün gece hiç uyuymadım bu gecede uyku yok bize
Sağol denizcim ama tahin helvam yokyapastil olarakda o dediğin marka degil başak bi markanın pastili var onu denesem iyi olurmuyum ?
ne kadar bunaltıcı bir gün değil mi.?çok depresifim ya sürekli ağladım durdum sewmem ben ağlamayı aptal vitaminsiz de hiç anlayışlı dawranmıyor!!gelse bir sarılsa geçecek hepsi offff offfffffffff
Ben geldimmm.................
kızlar ben geldim doktordan direk arkadaşlara geçtik haber veremedim. oğlumda bende iyiyiz çok şükür. oğluşumun boyu 39 cm. kilosu 1700 g. civarı yüzünü de gösterdi sıpam benim ayakları hala aşağıda kafa yukarda çıkacak gibi vuruyor diyordum ya işte orda ayakları var. ayaklarının ikisininde tabanını gösterip duruyordu minnoş. pipisini her zaman olduğu gibi gene gösterdi. 1 kilo almışım 1 ayda doktor çok iyi dedi. hatta bu konuda beni baya bi övdü hoşuma gitti yani. ayaklarım yerden kesik eve geldim geçmişi okuyamadım yatacağım yarın erkenden kursa gitcem. öpüyorum beni özleyin. byeeeeee
Mrb canım evet aldım 1 takım pijama üçlü set olarak aldım altı var içinin askılısı bide üzerine ipli bağlamalı ceket gibi rengide toz pembe...resim ekler koyarım inşallah..2tane gecelik aldım ne iyice babanne geceliklerinden nede çok şık bişi ikisinin ortası biri mor kelebekli diğeri pembe çiçekli birde 6 tane külot aldım kocaman ama rengarenk hep annemin giydikleriyle dalga geçerdim onlardan almak zorunda kalacam diye üzülüyodum ama öyle olmadı çok şükür hepsi toplam 48 tuttu....
heheh kendime de aldım kızımada..Ya baktım fiyatlar uygun olunca aldım en kısa zamanda eklerim canım fotoları..Evet evden alelacele çıktım bakamadım senin fotolara şimdi bakarım inşallah..bebişe primanın yenidoğanını aldım içinde 50 tane var 15,90 dı...2-5 kilo arası...1paket aldım....birde can bebenin altaçmalarından aldım hasta bezide alacaktım ama çok iğrenç geldi bian gözüme o psikolojiye şimdiden girmek istemedim alamdım...Dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım bide...
herkese iyi akşamlar nasılsınız canlarım ya
bi sorup çıkıcam umarım ters bi durum yok bebişleride sizide kocaman öptüm
kızalr bişi sorucam
ya sizinde sütünüz akıyormu
bugün benden baya akmış badim yapış yapıştı ne dökmüşüm üzerime dedim bi baktımki sütüm akıyor ya bu ii bişeymi kötü bişeymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?