2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım eşimde işten ayrıldığı için daha çok etkiliyor böyle olaylar ve iyi haberler olduğunda kendime olmuş kadar seviniyorum

Biliyorum canım sizin durumu da... İnşallah siz de en kısa zamanda iyi birşey bulursunuz. Ve umarım bizimki gibi uzun sürmez. Benim eşim Eylül başından beri işsizdi... Çok bunaldık...

kızlar iyi geceler...
ya sizden bi ricam olçak boğazlarım feci şişti ya doktora gitcem ama pazartesi
sizce ne yaparsam iyi gelir yaa boğazımda bi kuruluk var mahfediyor beni dün gece hiç uyuymadım bu gecede uyku yok bize

canım geçmiş oolsun. ben bunun bir çaresini biliyorum. tahin helvasından bir iki çatal yiyeceksin ama üstüne başka hiçbir şey yiyip içmeyeceksin birkaç saat... özellikle de su... Eğer bunu uygulayamam diyorsan gece yatarken yap, sabaha kadar boğazına sıvansın helva iyice.. Sabaha kadar iyileşmiş olacak... Bir de bepanthene pastil varsa hemen kullan canım.

Sağol denizcim ama tahin helvam yokya pastil olarakda o dediğin marka degil başak bi markanın pastili var onu denesem iyi olurmuyum ?

Sağol denizcim ama tahin helvam yokya pastil olarakda o dediğin marka degil başak bi markanın pastili var onu denesem iyi olurmuyum ?

canım her ilaç aynı değil... Etken maddeleri içerikleri farklı... Bana doktorum sadece bepanthene pastili veriyor. Bu konuda fikir vermek istemem canım... Geçmiş olsun tekrar. Belki de dişindeki sorundan dolayıdır... Diş bazen boğaza vurur.. Belki dişin düzelince boğazındaki de düzelir... Diş hem kulağa hem boğaza vurabiliyo çünkü..

a.s. Canım dişimde bi sorun çıkmadı sadece çene kemiğim ağrıyordu. Yinede ilgin için teşekkür ederim iyi geceler...

ne kadar bunaltıcı bir gün değil mi.?çok depresifim ya sürekli ağladım durdum sewmem ben ağlamayı aptal vitaminsiz de hiç anlayışlı dawranmıyor!!gelse bir sarılsa geçecek hepsi offff offfffffffff

ne kadar bunaltıcı bir gün değil mi.?çok depresifim ya sürekli ağladım durdum sewmem ben ağlamayı aptal vitaminsiz de hiç anlayışlı dawranmıyor!!gelse bir sarılsa geçecek hepsi offff offfffffffff

Aslıcım ne oldu, paylaşmak ister misin?

kızlar ben geldim doktordan direk arkadaşlara geçtik haber veremedim. oğlumda bende iyiyiz çok şükür. oğluşumun boyu 39 cm. kilosu 1700 g. civarı yüzünü de gösterdi sıpam benim ayakları hala aşağıda kafa yukarda çıkacak gibi vuruyor diyordum ya işte orda ayakları var. ayaklarının ikisininde tabanını gösterip duruyordu minnoş. pipisini her zaman olduğu gibi gene gösterdi. 1 kilo almışım 1 ayda doktor çok iyi dedi. hatta bu konuda beni baya bi övdü hoşuma gitti yani. ayaklarım yerden kesik eve geldim geçmişi okuyamadım yatacağım yarın erkenden kursa gitcem. öpüyorum beni özleyin. byeeeeee

Damlacım maşallah oğluşuna... En sonunda yüzünü de görebildiğine çok sevindim. nasıl, kime benziyor? Bamyasını da göstermese olmaz sanki.... kaydirigubbakcemile3
iyi olduğunuza çok sevindim. Ohh üstüne arkadaş ziyareti de yaptınız, bugün senden iyisi yok... yarın için de kolaylıklar diliyorum sana. iyi geceler.

Mrb canım evet aldım 1 takım pijama üçlü set olarak aldım altı var içinin askılısı bide üzerine ipli bağlamalı ceket gibi rengide toz pembe...resim ekler koyarım inşallah..2tane gecelik aldım ne iyice babanne geceliklerinden nede çok şık bişi ikisinin ortası biri mor kelebekli diğeri pembe çiçekli birde 6 tane külot aldım kocaman ama rengarenk hep annemin giydikleriyle dalga geçerdim onlardan almak zorunda kalacam diye üzülüyodum ama öyle olmadı çok şükür hepsi toplam 48 tuttu....

babası kendine benzediğini iddia ediyor ben kendime benzediğini iddia ediyorum kime benzediği muamma kaldı. hihihi
iyi geceler benim herif kızıyor yat gari kalkameycen deyor byeee

Güle güle kullan canım. Baya uygun almışsın. Albüme en kısa zamanda koy fotoları, merak ettim. Sen benim albüme baktın mı? Öğlen acele çıkmıştın, bakamadın sanırım.

bebişe neler aldın. Bugün ona alacaktın, kendine bakacaktın sadece? Nolduuu, unutuun mu bebişi yoksa kaydirigubbakcemile3

heheh kendime de aldım kızımada..Ya baktım fiyatlar uygun olunca aldım en kısa zamanda eklerim canım fotoları..Evet evden alelacele çıktım bakamadım senin fotolara şimdi bakarım inşallah..bebişe primanın yenidoğanını aldım içinde 50 tane var 15,90 dı...2-5 kilo arası...1paket aldım....birde can bebenin altaçmalarından aldım hasta bezide alacaktım ama çok iğrenç geldi bian gözüme o psikolojiye şimdiden girmek istemedim alamdım...Dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım bide...

ben hasta bezi aldım bir paket... Ben yenidoğandan almadım yaaa. Yeni bebek midir nedir 3-5 kilo olandan aldım. benim kızı tombik bekliyoruz. 4 kilo doğsa mesela direkt 3-5 kiloluktan başlayamaz mı? Aralarındaki fark ne? BU senin aldığın daha çok, ufak ve erken doğan bebekler için değil mi? :sm_confused:

bende daha öyle bir durum olmadı arkadaşım

Canım benim 5,aydan beri geliyor sütüm doktorum normal olduğunu söyledi maşallah demekki sütün bol olacak dedi ama oynama yada sıktırma dedi çünkü ilk süt bebişler için çok faydalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…