Canım benim 5,aydan beri geliyor sütüm doktorum normal olduğunu söyledi maşallah demekki sütün bol olacak dedi ama oynama yada sıktırma dedi çünkü ilk süt bebişler için çok faydalı...
inşallah doktorun dediği gibi bol bol süt olur.
Ben yukardaki tabloda yer alan doğum haftalarından bir ortalama aldım:
Bebişler 38+0 da geliyorlar... delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
İnanmıyorummm yaaa!!!
Nerdeyse 5 hafta kaldı.... delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ya aslında bencede bi ilgisi yoktur sonuçta bu doğumla bebeğin gelmesiyle hormanların harekete geçmesiyle ilgili bişi sakın stres yapma çünkü biliyorsun sütün kesilmemesi ve bol bol gelmesi için stresten uzak durmamız lazım...
canım senin tombiş kız 38+0 a kalmayabilir söyleyeyim ben sana..bende istemiyorum 40 a kadar beklemeyi...şöyle 37+ larda normalle kolaycacık gelirverse süper olursırnaşık şey
Ama ben çok korkmaya başladım şimdiii!!!! Ciddi misin yaaa? Sence beklemez mi bu kadar? :sm_confused:
Bugün alt komşuma indim. Yanında 2 arkadaşı daha vardı. Üçü birden benim ne zamana doğuracağımla ilgili iddiaya girdiler. (Çünkü karnımım şu anki hali, yarın doğuruverecek gibi duruyormuş...)
Biri 35.hafta, diğeri 36.hafta, öteki de 37. haftaya tekabül eden günler söyledi... Üstüne sen de böyle deyince birden panikledim. Sonuç olarak şu anda 33. haftanın içinde bulunuyorum ben!!! Ne yani 3 haftaya falan doğuracak mıyım ben???!!!! delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Ama ben çok korkmaya başladım şimdiii!!!! Ciddi misin yaaa? Sence beklemez mi bu kadar? :sm_confused:
Bugün alt komşuma indim. Yanında 2 arkadaşı daha vardı. Üçü birden benim ne zamana doğuracağımla ilgili iddiaya girdiler. (Çünkü karnımım şu anki hali, yarın doğuruverecek gibi duruyormuş...)
Biri 35.hafta, diğeri 36.hafta, öteki de 37. haftaya tekabül eden günler söyledi... Üstüne sen de böyle deyince birden panikledim. Sonuç olarak şu anda 33. haftanın içinde bulunuyorum ben!!! Ne yani 3 haftaya falan doğuracak mıyım ben???!!!! delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canım ya boşver sağlıklı doğsunlar ne zaman doğarlarsa doğsunlar.benimkini zaten normalden erken alıcaklar ama 35 te çok beeee.insanı ürkütüyor ilk duyduğunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?