2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım onun üzerindede 2-5 yazıyor şöyle bi açtım baktım bir tanesine o kadarda küçük gelmedi zaten 50 tane var içinde günde 5 bile kullansam anca 1o gün gider sonra 3-6 olana geçerim bende...

hasta bezini doğumdan sonra kullanmak için alıyorsanız çok sık değiştirin arkadaşlar.arkadaşıma önermişler doğumundan sonra kullandı ama cildine yaramadı resmen bordoya yakın bir renkte pişik oldu.doğumdan çekmedim bu kadar diye ağlamıştı.ben ilk doğumda normal ped kullanmıştım hastaneden çıkınca zaten öyle anormal bir durumda olmuyor.

Canım benim 5,aydan beri geliyor sütüm doktorum normal olduğunu söyledi maşallah demekki sütün bol olacak dedi ama oynama yada sıktırma dedi çünkü ilk süt bebişler için çok faydalı...

inşallah doktorun dediği gibi bol bol süt olur.

bende ocak annelerine bakayım dedim 36-37 haftalarda doğumlar çoğalmış.aaaaa zaman azalıyor mu dersiniz.çoğunda sudaki azalmadan dolayı bebekleri alıyorlar.hatta bir arkadaş az kalsın bebeğimi kaybediyordum sakın ihmal etmeyin suyunuzu kontrol ettirin yazmış

Hera796................16 aralık..........36+0...........Sezaryan........... 3200 gr...........50 cm...........Batuhan
Nazobülo.............16 aralık..........36+2...........Sezaryan
Hande80...............16 aralık..........36+2...........Normal............. ..2100 gr............? cm
Linay....................19 aralık..........38+1...........Sezaryan........... .3600 gr...........49 cm......Ege Kaan
Barcli....................19 aralık.........38+2............Sezaryan........... 3600 gr...........50 cm
Zeynep215.............19 aralık.........37+2............Sezaryan........... 2600 gr...........? cm
Gülçinf...................22 aralık.........38+3.............Sezaryan.......... .4750 gr..........56 cm......Doruk
Uzunbeyazbulut.....22 aralık..........35+1.............Sezaryan......... .2770 gr..........48.5 cm.....Liya Ceylin
Bilge1981.........23 aralık.................................Sezaryan... .........2550 gr.............45 cm
Ezra2001.................24 aralık..........38+2.............Sezaryan......... 4000 gr.........50 cm......Berrak
İnanna....................25 aralık..........38+2.............Sezaryan......... 2600 gr.........48 cm......Nil
Nazlıcan156............26 aralık...........37+3.............Sezaryan........ .1650 gr......??cm......Ege
İnaysa....................26 aralık...........38+3.............Sezaryan........ .3200 gr......?? cm.....Çağan
Dekaraca..............26 aralık...........38+0..............Normal......... .3620 gr........50 cm
Sheeda...................27 aralık............38+4........Sezaryan..........33 30 gr..........50 cm
Glabella..................28 aralık............38+4.........Sezaryan........423 0 gr...........53 cm
Cidy........................01 ocak............37.............Sezaryan........326 0 gr...........51 cm
Miniğimm............01 ocak..........39+0.........Sezaryan...........???. ............??cm......Naz
Ekinsu..................02 ocak..............40+1.........Sezaryan........... ....3870gr........52 cm......Meriç Onat
Montesori..............02 ocak..............38+5...............sezaryan...32 00 gr.........49 cm......Metin
Blooms.................02 ocak..............40+1...............sezeryan...37 50 gr.........51 cm......Ahmet Emir
Rüyagibişeker........02 ocak..............38+3........sezeryan....3880 gr.........52 cm
Marsg..............03 ocak.............????.........Normal.......3530 gr.........53 cm.........Ezgi
Waterfull................09 ocak.............41+1.........Normal.......5100 gr........56 cm

--------------------------------------------------------------------------------
KIZLAR OCAK ANNELERİNDEN DOĞUM YAPANLARIN LİSTESİ.DEMEK Kİ 35.HAFTADAN SONRA ÇANTALARI KAPI ARKASINDA HAZIR ETMEK GEREKİYOR.

Ben yukardaki tabloda yer alan doğum haftalarından bir ortalama aldım:
Bebişler 38+0 da geliyorlar... delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
İnanmıyorummm yaaa!!!
Nerdeyse 5 hafta kaldı.... delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ya bende gün geçtikçe mutluluk endişe korku sevinç heyecan arası duyguları gelgitler halinde yaşayıp duruyorum..ayaklarım yerden kesilmiş gibi yaptığım hiçbirişe tam konsantre olamıyorum sanki...

Bu arada gerçekleşen 22 doğumdan sadece 4 tanesinin normal doğum olması ne kadar şaşırtıcı değil miii???? :uhm::uhm:

Ayy bu son 2 mesajda tam bir Ekonometri mezunu gibi yaklaşmışım olaya... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yalnız dikkat ettinizmi 24 tane doğumdan sadece 4 tanesi normal 20 tanesi sezerayankafamçokkarıştı

bu arada tuğba benden daha hiç sıvı mıvı süt falan gelmedi..korkuyorum böyle duyunca..kimiside diyor süt olmasının onla alakası yok...benim hamilelikte hiç gelmedi ama sonra çeşme gibi aktı diyenlerde var...off yaaa...benimde bol sütüm olsun yaaasenağlama

ya aslında bencede bi ilgisi yoktur sonuçta bu doğumla bebeğin gelmesiyle hormanların harekete geçmesiyle ilgili bişi sakın stres yapma çünkü biliyorsun sütün kesilmemesi ve bol bol gelmesi için stresten uzak durmamız lazım...

canım senin tombiş kız 38+0 a kalmayabilir söyleyeyim ben sana..bende istemiyorum 40 a kadar beklemeyi...şöyle 37+ larda normalle kolaycacık gelirverse süper olursırnaşık şey

bende öyle diyorum hep...sütüm bol olcak inşallah,kızıma yarıyacak inşallah,normal doğum olacak kolay olacak diye zorla psikolojimi ve bedenimi hazırlıyorum:lepi:

En güzelini yapıyorsun canım kızlar ben artık çıkayım baya geç oldu eşim yatalım artık diyo...Hadiş bakalım hepinize bol uykulu tatlı rüyalı bol tekmeli iyi geceler....

canım senin tombiş kız 38+0 a kalmayabilir söyleyeyim ben sana..bende istemiyorum 40 a kadar beklemeyi...şöyle 37+ larda normalle kolaycacık gelirverse süper olursırnaşık şey

Ama ben çok korkmaya başladım şimdiii!!!! Ciddi misin yaaa? Sence beklemez mi bu kadar? :sm_confused:
Bugün alt komşuma indim. Yanında 2 arkadaşı daha vardı. Üçü birden benim ne zamana doğuracağımla ilgili iddiaya girdiler. (Çünkü karnımım şu anki hali, yarın doğuruverecek gibi duruyormuş...)
Biri 35.hafta, diğeri 36.hafta, öteki de 37. haftaya tekabül eden günler söyledi... Üstüne sen de böyle deyince birden panikledim. Sonuç olarak şu anda 33. haftanın içinde bulunuyorum ben!!! Ne yani 3 haftaya falan doğuracak mıyım ben???!!!! delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Nazanım hoşgeldin!!! Görünmüyorsundur kaç gündür... Yani geceleri geçmişi okuyup, selam bırakıyorsun ama özledim seni yaa! Bitmedi mi temizlik? :sm_confused:

Geçmişi oku bak, ne haberler var!!!! sositosositosositososito:dance::dance:

canım ya boşver sağlıklı doğsunlar ne zaman doğarlarsa doğsunlar.benimkini zaten normalden erken alıcaklar ama 35 te çok beeee.insanı ürkütüyor ilk duyduğunda

kız korkma zaten onlar gelişimi tamamlayınca geliyorlar.he 36. haftadan sonra hiç bir sıkıntı yok diye biliyorum doğal süreç yani...36. haftaya kadar akciğerleri tam gelişiyormuş o yüzden oda..korkma yanii.bak ben 37 de gelsin diye dua ediyorum çok sabırsızlaştım dadelikafadulden

canım ya boşver sağlıklı doğsunlar ne zaman doğarlarsa doğsunlar.benimkini zaten normalden erken alıcaklar ama 35 te çok beeee.insanı ürkütüyor ilk duyduğunda

Daha önce bundan bahsettiğini hatırlıyorum ama neden erken alacaklarını anımsayamadım, söyler misin? Hatta takvimde kalan günleri bu nedenle farklı yazdığını söylemiştin... Hemen hemen 1 ay erken alıyorlar seninkini, sebep nedir acep? :sm_confused::sm_confused:

merhaba canlar!

yine kaynatiyoruz ve yine basrolde ADACYO :smiley-cool: sen bi almesin ya :roflol:bir de istatistik tutmus:roflol:

ayy kizlar ya walla yazdiklarinizi okuyunca icim ürperdi, bi heyecan basti beni... aman Allah´im birsey kalmadi ya resmen o zmn... bende 31. haftadayim ve oyle kizimin sonuna kadar bekleyecegini hic dusunmuyorum nedense... ama o kadar da erken dogar mi ya CADIARZU son haftlar olar icin cok önemli cünkü...
ayy inanmiyorum ya cok az kaldi kizlar yaaaaaa...nerden nerelere geldik birlikte....insallah eksiksiz variriz yolun sonuna...

bu arada damlacim oglusuna kocaman bir masallah umarim sonuna kadar normal gider hersey...bu arada aman adayadayi ve melek dikkat edin kendinize...duam sizlerle...

ya bu arada sehnaza ne oldu hakkaten, uzun zamandir yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…