2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Perşembe 15:00 da randevum.Ben kendimi gayet sağlıklı hissediyorum.Baklım doktor ne diyecek.Sezeryan mı olacak? Normal mi?

Muayeneye aralık 25 te gitmiştim zaten.Ocak sonu gibi gidip iş için rapor alırım diyordum ama kısmet bakalım bu haftada doktordayız.

nazanım o kadar temızlık yapıyorsun o yuzdden uyusuyor olabılır mı ellerın?
hadı gozun aydın.. annen kalacakmı dogumdan sonra uzun bı sure?

günaydın arkadaşşşlaaaarrrr

Gunaydınlar...

Yaa sormayın kızlar 2 gundur bel agrımdan duramıyorum Bır suru sıkayetım var ama bel agrısı felaket bugunde gecmezse gıdecem yarın doktora...O yuzden cok sık gıremedım haftasonu...

melek geçmiş olsun canım, inşallah yatmaktan kaynaklanıyordur bel ağrın.dur bakalım hemen pes etmek yok göreceksin tabii şubatı. hani 1 şubat ı bekleyecekti oğluşun,sen içini rahat tut :1hug:

alyasulin geçmiş olsun sana da canım, bi git bakalım dr. a ne diyecek, ağır bişey değildir meraklanma. dr.dan gelince hemen haber ver hihoyyyt

hayatist su azalması son zamanın yeni modası bu bebişlerde çok endişelenme artık çok riskli zamanları geride bıraktık, bol su iç ve dinlen. bak ben o şekilde üstesinden geldim. canını sıkma

papatyang hep aynıyız canım, ne alsam ne satsam hastanede ne olur, doğum nasıl olur. kafa hep bebekle ve onun işleriyle meşgul ama artık sonlara geldik normal sanırım. Allah hepimizin gönlüne göre versin, sağ salim kavuşalım inşallah kuzularımıza :ecrin_bebek:

nazan hadi gözün aydın annenin geliş zamanı geldi sonunda, pırıl pırıl oldu heryerinde ohhh mis gibi oturun ana kız.
deniz kocişin başlıyor bugün hayırlısı canım benim inşallah.
biz de inşallah bu öğleden sonra çarşıya çıkacağız çok heyeceanlıyım :lepi: gülmeyin yaw çarşıya çıkacağım diye heyecanlanınca benim için o kadar değişik bişey ki.delikafadulden

Son düzenleme:

gözünaydın nazancım sen şimdi anneni görünce bizi unutursun sırnaşık şey
bu saatten sonra uyku bizim için hayal galiba canım

melekcim şubatı görüceksin inşallah bel ağrıları hepimizde var canım
sen de benim gibi her şeyden tedirgin oluyorsun haklı olarak stersin bize hiç faydası yok canım

adayadayı doğru söylüyorsun ama kafamı karıştıran Cerrahpaşadaki iki doktorun çok emin bir şeklide yok suyun gelmiş yok bimem ne demesine karşılık kendi doktorum kesinlikle öyle birşey olamaz diyor. (((((

nazanım o kadar temızlık yapıyorsun o yuzdden uyusuyor olabılır mı ellerın?
hadı gozun aydın.. annen kalacakmı dogumdan sonra uzun bı sure?

aman melekcim azcik daha sabretsin bebisin inslh , sen yinede kendini, daha vakti var diye sartlandir, bir seyi kirk sefer soylersen olurmus:))

temizlikten oldugunu sanmiyorum canim ya, yinede bilmiyorum tabi olabilir, ama elimi zorlayacak seyler yapmiyorum, esime yaptirdim dun onlari:)
annem 3 ay kalicak canim, 3 aylik vize aldik, keske daha cok kalabilse:)

gözünaydın nazancım sen şimdi anneni görünce bizi unutursun sırnaşık şey
bu saatten sonra uyku bizim için hayal galiba canım

ayy saolun kizlar ya, simdi aradim annemi oda heyecanli hazirlaniyor, valla birkac gun hasret gideririz artik, cok fazla ugrayamam sanirim ama sizsizde duramam neler oluyor bitiyor ogrenmezsem catlarim , azda olsa ugramaya calisirim yine

Selamın Hello arkadaslar

Nazanım gozun aydın, valla benim annem de gelse soyle biraz celip cevirse ne guzel olur

Melekcim belin mi kotu ya? off nediyim sabır sabır sabır..oglun gelene kadar sende sabır tasi olucan, saglikla gelsin dayanıcaz canım

hayatist amma kafa karstirmislar ya :1closedeyes:

ben bugun yarin evdeyim su kalca agrim yuzunden, okumaya basladigim ama yarim kalan bir kitabim vardi, onu bitiricem artik insallah mirmirmirmir

melek günaydın..korkma 20 gün daha dayanır oğlan ben inanıyorum..:Saruboceq:
nazancım gözünaydın canım
hayat başka doktorun dediğine bakma canım bende yaptım o htayı.seni takip eden doktorun söyledikleri önemli..

Evet kafam acayip karıştı.Bu arada bu haftalarda yapılması gereken test falan var mı? Benden kan ve idrar tahlili falan istediler onları yaptırdım.Başka yapılması gereken neler var arkadaşlar?
Melek normal mi olacak sezeryan mı erken gelirse bebişin?

şeker yüklemesi yapılması gerekiyor canım yaptırmışmıydın

hepinize günaydınn kızlar nazancım çok sevindim annenin gelmesine az kalmış aslıcım senin kızda çok numara yapmış demek tekmelediği halde atışı duyamamış ebe çok güldümm

günaydın kızlarr.... daha yeni kendime geldim valla. sularımız kesik. canım sıkkın... bi bakıyım dedim napıyolar? geçmişi okuyum da geliyim...

20 dakika sonra kızımı göreceğim yupppiii!!!!!!!!!hihoyyyt randevumuz var bakalım napıyo cadı kızım:lepi:

slm arkadaşlar nasılsınız ben güne güzel bi haberle başladım yakın bi arkadaşım hamileymiş çok mutlu oldum az önce aradı allah tüm isteyenlere nasip etsin dün bebişim tüm eksiklerini tamaladık beziydi şampuanındı nevresimiydi herşeyi bitti sadece kendime bi pijama takımı alıcam o kadar çok güzelimş bebiş için alışveriş yapmak acayip keyifliydi ........

birde bişey sormak istiyorum johnson's baby nin şampuan pişik kremi duş jeli ıslak mendilinin olduğu bi seti aldım ama pişik kremi iyimidir bilemiorum hiç kullanan arkadaşımda olmadı bi fikri olan varmı yada önereceğiniz başka bi marka varmı ......

kızımın size selamı var teyzoşlarıı öpücük attı size :)))))1345 gr olmuş dönmüş cadı kızım şuan normal doğum pozisyonu almış boyu da 41 cm. selvi boylum benim hihoyyyt herşey yolundaymış ben kilo almamışım 75 ile başlayan yolculuk 80 ile dewam ediyor böyle iştee istersen aybaşında gel rapor yazayım dedi patronumla konuşayım dedim 3 hafta sonra görelim bir daha dedi öyle iştedelikafadulden babacı olur kızlar dedi doktorumun da kızı var benim kızım bana düşkündür diyor bizim vitaminsizin ağzı kulaklarına vardı şu vitaminsiz ne şanslı adam yaw hayat ne kadar güzel oynuyor ona:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…