kızımın size selamı var teyzoşlarıı öpücük attı size :)))))1345 gr olmuş dönmüş cadı kızım şuan normal doğum pozisyonu almış boyu da 41 cm. selvi boylum benim hihoyyyt herşey yolundaymış ben kilo almamışım 75 ile başlayan yolculuk 80 ile dewam ediyor böyle iştee istersen aybaşında gel rapor yazayım dedi patronumla konuşayım dedim 3 hafta sonra görelim bir daha dedi öyle iştedelikafadulden babacı olur kızlar dedi doktorumun da kızı var benim kızım bana düşkündür diyor bizim vitaminsizin ağzı kulaklarına vardı şu vitaminsiz ne şanslı adam yaw hayat ne kadar güzel oynuyor ona:teytey:
vermedi canım yaa
elıfım doktorun magnezyum vermedımı kalca agrıları ıcın..
sağol melekcim yetişemiyorum inan geçmişi okumaya
kızlar ben de unıbabay ıslak mendil aldım hastanede kullanmak için
eve dönünce ılıksu ve pamukla temizliycem kızımın popişini
Eylemcim çok incesin, teşekkürler canımmm. Evet bu sabah kocişi işe gönderip öyle yattım. Çok güzel bir duyguydu... Bakalım akşama iyi haberlerle gelir inşallah!günaydın arkadaşşşlaaaarrrr
deniz kocişin başlıyor bugün hayırlısı canım benim inşallah.
biz de inşallah bu öğleden sonra çarşıya çıkacağız çok heyeceanlıyım :lepi: gülmeyin yaw çarşıya çıkacağım diye heyecanlanınca benim için o kadar değişik bişey ki.delikafadulden
Aslıcım gözün aydın canım. Ada'ya da kocaman bir maşallah!!!kızımın size selamı var teyzoşlarıı öpücük attı size :)))))1345 gr olmuş dönmüş cadı kızım şuan normal doğum pozisyonu almış boyu da 41 cm. selvi boylum benim hihoyyyt herşey yolundaymış ben kilo almamışım 75 ile başlayan yolculuk 80 ile dewam ediyor böyle iştee istersen aybaşında gel rapor yazayım dedi patronumla konuşayım dedim 3 hafta sonra görelim bir daha dedi öyle iştedelikafadulden babacı olur kızlar dedi doktorumun da kızı var benim kızım bana düşkündür diyor bizim vitaminsizin ağzı kulaklarına vardı şu vitaminsiz ne şanslı adam yaw hayat ne kadar güzel oynuyor ona:teytey:
Melekcim sana da geçmiş olsun... Ağrıların için dayanma kuvveti diliyorum sana. İnşallah sorunsuzca dayanırsınız ana oğul.. :Saruboceq:denizcim ben senin gecelik takımlarını görmemiştim annen gayet zevkliymiş
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kavuştursun bebişine.slm bnde 2 martta dogum yapcam ınşşlh cok guzel bı duygu allah herkese yasatsn
gunaydinnnnnnnnnnnn, herkeze guzel bir gun diliyorum fistiklarim,bende kalktim oglusumu okula biraktim, kahvaltimi yaptim, evin islerine koyulucam, annem yarin geliyor kizlar:sm_cool: misafir odasini temizleyip hazirliycam bugun ona, nasil sevincliyim anlatamam iki senedir gormuyordum annemi, ve ilk defa evime geliyor, iki haftadir temizlik yapiyorum valla hersey cok guzel olsun diye Şeniz
ben geceleri uyuyorum ama cok sIk uyaniyorum ya, en basta el agrilarim yuzunden, nasil uyusuyo karincalaniyo delircem ya, aceba yan yattigimiz icin, ustune cok yatincami ondanmi oluyor, ama hergun hergun cekemiyorum artik, sIk sIk bir saga bir sola donuyorum, tabii her donmemde uyaniyorum, koca gobusu cevireyim diye Allahim sen yardim ette su bebisler dogana kadar biraz uyuyalim dinlenelim yaaa
Arkadaşının hamileliği hayırlı olsun canım.slm arkadaşlar nasılsınız ben güne güzel bi haberle başladım yakın bi arkadaşım hamileymiş çok mutlu oldum az önce aradı allah tüm isteyenlere nasip etsin dün bebişim tüm eksiklerini tamaladık beziydi şampuanındı nevresimiydi herşeyi bitti sadece kendime bi pijama takımı alıcam o kadar çok güzelimş bebiş için alışveriş yapmak acayip keyifliydi .......
birde bişey sormak istiyorum johnson's baby nin şampuan pişik kremi duş jeli ıslak mendilinin olduğu bi seti aldım ama pişik kremi iyimidir bilemiorum hiç kullanan arkadaşımda olmadı bi fikri olan varmı yada önereceğiniz başka bi marka varmı ......
Ayy ne güzel gözünaydın canım. Kızın kocaman olmuşya.. Hemde dönmüş artık aferin kuzuya.kızımın size selamı var teyzoşlarıı öpücük attı size :)))))1345 gr olmuş dönmüş cadı kızım şuan normal doğum pozisyonu almış boyu da 41 cm. selvi boylum benim hihoyyyt herşey yolundaymış ben kilo almamışım 75 ile başlayan yolculuk 80 ile dewam ediyor böyle iştee istersen aybaşında gel rapor yazayım dedi patronumla konuşayım dedim 3 hafta sonra görelim bir daha dedi öyle iştedelikafadulden babacı olur kızlar dedi doktorumun da kızı var benim kızım bana düşkündür diyor bizim vitaminsizin ağzı kulaklarına vardı şu vitaminsiz ne şanslı adam yaw hayat ne kadar güzel oynuyor ona:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?