2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aslıcım maşallah Ada'ya , harbiden selvi boylu senin cadı. ocak annelerinden biri 56 cm doğurmuş ya o kadar uzar mı acaba?
burser güle güle kullanın aldıklarınızı sağlıkla inşallah, ben de johnson babay'nin setini aldım ama bebeği olan arkadaşlarım yeni doğanlar için uni baby'nin ıslak mendilini öneriyorlar, pişik kremi hakkında bişey demediler ama ben de onu kullanacağım.

maşallah canım kızına ben de cumartesi görücem inşallah kızımı
ne kadar babacı olursa olsun kızlar annenin yeri başka hamileliğin zorlukları kadar güzellikleri de var bebişin içindeki hareketlerini bi baba asla bilemez değilmi :CüvCüv:

kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum ama o kadar çok ki
lavinyadan haberi olan var mı hiç sesi çıkmıyor mu ben bi kaçırdım

saolun kızlar sabır dıyoruz bızde oglumla bakalım

nazazım olsun 3 ayda guzel bır sure.. en azından 40 ını cıkarana yanında olacak ıste ne guzel..

elıfım doktorun magnezyum vermedımı kalca agrıları ıcın..

hayatıst bencede doktorumuza guven. Bende Gokmen beyın dısında 2 doktora gıttım.Ilkının soyledıgınnde bazı konular cakısmasada(ılaclar falan) ıkıncının soyledıgını Gokmen bey ıle bırebırdı.. Doktorumuz guvenılır ıyı yanı...

alyasulin kızının cicileri çok hoş

denizcim ben senin gecelik takımlarını görmemiştim annen gayet zevkliymiş

Aslı güzel haberler getir bize.....

evet canım, sitedena baktım 14.30 gibi gelcekmiş sular. burser çok sevindim canım arkadşaın adına. dün akşam da ben arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. kız istemiyodu ama hayırlısı olsun. çok garip eşler var. hastaneye kaldırıldı arkadaşım. kan tahlilinden baktığı söylemiş ve kıza baskı yapmış " sen doğum kontrol hapı mı kullanıyosun?" diye. daha yeni evliler. kız gurbette. hiçbişey bilmiyo. Allah bol şans versin inşallah.

valla doktoruna sor bence, kuzenlerim ve eltim bepantenle bi merhemi karıştırıp sürüyolardı. doktorları tavsiye etmiş onlara da ben de öyle yapcam. öğrenince yazarım.

lazanya hadi bakalım güzel haberlerle bekliyoruz. iyice hatırla kilosunu falan

elıfım doktorun magnezyum vermedımı kalca agrıları ıcın..
vermedi canım yaa
bir hafta dinlen olmadi fizik tedavi uzmani gorsun dedi, magnzezyumluk bisi yok dedi.
annemin fizik tedavi uzmani vardi, annem onu aradi;
kalca kemigi etrafindaki kaslar bebege yer acmak icin gevsiyormus.
kemiklerde aciliyormus haliyle, o yuzden olur demis doktor.
bi tarafta olur demis, bebek ne tarafa yatiyorsa orada olur demis, ki dogru solda benim agri.
bakalim bu haftayı boyle geciricez fisfisfis

yan apartmanda olunca doktor haberler hemen geliyor maşallah kızına

lavina dün buralardaydı iyiydi sanırım..

burser bebek bakım ürünlerinde nivea kullanan cok ıslak mendıldede unıbaby.. bende cok arastırmıstım ama hala almadım..

sağol melekcim yetişemiyorum inan geçmişi okumaya
kızlar ben de unıbabay ıslak mendil aldım hastanede kullanmak için
eve dönünce ılıksu ve pamukla temizliycem kızımın popişini

kızımın size selamı var teyzoşlarıı öpücük attı size :)))))1345 gr olmuş dönmüş cadı kızım şuan normal doğum pozisyonu almış boyu da 41 cm. selvi boylum benim herşey yolundaymış ben kilo almamışım 75 ile başlayan yolculuk 80 ile dewam ediyor böyle iştee istersen aybaşında gel rapor yazayım dedi patronumla konuşayım dedim 3 hafta sonra görelim bir daha dedi öyle işte babacı olur kızlar dedi doktorumun da kızı var benim kızım bana düşkündür diyor bizim vitaminsizin ağzı kulaklarına vardı şu vitaminsiz ne şanslı adam yaw hayat ne kadar güzel oynuyor ona

selam kızlar nasılsınız

meleğim geçmiş olsun korkma canım oğlun şubatı bekleycek inşallah..rutin ağrılardır umarım

alyasulin geçmiş olsun sanada yaa amn dikkat et..ne bronşiştiii...bak kendine

nazan ohh valla annen geliyor..bende çok özledim gerçi sana bakınca ben bayramda gördüm iyi sabretmişsin 2 sene..benimkide 1 ay sonra gelecek inşallah...o gelmeden dip köşe ev temizliği kocişin ellerinden öper artık..anneme iş kalsın istemiyorum..kadın zaten çok uğraşacak

aslııı maşallah seninkide benimki gibi zayıf uzun...babası manken kızım diyor ben leylek bacaklı diyorum..perşembe var bizimde kntrol merak ediyorum

bu arada benim kalçam belim dehşet ağrıyor.neden diyeceksiniz..hadi dedim ağda yapayım..bişey görmüyorum göbekten.allahım ne kadar zordu tutuldum resmen..başlarım dedim sana..annemin ellerinden öper artık...bu arada gece uykularım hiç derin değil..göbekten dönemiyorum..uyanıyorum oturuyorum sonra dönüyorum...anam daha 40 günümüz var..belki daha fazla..ben yemek yapmaya gidiyorum...kendinize ii bakın

Ben geldim kızlarr!!!! Herkese merhaba...
Nazancım gözün aydın... Allah kavuştursun inşallah annene... Özendim valla...
Eylemcim çok incesin, teşekkürler canımmm. Evet bu sabah kocişi işe gönderip öyle yattım. Çok güzel bir duyguydu... Bakalım akşama iyi haberlerle gelir inşallah!

Aslıcım gözün aydın canım. Ada'ya da kocaman bir maşallah!!! Annesi gibi seksi bir hatun olacak sanırım, şu anki fiziği onu gösteriyor.

denizcim ben senin gecelik takımlarını görmemiştim annen gayet zevkliymiş
Melekcim sana da geçmiş olsun... Ağrıların için dayanma kuvveti diliyorum sana. İnşallah sorunsuzca dayanırsınız ana oğul.. :Saruboceq:
Geceliklerin parasını annem gönderdi, ben beğenip aldım burdan... Yani zevk benim zevkim, sen böyle deyince belirtmek istedim. kaydirigubbakcemile3Daha iyileri sana olsun inşallah!

Merhaba kizlar bende gece uykuya çok zor daldim ama sabah bir türlü uyanamadim sanki üzerimde tonlarca yük varmiş gibi bu nasil bişeydir yaa saat 12 de kalktim izne çiktiğimdan beri böyleyim demekki bebişinde uykuya ihtiyaci çok :)şimdide annemle perde kumaşi bakmaya gidicez yatak odamizdaki perde eski biraz lekesi var çikmiyo kumaş alip kendimiz dikmeyi düşünüyoruz ,adacyo eşinin işi hayirli olsun bu arada ....

Özgecim bişi sorcam sana... Biz ceza aldıkta sonra benim adımın altındaki turuncu ve yeşil göstergeler kayboldu... Hala da geri gelmedi.. Seninkilerin geri geldiğini gördüm. Ne zaman oldu biliyo musun, yeni mi düzeldi? Beim puanlarım göstergelerim nereye gitti yaw? :sm_confused:

kızlar size bi sorum olacak bazen karnımın üst tarafında ince ince sızı oluyor 2-3 gündür her zaman değil ama arada sizde de oluyor mu

kızllllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
size bahsediyordum ya; kankam bu hafta sonuna dogru sezaryen ile dogum yapacak bebek iri oldugu icin diye.
kız normal dogum istiyordu, ama doktoru beklersek normal yapamazsin iri bebek demisti. o yuzden bu haftasonuna ameliyata girecekti iste.
neyse sabah kızın suyu gelmis sanci manci yok.
apar topar gittiler hastaneye
suni sanci verdiler, su an sanci cekiyor, insallah normal yapabilecek gozukuyor suan.
allahım cok heyecanliyim, hersey iyi gitsin nolur dua edin

:Saruboceq:

slm bnde 2 martta dogum yapcam ınşşlh cok guzel bı duygu allah herkese yasatsn
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kavuştursun bebişine.

Nazanım gözünaydın. Ne güzel yarın kavuşuyorsun annene. Senden mutlusu olmaz yarın.

Arkadaşının hamileliği hayırlı olsun canım.
Sende aldıklarını iyi günlerde kullan inşallah.

Ayy ne güzel gözünaydın canım. Kızın kocaman olmuşya.. Hemde dönmüş artık aferin kuzuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…