2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkürler minocum. Darısı ve daha iyileri tüm iş arayanların başına inşallah!!!

hoşgeldin denizcim gözünüz aydın eşin sonunda işe başlamış

papatyang çok teşekkür ederim canım. Vallahi sonunda başladı. Allah'ım utandırmasın inşallah!.

Hadi allah bir avazda kurtarsın inşallah. Canım kaç haftalıktı kankan?

Belim çok ağrıdı yaw otururken. Yürüyüşe çıkayım baari. Dönünce görüşürüz inşallah kızlar.

Elifcim dualarımı ettim, senden de gelişmeleri bekliyorum... Umarım kolay, acısız, sorunsuz ve sağlıklı bir doğum olur. iyi haberlerini bekliyoruz canım...

ayy hadı bakalım ınsallah.. hangı hastanede.. epıdural taktıracakmı.. bırazdan dayanamaz sancılara.. acılması ne kadarmıs acaba? ınsallah kolay olur dogumu saglıcakla bebısını kucagına alır..

hepinize merhabalar.. güzel bir hafta geciririz insallah..

fistik sen nasilsin bakalim? iyi misin?

iyiyim balim, cok özledim seni be.. :1hug: sükür kavusturana.. sende iyisin anladigim kadariyla

masallah obelixime benim
hahaha bayıldım bu arılara biri ben diğeri vitaminsiz olsun ehuehuehue çok çalışıyosssss aşk yapıosssss kihkih çerezime inat:)

kiskanmadimki
:icecream:

oy masallah melegime benim

az yokum kizlar.. ama gözüm üzerinizde olucak.. öptüm simdilik
:teytey:

Son düzenleme:
38 artı 5 canım
bebek cumartesi olcumunde 3550 gr cikmisti.

doktorum kılolara cok takılmayın artı 2 hafta veya eksı 2 hafta olabılır demıstı.. Sonucta herkes SAT tarıhınde hemen hamıle kalmıyor degılmı? :)

Insallah kolay olur dogumu.. kılosu dusuk olupda dogumu zor olanda cok duydum. Onemlı olan acılması falan olsun cok sancı cekmesın bır avazda cıkarsın saglıkla..

canım onun cezayla falan ilgisi yok .yine sitede bir sürü şey yapıyorlar..geçende baktım mesaj sayım nerdeyse 2000 e yaklaşmıştı bir baktım 1.100 lere düşmüş..hani bir konu silinse benimde mesajlarım gider.ama benim giripte sürekli yazıp takip ettiğim bir konu yokki..bir burası var..teşekkrler de azaldı bayağı sonra kalktı zaten..aman rep lerimiz gitmesinde diğerleri gitsin...üye olduğumdan beri kaçıncıya düşüyor benim mesaj sayım bilsen...-tatlicadiarzu- sorun varmış bir aksaklık olmuş

ayy hadı bakalım ınsallah.. hangı hastanede.. epıdural taktıracakmı.. bırazdan dayanamaz sancılara.. acılması ne kadarmıs acaba? ınsallah kolay olur dogumu saglıcakla bebısını kucagına alır..

sagolun kızlarcımmm
melegim ayni hastane anadolu saglik.
epidurale gidisata gore bakilacakmis, heralde takilir diye dusunuyorum, suni sanci verildi cunki.
esi ile gorustugumden acilma macilma soramadim ya
o panikte iyi valla okudugumuz pirincleri filan goturmeyi akil etmis.

aslı alaz adaya maşallah canım..haftasına göre kilosu çok iyi..yerim onun popoyu..
elifim arkadaşım bi avazda kurtarsın inşallah..
sizde aşure krizi bende supangle krizi..bir gidip alayım ben iyisi..
anaaa mani gibi oldu yaww

Gülşaaaahhhhhhh!!!! En sevdiğim tatlıdır... Onun dibindeki keki de herkes iyi yapamaz... Güzelindne bulup alırsan, benim için de ye!!! Afiyet bal şeker olsun canımm!!!!

selam yavrular nasılsınız aslıcım kızına maşallah ne güzel olmuş benimkide olmuşmudur acaba okadar merak ettim bak şimdi ayın 22 sinden sonra gidecem toktura artık ozmaamn belli olur aman sağlığı yerinde olsunda
bir sürü işim var bütünm e v paspaslandı daah bulaşıklar makineye konacak oy ya lavobolar duruyor merdivenler duruyor bıktım ya
nednese yapıyorum ama benmi işi yapıyorum işmi beni belli değil çıldıracam ya
kız gülşah afiyet olsun ye anam ye yarasın hatın kızımıza

ya ben kızızmın adını ne koyacam ya erkek diye adıda hazırdı gitti nazımım ne koyacm ben bu çocuğun adını bana bi fikir verin heyyyy

canım hiç çevrende duyduğun hoşuna gidecek bi isim yok mu ya da şöyle sorayım klasik isimleri mi seversin yeni isimleri mi

ADACYO+, burser, ege-deniz, papatyang, ruhe_haben, öykübebek+ heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nerdesini zya konuşun alooooooooooo

klava:klava:
canım hiç çevrende duyduğun hoşuna gidecek bi isim yok mu ya da şöyle sorayım klasik isimleri mi seversin yeni isimleri mi

ya yeni isismlerle pek aram yok
biraz eylül ilgimi çekiyor okadar ya insanın aklına hiç isism gelmezmi ya gelmiyor işteklava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…