Merhaba kizlar bende gece uykuya çok zor daldim ama sabah bir türlü uyanamadim sanki üzerimde tonlarca yük varmiş gibi bu nasil bişeydir yaa saat 12 de kalktim izne çiktiğimdan beri böyleyim demekki bebişinde uykuya ihtiyaci çok :)şimdide annemle perde kumaşi bakmaya gidicez yatak odamizdaki perde eski biraz lekesi var çikmiyo kumaş alip kendimiz dikmeyi düşünüyoruz ,adacyo eşinin işi hayirli olsun bu arada ....
hoşgeldin denizcim gözünüz aydın eşin sonunda işe başlamış
kızllllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
size bahsediyordum ya; kankam bu hafta sonuna dogru sezaryen ile dogum yapacak bebek iri oldugu icin diye.
kız normal dogum istiyordu, ama doktoru beklersek normal yapamazsin iri bebek demisti. o yuzden bu haftasonuna ameliyata girecekti iste.
neyse sabah kızın suyu gelmis sanci manci yok.
apar topar gittiler hastaneye
suni sanci verdiler, su an sanci cekiyor, insallah normal yapabilecek gozukuyor suan.
allahım cok heyecanliyim, hersey iyi gitsin nolur dua edin
:Saruboceq:
size bahsediyordum ya; kankam bu hafta sonuna dogru sezaryen ile dogum yapacak bebek iri oldugu icin diye.
kız normal dogum istiyordu, ama doktoru beklersek normal yapamazsin iri bebek demisti. o yuzden bu haftasonuna ameliyata girecekti iste.
suni sanci verdiler, su an sanci cekiyor, insallah normal yapabilecek gozukuyor suan.
Hadi allah bir avazda kurtarsın inşallah. Canım kaç haftalıktı kankan?
Belim çok ağrıdı yaw otururken. Yürüyüşe çıkayım baari. Dönünce görüşürüz inşallah kızlar.
fistik sen nasilsin bakalim? iyi misin?
kızlar ben geldim doktordan direk arkadaşlara geçtik haber veremedim. oğlumda bende iyiyiz çok şükür. oğluşumun boyu 39 cm. kilosu 1700 g. civarı yüzünü de gösterdi sıpam benim ayakları hala aşağıda kafa yukarda çıkacak gibi vuruyor diyordum ya işte orda ayakları var. ayaklarının ikisininde tabanını gösterip duruyordu minnoş. pipisini her zaman olduğu gibi gene gösterdi. 1 kilo almışım 1 ayda doktor çok iyi dedi. hatta bu konuda beni baya bi övdü hoşuma gitti yani. ayaklarım yerden kesik eve geldim geçmişi okuyamadım yatacağım yarın erkenden kursa gitcem. öpüyorum beni özleyin. byeeeeee
hahaha bayıldım bu arılara biri ben diğeri vitaminsiz olsun ehuehuehue çok çalışıyosssss aşk yapıosssss kihkih çerezime inat:)
kızımın size selamı var teyzoşlarıı öpücük attı size :)))))1345 gr olmuş dönmüş cadı kızım şuan normal doğum pozisyonu almış boyu da 41 cm. selvi boylum benim hihoyyyt herşey yolundaymış ben kilo almamışım 75 ile başlayan yolculuk 80 ile dewam ediyor böyle iştee istersen aybaşında gel rapor yazayım dedi patronumla konuşayım dedim 3 hafta sonra görelim bir daha dedi öyle iştedelikafadulden babacı olur kızlar dedi doktorumun da kızı var benim kızım bana düşkündür diyor bizim vitaminsizin ağzı kulaklarına vardı şu vitaminsiz ne şanslı adam yaw hayat ne kadar güzel oynuyor ona:teytey:
38 artı 5 canım
bebek cumartesi olcumunde 3550 gr cikmisti.
38 artı 5 canım
bebek cumartesi olcumunde 3550 gr cikmisti.
Özgecim bişi sorcam sana... Biz ceza aldıkta sonra benim adımın altındaki turuncu ve yeşil göstergeler kayboldu... Hala da geri gelmedi.. Seninkilerin geri geldiğini gördüm. Ne zaman oldu biliyo musun, yeni mi düzeldi? Beim puanlarım göstergelerim nereye gitti yaw? :sm_confused:
ayy hadı bakalım ınsallah.. hangı hastanede.. epıdural taktıracakmı.. bırazdan dayanamaz sancılara.. acılması ne kadarmıs acaba? ınsallah kolay olur dogumu saglıcakla bebısını kucagına alır..
aslı alaz adaya maşallah canım..haftasına göre kilosu çok iyi..yerim onun popoyu..
elifim arkadaşım bi avazda kurtarsın inşallah..
sizde aşure krizi bende supangle krizi..bir gidip alayım ben iyisi..
anaaa mani gibi oldu yaww
ya ben kızızmın adını ne koyacam ya erkek diye adıda hazırdı gitti nazımım ne koyacm ben bu çocuğun adını bana bi fikir verin heyyyy
canım hiç çevrende duyduğun hoşuna gidecek bi isim yok mu ya da şöyle sorayım klasik isimleri mi seversin yeni isimleri mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?