2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla ipek.irem,defne,yağmur,sude,öykü.aleyna,ilayda,yaren,cansu,birsu ilk aklıma gelenler bizde bu isimler arasından sude yi seçtik eşimle

bir de denize uygun olsun dersen ırmak olabilir
ahmetin anlamıda övülmüş demek ÖVGÜ koyabilirsin isimlerin anlamı yakın olur

Son düzenleme:
sağolun iki deniz..
yiyorum valla...cokacimcoookcokacimcoook
çok kötü bir hamileyim çokkk:mymeka:
bir elimde bira bardağı ile kola diğer elimde supangle..:çok üzgünüm:

ya bu teşekkür butonunu neden kaldırmışlar ki
doğa fena değil
doğa eylül ırmak güzel aslınmda üçünüdemi koysam

deniz canım bu arada yazacam aklımda unutuyorum.
eşin içinde hayırlı uğurlu olsun tatlım.çok sevindim..hangisine başladı 2 iş vardıya..

sağolun iki deniz..
yiyorum valla...cokacimcoookcokacimcoook
çok kötü bir hamileyim çokkk:mymeka:
bir elimde bira bardağı ile kola diğer elimde supangle..:çok üzgünüm:

kız ne kolası çocuğu gazlamı dolduracan sen az iç bari
ya be hamile kalmadan önce hiç içmezdim şimdi nasıl canım istiyor kolayı ama içmiyorum inatla

niye wkız gülşah iki isim oluyorda üç niye olmasın
yok kız saka tabiki ama işte nnapi gerçi daha doğpuma çooook var
ya seninle aramızda 5 hafta var nasıl aynı ayda doğuracaz biz gülşah anlamdım ya sen subatta doğurursun yada ben nisanda yoksa olmuyor yanii

selam kızlar oh burası ne güzel kalabalık ama ben yatmaya gidiyorum okuldan geldim bişeyler yedim çok yorgunum hiç ayağa kalkmak istemiyorum.... penguen oldum ben dekaydirigubbakcemile3
şimdi dinlenmiş olup kk da fink atmak vardı ama nerdeee
piyenşeşim de size el sallıyo hoşcakalın

Merhabalar kızlar
Malum bugün pazartesi temizlik ve pazar günüm yoğun bir gün olacağa benziyor şimdilik evi süpürdüm. Toz alma viledayla yerleri silme tuvalet banyo ve duş kaldı ardındanda pazar..Anlaşıldı akşam yine kalkamayacağım yerimden..Öptüm hepinizi....

ay aynen deniz ya eskiden hiç sevmezdim şimdi her kola reklamında kendimden geçiyorum eşimde çok sever ama canım çekmesin diye içmiyor o da hatta bu sabah dedim kızım doğsun cips,kola fast food olan ne varsa hepsini yiyeceğim diye eşimde gülüyorr

cnm geçmişi okumaktan yazmaya fırsat bulamıorum
aslıcım maşşalllah bebişine ne güzel bebişini görüp geldin bende çok özledim 2 seferdir yüzünü pek göstermedi bize 3 hafta sonra gidicem görmeye daha var baya
elifcim arkadaşına allah kolaylık versin inşallah çok kolay olur bi tanıdığım 5.5 kilo normal doğurdu çokta zor olmamış bende normal istiorum kısmetse ama bebişimin kafası büyükmüş biraz zor çıkabilirmiş birde hemoroid im var normal doğumda yırtılabiliomuş oda ürküttü beni bi ihtimal sezeryan olacak bnm hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

vallahi bende henüz onu anlamadım denizcim!!
ti,ckerım da doğru tarihte benim..
gerçi benim doğumum şubatta bekleniyor bebeğin gelişiminden dolayı..
senin sata göre ne zaman

aynen ne bu kola sevdası normalde ben de yüzüne bakmazdım ama şimdi nasıl canım çekiyor şker den dolayı diyetimde var
bi yudum alayım desem arkası gelir kendimi biliyorum benimde doğum sonrasıyla ilgili hain planlarım var kırıkm çıkana kadar şimdi hayalini kurduğum her şeyi yiycem valla

vallahi bende henüz onu anlamadım denizcim!!
ti,ckerım da doğru tarihte benim..
gerçi benim doğumum şubatta bekleniyor bebeğin gelişiminden dolayı..
senin sata göre ne zaman
ya benimkide 29 mart sata göre anlamadım gitti
bende valla aynısını yapacam biş şişe kola içecem valla

aynen canım benimde bugün hoşafım çıkacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…