2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

All benden de o kadar. benim durumum o kadar vahim ki; eşim eczaneden silikon kulak tıkacı aldı, benim horlamalarım için ama yine de uyuyamıyor... senağlama

ya eşimde bana söylemeye başladı.senin nefesin duyulmazdı bu sıralarda aslan gibi kükremeye başladın diye:)belkide alınan kiloların etkiside vardır.ayrıca gece deliksiz uyku diye birşey kalmadı.saat başı uyanıyorum neredeyse ayrıca terlemede arttı iyice.yatakta dönerkende destek almadan dönemiyorum.hadi az kaldı kızlar geçecek inşallah.gerçi uzun bir süre daha deliksiz uyku yüzü göremicez ama en azından daha rahat hareket edicez

bu arada kızlar bende ya cuma yada cts alıcam randevuyu..gidicem doktora.
gittiğimde sezeryan yapabilirmi onu görüşücem doktorumla..
normal doğumdan korkmaya başladım çünkü..
tek başıma gidicemki bu kez rahat konuşayım..

sezeryanında sonradan bir sürü sıkıntısı var canım
benim ilk doğumum mecburen sezeryan ikiz gebelik vardı plesanta rahim ağzındaydı yine de umutla normal doğum istemiştim ama olmadı du defada mecburen sezeryan olucak
bebeğin ve senin için bir sağlık problemi yoksa normali dene bence

evet haklısın adı üstünde normal doğum sezeryan-da sonradan çok sıkıntı veriyor
öğlen haberlerde izledimm bi kadın ayakta doğum yağpmış ve dediğine göre çokta kolay olmuş
evet bende korkuorum doğumdan ama napalım en fazla bir gün onuda çekelim napacaz

senin ikizlerin mi var?
masallah, allah bagislasin

deniz canım bu arada yazacam aklımda unutuyorum.
eşin içinde hayırlı uğurlu olsun tatlım.çok sevindim..hangisine başladı 2 iş vardıya..

Canım çok sağol.. İlk görüşmeye gittiği yere; orta ölçekli firma olana başladı. Asgari ücretle...

Herkeslere Selamlar..
Güzel,sağlık dolu, huzurlu bir hafta diliyorum hepinize kızlar.
Deniz eşinin işi hayırlı olsun canım.Allah muvaffak etsin başarı versin.İş arayan herkese hayırlı işler nasib olsun inşaallah.
Elifcim Rabbim arkadaşına kolaylık versin, inşaallah sağlıklı ve problemsiz bir şekilde doğumu gerçeklerşir.Ne güzel bebişini alıcak kucağına çok heyecanlı ya. Ah bizde kavuşabilsek yavrularımıza hayırlısıyla.
Nazan seninde gözünaydın canım şimdiden anacığın geliyormuş ne güzel.Bol bol hasret giderirsiniz artık.Benim annemde Bursada bakalım o da doğuma yakın gelip beni Bursaya götürcek nasibse.

Dün yine zor bir gün geçirdim.Ben bu günlerde çok sinirli olmaya başladım acaba normal mi bilmiyorum ama herşeye kızar oldum.Dün yine saçma sapan sebepten dolayı eşime kızdım tansiyonum 14 e kadar çıktı.Canım benim o da korkudan napçağını şaşırdı.Evde nekadar limon varsa sıktı içirdi bana.Bir sürü limon içtim ve yedim.Miğdem yandı limondan.Neyse bir kaç saatte zar zor düşürdük tansiyonu bikaç derece.Karnımı seve seve ağladı canım benim ya.Sonra dışarı çıktık nezamandır mac dizüstü istiyorduk bir araştıralım bakalım dedi.Neyse bakındık sonra dönüşte de galeria daki mothercare da indirim vardı %50 oraya gittik bebişime çok güzel şeyler aldık.Sonrada beni yemeğe götürdü.Tabi benim tansiyon hemen düzeldi :icecream:
Yani günün sonunu güzel bitirdik çok şükür.Bakalım bu hafta eminönüne gitmeyi düşünüyoruz.Oğlumun bütün ihtiyaçlarını tamamlayalım artık inşaallah.Buketin falan çantasını hazırladığını görünce özendim bende artık yavaştan hazırlanayım diyorum.
Buarada Deniz (adaçyo) ben senin geceliği göremedim ya nerden bakıyorsunuz.Profilinde albümünde yok artık.Merak ettim?

oy kızlar bindik bir alamete normal doğurmak icabederse öyle yapacam ama yok doğuramazsın derse kaçış yok sezeryan !!!! ama sağlıklı olan tabi ki normal doğum!

Gülşah bildiğim kadarıyla sen normal doğumu yaşadın biliyorsun.Sezeryandan korkman gerek aslında.Bende kaybettiğim bebeğimi normal doğurdum hemde ters doğdu.Makat gelişliydi.Yinede normal doğum diyorum sezeryan beni çok korkutuyor.Sezeryan sonrası korkutuyor yani.Ama mecbur kalırsak olucak yinede duam normal olmasında yana.

Ohh temizlik bitti kızlar biz bıcı bıcı yapmaya gidiyoz ardından biraz dinlenip doooğru pazara....Bakalım akşama belki girerim öpüyom hepinizi...

bende evlıyım yenı cocugum oldu esım benı tatmın edemıyor cınsellıgı cok sevıyorum bende jigoloistanbul.net sitesınden partner jigolo tuttum sende tut benım gıbıysen

Bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaa..................................

birbirinden tatlı anneler ve melekleri...
merhaba sizler benden tecrubelisiniz bir çoğunuz da cinsiyetini öğrendi.....
ben de temmuz annesi olacağım nasipse inşallahh...
11+5 günlük hamileyken ikili test için doktora gittim....geçen hafta...
doktorum kız bebek istediğimi biliyor hamiile kaldığımdan beri onu konuşuyoruz inşallah kızımız olur diye.........
ense kalınlığı 1,2 çıktı.....
kıza benziyor sanki ama emin değilim daha küçük dedi..................
sonra biraz daha hareketlendi bebişim ve ayakları tamamen açtı................
küçük bi çıkıntı gördüm yalnız kız olmayabilir sizi yanıltmıyayım dediii...
peki o çıkıntı ne diye sordum...klitoris te olabilir dedi.............
özellikle kız annişleri sizler o 11+5 haftalarda kız bebeklerde çıkıntıgörmüşmüydünüz...
yada 11 haftalıkken kıza benziyor değipte değişen var mı.......
tabi en önemlisi sağlıklı olmaları
hayırlısı bakalım sizin bu süreçte yaşadıklarınızı merak ettim....
kız diye heveslendim ama muaynenin sonuna göre doktorum aniden karar değiştirince aklım karıştı
sizlere sağlıklı günler

Çok teşekkür ederim, güzel dileklerin için... Aminn diyorum ben de...

Canım, seni arkadaş listeme ekleyim de ancak ondan sonra görürsün. Benim albümler sadece listemde ekli olanlara görünüyor. kaydirigubbakcemile3

elifzeyneb sagol canım amin..
su tesekkur butonlari neden kalkti yaa
ben de gerekmedigi surece normal yapmak istiyorum, ama onemli olan bebegimin sagligi
mecbur sezaryen yapilacaksa onuda yapariz ne yapalim

dilara36, bu kim nereye yazmış o mesajı
yalancıııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…