All benden de o kadar. benim durumum o kadar vahim ki; eşim eczaneden silikon kulak tıkacı aldı, benim horlamalarım için ama yine de uyuyamıyor... senağlama
bu arada kızlar bende ya cuma yada cts alıcam randevuyu..gidicem doktora.
gittiğimde sezeryan yapabilirmi onu görüşücem doktorumla..
normal doğumdan korkmaya başladım çünkü..
tek başıma gidicemki bu kez rahat konuşayım..
sezeryanında sonradan bir sürü sıkıntısı var canım
benim ilk doğumum mecburen sezeryan ikiz gebelik vardı plesanta rahim ağzındaydı yine de umutla normal doğum istemiştim ama olmadı du defada mecburen sezeryan olucak
bebeğin ve senin için bir sağlık problemi yoksa normali dene bence
senin ikizlerin mi var?sezeryanında sonradan bir sürü sıkıntısı var canım
benim ilk doğumum mecburen sezeryan ikiz gebelik vardı plesanta rahim ağzındaydı yine de umutla normal doğum istemiştim ama olmadı du defada mecburen sezeryan olucak
bebeğin ve senin için bir sağlık problemi yoksa normali dene bence
senin ikizlerin mi var?
masallah, allah bagislasin
deniz canım bu arada yazacam aklımda unutuyorum.
eşin içinde hayırlı uğurlu olsun tatlım.çok sevindim..hangisine başladı 2 iş vardıya..
yok canım biri yaşamadı bana hiç göstermediler zaten allaha şükür biri benimle va çok sağlıklı
anladimm...
allah kalan ve gelecek olanlara saglik ve omur versin
bende evlıyım yenı cocugum oldu esım benı tatmın edemıyor cınsellıgı cok sevıyorum bende jigoloistanbul.net sitesınden partner jigolo tuttum sende tut benım gıbıysen
Herkeslere Selamlar..
Güzel,sağlık dolu, huzurlu bir hafta diliyorum hepinize kızlar.
Deniz eşinin işi hayırlı olsun canım.Allah muvaffak etsin başarı versin.İş arayan herkese hayırlı işler nasib olsun inşaallah.
Buarada Deniz (adaçyo) ben senin geceliği göremedim ya nerden bakıyorsunuz.Profilinde albümünde yok artık.Merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?