2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o kadar kucuk cocugun klitorisini gormus olma ihtimali cok dusuk bence.
allah saglikli hayırlı evlat versin bence takıntı yapma bu konuyu

Hayırlı olsun Beyaz melek... Umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişini. Ben 16. haftada öğrendim cinsiyeti... Kız benim bebeğim.. Önce bamyası olmadığını gördük. İlerleyen haftalarda delik olarak göründü... 24. haftada klitorisin dudaklarını gördük. Yani 11+5 cinsiyet tahmini yapmak için bile çok erken... Bana bakılan ultrason cihazı da çok detaylı gösteren iyi bir cihazdı. Ancak klitoris sadece 4 boyutlu ultrason cihazında göründü. bence 4-5 hafta daha cinsiyet konusunda söylenenlere fazla takılma. Bu haftalarda yapılan tahminler genelde değişiyo sonradan...

MERHABA ARKADASLAARAARR nihayet yazabiliyorum gecmisi okudum bitirdim .

ADACYO DENIZ bosuna gunahimi aldin benim bilgisayara bisey oldu giremiyorum kk ye bi kac kez girdim ama yazamadim error verip durdu su an esimin bilgisayarindayim oda apple oyuzden kullanmayi hic sevmiyorum hemde sandalyede oturamiyorum. aksama sorun neymis ogrencez buyuk ihtimal yani donem sonu icin kotu not olayindan yirttigimi dusunuyorum.

CHE DENIZ madem nazim koyamiyorsun o zaman piraye koyabilirsin :))

TEBESSUM cum senden de fircayi yemisim ama ben genel olarak kk de sorun var sanmistim yoksa gelip bu bilgisayarda en azindan bi merhaba derdim umarim iyisindir tatlim annen icin coook gecmis olsun. bende 26 ocakta kizimi gorucem :))

valla şekerim 7. aya girdik zor gördüm cinsiyetini kızım olack inşalklah allahım seninde gönlüne göre versin

arkadaslar biraz once arkadasimi aradim, esi acti,
doktor geceyi bulur acilma yavas gidiyor demis.
bu arada biz konusurken arkadan bagirma sesleri gelmeye basladi,tam sancinin geldigi anmis.
anlatmiyim yaaa cok kotu oldum arkadasimin sesiydi. keske duymasaydim, esi de ben duymayayim diye hemen kapadi teli zaten.
allahım yardim et

anam nereye yazmısım ben öyle neyse uda böyle olsun fantziye bakk

mart ayının güzel mi güzel tombiş mi tombiş(kızmayın heee) anne adaylarına kucak dolusu selammmmmm,
nasılsınız minnoşlar? biz oğlumla gittik okulumuza geldik sonra etütümüzü de yaptık. yemeğimizi yedik azcık dinlendik size selam verelim dedik. birazdan geçmişi okuycam. sonra döncem ben size muccccckkkkk öptükkk

ELIFIM arkadasina duami ettim ghelismeleri yaz tatlim.
ASLIcim masallah bebisine ustelikte donmus oh rahat bi nefes almisindir tabi normal dogum istiyoduysan:))

BU ARADA beyaz lilyummuydu kusura bakmasin tam hatirlayamadim nickini hani su yaptigi meyveli asureyi anlatan arkadas kulaklarin hala cinliyor olsa gerek ve cinlayacakta uzun bir sure cunku icim eridi resmen bu agirligin altinda kalmak istemiyorsan bana o asurenin tarifini yollamalisin en acilinden :)) bekliyorum canim.

elifzeynepcim öyle ama bu ara doğum hikayelerine bakıyorum hep sorunlu..ondan korktum vallahi..

deniz canım olsun zamanla maaşı yükselir inşallah..şimdidlik sebat etcen ne yapcan..

elifcim Allah yardimcisi olsun arkadasinin inslh bir ikinmada cikarir bebisini, kolay degil tabiki canindan can cikariyosun ama bir o kadarda tatli bir duygu, korkma canimarkadasin biraz nazli cani tatli demekki, ben bir kez bile bagirmamistim, offff, ahhh gibi sesler cikarmak disinda sesim cikmadi:roflol:

canım doktorumun usg si 3 boyutlu ve renkli
ama bacak arasında bi çıkıntı vardı ona baktı biz bile gördük bu ne falan dedik...
klitoris te olabilir pipi de dedi......................
ne alakaysa.....
bakalım sabredip bekleyeceğiz............

ay nazancım valla iyiki varsin yaa, moral veriyorsun bana.
kolay olmayacaaaaak, elbeeetttt acı cekecegizzzz diye bir sarki ile bagliyim ben konuyu,
cocuk dogana kadar bir daha da aramayayim kizi ya

ya pipisi bile kac cm bu cocugunda gitmis klitorisi gormus olabiliriz diyor doktor hayret ettim yani
sen her ikisinede hazirlan canım, saglikli olsunda onemli olan o.

ayyyyyyyyyyyyyy herkeslerde burda ama benim merdivenleri süpürmeme lazım bıktım ya yap yap bitmiyor usandım valla ha
tekrar giremem belki
elifim arkadasında sağsalim doğurur umarım
hadi hepinizi öptüm

albanian, alyasulin, BEYAZ MELEK, cerez+, ege-deniz, elifzeyneb, elif_bs, fencidmlrms, Lazanya+, xnazanx+ öpüldünüz

meleğim ben şimdi görümcemle konuştum o da benim gibi hamile iki hafta var aramızda.
o çıkıntı onda da varmış.
ama cinsiyet söylemek için erken olabilir demiş doktoru taa o zamanlar..
her iki cinsiyetde de olabilir demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…