ya pipisi bile kac cm bu cocugunda gitmis klitorisi gormus olabiliriz diyor doktor hayret ettim yani
sen her ikisinede hazirlan canım, saglikli olsunda onemli olan o.
birbirinden tatlı anneler ve melekleri...
merhaba sizler benden tecrubelisiniz bir çoğunuz da cinsiyetini öğrendi.....
ben de temmuz annesi olacağım nasipse inşallahh...
11+5 günlük hamileyken ikili test için doktora gittim....geçen hafta...
doktorum kız bebek istediğimi biliyor hamiile kaldığımdan beri onu konuşuyoruz inşallah kızımız olur diye.........
ense kalınlığı 1,2 çıktı.....
kıza benziyor sanki ama emin değilim daha küçük dedi..................
sonra biraz daha hareketlendi bebişim ve ayakları tamamen açtı................
küçük bi çıkıntı gördüm yalnız kız olmayabilir sizi yanıltmıyayım dediii...
peki o çıkıntı ne diye sordum...klitoris te olabilir dedi.............
özellikle kız annişleri sizler o 11+5 haftalarda kız bebeklerde çıkıntıgörmüşmüydünüz...
yada 11 haftalıkken kıza benziyor değipte değişen var mı.......
tabi en önemlisi sağlıklı olmaları
hayırlısı bakalım sizin bu süreçte yaşadıklarınızı merak ettim....
kız diye heveslendim ama muaynenin sonuna göre doktorum aniden karar değiştirince aklım karıştı
sizlere sağlıklı günler
meleğim ben şimdi görümcemle konuştum o da benim gibi hamile iki hafta var aramızda.
o çıkıntı onda da varmış.
ama cinsiyet söylemek için erken olabilir demiş doktoru taa o zamanlar..
her iki cinsiyetde de olabilir demiş.
canım öncelikle bebeğin hayırlı ve uğurlu olsun!! sağlıkla doğsun ! ben 13, haftada detaylı ultrasona girdim ve orada bebeğime erkek dedi doktorumuz 5. aya kadar kendisini erkek bildik ancak .5. ayda doktorumuz kız olduğunu söyledi o çıkıntı pipi değilse küçülüp klitoris oluyor yani neticede ilk etapta hepimizin pipisi var ancak 14. haftadan sonra kız larda pipi küçülüp klitoris oluyor!!!anatomik açıklaması böyle umarım gönlüne göre olur sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle!:CüvCüv:
canım öncelikle bebeğin hayırlı ve uğurlu olsun!! sağlıkla doğsun ! ben 13, haftada detaylı ultrasona girdim ve orada bebeğime erkek dedi doktorumuz 5. aya kadar kendisini erkek bildik ancak .5. ayda doktorumuz kız olduğunu söyledi o çıkıntı pipi değilse küçülüp klitoris oluyor yani neticede ilk etapta hepimizin pipisi var ancak 14. haftadan sonra kız larda pipi küçülüp klitoris oluyor!!!anatomik açıklaması böyle umarım gönlüne göre olur sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle!:CüvCüv:
ya eşimde bana söylemeye başladı.senin nefesin duyulmazdı bu sıralarda aslan gibi kükremeye başladın diye:)belkide alınan kiloların etkiside vardır.ayrıca gece deliksiz uyku diye birşey kalmadı.saat başı uyanıyorum neredeyse ayrıca terlemede arttı iyice.yatakta dönerkende destek almadan dönemiyorum.hadi az kaldı kızlar geçecek inşallah.gerçi uzun bir süre daha deliksiz uyku yüzü göremicez ama en azından daha rahat hareket edicez
allah iyiyliğini versin emi demek hepimizin pipisi var hahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol:
:1shok:
:1shok:anladım canım ya hayırlısı bakalımmm....
1 hafta sonra tekrar gideceğim..belki netleşir...Şeniz
banada esim aynini diyor canim.. derin derin nefes aliyorsun uyurken diye..
bide son bi kac gündür bi yandan öbür tarafima dönerken geceleri oturup öyle dönüyormusum, hic farkinda bile degilim -tatlicadiarzu-
esim diyo, uyandin sanip, sesleniyorum, oturup, diger tarafina dönüp devam uyuyorsun :roflol:
kiz gülme.. dogru bu.. erkeklerin niye gögüsü var saniyosun sen kafamçokkarıştı
yaradilis anatomilerimiz ayni.. benim bildigim 7. haftadan sonra gelisiyor cinsel organlar.. yani erkeklerde gögüs uclari var, kizlardada o cikinti iste kafamçokkarıştı
saolun kızlar sabır dıyoruz bızde oglumla bakalım
nazazım olsun 3 ayda guzel bır sure.. en azından 40 ını cıkarana yanında olacak ıste ne guzel..
elıfım doktorun magnezyum vermedımı kalca agrıları ıcın..
hayatıst bencede doktorumuza guven. Bende Gokmen beyın dısında 2 doktora gıttım.Ilkının soyledıgınnde bazı konular cakısmasada(ılaclar falan) ıkıncının soyledıgını Gokmen bey ıle bırebırdı.. Doktorumuz guvenılır ıyı yanı...
alyasulin kızının cicileri çok hoş
denizcim ben senin gecelik takımlarını görmemiştim annen gayet zevkliymiş
Aslı güzel haberler getir bize.....
selam kızlar nasılsınız
meleğim geçmiş olsun korkma canım oğlun şubatı bekleycek inşallah..rutin ağrılardır umarım
alyasulin geçmiş olsun sanada yaa amn dikkat et..ne bronşiştiii...bak kendine
nazan ohh valla annen geliyor..bende çok özledim gerçi sana bakınca ben bayramda gördüm iyi sabretmişsin 2 sene..benimkide 1 ay sonra gelecek inşallah...o gelmeden dip köşe ev temizliği kocişin ellerinden öper artık..anneme iş kalsın istemiyorum..kadın zaten çok uğraşacak
aslııı maşallah seninkide benimki gibi zayıf uzun...babası manken kızım diyor ben leylek bacaklı diyorum..perşembe var bizimde kntrol merak ediyorum
bu arada benim kalçam belim dehşet ağrıyor.neden diyeceksiniz..hadi dedim ağda yapayım..bişey görmüyorum göbekten.allahım ne kadar zordu tutuldum resmen..başlarım dedim sana..annemin ellerinden öper artık...bu arada gece uykularım hiç derin değil..göbekten dönemiyorum..uyanıyorum oturuyorum sonra dönüyorum...anam daha 40 günümüz var..belki daha fazla..ben yemek yapmaya gidiyorum...kendinize ii bakın
çerezim beni bi sen anlıyon kızzzz hihoyyythihoyyyt
tabe hepimizin pipisi varrr ehueuhuehuehuehu 9. haftadan sonra gelişiyor bidenem cinsel organlar 14. haftada belli ediyor kendini hihoyyyt
herkeze merhaba kızlar sabah 10 da gitigim doktordan anca geliyorum çok yorgunum ve mutsuzum çok aşırı derece kansızmısım zaten acaip bas donmelerım var doktor boyle gıderse bırak normal dogumu sezeryanı bıle zor yaparsın dedi burun tıkanıklıgım var 5 aydır bunun ıcınde doktor burun etlerımın kan topladıgını ve tıkandıgını soyledi hamıle oldugum ıcın de hiç bişey yapılamıyormus bogaz sıslıgımde aslında yokmus agızdan nefes aldıgım ıcın genzım kuruyor ve onun ıcın acıyormus yanı ben berbatım moralım sıfır kocamlada kavga ettim senağlama bu aralar ona cok ıhtıyacım var ama o benı hepp yanlız bırakıyor ve ılgız oldu ıyıcene yaa sıkıldım valla kımseyı cekemıyorum tahammulsuz oldum yanı tahlıllerı beklerken bıraz alısverıs yapayım dedım kızıma ama ınanın o bıle mutlu etmedı benı neyse ben kalkımda yemek yapayım görüşürüz yinee...
nerde benim dünürüm, nazanim..
ondan ilham kaptim, bende ufak capli temizlikler yapmaya basladim..
bugün sabah kalktim. .önce camasirlari attim, o bitene kadar bi mutfagi elden gecirdim.. baktim mutfagin camindan disarisi görünmüyor nerdeyse.. bide onu sildim.. aslinda diger odalarda silincekde.. yemedi.. dedim her gün bi oda silsem biter.. yarin cocuk odasini düsünüyorum.. kaydirigubbakcemile2
bu arada camasirlar bitti, onlari serdim.. evi derledim topladim, cektim kapiyi ciktim geldim ise..
birikmis islerin basina oturmustumki sag bögrüme biseyler batmaya basladi.. baktim yamuk oturunca geciyor.. sabahtan beri yamkuk oturuyorum.. ama azimliyim.. silcem diger camlarida :lepi:
bi perdeler kaliyor.. yikamasina yikarimda.. ütülüyemem.. dokunamiyorum perdenin o kumasina.. kafamçokkarıştı onlarda annemin elinden öpecek artik:dance:
ay dilekcim deme oyle yaa bozma moralini.
nasil yapamazsin yapicaksin tabiki dogum
vermedimi ilave kan hapi?
bir KBB ciye gittinmi? deniz suyu spreyleri filan var, onlar aciyor burnu
tuzlu su da damlatabilirsin ne bileyim vardir bir caresi yaasenağlama
ALYASULİN canım bu dönemler normalmiş böyle yalnız hissettmen bana da olmuştu daha yeni geçti iyi düşünmeye çalış kan ilacını düzenli iç ve hergün bir yumurta ye yatmadan önce yarım çay bardağı pekmez iç !!!:icecream:
biliyorum, seni tek anlayan bensin.. :lepi:
bunu bana hep 3 yasindaki kuzenim söylüyor. bayiliyorum onun carpik cümlelerine :roflol:
oy gecmis olsun canim.. ne demek doguramazsin.. dogurursun canim.. nasil gerekiyorsa öyle dogururusn.. bakma sen doktoruna..
zaten hassasiz bu dönemlerde.. kim ne derse, yaparsa-yapmazsa batiyor.. gecer yakinda..
bide KBB doktoruna gitsen??:teselli:
kiz catliycaksiniz temizlikten
valla ben evime kimseleri davet edemicem sizlerden masallah bizim evi p.k goturuyor
yerimden kalkamiyorum ki, kocisin ve temizlikcinin yaptigi kadar.
neyse masallah size.
allah enerjinizi daim etsin
maaşallah azim kraliçeleri bunlar hiç mi üşenmezsiniz ev temizlemeye ayol benim içim gidiyor temizliğe harcanan vakite ben 2 posta çamaşır katlasam dünyanın işini yapmış gibi oluyorum yamuk yılık çamaşır asıyorum ben ne beceriksiz kadınım
buarada yamuk oturan çerezi hayal ettim de gülesim geldisırnaşık şey:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?