2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya pipisi bile kac cm bu cocugunda gitmis klitorisi gormus olabiliriz diyor doktor hayret ettim yani
sen her ikisinede hazirlan canım, saglikli olsunda onemli olan o.

:1shok:görünmez mi bu haftada klitoris:1closedeyes:
zaten ablam da bizimleydi doktora zorla kız olabilir detittirdin dedi...
bakalım hayırlısı ya......
keşke hiç söylemesedi

canım öncelikle bebeğin hayırlı ve uğurlu olsun!! sağlıkla doğsun ! ben 13, haftada detaylı ultrasona girdim ve orada bebeğime erkek dedi doktorumuz 5. aya kadar kendisini erkek bildik ancak .5. ayda doktorumuz kız olduğunu söyledi o çıkıntı pipi değilse küçülüp klitoris oluyor yani neticede ilk etapta hepimizin pipisi var ancak 14. haftadan sonra kız larda pipi küçülüp klitoris oluyor!!!anatomik açıklaması böyle umarım gönlüne göre olur sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle!:CüvCüv:

ee şimdi kız mı erkek mi bebiş.
doktorum tereddütlü konuştu zaten..........
o çıkıntıyı görünce tedirgin oldu ben kıza benziyor dedim ama olmayabilir dedi........
bu çıkıntı ne dedik o da yaa klitorise de benziyor dedi.............................................
ee bu haftada daha pipi bile zor görülürken klitoris bu kadar büyük olur mu ki.........
aklım karıştı böcüğüm...cuma tekrar gideceğim 12. haftayı geçmiş olacak o zaman da bakalım...:CüvCüv:

allah iyiyliğini versin emi demek hepimizin pipisi var hahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol:

:1shok:
:1shok:anladım canım ya hayırlısı bakalımmm....
1 hafta sonra tekrar gideceğim..belki netleşir...Şeniz

ELİFİM arkadaşın inşallah rahatça doğurur canım ya işte herşey kafası görünene kadarmış ben bugün ameliyathanedeki hemşireleri ziyaret ettim doğurursam onlar dikecek beni!tabi hasta olarak değil de satıcı müşteri ilişkisi çerçevesinde !!! beni görünce doğurmaya mı geliyosun dediler gülüştük falan iplikleri ben satıyorum ya aman ha dedim beni mutlaka caprosyn ile dikin ucuz rapidlerle değil diye geyik yaptımm hepsi normal doğurmam yönünde telkinde bulundular tabi ki sezeryan olursan biz seni dikeriz sen canını sıkma dediler oy dedim içim rahatladı:)))))))

banada esim aynini diyor canim.. derin derin nefes aliyorsun uyurken diye..
bide son bi kac gündür bi yandan öbür tarafima dönerken geceleri oturup öyle dönüyormusum, hic farkinda bile degilim -tatlicadiarzu-
esim diyo, uyandin sanip, sesleniyorum, oturup, diger tarafina dönüp devam uyuyorsun
:roflol:

allah iyiyliğini versin emi demek hepimizin pipisi var hahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol:

kiz gülme.. dogru bu.. erkeklerin niye gögüsü var saniyosun sen kafamçokkarıştı
yaradilis anatomilerimiz ayni.. benim bildigim 7. haftadan sonra gelisiyor cinsel organlar.. yani erkeklerde gögüs uclari var, kizlardada o cikinti iste
kafamçokkarıştı

:1shok:

:1shok:anladım canım ya hayırlısı bakalımmm....
1 hafta sonra tekrar gideceğim..belki netleşir...Şeniz

sana tavsiyem gideceksen detaylı ultrasonda ya da yeni nesil ultrason cihazı olan doktorlarda baktır bir de doktorun ne kadar iyi olursa olsun cinsiyet tahmini tecrübeyle alakalı yaşlı doktorlar daha isabetli tahminlerde bulunuyor!!!! sonuç ne olursa olsun canında bir parçan olacak,hayatının anlamı olacak!!!:1hug:

herkese selam kızlar nasılsınız bakalım :1hug: bugün bı uyusukluk var ustumde sabahtan berı ne yemek yapasım var nede temızlık ewı öle bıraktım valla supurmedım hıc hep uyuyasım var :tomato: gecelerı uykusuzluk cekıyorum rahatımı bulup uyuyamıyorum gunduzlerı uykum geliyor hep kafamçokkarıştı cinsiyet konusuna gelınce erkek cocuklarda testısleri oluyor 13. haftamdayken doktor bana pipisi var demeden once torbaları var bunun dedi sırnaşık şey en son 26. haftamdaken gıtmıstım ozmanda cınsıyetı degısmedı erkek dedi zaten bu saatten sonrada degısmesın artık cicilerının cogunu aldım :CüvCüv:

çerezim beni bi sen anlıyon kızzzz hihoyyythihoyyyt
tabe hepimizin pipisi varrr ehueuhuehuehuehu 9. haftadan sonra gelişiyor bidenem cinsel organlar 14. haftada belli ediyor kendini hihoyyyt

melekcim tşk ederim canım :))

özgecim valla okadar bakıyorum ama yinede hastalanıyorum :çok üzgünüm:

herkeze merhaba kızlar sabah 10 da gitigim doktordan anca geliyorum çok yorgunum ve mutsuzum çok aşırı derece kansızmısım zaten acaip bas donmelerım var doktor boyle gıderse bırak normal dogumu sezeryanı bıle zor yaparsın dedi burun tıkanıklıgım var 5 aydır bunun ıcınde doktor burun etlerımın kan topladıgını ve tıkandıgını soyledi hamıle oldugum ıcın de hiç bişey yapılamıyormus bogaz sıslıgımde aslında yokmus agızdan nefes aldıgım ıcın genzım kuruyor ve onun ıcın acıyormus yanı ben berbatım moralım sıfır kocamlada kavga ettim senağlama bu aralar ona cok ıhtıyacım var ama o benı hepp yanlız bırakıyor ve ılgız oldu ıyıcene yaa sıkıldım valla kımseyı cekemıyorum tahammulsuz oldum yanı tahlıllerı beklerken bıraz alısverıs yapayım dedım kızıma ama ınanın o bıle mutlu etmedı benı neyse ben kalkımda yemek yapayım görüşürüz yinee...

Son düzenleme:
ay dilekcim deme oyle yaa bozma moralini.
nasil yapamazsin yapicaksin tabiki dogum
vermedimi ilave kan hapi?
bir KBB ciye gittinmi? deniz suyu spreyleri filan var, onlar aciyor burnu
tuzlu su da damlatabilirsin ne bileyim vardir bir caresi yaasenağlama

ALYASULİN canım bu dönemler normalmiş böyle yalnız hissettmen bana da olmuştu daha yeni geçti iyi düşünmeye çalış kan ilacını düzenli iç ve hergün bir yumurta ye yatmadan önce yarım çay bardağı pekmez iç !!!:icecream:

nerde benim dünürüm, nazanim..
ondan ilham kaptim, bende ufak capli temizlikler yapmaya basladim..
bugün sabah kalktim. .önce camasirlari attim, o bitene kadar bi mutfagi elden gecirdim.. baktim mutfagin camindan disarisi görünmüyor nerdeyse.. bide onu sildim.. aslinda diger odalarda silincekde.. yemedi.. dedim her gün bi oda silsem biter.. yarin cocuk odasini düsünüyorum.. kaydirigubbakcemile2
bu arada camasirlar bitti, onlari serdim.. evi derledim topladim, cektim kapiyi ciktim geldim ise..
birikmis islerin basina oturmustumki sag bögrüme biseyler batmaya basladi.. baktim yamuk oturunca geciyor.. sabahtan beri yamkuk oturuyorum.. ama azimliyim.. silcem diger camlarida :lepi:
bi perdeler kaliyor.. yikamasina yikarimda.. ütülüyemem.. dokunamiyorum perdenin o kumasina.. kafamçokkarıştı onlarda annemin elinden öpecek artik
:dance:

kiz catliycaksiniz temizlikten
valla ben evime kimseleri davet edemicem sizlerden masallah bizim evi p.k goturuyor
yerimden kalkamiyorum ki, kocisin ve temizlikcinin yaptigi kadar.
neyse masallah size.
allah enerjinizi daim etsin

çerezim beni bi sen anlıyon kızzzz hihoyyythihoyyyt
tabe hepimizin pipisi varrr ehueuhuehuehuehu 9. haftadan sonra gelişiyor bidenem cinsel organlar 14. haftada belli ediyor kendini hihoyyyt

biliyorum, seni tek anlayan bensin.. :lepi:
bunu bana hep 3 yasindaki kuzenim söylüyor. bayiliyorum onun carpik cümlelerine
:roflol:

oy gecmis olsun canim.. ne demek doguramazsin.. dogurursun canim.. nasil gerekiyorsa öyle dogururusn.. bakma sen doktoruna..
zaten hassasiz bu dönemlerde.. kim ne derse, yaparsa-yapmazsa batiyor.. gecer yakinda..
bide KBB doktoruna gitsen??
:teselli:

maaşallah azim kraliçeleri bunlar hiç mi üşenmezsiniz ev temizlemeye ayol benim içim gidiyor temizliğe harcanan vakite ben 2 posta çamaşır katlasam dünyanın işini yapmış gibi oluyorum yamuk yılık çamaşır asıyorum ben ne beceriksiz kadınım
buarada yamuk oturan çerezi hayal ettim de gülesim geldisırnaşık şey:teytey:

valla çok kotuyum yaa oyle boyle degılım bugun patlıcam sanırım bıde aglıyamıyorum ya belkı rahatlarım ama ınnan aglıyamıyorum kan surubum var cnm gunde 2 tane ama sanırım iğneye başlıcam saol cnm ilgin için a.s. KBB gittim cnm doktor bana dediki burnu etlerin kan toplamıs dedi hamılelıkde hormanlardan dolayı böyleymiş ve biri kapanmıs tamamen kemık kayması varmıs dogumdan sonra ameliyat dedi hem dahiliyeye hemde kbb gitim yani sonuçlar bunlar

saol cnm bunlarıda denerım yumurtayı yıyorum ama pekmez ıcmıyodum onuda denerım ben normaldede kansızdım bu hamılelık donemınde olanda bitti sanırım inşallah geçer sabırla bekliyorum geçmesini (

Son düzenleme:

saol cerezcim zten bu kk da olmasa naparım bilmiyorum bana destek oldugunuz ıcın tşk ederim hepinize a.s. bu arada kbb giitnm cnm

kiz catliycaksiniz temizlikten
valla ben evime kimseleri davet edemicem sizlerden masallah bizim evi p.k goturuyor
yerimden kalkamiyorum ki, kocisin ve temizlikcinin yaptigi kadar.
neyse masallah size.
allah enerjinizi daim etsin

amin amin.. darisi basiniaza (aslina dondurma yalanyan smiley yapcadim, baktin sevildini bil delikafadulden )

anacim bende yapmam aslinda.. sabah mutfagin camini actim.. günes vurdu yüzüme.. kapadim cami, e günesden eser kalmadi. .dedim bu camlarin durumu vahim.. benim durumum dahada vahim olmadan el atmak gerekir .. ondan yani.. gamyoncuiremsu
bide dedim ya, baktim herkesler temizlik yapiyo, gaza geldim..
nazanin masallahi var.. onun hizina kapildim bende..
siz elif ve sen iki dünür miskin miskin oturun bakalim
kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…