amin amin.. darisi basiniaza(aslina dondurma yalanyan smiley yapcadim, baktin sevildini bil delikafadulden )
ayyyy sagol valla ic kahve iccc
siz elif ve sen iki dünür miskin miskin oturun bakalim [/COLOR][/I]kaydirigubbakcemile
iyi ya iste, cocuklar yabancilik cekmicek hic bizim evlerde,
gelin diyecek aaa benim anamin evide boyle pis
oglan diyecek kayınvalidesinde, benim anamda boyle pistir diye sırnaşık şey
hahaha biz rahat dünürleriz misyonumuz temizlik değil anacım :))))) serbest salınım gerçekleştirecek yawrularımız kaydirigubbakcemile2 ben temizlik falan yapsam bir ay söylenirim zaten zoe temizledim de canım çıktı da vb.
neyse kızcıklar ben gider kayınvalidem yemeğe çaaardıı kızıma da küvet bakcam giderken öptüm kocaman gübüüşlerdennn:teytey:Şeniz:1hug:
selam bu gün dr gittim bebişim 1.710g boy 42cmsağlıklıymış çok şükür erdemde ssk doğum sezeryan 750 normalinide sormuştum ama unuttum kızlar ben çıkıyorum yemek yapmam lazım sonra yine gelirim
canım saol bizler iyiyiz yaramazlık yok. ağrılar son günlerde herkeste arttı tatlım üzülmek yok son zamanlara yaklaştığımızın resmidir dayancaz garii. muck.kızlar merhaba kayifler nasıl birkaç gündür giremiorum malum benim kociş yurtdışında annemlerde kalıyorum ağrılarımda bayağı arttı. Kilitlenip kalıyorum
Sizler nasılsınız?
benimkide 2 gün önden gidiyor işine son vereyim bendeticker ım sapıttıydı 2 gün önden gidiyodu işine son verdimkaydirigubbakcemile5
güle güle kullanın canım. alışveriş gerçekten çok güzel bir şey hemde bebişe olunca daha zevkli oluyor.lLAzanyacım saol cnm ilk defa bugun kızım için alışverişe gittim artık bundan sonra imkan oldukca hep giderim kızıma bişeyler almak çok iyi geldi valla bugun odasının siparişinide verdik inşallah cumartesi geliyor :))
çatlakkkkk. çok güldüm.çok tatlısın yaaAll benden de o kadar. benim durumum o kadar vahim ki; eşim eczaneden silikon kulak tıkacı aldı, benim horlamalarım için ama yine de uyuyamıyor... senağlama
bende de sıklaştı kasık ağrıları ben de herşeyi normal görür oldum hiç telaşlanmıyom nolduysa bana şaşırıyorum kendime.günaydın arkadaşlar.....haftaya başladık gene....geçmiş olsun melek81..artık dinlenme zamanı geldi..bel ağrıları normal..bendede 1 aydır kasıklarımda ağrı var..
çok şiriiiiiiiiinnnnn tekmeleri duyuyor kalp atışını akamıyor ahahahahahah. yerim ben onu ya çok tatlı minik kuşşş.maaşallah kızlar sabahlanmış ben uyudum anam mışıl mışıl sabah da zor geldi yataktan kalkmak geç gittim işe önce sağlıkocağına uğradım aşımı oldum kızımın kalp atışını dinlemeye çalıştı ebemiz ama cadı kızım ebenin fetaskopu koyduğu yeri tekmeleyip bir oyun haline dönüştürdü hahahaha salak ebe de hala kalp atımı alamıyorum diyor en sonunda derinlerden almış bi atım ehueheuheuheuehue kzım da anası gibin oyuncu olacak yerim ben onun yumuk ellerini mis kokulum:))))
canım bence sürekli takip eden doktorun daha iyi bilir. seni daha iyi tanıyan o.umarım bi sorun yoktur.Günaydın herkese...Ağrısı sızısı oln herkese geçmiş olsun.
Bu doktorlar adamı deli eder.Geçen hafta Cerrahpaşaya gittim.Bebeğin suyunun azaldığını her hafta ölçüm yaptırmam gerektiği söylendi..Kendi doktoruma daha bir hafta önce gitmişti.Tel de konuştuk olamaz öyle birşey dedi.Bakalım perşembe kontrole gideceğim ne diyecek...
kuzucuuuukk noldu umutsuzluğa kapılmışızz. inatla görcen şubatı sen buna inan olur mu minnoşum benim. oğluşun yardım etcek sana gülşahın deiği gibi onunla konuş bence onlar bizi duyuyor.Hayatıst kacta randevun? kontrol mu muaynemı? Bende Persembe kontrole gıdecem.. Hala bel agrımdan duramıyorum.. ve baskı da cok arttı.. Ben dayanamayacam daha fazla herhalde. Doktor zaten baskı artar sen Ocak'ın 20 sını bır gorebılsek demıstı..Bende neeee en az Subat'ı gorcez demıstım ama doktor haklı galıba...senağlama
hadi bakalım gözünaydın. annecişğin geliyor he. ne güzel yaa.gunaydinnnnnnnnnnnn, herkeze guzel bir gun diliyorum fistiklarim,bende kalktim oglusumu okula biraktim, kahvaltimi yaptim, evin islerine koyulucam, annem yarin geliyor kizlar:sm_cool: misafir odasini temizleyip hazirliycam bugun ona, nasil sevincliyim anlatamam iki senedir gormuyordum annemi, ve ilk defa evime geliyor, iki haftadir temizlik yapiyorum valla hersey cok guzel olsun diye
maşallah selvi boylu kızımızaa. doğum pozisyonu da almış afferin miniğimizeee. çok sevindim güzel haberlerine tatlımm.kızımın size selamı var teyzoşlarıı öpücük attı size :)))))1345 gr olmuş dönmüş cadı kızım şuan normal doğum pozisyonu almış boyu da 41 cm. selvi boylum benim hihoyyyt herşey yolundaymış ben kilo almamışım 75 ile başlayan yolculuk 80 ile dewam ediyor böyle iştee istersen aybaşında gel rapor yazayım dedi patronumla konuşayım dedim 3 hafta sonra görelim bir daha dedi öyle iştedelikafadulden babacı olur kızlar dedi doktorumun da kızı var benim kızım bana düşkündür diyor bizim vitaminsizin ağzı kulaklarına vardı şu vitaminsiz ne şanslı adam yaw hayat ne kadar güzel oynuyor ona:teytey:
ayyyy dualarımız onunla stres oldummmm. allah yardımcısı olsunnn.kızllllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
size bahsediyordum ya; kankam bu hafta sonuna dogru sezaryen ile dogum yapacak bebek iri oldugu icin diye.
kız normal dogum istiyordu, ama doktoru beklersek normal yapamazsin iri bebek demisti. o yuzden bu haftasonuna ameliyata girecekti iste.
neyse sabah kızın suyu gelmis sanci manci yok.
apar topar gittiler hastaneye
suni sanci verdiler, su an sanci cekiyor, insallah normal yapabilecek gozukuyor suan.
allahım cok heyecanliyim, hersey iyi gitsin nolur dua edin
saol teyzecik selamı vardı size. muckkcerez .!.:masallah obelixime benim
burser yapma.
hemeroid patliyormuymus bende de var yaa QUOTE]
bende de var yaaaaaa.
herkeze merhaba kızlar sabah 10 da gitigim doktordan anca geliyorum çok yorgunum ve mutsuzum çok aşırı derece kansızmısım zaten acaip bas donmelerım var doktor boyle gıderse bırak normal dogumu sezeryanı bıle zor yaparsın dedi burun tıkanıklıgım var 5 aydır bunun ıcınde doktor burun etlerımın kan topladıgını ve tıkandıgını soyledi hamıle oldugum ıcın de hiç bişey yapılamıyormus bogaz sıslıgımde aslında yokmus agızdan nefes aldıgım ıcın genzım kuruyor ve onun ıcın acıyormus yanı ben berbatım moralım sıfır kocamlada kavga ettim senağlama bu aralar ona cok ıhtıyacım var ama o benı hepp yanlız bırakıyor ve ılgız oldu ıyıcene yaa sıkıldım valla kımseyı cekemıyorum tahammulsuz oldum yanı tahlıllerı beklerken bıraz alısverıs yapayım dedım kızıma ama ınanın o bıle mutlu etmedı benı neyse ben kalkımda yemek yapayım görüşürüz yinee...
kansızlığın için çözüm var gülüm doktora bak döverim ben onu sen deseydin ya ben çatır çatır doğurcam halt etmişsin sen. moralin bozulmasın herşey hallocakk.
selam bu gün dr gittim bebişim 1.710g boy 42cmsağlıklıymış çok şükür erdemde ssk doğum sezeryan 750 normalinide sormuştum ama unuttum kızlar ben çıkıyorum yemek yapmam lazım sonra yine gelirim
bende birazdan ciktim kizlar..
yavas yavas isyerimden ayrilmaya hazirlaniyiorum artik..
elimi etegimi cekicem isten esime devretcem.. bu hafta daha ara ara burdayim.. gittikce görünürlerden kaybolcam galiba..
yarin randevumuz var aksam..
en gec carsamba yazarim insallah..
öpüyorum hepinizi birer ikiser Şeniz
bize güzel haberler getir minik kuzuna çok selam söyle bizden ve bebişlerimizden. bizleri güzel sohbetinden mahrum bırakma özleriz biz seni byeeeeeea.s.
Hadi yırttın yırttın.... sengözlerimebaksanabMERHABA ARKADASLAARAARR nihayet yazabiliyorum gecmisi okudum bitirdim .
ADACYO DENIZ bosuna gunahimi aldin benim bilgisayara bisey oldu giremiyorum kk ye bi kac kez girdim ama yazamadim error verip durdu su an esimin bilgisayarindayim oda apple oyuzden kullanmayi hic sevmiyorum hemde sandalyede oturamiyorum. aksama sorun neymis ogrencez buyuk ihtimal yani donem sonu icin kotu not olayindan yirttigimi dusunuyorum.
Biraz geç görmüşüm canım, kusura bakma... Yaklaşık bir saat önce ekledim seni. Hadi sen de kabul et...Tamam canım hadi benide arkadaşın yap
herkeze merhaba kızlar sabah 10 da gitigim doktordan anca geliyorum çok yorgunum ve mutsuzum çok aşırı derece kansızmısım zaten acaip bas donmelerım var doktor boyle gıderse bırak normal dogumu sezeryanı bıle zor yaparsın dedi burun tıkanıklıgım var 5 aydır bunun ıcınde doktor burun etlerımın kan topladıgını ve tıkandıgını soyledi hamıle oldugum ıcın de hiç bişey yapılamıyormus bogaz sıslıgımde aslında yokmus agızdan nefes aldıgım ıcın genzım kuruyor ve onun ıcın acıyormus yanı ben berbatım moralım sıfır kocamlada kavga ettim senağlama bu aralar ona cok ıhtıyacım var ama o benı hepp yanlız bırakıyor ve ılgız oldu ıyıcene yaa sıkıldım valla kımseyı cekemıyorum tahammulsuz oldum yanı tahlıllerı beklerken bıraz alısverıs yapayım dedım kızıma ama ınanın o bıle mutlu etmedı benı neyse ben kalkımda yemek yapayım görüşürüz yinee...
Çerezzzz, benim aklım almadı. Sen niye yamuk oturuyon şimdi.... Oturmaya yarayan yerlerini çok mu çalıştırdın yine ???? :roflol::roflol::roflol:
kiz oturmaya yarayan yerler nasil cok calistiriliyo, anlamadim :uhm:
bögrüme agri batiyo, ondan yamuldum.. aklin nerde be :smiley-cool:
Hadi hadi anlamazlıktan gelme!!! :1rolleyes:Sen dün gece yine fazla mesai yapmışsındır kocişle.... Şİmdi de böğrünü möğrünü bahane edip, kıçının üstüne oturamıyon.... kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?