2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin amin.. darisi basiniaza (aslina dondurma yalanyan smiley yapcadim, baktin sevildini bil delikafadulden )

ayyyy sagol valla ic kahve iccc

siz elif ve sen iki dünür miskin miskin oturun bakalim [/COLOR][/I]kaydirigubbakcemile

iyi ya iste, cocuklar yabancilik cekmicek hic bizim evlerde,
gelin diyecek aaa benim anamin evide boyle pis
oglan diyecek kayınvalidesinde, benim anamda boyle pistir diye sırnaşık şey

hahaha biz rahat dünürleriz misyonumuz temizlik değil anacım :))))) serbest salınım gerçekleştirecek yawrularımız kaydirigubbakcemile2 ben temizlik falan yapsam bir ay söylenirim zaten zoe temizledim de canım çıktı da vb.
neyse kızcıklar ben gider kayınvalidem yemeğe çaaardıı kızıma da küvet bakcam giderken öptüm kocaman gübüüşlerdennn:teytey:Şeniz:1hug:

selam bu gün dr gittim bebişim 1.710g boy 42cmsağlıklıymış çok şükür erdemde ssk doğum sezeryan 750 normalinide sormuştum ama unuttum kızlar ben çıkıyorum yemek yapmam lazım sonra yine gelirim

güle güle.. yine bekleriz cano :1hug:
selam bu gün dr gittim bebişim 1.710g boy 42cmsağlıklıymış çok şükür erdemde ssk doğum sezeryan 750 normalinide sormuştum ama unuttum kızlar ben çıkıyorum yemek yapmam lazım sonra yine gelirim

masallah kizimiza
kolay gelsin canim
:teytey:

kızlar merhaba kayifler nasıl birkaç gündür giremiorum malum benim kociş yurtdışında annemlerde kalıyorum ağrılarımda bayağı arttı. Kilitlenip kalıyorum
Sizler nasılsınız?
canım saol bizler iyiyiz yaramazlık yok. ağrılar son günlerde herkeste arttı tatlım üzülmek yok son zamanlara yaklaştığımızın resmidir dayancaz garii. muck.
ticker ım sapıttıydı 2 gün önden gidiyodu işine son verdimkaydirigubbakcemile5
benimkide 2 gün önden gidiyor işine son vereyim bende
güle güle kullanın canım. alışveriş gerçekten çok güzel bir şey hemde bebişe olunca daha zevkli oluyor.
All benden de o kadar. benim durumum o kadar vahim ki; eşim eczaneden silikon kulak tıkacı aldı, benim horlamalarım için ama yine de uyuyamıyor... senağlama
çatlakkkkk. çok güldüm.çok tatlısın yaa

günaydın arkadaşlar.....haftaya başladık gene....geçmiş olsun melek81..artık dinlenme zamanı geldi..bel ağrıları normal..bendede 1 aydır kasıklarımda ağrı var..
bende de sıklaştı kasık ağrıları ben de herşeyi normal görür oldum hiç telaşlanmıyom nolduysa bana şaşırıyorum kendime.
çok şiriiiiiiiiinnnnn tekmeleri duyuyor kalp atışını akamıyor ahahahahahah. yerim ben onu ya çok tatlı minik kuşşş.
canım bence sürekli takip eden doktorun daha iyi bilir. seni daha iyi tanıyan o.umarım bi sorun yoktur.
kuzucuuuukk noldu umutsuzluğa kapılmışızz. inatla görcen şubatı sen buna inan olur mu minnoşum benim. oğluşun yardım etcek sana gülşahın deiği gibi onunla konuş bence onlar bizi duyuyor.
hadi bakalım gözünaydın. annecişğin geliyor he. ne güzel yaa.
maşallah selvi boylu kızımızaa. doğum pozisyonu da almış afferin miniğimizeee. çok sevindim güzel haberlerine tatlımm.

ayyyy dualarımız onunla stres oldummmm. allah yardımcısı olsunnn.
cerez .!.:
masallah obelixime benim
saol teyzecik selamı vardı size. muckk

meleğim şimdi oğlan cinsiyeti bebeğinin..
Allah bi temizlik furyası gidiyor.ne temizliği beee..hiç parmaamı kımıldatamam..ev halkı kusura bakmasın..
zati doğumda kayınvalidem ve babamda kalcam.
eve geçerkende yaptırırm temizliği..
ayağa zor kalkıyorum ben maşallah sizin enerjinize kızlar bee

maşallah kızına canım ne güzel oluyor ya beişlerimizi görmek insan rahatlıyor.

bende birazdan ciktim kizlar..
yavas yavas isyerimden ayrilmaya hazirlaniyiorum artik..
elimi etegimi cekicem isten esime devretcem.. bu hafta daha ara ara burdayim.. gittikce görünürlerden kaybolcam galiba..
yarin randevumuz var aksam..
en gec carsamba yazarim insallah..
öpüyorum hepinizi birer ikiser
Şeniz

ben azcık uzanayım kızlarr.hepinizi öpüyorum. kocişim uyumuşşş kanepede bende diğerine uzanayım bareeee . mmuuuucccckkkkkk

bize güzel haberler getir minik kuzuna çok selam söyle bizden ve bebişlerimizden. bizleri güzel sohbetinden mahrum bırakma özleriz biz seni byeeeeeea.s.

kızlar maşallahgücü olan yapsın temizliğini
bana şimdi herşey yasak ya temizlik yapana bile imreniyorum
çarşamba annem gelicek de bebişin çamaşırlarını yıkıyacak cuma da temizlikci kadın geliyor o ütüler artık ben de oturup onları seyrederim

bize güzel haberler getir minik kuzuna çok selam söyle bizden ve bebişlerimizden. bizleri güzel sohbetinden mahrum bırakma özleriz biz seni byeeeeeea.s.

size cevap yetistirmezsem mazallah ya catlarim ya bu cimcimeyi erken dogururum hirsimdan.. kalamam sizden uzak canim :asigim:

Hadi yırttın yırttın.... sengözlerimebaksanab

Tamam canım hadi benide arkadaşın yap
Biraz geç görmüşüm canım, kusura bakma... Yaklaşık bir saat önce ekledim seni. Hadi sen de kabul et...

Canım kıyamam, üzülme lütfen. Arkadaşların da yazdığı gibi kansızlığın çaresi var... Sezeryanda kan kaybı daha fazla oluyor, o nedenle kansızlık durumunda pek yanaşmıyor doktorlar... Doktorun ondn demiştir. Daha çok zaman var. İhtiyacın olan kudret, damarlarındaki ail kanda mevcut değilse, cevizlerde pekmezlerde, üzümlerde bolca mevcut. Sen halledersin. Ahh o kendini yalnız hissetme hali... Merak etme hepimize oluyor... Hormonlardan...

Maşallah niloşşcum bebişine. İyi haberler getirmişsin bize...

Damlacım evet ben çatlakım biraz di mi... Ama valla benim herif kulağını tıkadı tıkaçla yine uyuyamıyor yine uyuyamıyor... :sm_confused:

Çerezzzz, benim aklım almadı. Sen niye yamuk oturuyon şimdi.... Oturmaya yarayan yerlerini çok mu çalıştırdın yine ???? :roflol::roflol::roflol:

Çerezzzz, benim aklım almadı. Sen niye yamuk oturuyon şimdi.... Oturmaya yarayan yerlerini çok mu çalıştırdın yine ???? :roflol::roflol::roflol:

kiz oturmaya yarayan yerler nasil cok calistiriliyo, anlamadim :uhm:
bögrüme agri batiyo, ondan yamuldum.. aklin nerde be
:smiley-cool:

selam kızlar.. ben hergün şöyle bir uğraya biliyorum ancak. valla geçmişi okuyacak fırsatım bile yok. bi yandan iş.. bi yandan bebek hazırlıkları derken hayatımıza bu aralar yeni bir heyecan daha katıldı. hayırlısıyla araba değiştiriyoruz şimdide onunla uğraşıyoruz. it gel vakit filan kalmadı. yorgunluktan bileklerim ağrıyo artık...

kiz oturmaya yarayan yerler nasil cok calistiriliyo, anlamadim :uhm:
bögrüme agri batiyo, ondan yamuldum.. aklin nerde be :smiley-cool:

Hadi hadi anlamazlıktan gelme!!! :1rolleyes:Sen dün gece yine fazla mesai yapmışsındır kocişle.... Şİmdi de böğrünü möğrünü bahane edip, kıçının üstüne oturamıyon.... kaydirigubbakcemile3

adacyom denizim hani sen oğluşun kime benziyor dediydin ya bakıp durdum ultrasona da kanımca oğluşum babasına benziyor. ben önce illa bna dedim ama baktım ııh bana benzemiy kuşumm neydek herii sağlıklı olsunda. babası da yakışıklı adam sonuçta hihiihiiihiih

ben bilirim ne edip ne etmedimi.. :1closedeyes:
kiz mantar oluyorum galiba.. bi tuhafim.. yarin bi doktora sorcam..
günahimi alma.. yok mesayi falan..-tatlicadiarzu-
nazarin degdi
lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…