adacyom denizim hani sen oğluşun kime benziyor dediydin ya bakıp durdum ultrasona da kanımca oğluşum babasına benziyor. ben önce illa bna dedim ama baktım ııh bana benzemiy kuşumm neydek herii sağlıklı olsunda. babası da yakışıklı adam sonuçta hihiihiiihiih
canım scanner sorunlu kardeşim gelip el atcak bi. o zaman koyarım artıkın. cep telefonuyla çeksem pek net olmaz zaten çok net çıkmıyo ultrasonda. kardeşceyzim halletsin renklisinden de koycam.
Nasılsa sana düşkün olacak, varsın babasına benzesin...adacyom denizim hani sen oğluşun kime benziyor dediydin ya bakıp durdum ultrasona da kanımca oğluşum babasına benziyor. ben önce illa bna dedim ama baktım ııh bana benzemiy kuşumm neydek herii sağlıklı olsunda. babası da yakışıklı adam sonuçta hihiihiiihiih
Ne kızıyon hemen yaaa :çok üzgünüm:ben bilirim ne edip ne etmedimi.. :1closedeyes:
kiz mantar oluyorum galiba.. bi tuhafim.. yarin bi doktora sorcam..
günahimi alma.. yok mesayi falan..-tatlicadiarzu-
nazarin degdi lülülülülülü
çerez dikkat et. mantar falan olmazsın inşallah yaaa
Nasılsa sana düşkün olacak, varsın babasına benzesin...kaydirigubbakcemile3/QUOTE]
a.s.hay aklınla bin yaşa bende böyle üste çıkarım hihoyyytheyo heyo hiihhihiih:lepi:delikafadulden
Ne kızıyon hemen yaaa :çok üzgünüm:
Şaka yaptımm... Sen elifin önünde dondurma yalayıp, ben ve benim gibilerin önünde sürekli yaptığın fazla mesaileri anlatırsan nazar değer tabiii... Yani kötü niyetimiz olduğundan değil de, göz hakkı diye de b,işi var be kuzumm... :roflol::roflol:
Şaka bi tarafa inşallah bi sorun yoktur, Çarşamba iyi haberlerini bekliyoruz...
sizin niye isimlerinizin yanında artı var bende niye yooookkkk ben üvey evlat mıyım?
fencidmlrms, ADACYO+, alyasulin, buket-26+, cerez+, elif_bs+, zakkum6644+
iki gündür öyle gbiydi..
annem bi krem vardi..
iki defa kullandim kesti..
ama doktordan habersiz kullandim.. bakalim yarin belli olur ne oldu ..
simdilik yok bisi :1rolleyes:
yaaa evet
bi o dondurma yalayanlar
bir de asureee asureeee diye gezinenler
iki elim yakanızdaklava:sırnaşık şey
elifin onunde yapmiyorum diyosunda, baskalarinda yaladiklarini gormuyormuyum ben
kiz o artili olanlar senin arkadas listende bulunanlar.. :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?