2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa evet
bi o dondurma yalayanlar
bir de asureee asureeee diye gezinenler
iki elim yakanızda klava:sırnaşık şey
elifin onunde yapmiyorum diyosunda, baskalarinda yaladiklarini gormuyormuyum ben

sen onlari üzerine alinma bacim..
senle konusurken elimden kahveyi hic düsürmüyorum

yazmiyodu bisi.. ama gecti o kasinti..
bisi olmaz insallah ya..
kullanmasam da kasinsa, oda iyi degil.. acilma olabiliyo matarin akabinde (allah hepimizi korusun :Saruboceq: )

Çerez aşkolsun, o kadar maşallah dedik yaaa!!! Bi şaka yapayım dedim valla, üzdün beni.... senağlamasenağlama
Hiç ister miyim kötülüğünü....

de gariii ben kaçtım kocam kötü kötü bakıyo aboww korktum uykudan uyandırdım onu hahahaha yaşasın kötülükkkkkk.madem uyandırdım ilgileneyim biraz demi ama?

ezgicim burdasin biliyorum, röntengencilik yapmada yaz biseyler ben cikmadan canimcim..Şeniz
gözün aydin bu arada, annecine kavusmana az bisey kalmis..

arkadasim dogum yapti.
Çınarımız dogdu masallah cok saglikli
4 kg. 52 cm
allah hepimize saglikla kavusmak nasip etsin cocuklarimiza. cok tatli o cokkk

ezgicim burdasin biliyorum, röntengencilik yapmada yaz biseyler ben cikmadan canimcim..Şeniz
gözün aydin bu arada, annecine kavusmana az bisey kalmis..

tuh yetisemedim yok be hacerim ne rontgenciligi obur bilgisayarda cok guzel hareketleri izliyordum. evet annem geliyor nasil heyecanliyim anlatamam kendime cok kizdim keske alisverisimi tamamlamasaydimda annemle ciksaydik bebek alisverisine neyse banyosunu almamistim bari onu annemle alayim:)) sonucta annem yikiyacak bebegi insallah:)) gidip firina yemek atayim kocis gelir simdi.hihoyyyt

arkadasim dogum yapti.
4 kg. 52 cm

masallah subhanallah
4kg he.. allah uzun saglikli bi ömür versin, hayirli bi evlat eylesin insallah..
darisi basimiza hayirlisiyla
:Saruboceq:

desene sen iki defa safak sayiyorsun.. bi bebene bi annene.. allah ikisinede saglicakla kavustursun insallah balim
:Saruboceq:

selam kızlar.. arkadaşımın yengeside cumma doğum yaptı 4.5 kilo ama o sezeryan oldu. doktor riske girmek istememiş. valla bebişinize maşallah...annesinede tabii. darısı başımıza..

arkadasim dogum yapti.
4 kg. 52 cm

Maaşallah tosuncuğa.Darısı başımıza inşallah. Gözünüzaydın elifim.

tebessümm hamileliğimiz sanırım aynı günde.. benimde 30+3. kaç kilo aldın şimdiye kadar merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…