2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde erkek canım allah hayırlısıyla kucağımıza lmayı nasip eder inşallah. pekikaç kilo aldın. kaçla başladın

:sm_cool:Gözün aydin canim senin adina cok sevindim, keske benim annem de o kadar kalabilecek olsa:çok üzgünüm: en fazla bir hafta kalabilir görevinden ötürü ama ona da sükür...

güzelim Allah sifa versin ya...ben agrisi nasil birseydir iyi bilirim. Ben de cok korkuyorum bu sürecten onun icin, insallah sorunsuz geceriz...

canim benim kendi doktorun daha iyi bilir kizilarin da dedigi gibi. hic takma kafana...herkes ayri ayri seyler söylüyor, itibar etme bosver..

annasi gibi gösterisli olcak desenenaniknanik Allah saglikli bir sekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin insallah hamsikusunu :1hug:

al benden de o kadar ya..resmen yatamiyorum ya artik...kizlar acaba kalsiyum mu az geliyor ya? CADIARZU

ay yoksa seni de mi esin penguen diye seviyor:roflol:

sii ne oldu kiz millete yöntemler verip, altina bir de inanmak cok önemli diye ögüt düsüyordun:roflol: yok öyle cicim, anca beraber kanca beraberşakkıdı

canim ayni sorunlar ve ayni kaprisler sanirim...hepimiz söyle bir bastan saviyoruz sanirim negetif elektirigi...Allah eslerimizin yardimcisi olsun ne diyeyim :1rolleyes:

TEBESSUM cum senden de fircayi yemisim ama ben genel olarak kk de sorun var sanmistim yoksa gelip bu bilgisayarda en azindan bi merhaba derdim umarim iyisindir tatlim annen icin coook gecmis olsun. bende 26 ocakta kizimi gorucem :))
yavru kusum ben sana firca atar miyim sırnaşık şey bak adami zorla dinden imandan cikartiyorsun heee :mymeka:
bu arada gözün aydin kiz, walla ne yaptin ne ettin insallah geliyor annennnn...insallah söyle ana kiz doya doya eglenin:1hug::teytey:

pozitif düsünmeye calis canim, insallah basarirsin, üstesinden gelirsin..

walla siz bitirmissiniz alisverisleri, sonuncudan bahsediyorsunuz..bi saf ben kaldim elimde defter kitaplarla:roflol:

valla benden iyisin ben 55 le başladım 2 gündür 64 den aşağı düşmedi tartı yani 9 kiloo

ay canim kusura bakma görecegin gibi millete laf yetistirmek cok zaman aldi..:jeyyar:

iyi masallah sen de cok almamissin..insallah daha da almayiz ya...ben korkuyorum walla..gerci arkadaslar son aylarda cok alinmiyor diye bir yorum yazmislardi, insallah fake degildir :roflol:

bu arada evet canim benim kizim olacak insallah...yoksa sen de bana mi dünür olmak istion naniknanik:roflol::roflol::roflol:

selamlar..bende 19 mart diye bekliyorum..ben aranıza yeni katıldım..

hos geldin canim...ama muhakkak mahalle muhtarimiza kaydini yaptir:roflol::roflol::roflol: yoksa yasal hicbir hak idea edemezsin:roflol::roflol::roflol: ama merak etme formu o kapatir o acar rahat ulasirsin yani:roflol::roflol:

muhtar kocisin geldi mi kiz? ne yemek yaptin bakem:roflol:

Öff bu tesekkur butonu neden kalkti yaaaklava:

hepinize cok tesekkur ederiz teyzeleri.
kizlar bi gorseniz pamuk pamukkk gittik geldik yanina masallah kuzuma.
anne inatla normal yapmis ama bitmis yaa, cok bitkin.
yalnız masallah hemen sutu gelmis, emdi bi kere.

ee kolaymi cocuk dogustan ac,o kadar kiloyu bosunami yapmis sırnaşık şey ne bulsa emecek zaten dimi sırnaşık şey
saldirdi memeye kaydirigubbakcemile3

elifimmm ne kahvaltilik koydun kiznaniknanik

sen ne dersen de bosver en iyi kahvaltilik canim benim. benim ki Allahtan hic itiraz etmez, cunku ikimiz de bayiliriz kahvaltiya şakkıdı ama burdan söyle de yamuk bir ana fikir cikmasin , bak bak ne tembel kocasini hep kahvaltiyla kandiriyor falan diye :roflol::roflol::roflol:

masallah ya...Allah gönlüne göre vermis demek ki normal dogum istiyordu demistin...Allah anali babali büyütsün..kim bilir ne kadar tatlidir o..masallah yaaa

yawrum son zamanlarda o kadar cok aksam yemegi niyetine kahvalti yaptik ki ögg geldi artik yaa
tahinli ekmek + cay yaptim valla :smiley-cool:

canım istedi ben de yapicam.
allahımmm bizim kızlar yetmedi simdi de yemekteyizdeki kıro herif aşure yapiyor yaaasırnaşık şey

elifim yiktin kiz beni gülmekten :roflol::roflol::roflol:

walla simdi cay koyarken aklima senin caninin asure cektigi geciyordu, dedim acaba hala cani istiyor mu? soracaktim neden israrla yemiyorsun da hep "sanki yedim" diyen azinliga dahil oluyorsun:roflol::roflol::roflol:
üzerine de bunu okuyunca yikildim...

maşallah kızına canım ne güzel oluyor ya beişlerimizi görmek insan rahatlıyor.

teşekkür ederim canım evet bende çok mutlu oldum bebişimi görünce ama ben içeriye girdim doğum haberi geldi o yüzden bebişime doya doya bakamadım dr biraz acele etti ama olsun sağlıklı haberini duydumya önemli olan o zaten 1 ay sonra gidicam kontrole sizleri nekadar sonra çağırdı dr normalde son zamanlarda daha sık çağırması lazım gerçibi sorun olursa 3 hafta sonrada gelebilirsin dedi hayırlısı hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…