- 21 Temmuz 2008
- 789
- 34
- 98
gunaydinnnnnnnnnnnn, herkeze guzel bir gun diliyorum fistiklarim,bende kalktim oglusumu okula biraktim, kahvaltimi yaptim, evin islerine koyulucam, annem yarin geliyor kizlar:sm_cool: misafir odasini temizleyip hazirliycam bugun ona, nasil sevincliyim anlatamam iki senedir gormuyordum annemi, ve ilk defa evime geliyor, iki haftadir temizlik yapiyorum valla hersey cok guzel olsun diye
Hayatıst kacta randevun? kontrol mu muaynemı? Bende Persembe kontrole gıdecem.. Hala bel agrımdan duramıyorum.. ve baskı da cok arttı.. Ben dayanamayacam daha fazla herhalde. Doktor zaten baskı artar sen Ocak'ın 20 sını bır gorebılsek demıstı..Bende neeee en az Subat'ı gorcez demıstım ama doktor haklı galıba...senağlama
adayadayı doğru söylüyorsun ama kafamı karıştıran Cerrahpaşadaki iki doktorun çok emin bir şeklide yok suyun gelmiş yok bimem ne demesine karşılık kendi doktorum kesinlikle öyle birşey olamaz diyor.(((((
kızımın size selamı var teyzoşlarıı öpücük attı size :)))))1345 gr olmuş dönmüş cadı kızım şuan normal doğum pozisyonu almış boyu da 41 cm. selvi boylum benim hihoyyyt herşey yolundaymış ben kilo almamışım 75 ile başlayan yolculuk 80 ile dewam ediyor böyle iştee istersen aybaşında gel rapor yazayım dedi patronumla konuşayım dedim 3 hafta sonra görelim bir daha dedi öyle iştedelikafadulden babacı olur kızlar dedi doktorumun da kızı var benim kızım bana düşkündür diyor bizim vitaminsizin ağzı kulaklarına vardı şu vitaminsiz ne şanslı adam yaw hayat ne kadar güzel oynuyor ona:teytey:
selam kızlar nasılsınız
bu arada benim kalçam belim dehşet ağrıyor.neden diyeceksiniz..hadi dedim ağda yapayım..bişey görmüyorum göbekten.allahım ne kadar zordu tutuldum resmen..başlarım dedim sana..annemin ellerinden öper artık...bu arada gece uykularım hiç derin değil..göbekten dönemiyorum..uyanıyorum oturuyorum sonra dönüyorum...anam daha 40 günümüz var..belki daha fazla..ben yemek yapmaya gidiyorum...kendinize ii bakın
iyiyim balim, cok özledim seni be.. :1hug: sükür kavusturana.. sende iyisin anladigim kadariyla
tesekkürler cicim:1hug:a.s. ben de seni ösledim walla...yine dipcik gibisin masallah, herkese laf yetistiriyorsun bir de yetmiyor cam siliyorsun:roflol::roflol::roflol: ne diim masalalh
bana gelince cok sükür iyiyim canimortak problemleri saymazsak.. hee cam silecek kadar iyi degilim ama diim :roflol:
masallah obelixime benim
selam kızlar oh burası ne güzel kalabalık ama ben yatmaya gidiyorum okuldan geldim bişeyler yedim çok yorgunum hiç ayağa kalkmak istemiyorum.... penguen oldum ben dekaydirigubbakcemile3
şimdi dinlenmiş olup kk da fink atmak vardı ama nerdeee
piyenşeşim de size el sallıyo hoşcakalın
bu arada kızlar bende ya cuma yada cts alıcam randevuyu..gidicem doktora.
gittiğimde sezeryan yapabilirmi onu görüşücem doktorumla..
normal doğumdan korkmaya başladım çünkü..
tek başıma gidicemki bu kez rahat konuşayım..
Dün yine zor bir gün geçirdim.Ben bu günlerde çok sinirli olmaya başladım acaba normal mi bilmiyorum ama herşeye kızar oldum.Dün yine saçma sapan sebepten dolayı eşime kızdım tansiyonum 14 e kadar çıktı.Canım benim o da korkudan napçağını şaşırdı.Evde nekadar limon varsa sıktı içirdi bana.Bir sürü limon içtim ve yedim.Miğdem yandı limondan.Neyse bir kaç saatte zar zor düşürdük tansiyonu bikaç derece.Karnımı seve seve ağladı canım benim ya.Sonra dışarı çıktık nezamandır mac dizüstü istiyorduk bir araştıralım bakalım dedi.Neyse bakındık sonra dönüşte de galeria daki mothercare da indirim vardı %50 oraya gittik bebişime çok güzel şeyler aldık.Sonrada beni yemeğe götürdü.Tabi benim tansiyon hemen düzeldi :icecream:
Yani günün sonunu güzel bitirdik çok şükür.Bakalım bu hafta eminönüne gitmeyi düşünüyoruz.Oğlumun bütün ihtiyaçlarını tamamlayalım artık inşaallah.Buketin falan çantasını hazırladığını görünce özendim bende artık yavaştan hazırlanayım diyorum.
Buarada Deniz (adaçyo) ben senin geceliği göremedim ya nerden bakıyorsunuz.Profilinde albümünde yok artık.Merak ettim?
yavru kusum ben sana firca atar miyim sırnaşık şey bak adami zorla dinden imandan cikartiyorsun heee :mymeka:TEBESSUM cum senden de fircayi yemisim ama ben genel olarak kk de sorun var sanmistim yoksa gelip bu bilgisayarda en azindan bi merhaba derdim umarim iyisindir tatlim annen icin coook gecmis olsun. bende 26 ocakta kizimi gorucem :))
herkeze merhaba kızlar sabah 10 da gitigim doktordan anca geliyorum çok yorgunum ve mutsuzum çok aşırı derece kansızmısım zaten acaip bas donmelerım var doktor boyle gıderse bırak normal dogumu sezeryanı bıle zor yaparsın dedi burun tıkanıklıgım var 5 aydır bunun ıcınde doktor burun etlerımın kan topladıgını ve tıkandıgını soyledi hamıle oldugum ıcın de hiç bişey yapılamıyormus bogaz sıslıgımde aslında yokmus agızdan nefes aldıgım ıcın genzım kuruyor ve onun ıcın acıyormus yanı ben berbatım moralım sıfır kocamlada kavga ettim senağlama bu aralar ona cok ıhtıyacım var ama o benı hepp yanlız bırakıyor ve ılgız oldu ıyıcene yaa sıkıldım valla kımseyı cekemıyorum tahammulsuz oldum yanı tahlıllerı beklerken bıraz alısverıs yapayım dedım kızıma ama ınanın o bıle mutlu etmedı benı neyse ben kalkımda yemek yapayım görüşürüz yinee...
tuh yetisemedim yok be hacerim ne rontgenciligi obur bilgisayarda cok guzel hareketleri izliyordum. evet annem geliyor nasil heyecanliyim anlatamam kendime cok kizdim keske alisverisimi tamamlamasaydimda annemle ciksaydik bebek alisverisine neyse banyosunu almamistim bari onu annemle alayim:)) sonucta annem yikiyacak bebegi insallah:)) gidip firina yemek atayim kocis gelir simdi.hihoyyyt
valla benden iyisin ben 55 le başladım 2 gündür 64 den aşağı düşmedi tartı yani 9 kiloo
selamlar..bende 19 mart diye bekliyorum..ben aranıza yeni katıldım..
Öff bu tesekkur butonu neden kalkti yaaaklava:
hepinize cok tesekkur ederiz teyzeleri.
kizlar bi gorseniz pamuk pamukkk gittik geldik yanina masallah kuzuma.
anne inatla normal yapmis ama bitmis yaa, cok bitkin.
yalnız masallah hemen sutu gelmis, emdi bi kere.
ee kolaymi cocuk dogustan ac,o kadar kiloyu bosunami yapmis sırnaşık şey ne bulsa emecek zaten dimi sırnaşık şey
saldirdi memeye kaydirigubbakcemile3
elifimmm ne kahvaltilik koydun kiznaniknanik
sen ne dersen de bosver en iyi kahvaltilik canim benim. benim ki Allahtan hic itiraz etmez, cunku ikimiz de bayiliriz kahvaltiya şakkıdı ama burdan söyle de yamuk bir ana fikir cikmasin , bak bak ne tembel kocasini hep kahvaltiyla kandiriyor falan diye :roflol::roflol::roflol:
yawrum son zamanlarda o kadar cok aksam yemegi niyetine kahvalti yaptik ki ögg geldi artik yaa
tahinli ekmek + cay yaptim valla :smiley-cool:
masallah ya...Allah gönlüne göre vermis demek ki normal dogum istiyordu demistin...Allah anali babali büyütsün..kim bilir ne kadar tatlidir o..masallah yaaa
aayy ben bi cay alip geleyim kendimenaniknanik
canım istedi ben de yapicam.
allahımmm bizim kızlar yetmedi simdi de yemekteyizdeki kıro herif aşure yapiyor yaaasırnaşık şey
maşallah kızına canım ne güzel oluyor ya beişlerimizi görmek insan rahatlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?