2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oh ne güzel havada güzeldir orda şimdi
bana yasak olduğu için ben hasretim yürüyüşe benim içinde yürü canım
Hem senin için hemde Melek için yürüdüm canım. Hava güzeldi gerçekten. 4-5 derece daha ısınacakmış önümüzdeki günlerde. Benim şansıma..

Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Kan iğnesini biran önce vurdur canım. Demekki yorgunluğun ve başdönmen ondanmış.. Biran önce sağlığına kavuş moralinde düzelecek o zaman. Geçmiş olsun tekrar canım.

Maaşallah hamaratlığına. Nazanımın da dediği gibi doumöncesi enerjisi gelmiş size. Benim enerjim gün gün değişiyor belli olmuyor valla.

selam bu gün dr gittim bebişim 1.710g boy 42cmsağlıklıymış çok şükür erdemde ssk doğum sezeryan 750 normalinide sormuştum ama unuttum kızlar ben çıkıyorum yemek yapmam lazım sonra yine gelirim
Maaşallah kuzucuğuna.

Arabanız hayırlı olsun. Allah tekerine taş değdirmesin inşallah canım.

ya buket soyisminizde onemli
ben Eren dedim ama soyisminiz A agirlikli ise hos olmaz
ben ona da dikkat ediyorum.
bizim soyismimiz A agirlikli, an ile bitiyor.
Kaan filan cuk oturuyor o yzuden. ama Kaan koymıcaz o ayrı
Benimkide an ile bitiyor canım.

canım istedi ben de yapicam.
allahımmm bizim kızlar yetmedi simdi de yemekteyizdeki kıro herif aşure yapiyor yaaasırnaşık şey
O kıro dediğin yapıyo senmi yapamıycan gülüm yaparsın tabi.

hehe yiyemedim hala, adam kıllarını doke doke yapti valla sırnaşık şey

O kıro dediğin yapıyo senmi yapamıycan gülüm yaparsın tabi.

buketim yapicam yapmasina da kalkamiyorumki ayaga anacım.
:1closedeyes:

Bende sıkıntılıyım o konuda. 30. hafta girmiştim en son ultrasona. Geçen hafta hastaneye rapor için gittim ultrason falan yoktu.. Vee doktorum 37. hafta görüşelim dedi. Hani 2 haftada bir görüşmek gerekmiyormu. gelişmemiz sorunsuz normal diye attı taa şubat başına.
Ama çok var daha yaa. O zamana kadar doğurmam inşallah. Ben şimdiden özledim oğluşumu yawff.senağlama

küstüm tebessümsenağlamasenağlama

o yorum bana aittisenağlama. tabiki fake değil... ben okumadığım şeyleri yazmıyom buraya kaynak adı vereyim du:

elizabeth fenwick, annelik ve bebek bakımı, sayfa no: 26;28;31 hatta son 2 hafta kilo kaybımız olabilirmiş...

şaka güzelim sana küsmem. ama bu kaynaktan okuyarak yazdım:) mutlu bahtiyar olun... kilo alma hızımız azalmış bu kitaba göre. delikafaduldendelikafadulden

askimsina.s. ben senin yazdigini bile hatirlamiyorum...bak oyle olsaydi, hic lafini eder miydim:roflol: saka bi yana öyle alelacele bi okmustum ve sadece inanmak istemistim..cunku halk arasinda da farkli diyor...lakin sen kaynak diyorsan o zmn senin ki daha güvenilirdir...a.s.:1hug:

hemen de düsmüsüz dip notuşakkıdı

amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sıkıldım ben bu hayattan

arkadasim dogum yapti.
Çınarımız dogdu masallah cok saglikli
4 kg. 52 cm
allah hepimize saglikla kavusmak nasip etsin cocuklarimiza. cok tatli o cokkk
ayyyyyyy pamukkkk maşallah ya allahım bize de nasip etsin.
selam kızlar.. arkadaşımın yengeside cumma doğum yaptı 4.5 kilo ama o sezeryan oldu. doktor riske girmek istememiş. valla bebişinize maşallah...annesinede tabii. darısı başımıza..
kocaman bi maşallahta arkadaşının yengesine hey maşallah ya bakalım bizim kuzucuklar ne kadar doğacak.
benimde erkek canım allah hayırlısıyla kucağımıza lmayı nasip eder inşallah. pekikaç kilo aldın. kaçla başladın
gerçi bunu bana sormamışın ama olsun.canım benimde 21 mart doğumum. ben 6 kilo aldım ama ben azcık birazcık tamam ya tamam birazdan biraz daha fazla tombişimde 6 kilo aldım şimdiye kadar.

tatlım beni de 1 ay sonra çağırdı yani 34. haftada gitcez. sonra 2 haftada bir çağıracakmış öyle dedi. sonra da her hafta dedi.daha ne kadar sonra bilmem :roflol:

bu arada kızlar acayip sinirlendim. teyzem aradı 7,5 ta size gelcez diye bir de eniştem boğazına düşkündür. börek falan istedi bu halimle benden neyse kalktım börek yaptım 1 tepsi peynirli, 1 tepsi patatesli sonra makarna salatası yaptım sonra közlenmiş biberle salata yaptım. tatlıyı da hazır aldırdım. sonra bir telefon saat 9da biz gelemiyoz yarın bir sorun olmazsa gelcez dedi ayyyyy sinir oldummmmmklava:bi de kalabalıklar diye çok çok yaptım sinir oldumm

ay canim ya benim bildigim hamileler isterler bu tarz seyleri:roflol::roflol: sizde biraz farkli olmus:roflol: artik dersin hakkinizi kaybettiniz diye...yorma kendini ya, bosver önemli olan sen ve bebisin canim benima.s.

:CüvCüv: alınganlığımı bebişime borçluyumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu kadın kimin nesidir bilmiyorum ama elimde 3 tane kalın kitap var hepsine bakıyorum haftama göre ben de okuyunca mutlu oldum.
mesela ben 1 ay önce gitmiştim doktora. 69.6 çıktım. dün sabah tartıldım evde 69 kg çıktım. tabi dr. dikkat et dedi ben de ettim ama sonuçta aç kalmadımcokacimcoook

umarım bu kitap Türklerin bünyelerini de hesaba katmıştır şekerim.

che, noldu canım...

adayadayı cheguevera fencidmlrms melek81 tebbesüm22 zakkum6644 öykübebek

kızlar hepinize iyi geceler agrısız sızısız tatlı uykular dilliyoruz kızımla size öpüyoruz sizi teyzeleri ALLAH rahatlık versin...

allahım zaten sinirlerim tepemde internetten tavla oynuyorum zarlar berbat geliyor ya gıcıkmıdır nedir

haydin kizlar öpüldünüz..dünden beri cok kaldim ekran basinda, dinlenmem lazim cünkü yine isim var, hic olmadi azcik gözlerim dinlensin...hepinize iyi geceler dilerim...byeeeessss

insalalh canim:roflol::roflol: evet bize moral lazim, oku ve paylas walla...hadi canim öptüm ben kaciyiorum...:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…