- 21 Aralık 2007
- 3.228
- 324
- 163
- 46
Hem senin için hemde Melek için yürüdüm canım. Hava güzeldi gerçekten. 4-5 derece daha ısınacakmış önümüzdeki günlerde. Benim şansıma..oh ne güzel havada güzeldir orda şimdi
bana yasak olduğu için ben hasretim yürüyüşe benim içinde yürü canım
Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.sezeryanında sonradan bir sürü sıkıntısı var canım
benim ilk doğumum mecburen sezeryan ikiz gebelik vardı plesanta rahim ağzındaydı yine de umutla normal doğum istemiştim ama olmadı du defada mecburen sezeryan olucak
bebeğin ve senin için bir sağlık problemi yoksa normali dene bence
Kan iğnesini biran önce vurdur canım. Demekki yorgunluğun ve başdönmen ondanmış.. Biran önce sağlığına kavuş moralinde düzelecek o zaman. Geçmiş olsun tekrar canım.herkeze merhaba kızlar sabah 10 da gitigim doktordan anca geliyorum çok yorgunum ve mutsuzum çok aşırı derece kansızmısım zaten acaip bas donmelerım var doktor boyle gıderse bırak normal dogumu sezeryanı bıle zor yaparsın dedi burun tıkanıklıgım var 5 aydır bunun ıcınde doktor burun etlerımın kan topladıgını ve tıkandıgını soyledi hamıle oldugum ıcın de hiç bişey yapılamıyormus bogaz sıslıgımde aslında yokmus agızdan nefes aldıgım ıcın genzım kuruyor ve onun ıcın acıyormus yanı ben berbatım moralım sıfır kocamlada kavga ettim senağlama bu aralar ona cok ıhtıyacım var ama o benı hepp yanlız bırakıyor ve ılgız oldu ıyıcene yaa sıkıldım valla kımseyı cekemıyorum tahammulsuz oldum yanı tahlıllerı beklerken bıraz alısverıs yapayım dedım kızıma ama ınanın o bıle mutlu etmedı benı neyse ben kalkımda yemek yapayım görüşürüz yinee...
Maaşallah hamaratlığına. Nazanımın da dediği gibi doumöncesi enerjisi gelmiş size. Benim enerjim gün gün değişiyor belli olmuyor valla.nerde benim dünürüm, nazanim..
ondan ilham kaptim, bende ufak capli temizlikler yapmaya basladim..
bugün sabah kalktim. .önce camasirlari attim, o bitene kadar bi mutfagi elden gecirdim.. baktim mutfagin camindan disarisi görünmüyor nerdeyse.. bide onu sildim.. aslinda diger odalarda silincekde.. yemedi.. dedim her gün bi oda silsem biter.. yarin cocuk odasini düsünüyorum.. bu arada camasirlar bitti, onlari serdim.. evi derledim topladim, cektim kapiyi ciktim geldim ise..birikmis islerin basina oturmustumki sag bögrüme biseyler batmaya basladi.. baktim yamuk oturunca geciyor.. sabahtan beri yamkuk oturuyorum.. ama azimliyim.. silcem diger camlarida :lepi:
bi perdeler kaliyor.. yikamasina yikarimda.. ütülüyemem.. dokunamiyorum perdenin o kumasina.. kafamçokkarıştı onlarda annemin elinden öpecek artik:dance:
Maaşallah kuzucuğuna.selam bu gün dr gittim bebişim 1.710g boy 42cmsağlıklıymış çok şükür erdemde ssk doğum sezeryan 750 normalinide sormuştum ama unuttum kızlar ben çıkıyorum yemek yapmam lazım sonra yine gelirim
Arabanız hayırlı olsun. Allah tekerine taş değdirmesin inşallah canım.selam kızlar.. ben hergün şöyle bir uğraya biliyorum ancak. valla geçmişi okuyacak fırsatım bile yok. bi yandan iş.. bi yandan bebek hazırlıkları derken hayatımıza bu aralar yeni bir heyecan daha katıldı. hayırlısıyla araba değiştiriyoruz şimdide onunla uğraşıyoruz. it gel vakit filan kalmadı. yorgunluktan bileklerim ağrıyo artık...
Benimkide an ile bitiyor canım.ya buket soyisminizde onemli
ben Eren dedim ama soyisminiz A agirlikli ise hos olmaz
ben ona da dikkat ediyorum.
bizim soyismimiz A agirlikli, an ile bitiyor.
Kaan filan cuk oturuyor o yzuden. ama Kaan koymıcaz o ayrı
O kıro dediğin yapıyo senmi yapamıycan gülüm yaparsın tabi.canım istedi ben de yapicam.
allahımmm bizim kızlar yetmedi simdi de yemekteyizdeki kıro herif aşure yapiyor yaaasırnaşık şey