2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay canim ya benim bildigim hamileler isterler bu tarz seyleri:roflol::roflol: sizde biraz farkli olmus:roflol: artik dersin hakkinizi kaybettiniz diye...yorma kendini ya, bosver önemli olan sen ve bebisin canim benima.s.
eniştem daimi hamildir canım:roflol:bizde öyle pek anlayışlı insan yoktur.yoruldum canım yaama yarın gene aynı terenne. zaten aradıklarında uykuya dalmıştım 7,5ta bi de demez mi niye hiç bizi yemeğe davet etmiyosun diye ana şaştım kaldım yaa. okuldan gelcem bu halimle yorgun argın yemek yapcam 6 kişiler zaten evde 2 de biz, 2 de annemler gelir. 10 kişilik yemek yapcam gerçi yarın mecbur yapcam. amaan ne diyim kızgınım hemde yorgun kötükedihüso

tatlı rüyalar canımm öpüyoruz bizde seniia.s.

arkadasim dogum yapti.
Çınarımız dogdu masallah cok saglikli
4 kg. 52 cm
allah hepimize saglikla kavusmak nasip etsin cocuklarimiza. cok tatli o cokkk

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Maşallah Çınar bebeğe... Darısı bizlerin başına... Sen de teyze oldun Elifcim, tebrikler!!!

selamlar..bende 19 mart diye bekliyorum..ben aranıza yeni katıldım..

Canım hoşgeldin aramıza.... Bahsi geçen Muhtar benim, hemen ön kaydını yapıyorum Mart Mahallemize... Ancak daimi olmak için devamsızlık yapmaman gerekiyor. Ben seni izliyor olucam canım. Şaka bi yana, bebeişini sağlıkla kucaklamanı dilerim.

Allah iyiliğini versin senin, cadııı!!!! kaydirigubbakcemile
Yaptım kaydı, yukarda görmüşsündür... Bugün kocişe yemek yapmadım. Çünkü o işten çıkınca merkezi bir yere geldi, biz de komşumla onu almaya gittik. Ordan beraber dişçiye. KOmşumuzun tanıdığı olan dişçiye eşimi götürdük. Biz Ataşehir'de, dişçide Zeytinburnu'nda olunca eve dönmemiz bu saati buldu. O da bu akşam karnını dışardan aldığı sandviçle doyurdu. kaydirigubbakcemile3

Pessssss diyorum teyzenlere başka da yorum yapmıyorum. Kız sen biraz üstünde çalış da şu ışınlamayı keşfet artık... Ne güzel önce kendini, sonra da bizi ışınlardın. kaçardık evden...

ADACYOcum anlatmiyon ama napti kocisin nasildi ilk gunu umarim memnun kalmistir.

Memnunmuş Ezgicim. Henüz birşey anlayamamı sanırım. Konuşturmaya çalıştım ama fazla yorum yapmadı. Tabii adamı apar topar alıp dişçiye götürüp, kanal tedavisi yaptırmamın da etkisi olabilir bunda... kaydirigubbakcemile3
Ağzı hala uyuşuk çünkü...
Sen nasılsın, kaç gündür röntgenci takılıyodun...

Ayshince, canım; bugün faksı çektirdim dediğin yere. Ama telefonu olmadığı için teyit alamadım. Bilgin olsun canım...

canım çalışıp didinip bulcam ışınlanmayı hihihih. önce kendimi sonra da sırayla hepinizi ışınlıycam sözlü notlarını veriyorum bu aralar ama merak etmeyin düşük vermiyom elim boldur benim dedem derdi ki ne var nolmuş yüksek ver cebinden mi çıkıyo DDDDDD cebimden çıkmıyor ya dedemin içi rahat etsin yüksek vercem heheheheh. hadi iyi geceler ben kaçtım tatlı rüyalar koca göbişli güzel hatunlarr. sizleri çççoooook seviyorum öptümmm.

kanal tedavisimiiiii :1shok: ben olsam bende konusmazdim :1no2: ben disciden kactim o yuzden ve disimi kaybettim

ben iyiyim tatlim klasik kalca ve bacak agrilarim var ama kotu degil okadar. annem gelicek diye cok heyecanliyim panigim oh be walla yuzyuze turkce konusmayi ozledim annem yufkada getiriyor anladin sen anladin cokacimcoook

Oh oh oh!!! Lüpletirsin artık güzel mamaları.... Afiyet olsun!!!
İşte ben de şu yokluk içinde ne yaptım ne ettim, bizden ücret almadan tedavimizi yapacak, tanıdık bir doktor buldum. Onun için 1 saat yol giderek, dişi kaybetmeden tedavi ettirmeye çalışıyorum. Giden dişin yerine yenisi gelmiyor ne yazık ki... :sm_confused:

Ayshince, canım; bugün faksı çektirdim dediğin yere. Ama telefonu olmadığı için teyit alamadım. Bilgin olsun canım...

Merhaba canım..iyi yapmışsın belki oradanda iyi haberler gelir....internetten Işıklar pres tuğla adresine girip Kavacık merkezin telefonunu bulabilirsin...hem firmayıda araştırmış olursun...Kimin dikkatine çektiğinide sorarsan yardımcı olurlar....sizin için hayırlısı ne ise o olsun...

hee bu arada aşkolsun zeytinburnuna kadar geliyon kızz insan bi haber verir...burnumuzun dibine gelmişin haberimiz olmuyor..misafir ederdik sizi ...aparatif yerine ev yemeği yerdiniz.
.:jeyyar:

Canım, komşumuz arabasıyla getirip götürdü bizi... Yani yalnız değildik. Doktor da onun tanıdığı... Yarın komşunun finalleri, eşimin de iş var. Döndük geldik eve... Ama bilseydim senin oralarda olduğunu en azından yakında mısın diye yoklardım... Biz Yeşiltepe Polikliniği'ne geldik. Sen biliyor musun orayı?

ewet haklisin benim disin yerine hala yenisi gelmedi :roflol: ama ben ikinci seansa kadar dayanmistim aslinda en kotu kismi atlatmisim ama yemedi iste . simdi kalkcam dogum yapcam ustelik bundan kacista yok. ama biliyonmu bazen hic korkmuyorum sadece cok heyecanlaniyorum tabi ilerleyen haftalarda duygularim degisebilir delikafadulden

ben yarim saate kadar yaticam cunku sabahlari kocisle kahvalti yapiyoz sonra geri uyuyamiyorum bazen bari yatayim erkenden bu arada sizin yemekteyiz programi bizim come dine with me imis en sevdigim programlardan ama turk versiyonu pek bi eglenceli sanirim secmece insanlar :roflol:

selam kızlar nasılsınız...
dilekcim çok üzüldüm yaa aman kansız kalma herşeyi yap bunun için...
bende de dehşet bir sancı var..gaz sancısı gibi..yani şöyle bir çıksa rahatlayacağım..herşeyi yaptım olmuyor olmuyor..neden oldu bilmiyorum..çok sancım var yaaa...neyse accık daha dolanıp yataım artık herkese ii geceler..öpüldünüz

canım yakın bize...adliyenin orada olması lazım polikinliğin bende yakınım oralara...gelirseniz yine müsait olursanız beklerim canım...5 dakikalık mesafe bana....polikinlik olarak nasıl bi yerdir bilmiyorum yalnız...

şimdilik ben kaçıyom...eşimin işi varmış bilg. başında....kısmetse yarın akşam görüşürüz...

herkese iyi geceler..oturanlara iyi muhabbetler..kızımla öpüyoruz hepiniz...

söylemesi ayıp bi gaz olmuşum bbi gaz olmuşum oyyy oyyyyyyyyyyyy bayılazaaammmmlaelaelaelaelae

ASLII niye miden bulaniyo canisi ne yedin yine kokorecmi luplettin yoksam yine :)

su gaz sorunu bi bende olmuyo galiba benimki icerde pek kalamayan cinsten:)))

canım benim psikolojik sinirim bozulunca bulqnıyo şimdi iyiyim ama gazlar çıkkıyoooooo çok şükürrrrrrrhihoyyyt

Kızlar ben yatıyorum. Dün gece hiç uyumayıp, bu sabah saat 7 de uyuduğum için, uykusuzluktan geberiyorum. Yarın görüşmek üzere. Kendinize ve bebişlere iyi bakın. iyi geceler!!!

canım benim psikolojik sinirim bozulunca bulqnıyo şimdi iyiyim ama gazlar çıkkıyoooooo çok şükürrrrrrrhihoyyyt

sende benim gibi icinde kotu bisey tutamayanlardansin :roflol: ben yatmaya gidiyorum kizlar herkese iyi geceler tatli ruyalar DENIIZ canim sende erken yatmaya calis tatlimda sabah erken kalk sabah sohbetlerine renk gelsin ozluyoruz seni :1hug: byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…