eniştem daimi hamildir canım:roflol:bizde öyle pek anlayışlı insan yoktur.yoruldum canım yaama yarın gene aynı terenne. zaten aradıklarında uykuya dalmıştım 7,5ta bi de demez mi niye hiç bizi yemeğe davet etmiyosun diye ana şaştım kaldım yaa. okuldan gelcem bu halimle yorgun argın yemek yapcam 6 kişiler zaten evde 2 de biz, 2 de annemler gelir. 10 kişilik yemek yapcam gerçi yarın mecbur yapcam. amaan ne diyim kızgınım hemde yorgun kötükedihüsoay canim ya benim bildigim hamileler isterler bu tarz seyleri:roflol::roflol: sizde biraz farkli olmus:roflol: artik dersin hakkinizi kaybettiniz diye...yorma kendini ya, bosver önemli olan sen ve bebisin canim benima.s.
adayadayı cheguevera fencidmlrms melek81 tebbesüm22 zakkum6644 öykübebek
kızlar hepinize iyi geceler agrısız sızısız tatlı uykular dilliyoruz kızımla size öpüyoruz sizi teyzeleri ALLAH rahatlık versin...
arkadasim dogum yapti.
Çınarımız dogdu masallah cok saglikli
4 kg. 52 cm
allah hepimize saglikla kavusmak nasip etsin cocuklarimiza. cok tatli o cokkk
selamlar..bende 19 mart diye bekliyorum..ben aranıza yeni katıldım..
hos geldin canim...ama muhakkak mahalle muhtarimiza kaydini yaptir:roflol::roflol::roflol: yoksa yasal hicbir hak idea edemezsin:roflol::roflol::roflol: ama merak etme formu o kapatir o acar rahat ulasirsin yani:roflol::roflol:
muhtar kocisin geldi mi kiz? ne yemek yaptin bakem:roflol:
bu arada kızlar acayip sinirlendim. teyzem aradı 7,5 ta size gelcez diye bir de eniştem boğazına düşkündür. börek falan istedi bu halimle benden neyse kalktım börek yaptım 1 tepsi peynirli, 1 tepsi patatesli sonra makarna salatası yaptım sonra közlenmiş biberle salata yaptım. tatlıyı da hazır aldırdım. sonra bir telefon saat 9da biz gelemiyoz yarın bir sorun olmazsa gelcez dedi ayyyyy sinir oldummmmmklava:bi de kalabalıklar diye çok çok yaptım sinir oldumm
ADACYOcum anlatmiyon ama napti kocisin nasildi ilk gunu umarim memnun kalmistir.
Memnunmuş Ezgicim. Henüz birşey anlayamamı sanırım. Konuşturmaya çalıştım ama fazla yorum yapmadı. Tabii adamı apar topar alıp dişçiye götürüp, kanal tedavisi yaptırmamın da etkisi olabilir bunda... kaydirigubbakcemile3
Ağzı hala uyuşuk çünkü...
Sen nasılsın, kaç gündür röntgenci takılıyodun...
kanal tedavisimiiiii :1shok: ben olsam bende konusmazdim :1no2: ben disciden kactim o yuzden ve disimi kaybettim
ben iyiyim tatlim klasik kalca ve bacak agrilarim var ama kotu degil okadar. annem gelicek diye cok heyecanliyim panigim oh be walla yuzyuze turkce konusmayi ozledim annem yufkada getiriyor anladin sen anladin cokacimcoook
Ayshince, canım; bugün faksı çektirdim dediğin yere. Ama telefonu olmadığı için teyit alamadım. Bilgin olsun canım...
Merhaba canım..iyi yapmışsın belki oradanda iyi haberler gelir....internetten Işıklar pres tuğla adresine girip Kavacık merkezin telefonunu bulabilirsin...hem firmayıda araştırmış olursun...Kimin dikkatine çektiğinide sorarsan yardımcı olurlar....sizin için hayırlısı ne ise o olsun...
hee bu arada aşkolsun zeytinburnuna kadar geliyon kızz insan bi haber verir...burnumuzun dibine gelmişin haberimiz olmuyor..misafir ederdik sizi ...aparatif yerine ev yemeği yerdiniz..:jeyyar:
Oh oh oh!!! Lüpletirsin artık güzel mamaları.... Afiyet olsun!!!
İşte ben de şu yokluk içinde ne yaptım ne ettim, bizden ücret almadan tedavimizi yapacak, tanıdık bir doktor buldum. Onun için 1 saat yol giderek, dişi kaybetmeden tedavi ettirmeye çalışıyorum. Giden dişin yerine yenisi gelmiyor ne yazık ki... :sm_confused:
Canım, komşumuz arabasıyla getirip götürdü bizi... Yani yalnız değildik. Doktor da onun tanıdığı... Yarın komşunun finalleri, eşimin de iş var. Döndük geldik eve... Ama bilseydim senin oralarda olduğunu en azından yakında mısın diye yoklardım... Biz Yeşiltepe Polikliniği'ne geldik. Sen biliyor musun orayı?
canım benim psikolojik sinirim bozulunca bulqnıyo şimdi iyiyim ama gazlar çıkkıyoooooo çok şükürrrrrrrhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?