Kızlar ben yatıyorum. Dün gece hiç uyumayıp, bu sabah saat 7 de uyuduğum için, uykusuzluktan geberiyorum. Yarın görüşmek üzere. Kendinize ve bebişlere iyi bakın. iyi geceler!!!
nerde benim dünürüm, nazanim..
ondan ilham kaptim, bende ufak capli temizlikler yapmaya basladim..
bugün sabah kalktim. .önce camasirlari attim, o bitene kadar bi mutfagi elden gecirdim.. baktim mutfagin camindan disarisi görünmüyor nerdeyse.. bide onu sildim.. aslinda diger odalarda silincekde.. yemedi.. dedim her gün bi oda silsem biter.. yarin cocuk odasini düsünüyorum.. kaydirigubbakcemile2
bu arada camasirlar bitti, onlari serdim.. evi derledim topladim, cektim kapiyi ciktim geldim ise..
birikmis islerin basina oturmustumki sag bögrüme biseyler batmaya basladi.. baktim yamuk oturunca geciyor.. sabahtan beri yamkuk oturuyorum.. ama azimliyim.. silcem diger camlarida :lepi:
bi perdeler kaliyor.. yikamasina yikarimda.. ütülüyemem.. dokunamiyorum perdenin o kumasina.. kafamçokkarıştı onlarda annemin elinden öpecek artik:dance:
niloşcum maşallah bebeişine tatlım..yerim onu ben yerim..selam bu gün dr gittim bebişim 1.710g boy 42cmsağlıklıymış çok şükür erdemde ssk doğum sezeryan 750 normalinide sormuştum ama unuttum kızlar ben çıkıyorum yemek yapmam lazım sonra yine gelirim
çerezim inşallah güzel haberlerle gelcen..seviyorum seni.bende birazdan ciktim kizlar..
yavas yavas isyerimden ayrilmaya hazirlaniyiorum artik..
elimi etegimi cekicem isten esime devretcem.. bu hafta daha ara ara burdayim.. gittikce görünürlerden kaybolcam galiba..
yarin randevumuz var aksam..
en gec carsamba yazarim insallah..
öpüyorum hepinizi birer ikiser Şeniz
bacım sana samsunun neresinden diye sorduk.cevap vermedin neyse..okuyamadığından anlaşılan.selam kızlar.. ben hergün şöyle bir uğraya biliyorum ancak. valla geçmişi okuyacak fırsatım bile yok. bi yandan iş.. bi yandan bebek hazırlıkları derken hayatımıza bu aralar yeni bir heyecan daha katıldı. hayırlısıyla araba değiştiriyoruz şimdide onunla uğraşıyoruz. it gel vakit filan kalmadı. yorgunluktan bileklerim ağrıyo artık...
elifim hayırlı uğurlu olsun.tebrik ederim arkadaşını..tosun maşallah..arkadasim dogum yapti.
Çınarımız dogdu masallah cok saglikli
4 kg. 52 cm
allah hepimize saglikla kavusmak nasip etsin cocuklarimiza. cok tatli o cokkk
hoşgeldin aramıza canım..selamlar..bende 19 mart diye bekliyorum..ben aranıza yeni katıldım..
sorma elif ya..sizin aşure kriziniz benimde tatlı krizim devam ediyor.canım istedi ben de yapicam.
allahımmm bizim kızlar yetmedi simdi de yemekteyizdeki kıro herif aşure yapiyor yaaasırnaşık şey
yavru bende de var ı sıkıntı..geçmişi okuyup geliyom midem bulanıyo((
selam kızlar ben geçmişi okuyana kadar kimse kalmadı sanırım.
bugün doktorumu aradım sancılar için.normal dedi ama çok sıklaşırsa ara dedi.onun dışında perşembe zaten nts ye giricem bakıcak.ara ara yine oluyor.erken doğurmak istemem.başkada bir şeyimiz yok kızlar.
doktora giden arkadaşlar güzel haberlerle gelmişler.lazanyacım maşallah ada ya minik kocaman olmuş.öpüyorum onu kocaman.
nazancım hadi gözünaydın annen geliyor az kaldı.hayırlı yolculuklar.
bugün bizim iş yeri çok yogundu.eski şef görevi bıraktı.belediye başkanı ile kapışmışlar.bu halimle bana şeflik vereceklerni söylediler kızlar.beklediğim birşeydi ama şurda doğum iznime ne kaldı.bende alamayacağımı söyledim başka arkadaşa vericekler.ama doğum sonrası şefliğimi geri alıcam.yani biz kadınlar çocukta yaparız kariyerde ooooooooo.şu anda geçici birim sorumluluğu yapıyorum.
herrkes iyi arada hormonlardan moralleri bozulan dışında.geçmişi hızlıca okudum.eve geç gelince.şimdi yatmam gerek yarın yine vatandaşla ilglenmem gerek.zor bir hafta beni bekliyor.inşallah bu yoğunlukta doğurmam :)))
hepinizi öpüyorum.tatlı rüyalar.
günaydın kızlar uzun aradan sonra yeniden merhaba ... herkez nasıl biz biraz ufak çaplı bi soğuk algınlığı atlattık dun çok kötuydum ne yesem çıkardım... çok feci üşütmüşüm yani...
dun kont vardı gidemedim çünkü kızımın beşikleri geldi.
2 tane beşik aldım daha doğrusu annanemiz aldı biri mobilyalı oturma odasına koydum diğeri port bebe yatak odasına yanımıza evde yer olmayınca mecbur :S bitane yürüteç aldık çocuk daha doğrulamıcak bile nasıl bincekse bebek arabası aldık... bu akşam 8:30 da randevumuz var.bakalım ne olacak bu arada ben hala çalışıyorum.doğum iznini ne kadar uzatabilirim yani en fazla ne kadar çalışabilir belgesi alabilirim ...bilen var mı ?
hepinizi çok özledimmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?