2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de yatayım bari uykum yuk ama uyuyamazsam gelirim yine şairin dediği gibi
"belki yine gelirim":asigim:

selam kızlar ben geçmişi okuyana kadar kimse kalmadı sanırım.
bugün doktorumu aradım sancılar için.normal dedi ama çok sıklaşırsa ara dedi.onun dışında perşembe zaten nts ye giricem bakıcak.ara ara yine oluyor.erken doğurmak istemem.başkada bir şeyimiz yok kızlar.
doktora giden arkadaşlar güzel haberlerle gelmişler.lazanyacım maşallah ada ya minik kocaman olmuş.öpüyorum onu kocaman.
nazancım hadi gözünaydın annen geliyor az kaldı.hayırlı yolculuklar.
bugün bizim iş yeri çok yogundu.eski şef görevi bıraktı.belediye başkanı ile kapışmışlar.bu halimle bana şeflik vereceklerni söylediler kızlar.beklediğim birşeydi ama şurda doğum iznime ne kaldı.bende alamayacağımı söyledim başka arkadaşa vericekler.ama doğum sonrası şefliğimi geri alıcam.yani biz kadınlar çocukta yaparız kariyerde ooooooooo.şu anda geçici birim sorumluluğu yapıyorum.
herrkes iyi arada hormonlardan moralleri bozulan dışında.geçmişi hızlıca okudum.eve geç gelince.şimdi yatmam gerek yarın yine vatandaşla ilglenmem gerek.zor bir hafta beni bekliyor.inşallah bu yoğunlukta doğurmam :)))
hepinizi öpüyorum.tatlı rüyalar.

ellerine saglik dunurcum, gule gule pislet inslhkaydirigubbakcemile3 benim temizlik bitti cok sukur evde el degmemis temizlenmemis bir nokta bile kalmadikaydirigubbakcemile3saat 9dan sonrada yemek icin hazirliklara basladim, caniniz cekmesin koca bir tencere sarma sardim yeni bitti, yarinda pasta borek, yemek felan yaparim annem icinŞeniz

alyasulın benım kızkardesımınde kansızlıgı vardı ve hamılelıgınde dıbe vurdu.. Ve cok da guzel normal dogum yaptı.. Sende yaparsın merak etme yeterkı doktorunun dedıklerını yap.

ege denız nazandan sonra senınde annen gelıyor ohhh ne guzel.. Darısı dıger arkadasların basına.... annelerın destek zamanı..

cınsıyet konusu olmus.. benım doktorumda ılk 12 hafta tahmın etmek cok zor cunku o zamana kadar aynıymıs kızda da cıkıntı oluyor ve zamanla kayboluyormus.. nette de oyle okumustum..

elif arkadasın tosuncugunu dogutmud.. Normal dogum yapmıs. Allah analı babalı buyutsun.Darısı basımıza..

susu01 hosgeldın umarım saglıklı bır sekılde hamılelıgını tamamlarsın..

niloş güzel haberle gelmişsin doktordan sevindim..

Buketim teşekkür ederim sayende kolay doğum yapacam ve çok kilo almıcam:CüvCüv:

elifffffff ezzzgiiiiii aşure yiyince haber verin bana.. bak şimdi bana da dert oldu..

selam bu gün dr gittim bebişim 1.710g boy 42cmsağlıklıymış çok şükür erdemde ssk doğum sezeryan 750 normalinide sormuştum ama unuttum kızlar ben çıkıyorum yemek yapmam lazım sonra yine gelirim
niloşcum maşallah bebeişine tatlım..yerim onu ben yerim..
çerezim inşallah güzel haberlerle gelcen..seviyorum seni.

bacım sana samsunun neresinden diye sorduk.cevap vermedin neyse..okuyamadığından anlaşılan.
arkadasim dogum yapti.
Çınarımız dogdu masallah cok saglikli
4 kg. 52 cm
allah hepimize saglikla kavusmak nasip etsin cocuklarimiza. cok tatli o cokkk
elifim hayırlı uğurlu olsun.tebrik ederim arkadaşını..tosun maşallah..
selamlar..bende 19 mart diye bekliyorum..ben aranıza yeni katıldım..
hoşgeldin aramıza canım..
canım istedi ben de yapicam.
allahımmm bizim kızlar yetmedi simdi de yemekteyizdeki kıro herif aşure yapiyor yaaasırnaşık şey
sorma elif ya..sizin aşure kriziniz benimde tatlı krizim devam ediyor.
dün söylemesi ayıp yarım kilo baklava ile yarım kilo tulumba tatlısını mideme indirdim..bizim ufaklık hareket etmiyor kanımca bayıldı:))))

geçmişi okuyup geliyom midem bulanıyo((
yavru bende de var ı sıkıntı..
geğiremesssem yada osuramazsam mutlaka midem bulanıyor..
üzerinize afiyet ben genelde osuranlar tarafında oluyorum:)))

canım hala çalışıyorsun helal olsun..
bu arada nst girince bakalım ne çıkacak ama vucut sancışara hazırlamak için kendini bunları yaparmış..geçmiş olsun tekrar.

hepinize kocaman bir günaydın..Şeniz
dün akşam 9da yattım..sabahın 5inde dikildim gene..
çay muhabbeti dönmüş hemen çay suyunu koydum vallahi..
ne olacak bu uykusuzluk problemimiz ben bilmiyorum.bebeler gelince zaten uykusuz kalacaz..
babamdayız bizde işte hala.kardeşim eğitimde ankarada olduğu için..sanırım per.ye kadar burdayız sonra kayınvalide spor..
hepinizi bi öpim..

Herkese Günaydınlar........
Havalar bir kaç derece ısındı.. Doğan kış güneşi içinizi de aydınlatsın.. Güzel bir gün geçirin.. Ağrısız sızısız olsun gününüzz... Dayanın gari ıkınmaya az kaldı.....

Günaydın kızlar herkeze güzel bi gün diliyorm yine uykusuz bi gecenin ardından burayımm
melekcim saol cnm ama artık kan şurupları midemi kaldıyor valla okadar yiyiorum içiyorum ama yok yani inşallah düzlirim bu arada busabah ki güzel dilerin inşallah senin içinde geçerli olur :)) kolay gelsin bütün çalışan annelere :)) a.s.

günaydın kızlar uzun aradan sonra yeniden merhaba ... herkez nasıl biz biraz ufak çaplı bi soğuk algınlığı atlattık dun çok kötuydum ne yesem çıkardım... çok feci üşütmüşüm yani...
dun kont vardı gidemedim çünkü kızımın beşikleri geldi.
2 tane beşik aldım daha doğrusu annanemiz aldı biri mobilyalı oturma odasına koydum diğeri port bebe yatak odasına yanımıza evde yer olmayınca mecbur :S bitane yürüteç aldık çocuk daha doğrulamıcak bile nasıl bincekse bebek arabası aldık... bu akşam 8:30 da randevumuz var.bakalım ne olacak bu arada ben hala çalışıyorum.doğum iznini ne kadar uzatabilirim yani en fazla ne kadar çalışabilir belgesi alabilirim ...bilen var mı ?

hepinizi çok özledimmmm....

kızlar bu arada dün gece bi iki saatlik uykumda rüya gördüm rüyada dogum yapmısısm ve oglum olmustu delikafadulden anam dedim ben bu kadar kız esyası aldım ne olcak bunlar oturmus onları dusunuyorum ruyamda ay dıyorum odayıda geri almazlar sırnaşık şey aa bide bu arada ruyamdaki beebk cok usluydu yaa sanki benimle konusuyodu anne karnım acıktı falan gıbı :roflol: çok güldüm ya normal dogum yapmışşım hemen göbegime bakıyorum aaa diyorum ne güzel hiç göbegim bozulmamıs :roflol: komikti yaa eşime anlatıyorum sanah öyle bişey olursa diyor o doktoru döverim manyak ben diyo oglumu kız mobılyalarında yatırmama adamın derdine bakk laelaelaelaelae

Günaydın lavinyacım çok geçmiş olsun cnm ne güzel ki vucud direncim iyiymişki erken atlattın çok iyi oh oh ne güzel eksiklerde bitmiş güle güle kullan canım aldıklarını ayy ne güzel kızını görceksin bende daha 25 de görcem ip çekiyorum konturolu inşallah bebişin iyidir annesi :Saruboceq: olumlu haberlerini bekliyoruz kolay gelsinn...

gunaydin hihoyyyt

lavinyacim bildigim kadarıyla 37. haftaya kadar calisabliyorsun rapor alarak

arkadasimin oglu icin iyi dileklerini gonderen tum arkadaslara tesekkur ediyorum canlarim

Herkese günaydın.Birkaç gündür ölüyorum gripten ((
Az sonra sağlık ocağına gidip rapor almaya çalışacağım inşallah verir bu durumda derse nasıl girerim bilmiyorum.Heryerim ağrıyor (((

günaydın elif ::)
HAYATist çok geçmiş olsun cnm aman ihmal etme valla çok zor bu grip ya allah şifa versin..

herkese merhaba kızlar nasılsınız oğlumla ben çok iyiyiz yarın kontrolümüz var ve sabırsızlıkla yarını bekliyoruz sizlerde ne var ne yok melekleriniz nasıl

Sağol Alyasulin.Hamileyken gripiçin içilebilen bir ilaç var mı acaba ? İlaçsız geçmeyecek gibi (((

hayatist canım çok geçmiş olsun bende 1 ay önce çok kötü grip oldum ve hastanede serum verilmeden kendime gelemedim halada iyileştim sayılmaz kendine çok dikkat et bebişimiz etkilenmesin

Selam bende mart annesıyımmmm
cok heyecanlıyım nasıl olacak kıme benzıyecek merak ıcındeyım
allah yardımcımız oLşUN
:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…