Sağol Alyasulin.Hamileyken gripiçin içilebilen bir ilaç var mı acaba ? İlaçsız geçmeyecek gibi(((
Günaydın lavinyacım çok geçmiş olsun cnm ne güzel ki vucud direncim iyiymişki erken atlattın çok iyi oh oh ne güzel eksiklerde bitmiş güle güle kullan canım aldıklarını ayy ne güzel kızınıgörceksin bende daha 25 de görcem ip çekiyorum konturolu inşallah bebişin iyidir annesi :Saruboceq: olumlu haberlerini bekliyoruz kolay gelsinn...
gunaydin hihoyyyt
lavinyacim bildigim kadarıyla 37. haftaya kadar calisabliyorsun rapor alarak
arkadasimin oglu icin iyi dileklerini gonderen tum arkadaslara tesekkur ediyorum canlarim
Etkilendi bile bebişim ben hapşırdıkça o tekme atıyor.Ne oluyor der gibi canım benim :)))))
Sağol Alyasulin.Hamileyken gripiçin içilebilen bir ilaç var mı acaba ? İlaçsız geçmeyecek gibi(((
bukadar olmaz yani :roflol: muhtari kes benden once yatti :1hug:
selam kızlar ben geçmişi okuyana kadar kimse kalmadı sanırım.
bugün doktorumu aradım sancılar için.normal dedi ama çok sıklaşırsa ara dedi.onun dışında perşembe zaten nts ye giricem bakıcak.ara ara yine oluyor.erken doğurmak istemem.başkada bir şeyimiz yok kızlar.
doktora giden arkadaşlar güzel haberlerle gelmişler.lazanyacım maşallah ada ya minik kocaman olmuş.öpüyorum onu kocaman.
nazancım hadi gözünaydın annen geliyor az kaldı.hayırlı yolculuklar.
bugün bizim iş yeri çok yogundu.eski şef görevi bıraktı.belediye başkanı ile kapışmışlar.bu halimle bana şeflik vereceklerni söylediler kızlar.beklediğim birşeydi ama şurda doğum iznime ne kaldı.bende alamayacağımı söyledim başka arkadaşa vericekler.ama doğum sonrası şefliğimi geri alıcam.yani biz kadınlar çocukta yaparız kariyerde ooooooooo.şu anda geçici birim sorumluluğu yapıyorum.
herrkes iyi arada hormonlardan moralleri bozulan dışında.geçmişi hızlıca okudum.eve geç gelince.şimdi yatmam gerek yarın yine vatandaşla ilglenmem gerek.zor bir hafta beni bekliyor.inşallah bu yoğunlukta doğurmam :)))
hepinizi öpüyorum.tatlı rüyalar.
günaydın kızlar uzun aradan sonra yeniden merhaba ... herkez nasıl biz biraz ufak çaplı bi soğuk algınlığı atlattık dun çok kötuydum ne yesem çıkardım... çok feci üşütmüşüm yani...
dun kont vardı gidemedim çünkü kızımın beşikleri geldi.
2 tane beşik aldım daha doğrusu annanemiz aldı biri mobilyalı oturma odasına koydum diğeri port bebe yatak odasına yanımıza evde yer olmayınca mecbur :S bitane yürüteç aldık çocuk daha doğrulamıcak bile nasıl bincekse bebek arabası aldık... bu akşam 8:30 da randevumuz var.bakalım ne olacak bu arada ben hala çalışıyorum.doğum iznini ne kadar uzatabilirim yani en fazla ne kadar çalışabilir belgesi alabilirim ...bilen var mı ?
hepinizi çok özledimmmm....
Herkese günaydın.Birkaç gündür ölüyorum gripten((
Az sonra sağlık ocağına gidip rapor almaya çalışacağım inşallah verir bu durumda derse nasıl girerim bilmiyorum.Heryerim ağrıyor(((
Mertas hoşgeldin aramıza. Doğum ne zaman hayırlısıyla?Selam bende mart annesıyımmmm
cok heyecanlıyım nasıl olacak kıme benzıyecek merak ıcındeyım
allah yardımcımız oLşUN
:CüvCüv:
Saol Yasemin haftasonuna oranla daha iyiym. Benimde dün akşam iğnem vardı.. Eşim kaç tane eczane dolaştı vurmuyorlarmış.. bugün sağlık ocağı için çıkcaz dışarı bakalım orda vururlar dimi..
Denizim umarım bugünlerde geçecek. Sıkın dişinizi.
Günaydın güzeller,
Bugün uyku tutmadı beni 8 buçukta eşim giderken öpünce bi uyandım bidahada uyuyamadım kalktım ortalığı topladım bi güzel tost yaptım kendime ama yememle çıkarmam bir oldu...Acep nedendir üşüttümmüki kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?