2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol Alyasulin.Hamileyken gripiçin içilebilen bir ilaç var mı acaba ? İlaçsız geçmeyecek gibi (((

canım benim doktorum bana rovamisin diye bir ilaç verdi yazılışını yalnış yazdım tabi ama okunuşu bu canım bilgin olsun

teşk jnm o kadar portakal yedik ama demi işe yarasınlar birazzz .... :) :lepi: sağol jnm dun akşam yerleştirip bozdum hep toz kapmasın diye yatak ortulerini herşeyini poşetledim güzelce tekrar kurduğumuzda foto sunu da çekerim inş.hiç aklıma gelmedi heycandan :dance: düşünün hasta hasta dr gitmedik bebişik yerleştirdik...

gunaydin hihoyyyt

lavinyacim bildigim kadarıyla 37. haftaya kadar calisabliyorsun rapor alarak

arkadasimin oglu icin iyi dileklerini gonderen tum arkadaslara tesekkur ediyorum canlarim

jnm çok teşk ederim. bizim daha 5 hafta 5 günümüz var demek ki :) yaşasınnnn..bakalım akşam da dr konuşalım o diyecek şu anda 31+2 yiz :lepi:

Etkilendi bile bebişim ben hapşırdıkça o tekme atıyor.Ne oluyor der gibi canım benim :)))))

jnm ların hafat a sonu beşik alamak için annemlere gittik zaten ne olduysa oraya giderken oldu arabayla gittim gerçi ama duş alıp çıkınca direk soğuğu yemeşim... sonra başladım.hala biraz boğazım yanıyo ama ıhlamur ve portakal sağolsun
bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için teşk ederimmm ...sağolunnnn...
.elifcim arkadaşının adına sevindim ne guzel kurtuldu allah hepimizi bir nefeste kurtasın güzel güzel doğumlar nasip etsin inş.
annemlere gittiğimde herkez sinirimi bozdu ...moralim sıfır ya göbeğimi gören senin bebeğin erkek diyor çıldırcam ya kız işte ne üsteliyosunuz kızımıda strese sokuyosunuz diyorum yok yok erkek o diyolar allah allah delirdim ya nonoş olup çıkcak kızım onların yüzünden sanki dr dan iii biliyolar.
kayın validem (annem bile)şüpheliyim diyor kızlar kafayı yemek üzereyim bakalım daha ne kadar dayancam bi patlıcam ama...pir patlıcam. yani...

Etkilendi bile bebişim ben hapşırdıkça o tekme atıyor.Ne oluyor der gibi canım benim :)))))

jnm benim geçmiş olsun bol bol meyve ye ...
ıhlamur iç jnm...
allah kolaylık versin ... biliyorum jnm içinde dört dönüyodur bebişin....
minolset iç jnm ağrı kesici ve bol bol dinlen...
geçmezse dr bi ara jnm a.s.

Sağol Alyasulin.Hamileyken gripiçin içilebilen bir ilaç var mı acaba ? İlaçsız geçmeyecek gibi (((

valal cnm ılac vermedı bana doktor ıhlamur bal lımon ıctım onlarla bıraz toparladım bıde bol bol C vitamini aldım tekrar gecmıs olsuna .s.

Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim.Ama 3 gündür içmediğim birşey kalmadı.Şimdi sağlık ocağına bir gideyim bakayım ne diyecek doktor.Hadi görüşürüz annişler....

Günaydııınnn!!!!
Bu sabaha kötü bir başlangıç yaptım ama kararlıyım; oralı olmıcammm!!!! Daha sabahın köründe 2 tane banka aradı, alacakları için tabii... Epeydir saklıyordum işsiz kaldığımı ama bu sefer nasıl bir vurdumduymazlık vuku bulduysa bende; işsizim ben ödeymeyecem deyiverdim. :roflol:Bana ne yaaaa!!! Biraz da onlar düşünsün... Buyrun gelin evime ama hepinize yetecek kadar malım yok dedim... İsterseniz zaman tanıyın, yeni bir ödeme planı çıkarıp taksitlendirelim, isterseniz buyrun gelin dedim. Galiba delirdimmm!!! Ammaaannnn bana ne yaaa!!! Canımı alacak halleri yok ya.... :roflol:
bukadar olmaz yani :roflol: muhtari kes benden once yatti :1hug:

İlahi Ezgi.... Ama napıyım, bir önceki gün sabah 7 de yatmıştım... Muhtarın da uyumaya hakkı yok mu

Enelcim tebrik ederim aldığın terfi için... İnşallah doğum sonrası sefasını sürersin şefliğin.

Çok geçmiş olsun canım. Yeni mobilyalarınız da hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı güzel günlerde kullansın bebişin inşallah! Doktordan da iyi haberlerle gelirsin umarım.

Herkese günaydın.Birkaç gündür ölüyorum gripten ((
Az sonra sağlık ocağına gidip rapor almaya çalışacağım inşallah verir bu durumda derse nasıl girerim bilmiyorum.Heryerim ağrıyor (((

Canım yaaa, sana da acil şifalar diliyorum. İnşallah sorunsuzca raporunu da alırsın. Dualarım seninle.

Selam bende mart annesıyımmmm
cok heyecanlıyım nasıl olacak kıme benzıyecek merak ıcındeyım
allah yardımcımız oLşUN
:CüvCüv:
Mertas hoşgeldin aramıza. Doğum ne zaman hayırlısıyla?
Umarım sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım.

Yasemin bebişin güzel günlerde kullansın aldıklarını.. Bu arada geçmiş olsun. Güzel haberlerle gel doktordan

Çerezinde bugün kontrolü vardı.

Hayatist canım sanada geçmiş olsun alırsın raporu inşallah çünkü hasta olunca bebeklerimizde etkileniyor bir de üstüne hasta hasta çalışma..İlaç içinde doktoru ara..

elifim bugünde evdesin dimii... tadını çıkar iyice dinlen

Mertas hosgeldın.. Umarım hamılelıgını saglıklı bı sekılde tamamlayıp bebısını kucagına alırsın..

Meleegim evet bugun de evdeyim.
Tracy Hogg kitabını bitirdim, sira ayşe önerin kitabinda
nasil oldun sen? biraz toparlandin mi?

Denizcim aynen oyle, canını alacak halleri yok ya, su akar yatagini bulur, dur bakalim..

Saol Yasemin haftasonuna oranla daha iyiym. Benimde dün akşam iğnem vardı.. Eşim kaç tane eczane dolaştı vurmuyorlarmış.. bugün sağlık ocağı için çıkcaz dışarı bakalım orda vururlar dimi..

Denizim umarım bugünlerde geçecek. Sıkın dişinizi.

enel yakışırrrrrr.... ne güzel çok sevindim terfine ... cidden biz kadınlar yeterki kararlı olalım elimizden bişi kurtulamaz.

ADACYO
cum bi kere öyle o işler o kadar kolay diil şeker cim hiç takma ...uzlaşma yoluna gidilir.en kötu banakaya gider yeni bi ödeme planı hazırlarsın...o kadar... hiç de kafanı takma jnm bebişi düşün...allah sağlık versin herşey olurrrr...

Günaydın güzeller,
Bugün uyku tutmadı beni 8 buçukta eşim giderken öpünce bi uyandım bidahada uyuyamadım kalktım ortalığı topladım bi güzel tost yaptım kendime ama yememle çıkarmam bir oldu...Acep nedendir üşüttümmüki kızlar...

Elif nasıl beğendin mi kitabı.. netteki bilgilerle aynı mı.. bende bugün aldırmayı düşünüyordum.

günaydın canlarım biz iyiyiz mide yanmamız dışında problem yuk!!!
enelim tebrikler canım şeffim benim:))
denizcim takma bankaları günde 1000 kişi arıyolar senin gibi en iyisini demişsin!
güllüşah seni merak ediyorum????
lavinia cım yawrum bana da herkes erkek karnı var sende diyor kayınvalidem de tutturmuş erken doğuracan die ama ben duymuyorum kimseyi boşşverrrr!!!!

ne iğnesi ki o jnm
sağlık ocağına tereddutluysen bence gitme bi hastaneye git.daha garanti sağlık ocağında yapmazlarsa yorulmazsın jnm...

kızlar bu arada çerez yemek bebişi zeki yapıyormuş.ceviz.badem falan götürünnnn cokacimcoook cokacimcoook

eczaneler uzun zamandır enjeksiyon yapmıyor melekcim sağlık ocakları yapar ya da yakınlarda poliklinik varsa onlarda yapıyorlar

denizcim sıkma canını bak yavaş yavaş işler yoluna girmeye başladı bunlar da geçer

geçmiş olsun canım son aylarda mide iyice hassaslaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…