Elif nasıl beğendin mi kitabı.. netteki bilgilerle aynı mı.. bende bugün aldırmayı düşünüyordum.
günaydın canlarım biz iyiyiz mide yanmamız dışında problem yuk!!!
enelim tebrikler canım şeffim benim:))
denizcim takma bankaları günde 1000 kişi arıyolar senin gibi en iyisini demişsin!
güllüşah seni merak ediyorum????
lavinia cım yawrum bana da herkes erkek karnı var sende diyor kayınvalidem de tutturmuş erken doğuracan die ama ben duymuyorum kimseyi boşşverrrr!!!!
en kocamanndann günaydinlar artk buradayim cok sükür dün aksam 5 de ciktim hastaneden ee sizler nasilsiniz 2 haftayi gecti görüsemedik cok özledim sizleri valla Allah kimseyi hastaneye düsrmesin igrenc bi duygu
en kocamanndann günaydinlar artk buradayim cok sükür dün aksam 5 de ciktim hastaneden ee sizler nasilsiniz 2 haftayi gecti görüsemedik cok özledim sizleri valla Allah kimseyi hastaneye düsrmesin igrenc bi duygu
Elifim Tracy nin kitabını.. gerçi alacak bugün eşim memnun kaldın dimi.. güzel bilgiler var yani.
Yasemin canım ben 10 günde bir kontrole gidiyorum ve doktorum 1.5 aydır her kontrolde 4 iğne yazıyor. Düşünün artık popomun halini :) Kayınvalidem vuruyordu eve gelip ama Cumartesi İzmir'e gitti diğer oğlunu gelinini annesini ziyarete.. (Bu konuda ayrıyeten moralimi bozuyor en çok ihtiyacım olduğu dönemde) dün iğne zamanıydı ama vurduracak kimse bulamadık. Eskiden eczanelerde vurduruyorduk ne bileyim.. Dedim eve getirtip vurdururz ama eşim kaç yer dolaştı. Sağlık ocağının hiç kapısından da girmedim evime yakın bi deneyecez bakalım öğleden sonra vuruyorlarmı? Olmazsa hastaneye gidecez artık..
İğnelerim de proluton depot( hormonlarla ilgili bi ilac erken dogum olmaması ıcın) ve celestone (bebek erken dogarsa cıgerlerı gelısmıs olsun dıye)
ayy valla gözlerim bugulu bi sekilde okudum yazdiklarinizi cok saolun arkadaslar allh razi olsun sizlerin böyle beni düsünmesi cok mutlu etti beni
doktora gittim agrilarim cok vardi baktilar rahimm oldugu gibi iltihap kapmis ilac verdiler ee bide bu sekeri ögrendiler sekeri dusurmeye ugrastar insülin vuruyorm hergün kendime cok sükür oda normalae döndü valla birakmicaklar diye cok korkmustum ya kafayi yedim orada hergün agla zirla delik desik oldum ellerimi kollarimi deldiler hep serumlar falan off anlatmm cok sükür bitti de buradayim sizlere kavustum
Elifim Tracy nin kitabını.. gerçi alacak bugün eşim memnun kaldın dimi.. güzel bilgiler var yani.
ya kızlar bu aralar hiç doymuyorum ben sanki hep aç geziyorum
yine midem kazınmaya başladı daha kaç saat oldu kahvaltı edeli
şeker diyetimi de bozmak istemiyorum ama canıma tak dedi valla
hayırlısıyla bi 36 haftayı görsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?