2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese,
akşamdan beri delireceğim klavye çalışmıyordu, okuyup okuyup yazamamak kötüymüş.
dün çıktık çarşıya kendime ciciler aldım, albüm yaptım bakmak isterseniz, istersiniz di mi? kızımın park yatağını da aldık teyzeleri, ablam sağolsun :) içinin uyku setini de aldım kurduk yatak odasına çok güzel oldu, Allah sağ salim içinde göstersin inşallah. ama epey yorulmuşum yatmaya alışınca hassas bünyem kaldırmadı çarşıyı.kendi yatağıma çok cici nevresim takımı aldım bi tane de. evde oturup durunca çarşıya çıkmak ne büyük haz veriyor insana yahu.
hasta olan arkadaşalrım geçmiş olsun, sıkın dişinizi az kaldı, bol vitamin, ıhlamur :)
kontrolü olanlar iyi haberlerinizi bekliyoruz.
denizim sıkma canını bak ışık görünmeye başladı tünelin ucunda bunlar da geçer.

aynen ya resmen psikolojık baskı ya hayret bişi yeni bende tıkadım kulaklarımı artık kimseyi duymayacağım.
bi komşumuz var onunda kızı varmış hamileymiş dr hep kız demiş erkek olmuş.karnı benim gibiymiş.kayınvalide ayrı telde ... gerçekten insanın morali bozuluyo ama...ya o kadar da ısrsrcı davranılmaz ki...her gün aynı muhabbet ... evde eminmisin? yok eltımın kızı olduğunda hep yayılmış çok kilo almış.ben hep onde taşıyomuşum nedir ya kalp de kırmak istemiyorum.klava:

en kocamanndann günaydinlar artk buradayim cok sükür dün aksam 5 de ciktim hastaneden ee sizler nasilsiniz 2 haftayi gecti görüsemedik cok özledim sizleri valla Allah kimseyi hastaneye düsrmesin igrenc bi duygu

Elifim Tracy nin kitabını.. gerçi alacak bugün eşim memnun kaldın dimi.. güzel bilgiler var yani.

Yasemin canım ben 10 günde bir kontrole gidiyorum ve doktorum 1.5 aydır her kontrolde 4 iğne yazıyor. Düşünün artık popomun halini :) Kayınvalidem vuruyordu eve gelip ama Cumartesi İzmir'e gitti diğer oğlunu gelinini annesini ziyarete.. (Bu konuda ayrıyeten moralimi bozuyor en çok ihtiyacım olduğu dönemde) dün iğne zamanıydı ama vurduracak kimse bulamadık. Eskiden eczanelerde vurduruyorduk ne bileyim.. Dedim eve getirtip vurdururz ama eşim kaç yer dolaştı. Sağlık ocağının hiç kapısından da girmedim evime yakın bi deneyecez bakalım öğleden sonra vuruyorlarmı? Olmazsa hastaneye gidecez artık..

İğnelerim de proluton depot( hormonlarla ilgili bi ilac erken dogum olmaması ıcın) ve celestone (bebek erken dogarsa cıgerlerı gelısmıs olsun dıye)

en kocamanndann günaydinlar artk buradayim cok sükür dün aksam 5 de ciktim hastaneden ee sizler nasilsiniz 2 haftayi gecti görüsemedik cok özledim sizleri valla Allah kimseyi hastaneye düsrmesin igrenc bi duygu

hg jnm geçmiş olsun.a.s.

Oleyyy Şehnaz geldi. Geçmiş olsun canım düştü mü şekerin.. Baya kaldın hastanede yaa.. Nasılsın bebiş nasıl?

KIZLAAARRR!!!
Şehnazla konuşuyorum şu anda msn de... Şu an flash haber olarak geçeyim sonra detay verecem. Kendisi de bebek de iyiler.

canım benim canım dünürüm
hoşşşşgellldin geçmiş olsun, ne kadar çok özledik seni ve ne kadar çok merak ettik, iyisin değil mi? arda kaan da iyi? ohh be çok şükür aklımı hep sendeydi var ya. hadi azcık dinlen de anlat neler yaşadın. Allah beterinden korusun, sağ salim oğluşun akavuştursun inşallah hihoyyyt :teytey:

jnm takma gitmek istemiş gitmiş hiç üzülme o konuda ...
bi laf vardır ne koyarsan tabağına o gelir kaşığına diye ...
yakın bi polikinlik varsa orada yaptırabilirsin jnm... inş bebişin zamanında olur.çok dua ediyorum :Saruboceq: kendini fazla sarsma jnm :CüvCüv:

ayy valla gözlerim bugulu bi sekilde okudum yazdiklarinizi cok saolun arkadaslar allh razi olsun sizlerin böyle beni düsünmesi cok mutlu etti beni

doktora gittim agrilarim cok vardi baktilar rahimm oldugu gibi iltihap kapmis ilac verdiler ee bide bu sekeri ögrendiler sekeri dusurmeye ugrastar insülin vuruyorm hergün kendime cok sükür oda normalae döndü valla birakmicaklar diye cok korkmustum ya kafayi yedim orada hergün agla zirla delik desik oldum ellerimi kollarimi deldiler hep serumlar falan off anlatmm cok sükür bitti de buradayim sizlere kavustum

şehnazcım cok gecmis olsun, cok sevindim iyi olmaniza.
cok sukur...
allah bir daha yasatmasin arkadasim.

Elifim Tracy nin kitabını.. gerçi alacak bugün eşim memnun kaldın dimi.. güzel bilgiler var yani.

meleegim tracynin kitabi super, bence basucu eseri.
izne cikinca bir de tekrar yapicam hatta ben.

ya kızlar bu aralar hiç doymuyorum ben sanki hep aç geziyorum
yine midem kazınmaya başladı daha kaç saat oldu kahvaltı edeli
şeker diyetimi de bozmak istemiyorum ama canıma tak dedi valla
hayırlısıyla bi 36 haftayı görsem

görürsün görürsün allahın izniyle, ne kalmis senin surada.

SEHNAAZZZZZ canim hosgeldin cok sukur iyisin gecmis olsun bitanem aman dikkat et kendine ozledik seni be yaw :))

Bu arada herkese gunaydinnnnnn.

aralığın başından beri diyetteyim artık normalde sevmediğim şeyler bile cazip gelmeye başladı
bir de her şey yasak baştan beri eve tıkıldım kaldım son zamanlar iyice bunaldım

Merhaba guzel hamisler.Nasilsiniz?a.s.
Kizlar size bir sey soracagim.Yiyenden bir suru kiyafet kaldi,az giyilmis.Onlari evde kullanacagim.Yalniz bir sorun var.Bazi bodylerde meyve lekesi var.Onlari nasil cikaririm?Once kosla ile,sonra iyice yikasam mi?Yoksa:uhm:
Bilemedim valla,ama hepsi cok guzel:CüvCüv:
Ne olur yardim edin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…