2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bendende herkese iyi geceler. kociş maça gitmişti şimdi kapıyı çalar. hepiniz öpüldünüz...

kizlar bende 14 kilo almisim, 46yla basladim 60 kiloyum simdi, ama ebem normal dedi, gayet iyi dedi yani:)
bende bebislerimin camasirlarini yikadim utuledim yerlestirdim, bir kiyafetlerini cantaya koymak hazirlamak kaldi

klava:ben sana kendini yorma dedim demiiiii? niye söz dinlemiyon :mymeka:

:roflol::roflol::roflol: çok mu şiddet içerikli oldu yafff

valla ya sonunda yikadm heheheheh

bu arada benim oglani hickirik tuttu cok komik ya yerim ben onu ya istiyorm istiyrm biran önce zamn gecsin istiyrm

ya hıçkırık tuttuğunu nasıl anlıyorsunuz.. ben anlamıyrum nasıl oluyo kii

cnm gecen hafta ctg ye gittim de hemsire demisti aa bebegi hickirik tutmus diye bende dikkat ettm kalp atisi gibi tik tik pes pese atiyo bisi oda hickirikmis iste
suanda öyle elimi koydumda bile hissedyrm tik tik cok seker bisi

Sağol bitanem. Tatlı uykular sana.

geçmiş olsunn biketimmmm bizde de fırtına vardııı deprem olmadı olmasın zatiii sen de dışarılara çıkma dadtlummm evde takıl oğluşunlaaaakaydirigubbakcemile
Zaten hava şartlarından dolayı iki gündür çıkamıyorum dışarı. Yürüyüş yapamadığım için iki gündür kendimi çok hantal hissediyorum. İyice ağırlaştım. Hışılamaya başladım her hareketimde :roflol:

Maaşallah bahtı şansı da kendi gibi güzel olsun yavrunun.

buketcim gecmis olsun birtanem
Sağolasın canım benim.

aynen işte güzelim, zaten eskiden vardı bide üstüne ekelnedi, bende çok almadım ama eskilerle birleşişnce, bildiğin süt danası kıvamındayım ya. incikler, kol, but, böl parçala ye yani
Nasıl bir tarif bu yaaa:roflol: :roflol: :roflol:

Ayıp ettin canım bi günde gelir seninkini temizlerim lafımı olur :sm_cool:
Fotoğraf makinemizi erkek kardeşim aldı canım o getirince çeker koyarım inşallah bu arada benimki sadece şifonyer öyle aman aman değil yani ama olsun yinede çeker koyarım inşallah...:asigim:

merhaba arkadaslar benim bugun karnımın sağ tarafında ağrı vardı eğilince çok kötü ağrıyordu,hastaneye gittim erken doğumdan şüphelendiler nts ye girdim sancı çıkmadı bebek iyimiş ama dikkat et yorma kendini dedi hemşire yorgunluktan olabilirmiş,sizdede karın ağrısı oluyormu yorulduğunuzda yada normalde?

var ya ben bi yandan örgü örüyorum bi yandan tv. izliyorum bi yandan nete bakıyorumm.. çok yönlülük bu olsa gerek :)

gecmis olsun cnm dikkat et kendine yorma kendiini fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…