bendende herkese iyi geceler. kociş maça gitmişti şimdi kapıyı çalar. hepiniz öpüldünüz...ben çıkıyorum kızlar. mutfağı toplayıp yatayım. ağrısız, sızısız, rahat bir uyku diliyorum. bebecüklere ve kendinize eyce bakınn. iyi gecelerrrrr
fencidmlrms, acibiber2053, adayadayı+, altunummm, alyasulin+, annesininkuzusu, bavse+, buket-26+, elifzeyneb, sehnaz52+, SUHENDAN, SİRET, xnazanx
hay maşallllaaahh yok mu arttırann
şehnazım masallah sana bebısın camasırlarını en sonunda yıkamışsın ardanın kyafetlerını :roflol::roflol: hadi güle güle kirletsin kuzucugun daha bunun kuruması var ütüsü var yerleştirmesi var varda var yani kolay gelsin sana sırnaşık şey
inan ben ütüyü bitirdim ama hala o yorgunlugu üstümden atamadım yaa oyuzden sen benım gıbı yapmma yormadan kendını yavas yavas yap tatlım :1hug:
ben özür dilerim canım. hem dikkatsizlik yapıyom hem seni suçluyom ayıp bana valla..
bizimkininde bugün maşallahı vardı.. okulda arkadaşlar dikkatli baksalar valla gözlerini göbişten alamazlardı hiç rahat durmadı bizim oğlan. ne güzel hep yaramaz olsa hep izlesem göbişi :)
şehnazım masallah sana bebısın camasırlarını en sonunda yıkamışsın ardanın kyafetlerını :roflol::roflol: hadi güle güle kirletsin kuzucugun daha bunun kuruması var ütüsü var yerleştirmesi var varda var yani kolay gelsin sana sırnaşık şey
inan ben ütüyü bitirdim ama hala o yorgunlugu üstümden atamadım yaa oyuzden sen benım gıbı yapmma yormadan kendını yavas yavas yap tatlım :1hug:
benim kocişş gelemediii yaaa
bu arada benim oglani hickirik tuttu cok komik ya yerim ben onu ya istiyorm istiyrm biran önce zamn gecsin istiyrm
tlf et sende niye gelmediki acep
ya hıçkırık tuttuğunu nasıl anlıyorsunuz.. ben anlamıyrum nasıl oluyo kii
kötü bişey yapamaz maç arkadaşları hep benim okul arkadaşlarım hemen haberi gelir :)
şaka bi yana muhabbette dalmışlardır. oluyo böyle arada..
haaa o hıçkırık mı bazen bende alıyom öyle bi ses...
Sağol bitanem. Tatlı uykular sana.buketim geçmiş olsun canım..
bende yatayım kızlar..erken kalkıyorum malum..
Saruboceq, acibiber2053, ALMESTİN, altunummm, annesininkuzusu+, buket-26+, fencidmlrms+, gülen yüz, Lazanya+, mystory, sehnaz52, xnazanx, Zarag+
öpüyorum hepinizi..
Zaten hava şartlarından dolayı iki gündür çıkamıyorum dışarı. Yürüyüş yapamadığım için iki gündür kendimi çok hantal hissediyorum. İyice ağırlaştım. Hışılamaya başladım her hareketimde :roflol:geçmiş olsunn biketimmmm bizde de fırtına vardııı deprem olmadı olmasın zatiii sen de dışarılara çıkma dadtlummm evde takıl oğluşunlaaaakaydirigubbakcemile
Maaşallah bahtı şansı da kendi gibi güzel olsun yavrunun.oh oh herkes burda, ne güzell.
kızlar bebişimi gördüm ayrıntılı ultrasonda, Allahım kaşı gözü, ağzı burnu herşeyi ortadaydı :)
çok dehşet bir duygu bu hakkaten, onun orda olduğunu hayal etmek başka bişey, sanki birazdan kucağına alacakmışsın gibi görmek başka bişi.
o kadra canım kaynadı ki bugün, çıksa da sevsem diye düşündüm :)
Sağolasın canım benim.buketcim gecmis olsun birtanem
Nasıl bir tarif bu yaaa:roflol: :roflol: :roflol:aynen işte güzelim, zaten eskiden vardı bide üstüne ekelnedi, bende çok almadım ama eskilerle birleşişnce, bildiğin süt danası kıvamındayım ya. incikler, kol, but, böl parçala ye yani
Hoşbulduk canım saolasınnn :)))
Oh ne güzel misler gibi olmustur hem ev hemde bebişin çamasırları bende hallettım yıkadım utuledım yerlestırdım ama sendne bişey rica etcem MTSşu senin evi temizleyeni banada yolasana :roflol: :roflol: ya evi mok getiriyor benim elim ayagım kalkmıyor valla :1no2: o bahsettiğin hareketlerbende var aynı şeyleri düşünmüşüz bende özlücem kızımın bu hareketlerini senağlama
ellerine sağlık canım resmını beklıyoruz dolabın nasıl yerlestırmıssın bakalım hihoyyyt kopya cekelım hihoyyyt
hoşgeldin melek bence fazla tüketme cnm malum sotn aylar sonra şişersin allah korusun dikkat et sen yinede a.s.
merhaba arkadaslar benim bugun karnımın sağ tarafında ağrı vardı eğilince çok kötü ağrıyordu,hastaneye gittim erken doğumdan şüphelendiler nts ye girdim sancı çıkmadı bebek iyimiş ama dikkat et yorma kendini dedi hemşire yorgunluktan olabilirmiş,sizdede karın ağrısı oluyormu yorulduğunuzda yada normalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?