2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım yaa. kaçıncı haftadasın göremedim ama bende henüz öyle bi karın ağrısı yokk.

hamişler ya benim bebek öyle ordan oraya döndüre döndüre göbeği oynamıyo.sizinkiler ne kadar nasıl oynuyor.tamam sürekli bişeyler oluyo ama mesela şimdiye kadar hiç canımı acıtmadı.sessiz mi olcak yoksa

o haftalardayken çok olmuyo zaten şimdilerde döne döne hareket ediyor. yeni yeni can acıtıyor.

Betülcüm benimde yeni başladı o döndüre döndüre olan ahreketleri yani son 3 gündür falan seninde gelecek haftaya başlar canım...

öğretmenim sanada iyi geceler allah rahatlık versin inşallah misler gibi uyursun inşallah :))) Şeniz

klava:ben sana kendini yorma dedim demiiiii? niye söz dinlemiyon :mymeka:

:roflol::roflol::roflol: çok mu şiddet içerikli oldu yafff

valla haklısın damlacım ama bi taktım kendımı bıde bıtırcem dıye sartlandırdım oyuzden pestılım cıktı sımdı ıkı gundur evde hiç bi iş yapmıyorum yaaa yatıyom valla hihoyyyt

valla ya sonunda yikadm heheheheh

afferin sana cnm ama inan yıkamamkla bitmiyorrya benim canım kokoreç istiyor yaa bu koçiş bana almıyor delikafadulden

kokerecmi bögg hayatta yemm

slm bacılar ben bugün dr dan geldim bebeğimi 4 boyutluda gördüm herşeyi apaçık ortada çok ilginç ya.ve bana hiiiiiç benzemiyor.ya en azından kaşı gözü benzer dimi hiçmi benzemez ya.yoksa bu adam beni aldattımı ne dersiniz kızlar ? yerimseniben

ayy ne güzel ya kime benziyo peki

bebişini görmene sevindim.. espiriye çok düldümm :)
benim kociş geldi herkese iyi geceler...

Yaa kızlar ben hiç yürüyüş yapmıyprum çok üşeniyorum yaa..İlla şartmıı...

ay kızlar benimde uykum geldi zaten kitap okumadan uyumuyom bşrde 6 da gözleri açtım mı bir daha uyku muyku kalmıyo.bari geceden erkenden yatayım ki uykumu alayım.hepiciğiniz öpüldünüz(bakalım millet yatına ne rüyalarla gelecek.bugün pek revaçtaydı rüyalar:)

Ne mutlu size canım. ne güzel dostluklar bunlar.

Geçmiş olsun canım. Tekrar gidecektin nasıl oldun merak ettim?
Benimde gün içinde oluyor arasıra. Tansiyonum düşük ama nabzım çarpıntım olduğunda 92-94 civarı çıkıyo.

Al sana enerjiii. Yani zamanlamaları da harikaymış.... :roflol: delikafadulden

Darısı başımıza inşallah.

ay maşallah diyeyim benim göbüşten ve göğüsten başka hiç bir yerim şişmedi ve tansiyonum düşük diye tuzlu yiyiyorum inş şişmem ya... gerçi ben yiyerek şişiyom ama:lepi:
Dikkat et canım son ay şişmeler artıyor. Tuzlu yiyerek tetikleme.

32-3 haftalığız,buarada nöbetçi olan doktorr bana çok yürüme dedi,geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.iyi akşamlar herkese

Yaa kızlar ben hiç yürüyüş yapmıyprum çok üşeniyorum yaa..İlla şartmıı...

İlla şart diye birşey yok tabii ki canım... Ancak normal tempodaki ve tek seferde yarım saati geçmeyen yürüyüşün kan dolaşımına, ödemlerin azalmasına ve doğuma yardımcı olduğunu söylemişti benim hem yurtdışındaki, hemde buradaki doktorum...

benim bacaklarım şişiyor... ayak bileklerimin üstü balon gibi oluyor bazen, ıhhh korkunç

Merhaba herkese.... geçmişi okuyarak geldim nihayet... Amma çok yazmışsınız yaw, hele de ben yokken!!! klava:
Annemi yolcu ettik bu gece... Ağlamaktan içim dışıma çıktı... Neyseki yine gelecek!!! hihoyyyt

Canım kızına geçmiş olsun, umarım önemsiz bişeydir...

Lazanya, 16 eylül, didem1981, elifzeyneb, hayaletorka, melek81, Saruboceq+, sehnaz52+, zakkum6644

evet bayağı kalabalığız ama ses yok kimseden???

:roflol:Süpersin!!!!

Eylemcim umarım artık daha iyi hissedersin kendini... Geçmiş olsun tekrar...

ben uctum..pirpir..
iyi haftasonlari..
adacim bu gece kavusuyoruz sana..:1hug:
ben pazartesi birikmis bi gecmis okurum artik
öptüüüüüüüüüüüüüüük ŞenizŞenizŞeniz
Yok anam bana ihtiyaç yok vallahi... Şehnaz var yaaa, yedi mahalleye yeter!!! kaydirigubbakcemile
Ben de seni öptüm, Pazartesi görüşürüz seninle...

Lazanya, acibiber2053, altunummm, burser+, hayaletorka, mino

sesiniz çımıyo kızlarr ekşınnn yapıınnnnnn

:roflol:Bi daha süpersin!!!
Kaçırdığım bişi var mı kızlar? Nasılsınız, herkes iyi mi?

Damlacım kardeşin daha iyiymiş sanırım, inşallah daha da düzelir canım. Çok geçmiş olsun tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…