çok geçmiş olsun canım yaa. kaçıncı haftadasın göremedim ama bende henüz öyle bi karın ağrısı yokk.merhaba arkadaslar benim bugun karnımın sağ tarafında ağrı vardı eğilince çok kötü ağrıyordu,hastaneye gittim erken doğumdan şüphelendiler nts ye girdim sancı çıkmadı bebek iyimiş ama dikkat et yorma kendini dedi hemşire yorgunluktan olabilirmiş,sizdede karın ağrısı oluyormu yorulduğunuzda yada normalde?
var ya ben bi yandan örgü örüyorum bi yandan tv. izliyorum bi yandan nete bakıyorumm.. çok yönlülük bu olsa gerek :)
hamişler ya benim bebek öyle ordan oraya döndüre döndüre göbeği oynamıyo.sizinkiler ne kadar nasıl oynuyor.tamam sürekli bişeyler oluyo ama mesela şimdiye kadar hiç canımı acıtmadı.sessiz mi olcak yoksa
ben çıkıyorum kızlar. mutfağı toplayıp yatayım. ağrısız, sızısız, rahat bir uyku diliyorum. bebecüklere ve kendinize eyce bakınn. iyi gecelerrrrr
fencidmlrms, acibiber2053, adayadayı+, altunummm, alyasulin+, annesininkuzusu, bavse+, buket-26+, elifzeyneb, sehnaz52+, SUHENDAN, SİRET, xnazanx
hay maşallllaaahh yok mu arttırann
klava:ben sana kendini yorma dedim demiiiii? niye söz dinlemiyon :mymeka:
:roflol::roflol::roflol: çok mu şiddet içerikli oldu yafff
valla ya sonunda yikadm heheheheh
valla haklısın damlacım ama bi taktım kendımı bıde bıtırcem dıye sartlandırdım oyuzden pestılım cıktı sımdı ıkı gundur evde hiç bi iş yapmıyorum yaaa yatıyom valla hihoyyyt
afferin sana cnm ama inan yıkamamkla bitmiyorrya benim canım kokoreç istiyor yaa bu koçiş bana almıyor delikafadulden
slm bacılar ben bugün dr dan geldim bebeğimi 4 boyutluda gördüm herşeyi apaçık ortada çok ilginç ya.ve bana hiiiiiç benzemiyor.ya en azından kaşı gözü benzer dimi hiçmi benzemez ya.yoksa bu adam beni aldattımı ne dersiniz kızlar ? yerimseniben
slm bacılar ben bugün dr dan geldim bebeğimi 4 boyutluda gördüm herşeyi apaçık ortada çok ilginç ya.ve bana hiiiiiç benzemiyor.ya en azından kaşı gözü benzer dimi hiçmi benzemez ya.yoksa bu adam beni aldattımı ne dersiniz kızlar ? yerimseniben
bebişini görmene sevindim.. espiriye çok düldümm :)
benim kociş geldi herkese iyi geceler...
Ne mutlu size canım. ne güzel dostluklar bunlar.senede 3-4 defa arkadaşalrla buluşuruz 2-3 defa iş için yani 2 ayda bir gelirim neredeyse!
arkadaşlarla buluştuğumuzda havaalanından eve gelirim hiç evden çıkmadan havaalanı ve muğla yaparım:))) amaç dostları görmek istanbulu özlediğimde aslında dostlarımı özlemiş olurum bir nevi üstelik sadece biri istanbul da 2 si trabzon da biri ankara da hepimiz istanbul da toplanırızhihoyyyt doğuma gelecekler nasipse biri aralıkta dğum yaptı o gelemeyecek ama diğerleri mart ayı içine değişik tarihlere rezervasyon yaptırmışlar hahahahaŞeniz
kızıma da vereceğim en önemli öğüt bu olacak arkadaş bir insanın herşeyidir hayattaki en büyük kazanımım dostlarımdır iyi ki varlarsırnaşık şey:asigim:
Geçmiş olsun canım. Tekrar gidecektin nasıl oldun merak ettim?günaydın kızlar benim çarpıntı geçmedi ya, gece kesilmişti ne güzel şimdi yine başladı sıkıştırıyo epey duruyo duruyo gümm, içime alev düşüyo sanki. nazillide olsaydık keşke, ordaki kardiyolog çok iyi. şimdi eşim gitti bakalım burda kim var kardiyolog onu araştıracak ona gideceğiz. korkuyorum da adı kalp olunca. bi de hamileyiz ya herşeyin kötüsünü düşünmesek olmaz havada kasvetli zaten ne seneryolar yazıyorum. nerden çıktı bu iş şimdi ya,herşey yolunda giderken. Allah sağlık versin hepimize.
Al sana enerjiii. Yani zamanlamaları da harikaymış.... :roflol: delikafaduldenbiz gecen gece eve gittik yorulmuşuz koçişle bi duş alalım dedikkkkk..ama bin pişman olduk benim öteki anne eşimin annesi altta oturuyo eltim ustte biliyosunuz.neyse altta yemeğimizi yedik bılaşıkları falan yıkadık kahvemizi içtik yukarı çıktık.
ve duşa girdık tam banyonun ortasında annnem yasemin diye bağrıyo kafamçokkarıştı aman yarabbım halimiz içler acısı tabı eee duştayız ses te çıkaramıyoruz neyse bu 3-5 bağırdı girdi içeri ama bız suyu kapayınca ...su açık olduğunu anlıyomuş sesi gidiyomuş ona eşim su açık kaldı diye bağırıyodur o dedi neyse suyu kapadık kadın içeri girdi 3 -4 dk sonra yine çıktı yine bağırmaya başladı.ben eve geldi sandım sinirden nasıl guluyorum ama güldüğümüde duymuştur.lülülülülülü neyse eltim çıktı ya dedi bi içecek vercektim (ismini vermeyim aramızda hamişler olabilir kaydirigubbakcemile3 ) bağırıyorum bağırıyorum çıkmıyolar dedi bu sefer ikisi birden başladı ama ben koptum artık eşime git ananın yanına seni çağırıyo dedim.:roflol: hadisin ordan diyo sıkıştım kaldım bu arada sinirden gülmekten de çatladım kafamçokkarıştı neyse çok şükür bi vatandaş müsait olmadığımızı anlamışta kapının önune bırakmışşşş.... bidaha mı tovbe zaten tembelleştim iiice ustunede stres olmuyooozaten son ay yasak bi tadını çıkaralım dedık mok ettik...ettiler sağolsunlar...
Darısı başımıza inşallah.Normal dogum isteyen 40 haftasi dolan arkadaşim bugün sezeryan oldu 40+3 teydi sezeryan i uygun gördü doktoru kizcağizda sonradan bişiy olur falan endişesiyle kabul etmek zorunda kaldi bebek çok iyi ay bizde o günleri görücezz...
Dikkat et canım son ay şişmeler artıyor. Tuzlu yiyerek tetikleme.ay maşallah diyeyim benim göbüşten ve göğüsten başka hiç bir yerim şişmedi ve tansiyonum düşük diye tuzlu yiyiyorum inş şişmem ya... gerçi ben yiyerek şişiyom ama:lepi:
Yaa kızlar ben hiç yürüyüş yapmıyprum çok üşeniyorum yaa..İlla şartmıı...
Canım kızına geçmiş olsun, umarım önemsiz bişeydir...günaydın mart anneleri
bu gün kızım biraz hasta gibi gece pek uyumadı inledi durdu ilaç vermeye başladım devam ederse doktora götürücem,
acayip kabuslar görüyorum ,zaten zor uyuyorum arada dalınca da kabuslar rahat vermiyor
Lazanya, 16 eylül, didem1981, elifzeyneb, hayaletorka, melek81, Saruboceq+, sehnaz52+, zakkum6644
evet bayağı kalabalığız ama ses yok kimseden???
günaydın kızlar benim çarpıntı geçmedi ya, gece kesilmişti ne güzel şimdi yine başladı sıkıştırıyo epey duruyo duruyo gümm, içime alev düşüyo sanki. nazillide olsaydık keşke, ordaki kardiyolog çok iyi. şimdi eşim gitti bakalım burda kim var kardiyolog onu araştıracak ona gideceğiz. korkuyorum da adı kalp olunca. bi de hamileyiz ya herşeyin kötüsünü düşünmesek olmaz havada kasvetli zaten ne seneryolar yazıyorum. nerden çıktı bu iş şimdi ya,herşey yolunda giderken. Allah sağlık versin hepimize.
Eylemcim umarım artık daha iyi hissedersin kendini... Geçmiş olsun tekrar...biz gittik geldik kardiyoloğa. ekstra atım var dedi ama tedavi edilmesi gereken bişey değil dedi. bebeğe ve bana bi zararı yokmuş. 3-3,5 gibi tekrar gideceğiz ultrasonla kalbime bakacak, bişey yok ama içiniz rahat olsun dedi.
bu arada hepinize teşekkür ederim, merak etmişsiniz ve iyi dilekleriniz için
Yok anam bana ihtiyaç yok vallahi... Şehnaz var yaaa, yedi mahalleye yeter!!! kaydirigubbakcemileben uctum..pirpir..
iyi haftasonlari..
adacim bu gece kavusuyoruz sana..:1hug:
ben pazartesi birikmis bi gecmis okurum artik
öptüüüüüüüüüüüüüüük ŞenizŞenizŞeniz
Lazanya, acibiber2053, altunummm, burser+, hayaletorka, mino
sesiniz çımıyo kızlarr ekşınnn yapıınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?