2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Denizcim Allah kavuştursun canım, doğumda gelecek annen ve doğuma da az kaldı, ağlama artık :1hug:
ben iyiyim çarpıntım yok akşamdan beri ama içim daralıyor depresyondayım unutuldummmm senağlama delikafadulden

deniiiz geçmişten gelemedin daha, ben çıkıyorum hadi iyi geceler canım, uzun zamandır bu saatte uyanık değildim hiç, hala da uykum yok ne yapacağız bakalım.

Biliyorum canım ama yine de çok koydu annemin gidişi... senağlamasenağlamasenağlama
Seni unutmak mümkün müüü!!!! Çok üzersin beni, deme öyle... Depresyon deme bana yaaa!!! Gel de sarılıp ağlaşalım, belki biraz hafifleriz...
Geçecek bütün bunlar, az kaldı...
Ben yatıyorum şimdi, çok uykum geldi... Yarın görüşürüz. Kendinize iyi bakın. Eylemcim sen de depresyona biraz ara verip uyu, yarın kaldığımız yerden devam ederiz... yerimseniben

Rabişim yerim onu ben ya..insan göünce öyle oluyor.ne güzel bir duygu değilmi?
35. hafta yazinca benden kucuk biliyorum senin fistigi sasirdim bende, hayirlisi olsun guzelim ayy birsey kalmamis kiz o zaman 3 haftan kalmis
canım benim doğumum bebğin gelişimine göre ultrasonda 28 şubat çıktı en son.normal doğum yaparsam yani.8 gün öncede sezeryana alıyor doktorum..senden küçüktüm sata göre küçüktüm ben dimi?
BU KİLOLARI NASI VERİCEZZZZ!!!!!!!
pek sevimli bi konu deil di mi???
bu konuyu görmemiş olayım..:mymeka:
sorarım ben sağa salı günüsositososito

kızlar kaçıncı haftadan sonra ilişki yasak bir bilen varsa çok memnun olcem:)
o neydi pardon...şakkıdı
çıkmadan ;
valla ne yalan söyleyeyim bende olsam bende hoşnut olmazdım, değilim de zaten sırnaşık şey
sana soracak çok şeyim var.sen eceline susadın kanımca..biz boyu posu filan hep unuttuk..
hoşgeldin canım..kilosu boyu nasıldı..maşallah diyelim..

denizim hoşgeldin yavrum..özlemiştk seni..

herkese kocaman bi günaydın.....
uykusuz bir gece ile karşınızdayım..
uyuyamıyorum..senağlama

kızlar...
yarın artık gidiyoruz evi tamamen kapatıp..daha gelirmiyiz..sanmıyorum..
kayınvalidemde kalıcamya doğumdan sonra 1 hafta kadar.
delikişi nevresim takımımı ve incilerle süslü kadife yorganımı çıkarıyorum yatak için..
anneciğimin emekleri doğumuma kısmetmiş.
hastane yatağı içinde hiç kullanmadığım tek kişilik pembe çiçekli nevresim takımımı çıkardım..
yarın öğleden sonra gidiyoruz artık..orda net var ama sitede genel kullanımda olduğu için çekme hızı çok yavaş.kayınvalidemlerinde evi yüksek.8.kat.
ancak babama geçtiğimde girebilirim.gerçi geçerim ben babama..en çok 2 gün aralıkla olur ama genede geçerim..
sizfen uzak kalmak zor..
haber alamamak filan ama..neyse geçici bir süre bu.daha sonra bebek gelişimlerimizi takip edicez nasılsa..
ben 1 mart itibariyle babama inicem malum görümcemde 8 martta doğum yapıyor sezeryanla.kayınvalidem kızının yanına geçecek..
Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar..

Günaydınlar..
Herkese iyi bir haftasonu diliyorum... Geçmişe şöyle bir bakınacam.. Umarım herkes iyidir..

çok tatlısınyerimseniben. 4 boyutlu görmek güzel oluyor canım benimkide bana benzemiyor babasına benziyor minik kuuuuşş.
Yaa kızlar ben hiç yürüyüş yapmıyprum çok üşeniyorum yaa..İlla şartmıı...
canım bende çok sık yapmıyorum okulda zaten oturduğum yok arada sırada yapıyorum ama.
aaa demek ki benim ondan şişim yok. okula gidince hayatım daha düzenli herşey saatli olunca hep aynı saatte kalkıyorum derslerde sınıfta geziniyorum.geliş saatim aynı, yemeğimi aynı saatte yiyince daha iyi oluyor inşallah 15 günlük dinlenmede sorun olmaz yaff.
:teselli:ağlamaaaa az kaldı canım yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz gelcek yaaaa.
kardeşiminde iyileşiyor yavaş yavaş çok şükür.:Saruboceq:
a.s.seni özliycezz.
bende annemin yaptırdığı nevresim takımını sercem eve gelince. emeklerine sağlık annelerimizinn.
Günaydınlar..
Herkese iyi bir haftasonu diliyorum... Geçmişe şöyle bir bakınacam.. Umarım herkes iyidir..

günaydın tatlımmm nasılsın? sağol canım bende herkese mutlu bir haftasonu diliyorum.

günaydınnnn güzel hatunlaaaaarrr,
nasılsınzzz? biz iyiyiz oğluşumla şimdi kahvaltı yapcam sonra yemek yapcam pasta börek falan yapcam misafirim var akşama. dün kocacımla evi toparladık biraz. o yüzden ben bugün yemek işini halletcem.
hepinizi göbüşlerden öptümmmm

ahh ahhh o dönmeleri sen sonra gör...bütün gücüyle poposunu dayıyor sağ göğsümün altına..ayakalrıyla göğüs kafesimin altını ittiriyor...oturması çok çok zorlaştı artık..iinanın şu an acaip canım yanıyor..yazayım çıkcam zati..
dün ben de de oldu ama çok kısa süreli..o kadar fazla yorulmuyorumda,yürümüyorum da kararında herşey ama evham yapmadım ben az olduğundan gelir geçer dedim..ee son haftalar delikafadulden olcek o kadar
bu durumda kocan seni aldatmış olmaz sen onu aldatmış olabilirsinkaydirigubbakcemile3tövbeler olsun kız sanki kocan doğuruyor-tatlicadiarzu-
benim bacaklarım şişiyor... ayak bileklerimin üstü balon gibi oluyor bazen, ıhhh korkunç
bende ödem yok diye çok hava atıyordum şimdi ödemin babasını görüyorum..önceden zırt diye çektiğim çizmelerim şuan yarıda kalıyor fermuar löp diye oturuyor..ayaklar pide gibi zaten..doğumdan sonra atarız dimi bunlarıCADIARZU
denizim hoşgeldin canımmmŞeniz ağlama üzülme yaa yine gelecek nasılsa..gelmeyecek olsa neyse de..ama insan çok çabuk alışıyor dimi..ben annem giderken nolurum bilmem artık hönk hönk sesimle yankılanır otogar

canım fazla arayı uzatma özletme kendini..zaten az kaldı valla aklımız sende kalmasın..ok..:1hug:

günaydın herkesee...nasılsınız bugün..ohh be güneş açtı azcık.dün ne kadar kapalıydı hava..rüzgar yağmur aldı başını gitti..bu gece iyi bir uyku çektim sonunda hihoyyyt nasıl rahatlamışım kemiklerim bile dinlenmiş..bu magnezyum 36.haftada bırakılacaktı değilmi..ben onu içmezsem baskıdan ölürüm herhalde..zamanını geçirince bile bacaklarım ortadan ikiye ayrılacak gibi oluyor..:çok üzgünüm:
(kızım dur ittirme yaa:CüvCüv:)
ayyh nefesim kesildi valla.azcık rahat ver yavrum yaabenneyaptımki neyse hareket etmeyincede korkuyorum sonra..boşver acıt sen benim canımı..o bile tatluuu:ecrin_bebek: sabredebilirsem birazcık siteyi gezeceğim sonra ya uzanıcam ya yürüyeceğim bu böyle olmayacak

kaydirigubbakcemile3Şenizçook şirin bi lafff çok tatlısınnn.

günaydın kızlar, uykumu tam alamadım 1.30 gibi gelip yatabildik. neyse şimdilik güneşli güzel bir gün gibi gözüküyo. kendime gelirim sanırım az sonra. ya demişsiniz en fazla yarım saat yürüyüş yapılmalı artık diye ama ben uzun yürüyorum. tempom düşük bişey olmaz dimi?

karnım iyice çıktı bir anda oldu herşey, ya dik oturmalıyım ya da uzanmalıyım aksi takdirde batıyo acayip. yarın annemlere gidicez,izmitte annemin kuzeninin kızının nikahı var, bakırköyden oraya nasıl dayanıcam bilmiyorum bizim orda yol üstünde idil bebe var oraya da uğrayıp kalan eksikleri almayı düşünüyoruz. oyy yorucu bir gün olacak

canım geçen haftaya kadar ben de bundan çok şikayet ediyodum doktoruma ve sağlık ocağındaki ebelere de sordum. günde 10 hareketini gözlemle dediler. ama şimdi maşallah durmuyo. 3 gündür başa bir yapıya büründüm resmen. her hareketim sınırlandı. anlamadım bile.

kaydirigubbakcemile3Şenizçook şirin bi lafff çok tatlısınnn.

hangi laf demikaydirigubbakcemile3? kızım dur ittirme demişin ya beyazlilyum o çok hoşuma gitti.
bebecükler isyan edecek ittirsem suç ittirmesem suç diycekler. kaydirigubbakcemile3
bende seviniyorum bende ödem yok diye olursa ne halt etcem ben zati ayaklarımda dolaşım bozukluğu varrrr.

sensin ooo naniknanik nasılsın damlacım günaydın...sonunda oturma pozisyonu buldum daha doğrusu iyice kaykıldımkaydirigubbakcemile3

yürüyüş yapcam diye çok yorma kendini. ben bir zararı olacağını zannetmiyorum ama.

bu arada benimde karnım büyüdü ya bakıyom bir günde büyümüş oluyor. ayrıca bazen çok sivri oluyo bazen yayvan oluyo. köstebeklik yapıyor içerde sıpaaa. eşim diyor ki dün akşam napıyor ya o içerde dedim kazı çalışması var içerde. ne bileyim napıyor. poposuyla ittiriyor ayaklar bir yandan kollar bir yandan vuruyor diyorum ki acaba geriniyor mu kii?:CüvCüv:Şeniz

ayşin kız yarım saatten fazla nasıl yürüyorsun benim yarım saati doldurana kadar dilim dışarı çıkıyor ama tempolu yürüyorum..bide koşu bandında yürüyünce daha çok yoruyor..ah ah eskiden 2 saat yürüdğüm olurdu koşu bandında...

herkeze günaydınlarrr Şeniz
kızlar ben feciyim ya kollarım sırtım feci ağrıyor yaa kendimi bin ton taş taşımış gibi hissediyoru valla ( dilerim sizler iyisinizdir ben bi geçmişe bakıym yaa bu arada denizden haberi olan varmı msn de görmüyorum onu

sensin ooo naniknanik nasılsın damlacım günaydın...sonunda oturma pozisyonu buldum daha doğrusu iyice kaykıldımkaydirigubbakcemile3
:1hug:
iyiyim tatlım sağolbilgisayar başında kahvaltımı yaptım. az sonra yemek yapcam ama başlamadan çamaşırların çıkmasını bekliyorum. ben uzanıyom laptopun başında. sol yanıma yattım. oğlumda kıpır kıpır:lepi:

:çok üzgünüm:hasta mı oldun yoksaaa. hemen c vitamini takviyesine başla tatlım iyice dinlen ıhlamur falan iç.kıyamam sanaaaa. yordun kendini yaa.ondan mı ağrıyor kiiii

dilekcim günaydın ve geçmiş olsun,çokmu yoruldun yoksa çokmu yattın..ben çok yatınca da ağrırda ondan dedim biraz eşin masaj yapsın bana çok ii geliyor..dikkat et kendine..yemene içmene..

afiyet olsun damla sana..bizde muzla birlikte sütümüzü içtik..baba yine geç yattı kahvaltıya kadar idare eder onlar..hemen kaldırmak istemiyorum 11 de falan kaldırırım.onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…