2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

psikolojisi bozulan bayanlar saçlarıyla oynarlar ya sürekli..ya kestirirler ya boyatırlar..bende sürekli tickerımla oynuyorum..2 günde bir değiştiriyorumm..psikolojimmi bozuldu neee

zaten dün akşam bir ağladım yine...durduk yere..heyecandan ağladım..az zaman kaldı ve allahın izniyle kavuşacağız ya hem merak hem heyecan karıştı başladım ağlamayaaa...

canım ya 1 saati geçiyo ama dediğim gibi normal yürüyorum hızlı değilim yani. tin tin:)eşim bi kere sanırım 2 ay önce falan 2 saatten fazla yürüttü eve geldik küsmüştüm ona:smiley-cool: ben böyle şeyler eküserim zorla yürütmüştü çünkü

:çok üzgünüm:hasta mı oldun yoksaaa. hemen c vitamini takviyesine başla tatlım iyice dinlen ıhlamur falan iç.kıyamam sanaaaa. yordun kendini yaa.ondan mı ağrıyor kiiii

damlacım sana da güzel tatiller diliyorumhihoyyyt adına çok sevindim kuş gibi rahatsındır şimdi:roflol: bu arada sırt ağrıları artacak tabi. ağırlık merkezimiz değişiyo. gerçi damlam benden ii bilir ama ben ezbere konuşanlardanım:CüvCüv:

bu arada ben de endişelendim. eşiyle problemleri inşallah bu uzaklaşmanın nedeni değildir.

:çok üzgünüm:hasta mı oldun yoksaaa. hemen c vitamini takviyesine başla tatlım iyice dinlen ıhlamur falan iç.kıyamam sanaaaa. yordun kendini yaa.ondan mı ağrıyor kiiii

saol damlacım dinlemedim senin sözünü çok yordum kendimi o ütüden sonra kendime gelemedım bı de hergun hastaneye gdiyorum yuruyuslerede basladım o hantallasmısım kı boyle dokuluyorum yaa bılıyosundur dr bana kansız oldugum ıcın ıgne verdi o igneyide serumla beraber alıyorum gunde iki ampul o ilac da bana yaramadı ya bütün enerjimsıfara indi tembel karı oldum valla bi haftadır ne yemek ne temizlik delikafadulden bu herif bana iyi dayanıyor valla hihoyyyt

kızlaaar ben kaçtımmm. öpüyorum herkesi çamaşırları asayım işimin başına geçeyim byeeee

oh oh ne güzel valla işler güçler pastalar corekler ne guzel ya kolay gelsin ögretmenim Şeniz

saol özgecim eşime yarın butun gun masaj yaptırcam yarın evde :)))

bozma cnm ya ne guzel hamılelık gecırıyorsun nelerı var kızlar bı goruyorum etrafımdavalla hep şukredıyorum ama az kaldı be valla ne ara gectı ya aha yarın obur gun dogurucaz valla ben hareketlerını çok ozlucem kızımın yaaa:CüvCüv:

ağlamaaaaa(( bana da zaman zaman geliyo ama atlatıcaz. şunu söyleyim doğum sonraası psikoloji daha farklı ,zor oluyomuş. hele o 40gün dedikleri lohusalık dönemieşimizi şimdiden alıştırmalıyız huysuz falan olabilme ihtimalimize bence. herkes anlayışlı olsun bize karşı. bir de sakın içinizde bşi tutmayın bu dönemde. ben fırsat bu fırsat içimi dökerim belkikötükedihüso

aa kızlar size lohusa şerbeti tarifi vereyim mi?
bu arada hastaneye gitmeden mutlaka kuru üzüm, kayısı ve elma karışımı hoşafınızı hazır tutun. acayip iyi geliyomuş. sütü artırıyomuş. ve her doğumdan sonra dr.lar öneriyomuş.

bu arada özgecim tickerinde kız çok tatlı ya nasıl masum bakmıs ay yerım onu ben yaaaa

benim kaynana sakın gelmesin o zman iyice deliririm herhal..ilk defa evime gelecek onda da kalbini kırmayayım...sonra arkadaşım gibi sen git nasılsa annem var demişimkaydirigubbakcemile3 arkadaşım kayınvalidesine öyle demiştide..benneyaptımki

hadi ver lohusa şerbeti tarifini..yoksa bu üzümlü kompostomuydu..ben başka bişey diye bekledimde

sen demezsin canım

lohusa şerbeti:
malzemeler
- 500 gr kızılcık şekeri
- 5 su bar. şeker
- 4-5 adet karanfil
- 3-4 çubuk tarçın
- 15-20 bard su

yapılışı:
şekerleri su ile ocağa koy, tarçınları ve karanfilleri tülbente sarıp içine at. ocağın altını aç kaynayana kadar karıştır. bu kadar

bu arada ocak annelerini okuyodum. ya çok uykusuzlarmış. bu günler bi geçse diyolar. bundan sonraki hayatımız bu cümleyle mi geçecek acaba?
yok canım üzümlü olan doğumdan hemen sonra alınıyomuş. zaten doğum sonrası menude hoşaf(kompostu?) oluyomuş ama hastaneninki evdeki kadar ii olmuyomuş tabi. bi de doğum yapana kadar aç bırakıyolarmış ya su bile içemiyomuşuz. bu çok ii geliyomuş.

herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım bebeişler nasıl dün oğlum hıçkırıklarını hissetti babası çok hoşuna gitti ayarlanmış gibi 5 saniyede bir pıt pıt atti göbişim

günaydın canım:) beni ilk defa 11 aralıkta hissetmiştim sanırım. ocak annelerinde 43 doğumdan sadece 9 unda normal yazıyo:S demekki çoğumuzun normal doğum fantazisi suya düşecek((

ayyy bu acaip şekerli bişey ama yaaa...benneyaptımki
neyse zaman yaklaşınca evde hergün komposto bulunduralımda kaptığımız gibi gideriz hastaneyedelikafadulden
ben elma ayva krur meyveler kabuk tarçın ve karanfil koyuyorum fakat şeker koymuyorum..çok az balla tatlandırıyorumm

herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım bebeişler nasıl dün oğlum hıçkırıklarını hissetti babası çok hoşuna gitti ayarlanmış gibi 5 saniyede bir pıt pıt atti göbişim
hoşgeldin canım..bizimkide şimdi hıçkırıyor...
günaydın canım:) beni ilk defa 11 aralıkta hissetmiştim sanırım.43 doğumdan sadece 9 unda normal yazıyo:S demekki çoğumuzun normal doğum fantazisi suya düşecek((
yaa sorma allem edip kullem edip sezeryana alıyor bu dr lar..yazık yaa nedemek 43 te 9..çok fazla bir rakam..ülke ne hale geldi para alcaz derdine..ooof offf..biz gelişcez diye çok bakarız

kızlar günaydın ama ben gece hiç uyuyamadım bi arkadaşım sayesinde uykuyu unuttum.bu arkadaşıma bazı sorunlarımı anlatmıştım kaynana filan ve sıkı sıkı tembih ettim aramızda kalsın diye.söylemediği kişi kalmamaış bide üste çıkıp bana o küstü aynı işyeri ve aynı apartmandayız.yaptığı tripleri bi görseniz.çok moralim bozuk hiç uyuyamıyorum offffffffff

haklısın canım, sanki eskiden olsa bebek içimizde mi kalacaktı bi şekilde doğuracaktık. ama işte bu kadar kişinin de isteyerek sezeryan olduğunu hiç sanmıyorum..

hiççççç umursama, valla bi arkadaşım düğününe gitmedim diye neler söyledi. ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. herkesin bi hayatı var kardeşim. herkese aynı özeni gösteremeyiz ki. herkes anlayış bekler. ama sen daha çok ihtiyaç duyuyosun. valla yakınımda o kadar ii arkadaşlarım var ki, bunlar dışındakiler için kendimi üzemem. herkes mutlu bahtiyar nazları bize geçiyo.Alla alla...

ne güzel oluyor demi yerim onları ben yerleride daraldı artık minnoşların bir an önce vakitleri gelsede doğsalar çok özledim ben oğluşumu

adaçyo bence okadar çok ağlama çünkü annen tekrar gelicekmiş gelmese bile telefonla sesini duyabilirsin konuşabilirsin,senin yerinde olmayı çok isterdim çünkü benim annemi görme şansım yok ben 17 yasındayken vefat etti.

Başın saolsun canım allah rahmet eglesin takdir ilahi buymus demekki :teselli:

nita canım başın sağolsun, yeri cennet olsun.

canım, dün kuzenle konuştum. doğal yollarla korunuyolarmı. sağlık ocağından küçük edevatlardan vermişler. ama rahat değilmiş:))) spiral taktırıcam diyo kuzen. ama daha adet olmamış. süt koruması d,ye bişi varmış ama dr. lar ona pek güvenmeyin diyolar ki arkadaşım 2. sine hamile kaldı bu dönemde.

ben 3 yıllık evliyim ne hap kullandım ne de spiral tarzı şeyler. dikkat ettik sadece. ilk deneme de zaten bebek istediğimiz için oldu.bu arada sağlık ocakları spirali de takıyomuş ücretsiz ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. ayrıca aşılar varmış dönemlik erkekler de olabiliyo aşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…