ayşin kız yarım saatten fazla nasıl yürüyorsun benim yarım saati doldurana kadar dilim dışarı çıkıyor ama tempolu yürüyorum..bide koşu bandında yürüyünce daha çok yoruyor..ah ah eskiden 2 saat yürüdğüm olurdu koşu bandında...
:çok üzgünüm:hasta mı oldun yoksaaa. hemen c vitamini takviyesine başla tatlım iyice dinlen ıhlamur falan iç.kıyamam sanaaaa. yordun kendini yaa.ondan mı ağrıyor kiiii
:çok üzgünüm:hasta mı oldun yoksaaa. hemen c vitamini takviyesine başla tatlım iyice dinlen ıhlamur falan iç.kıyamam sanaaaa. yordun kendini yaa.ondan mı ağrıyor kiiii
kızlaaar ben kaçtımmm. öpüyorum herkesi çamaşırları asayım işimin başına geçeyim byeeee
dilekcim günaydın ve geçmiş olsun,çokmu yoruldun yoksa çokmu yattın..ben çok yatınca da ağrırda ondan dedim biraz eşin masaj yapsın bana çok ii geliyor..dikkat et kendine..yemene içmene..
afiyet olsun damla sana..bizde muzla birlikte sütümüzü içtik..baba yine geç yattı kahvaltıya kadar idare eder onlar..hemen kaldırmak istemiyorum 11 de falan kaldırırım.onu
psikolojisi bozulan bayanlar saçlarıyla oynarlar ya sürekli..ya kestirirler ya boyatırlar..bende sürekli tickerımla oynuyorum..2 günde bir değiştiriyorumm..psikolojimmi bozuldu neee
zaten dün akşam bir ağladım yine...durduk yere..heyecandan ağladım..az zaman kaldı ve allahın izniyle kavuşacağız ya hem merak hem heyecan karıştı başladım ağlamayaaa...
psikolojisi bozulan bayanlar saçlarıyla oynarlar ya sürekli..ya kestirirler ya boyatırlar..bende sürekli tickerımla oynuyorum..2 günde bir değiştiriyorumm..psikolojimmi bozuldu neee
zaten dün akşam bir ağladım yine...durduk yere..heyecandan ağladım..az zaman kaldı ve allahın izniyle kavuşacağız ya hem merak hem heyecan karıştı başladım ağlamayaaa...
ağlamaaaaa(( bana da zaman zaman geliyo ama atlatıcaz. şunu söyleyim doğum sonraası psikoloji daha farklı ,zor oluyomuş. hele o 40gün dedikleri lohusalık dönemi eşimizi şimdiden alıştırmalıyız huysuz falan olabilme ihtimalimize bence. herkes anlayışlı olsun bize karşı. bir de sakın içinizde bşi tutmayın bu dönemde. ben fırsat bu fırsat içimi dökerim belkikötükedihüso
aa kızlar size lohusa şerbeti tarifi vereyim mi?
bu arada hastaneye gitmeden mutlaka kuru üzüm, kayısı ve elma karışımı hoşafınızı hazır tutun. acayip iyi geliyomuş. sütü artırıyomuş. ve her doğumdan sonra dr.lar öneriyomuş.
sen demezsin canım
lohusa şerbeti:
malzemeler
- 500 gr kızılcık şekeri
- 5 su bar. şeker
- 4-5 adet karanfil
- 3-4 çubuk tarçın
- 15-20 bard su
yapılışı:
şekerleri su ile ocağa koy, tarçınları ve karanfilleri tülbente sarıp içine at. ocağın altını aç kaynayana kadar karıştır. bu kadar
bu arada ocak annelerini okuyodum. ya çok uykusuzlarmış. bu günler bi geçse diyolar. bundan sonraki hayatımız bu cümleyle mi geçecek acaba?
yok canım üzümlü olan doğumdan hemen sonra alınıyomuş. zaten doğum sonrası menude hoşaf(kompostu?) oluyomuş ama hastaneninki evdeki kadar ii olmuyomuş tabi. bi de doğum yapana kadar aç bırakıyolarmış ya su bile içemiyomuşuz. bu çok ii geliyomuş.
hoşgeldin canım..bizimkide şimdi hıçkırıyor...herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım bebeişler nasıl dün oğlum hıçkırıklarını hissetti babası çok hoşuna gitti ayarlanmış gibi 5 saniyede bir pıt pıt atti göbişim
yaa sorma allem edip kullem edip sezeryana alıyor bu dr lar..yazık yaa nedemek 43 te 9..çok fazla bir rakam..ülke ne hale geldi para alcaz derdine..ooof offf..biz gelişcez diye çok bakarızgünaydın canım:) beni ilk defa 11 aralıkta hissetmiştim sanırım.43 doğumdan sadece 9 unda normal yazıyo:S demekki çoğumuzun normal doğum fantazisi suya düşecek((
hoşgeldin canım..bizimkide şimdi hıçkırıyor...
özgecim, lohusa şerbeti ve hoşaf ayrı olarak yazdım. lohusa şerbeti zaten tatlı olur sanırım.:) zaten eve gelenlere ikram ediliyo ya. ama elma, kayısı,üzüm kurusundan oluşan hoşaf a şeker atmayabilirsin tabi. ama hastaneye gitmeden hazır bulunması önemliymiş:) bende de malzemeler hazır ama doğum zamanı belli değil.
yaa sorma allem edip kullem edip sezeryana alıyor bu dr lar..yazık yaa nedemek 43 te 9..çok fazla bir rakam..ülke ne hale geldi para alcaz derdine..ooof offf..biz gelişcez diye çok bakarız
kızlar günaydın ama ben gece hiç uyuyamadım bi arkadaşım sayesinde uykuyu unuttum.bu arkadaşıma bazı sorunlarımı anlatmıştım kaynana filan ve sıkı sıkı tembih ettim aramızda kalsın diye.söylemediği kişi kalmamaış bide üste çıkıp bana o küstü aynı işyeri ve aynı apartmandayız.yaptığı tripleri bi görseniz.çok moralim bozuk hiç uyuyamıyorum offffffffff
ne güzel oluyor demi yerim onları ben yerleride daraldı artık minnoşların bir an önce vakitleri gelsede doğsalar çok özledim ben oğluşumuhoşgeldin canım..bizimkide şimdi hıçkırıyor...
yaa sorma allem edip kullem edip sezeryana alıyor bu dr lar..yazık yaa nedemek 43 te 9..çok fazla bir rakam..ülke ne hale geldi para alcaz derdine..ooof offf..biz gelişcez diye çok bakarız
adaçyo bence okadar çok ağlama çünkü annen tekrar gelicekmiş gelmese bile telefonla sesini duyabilirsin konuşabilirsin,senin yerinde olmayı çok isterdim çünkü benim annemi görme şansım yok ben 17 yasındayken vefat etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?