E
EU2
Ziyaretçi
Hoşbulduk Gülşahım... Ben de sizleri çok özledim...denizim hoşgeldin yavrum..özlemiştk seni..
herkese kocaman bi günaydın.....
uykusuz bir gece ile karşınızdayım..
uyuyamıyorum..senağlama
kızlar...
yarın artık gidiyoruz evi tamamen kapatıp..daha gelirmiyiz..sanmıyorum..
kayınvalidemde kalıcamya doğumdan sonra 1 hafta kadar.
delikişi nevresim takımımı ve incilerle süslü kadife yorganımı çıkarıyorum yatak için..
anneciğimin emekleri doğumuma kısmetmiş.
hastane yatağı içinde hiç kullanmadığım tek kişilik pembe çiçekli nevresim takımımı çıkardım..
yarın öğleden sonra gidiyoruz artık..orda net var ama sitede genel kullanımda olduğu için çekme hızı çok yavaş.kayınvalidemlerinde evi yüksek.8.kat.
ancak babama geçtiğimde girebilirim.gerçi geçerim ben babama..en çok 2 gün aralıkla olur ama genede geçerim..
sizfen uzak kalmak zor..
haber alamamak filan ama..neyse geçici bir süre bu.daha sonra bebek gelişimlerimizi takip edicez nasılsa..
ben 1 mart itibariyle babama inicem malum görümcemde 8 martta doğum yapıyor sezeryanla.kayınvalidem kızının yanına geçecek..
Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar..
Hay Allah yaa, ben geldim sen gidiyorsun.... Özlicem seni. Umarım arada girip haberdar edersin bizi... Yoksa artık, zaten telefonla haberleşiriz....
:teselli:ağlamaaaa az kaldı canım yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz gelcek yaaaa.
kardeşiminde iyileşiyor yavaş yavaş çok şükür.:Saruboceq:
Damlacım doğru söylüyorsun... Yatcaz kalkcaz annem gelcek... hihoyyyt
Kardeşin için de çok sevindim. Ayrıca tatile girdin di mi sen? İyi bir tatil geçirmeni diliyorum tatlım sana...
denizim hoşgeldin canımmmŞeniz ağlama üzülme yaa yine gelecek nasılsa..gelmeyecek olsa neyse de..ama insan çok çabuk alışıyor dimi..ben annem giderken nolurum bilmem artık hönk hönk sesimle yankılanır otogar
Hoşbulduk Lilyumcum... Ben de ağlamaya yer arıyorum yaaa ondan herhalde... Bir dahaki sefer gidişinde lohusalığın da etkisiyle ne hale gelirim bilmiyorum artık... Ama baya özlemişim annemi, çok ihtiyacım varmış meğer gelmesine... Gerçekten kısa da olsa çok iyi geldi bana...
adaçyo bence okadar çok ağlama çünkü annen tekrar gelicekmiş gelmese bile telefonla sesini duyabilirsin konuşabilirsin,senin yerinde olmayı çok isterdim çünkü benim annemi görme şansım yok ben 17 yasındayken vefat etti.
Canımmmmmmm.... Çok haklısın...:teselli: Allah dayanma kuvveti versin sana, annene de rabbimden bol rahmet diliyorum. Allah bizim yavrularımızı annesiz bırakmasın inşallah!!! Son dönemlerde annemle aramız epey kötüydü... Bir yılı aşkın süredir de evime gelmiyodu... Tüm bunların üzerine böyle hassas bir dönemimde sürpriz yapıp gelince hoşuma gitti. Kısa sürünce de, çeşmeleri saldım başladım ağlamaya tabii..
Kızlar hepinize merhaba... Uyandım, kahvaltımı ettim, mayışık halde oturup duruyorum. halbuki ev kirlendi annem burdayken, bebiş için yapılacak bir sürü hazırlık da var... Ama ben bütün gün pc karşısında oturmank istiyorum... Kaşımı falan da almam lazım, öcü gibiyim valla!!! kaydirigubbakcemile3