2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

denizim hoşgeldin yavrum..özlemiştk seni..

herkese kocaman bi günaydın.....
uykusuz bir gece ile karşınızdayım..
uyuyamıyorum..senağlama
Hoşbulduk Gülşahım... Ben de sizleri çok özledim...

Hay Allah yaa, ben geldim sen gidiyorsun.... Özlicem seni. Umarım arada girip haberdar edersin bizi... Yoksa artık, zaten telefonla haberleşiriz....

:teselli:ağlamaaaa az kaldı canım yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz gelcek yaaaa.
kardeşiminde iyileşiyor yavaş yavaş çok şükür.:Saruboceq:

Damlacım doğru söylüyorsun... Yatcaz kalkcaz annem gelcek... hihoyyyt
Kardeşin için de çok sevindim. Ayrıca tatile girdin di mi sen? İyi bir tatil geçirmeni diliyorum tatlım sana...

Hoşbulduk Lilyumcum... Ben de ağlamaya yer arıyorum yaaa ondan herhalde... Bir dahaki sefer gidişinde lohusalığın da etkisiyle ne hale gelirim bilmiyorum artık... Ama baya özlemişim annemi, çok ihtiyacım varmış meğer gelmesine... Gerçekten kısa da olsa çok iyi geldi bana...

Canımmmmmmm.... Çok haklısın...:teselli: Allah dayanma kuvveti versin sana, annene de rabbimden bol rahmet diliyorum. Allah bizim yavrularımızı annesiz bırakmasın inşallah!!! Son dönemlerde annemle aramız epey kötüydü... Bir yılı aşkın süredir de evime gelmiyodu... Tüm bunların üzerine böyle hassas bir dönemimde sürpriz yapıp gelince hoşuma gitti. Kısa sürünce de, çeşmeleri saldım başladım ağlamaya tabii..

Kızlar hepinize merhaba... Uyandım, kahvaltımı ettim, mayışık halde oturup duruyorum. halbuki ev kirlendi annem burdayken, bebiş için yapılacak bir sürü hazırlık da var... Ama ben bütün gün pc karşısında oturmank istiyorum... Kaşımı falan da almam lazım, öcü gibiyim valla!!! kaydirigubbakcemile3

denizcim ne oldu sana canım.nazar falan mı deydi sana?annen yine gelir kuşum.hem bak sende anne olucaksın bunu düşün.
nitacım allah gani gani rahmet eylesin annene canım.mekanı cennet olsun.

denizcim ne oldu sana canım.nazar falan mı deydi sana?annen yine gelir kuşum.hem bak sende anne olucaksın bunu düşün.
nitacım allah gani gani rahmet eylesin annene canım.mekanı cennet olsun.

Yok be yavrucum, biraz mahsunlaştım işte... Geçer geçer, alışırım artık napalım... Sen nasılsın? Biraz daha iyi misin bugünlerde?

denizim aglamak yokk gülmek var
anacigin gelecek yavru kusum üzme kendini az kaldi bak dogurmamiza allhin izniyle

kızlar ağda yapcam bana dua edinkaydirigubbakcemile3 bişey göremiyorum artık ve kalçam ayrılmadan yapabilirim umarım..-tatlicadiarzu-

Selam arkideşleeeer. Biz geldik oğluşumlaaaa. Sabah birazcık şiş uyandık. Başladı benimkilerde sanırım. Zaten artık son ayın farklılıklarını yaşıyorum.. Balkonu yıkadım ama eğilemeden. Uzun saplı fırçayla anca oldu. Sonrada yürüyüşe çıktım. Ama çok yoruldum. Halbuki aynı mesafeyi yürüyorum ama... dedim ya son ayın farklılıkları. Oğluşum iyice aşağıya indi sanırım ağır geldi taşımak.....
Gelincede duşumu aldım. Şimdi biraz şişliğim indi gibi hissediyorum....

Hava çok güzel burda, dışarı çıkıp gezmek istiyom... Ama banyo yapmaya üşendiğimden insan içine çıkacak halde değilim yaa, kaşlarım da pala gibi duruyo... Napçam ben yaa!!! Biri beni yıkayıp paklasın da gezmeye gideyim...

selamlar kizlar.. aslinda gelmcidedim ise bugün..
ama baktim sizden ayri olmiii.. kendi kendime is cikardim, geldim büroya kondum..
yok iyice bagimlilik yaptiniz
Şeniz

sonunda oturma pozisyonu buldum daha doğrusu iyice kaykıldımkaydirigubbakcemile3

o oturma pozisyonun bende buldum canim..
esim öyle gördü ayari bozulmus kamyon gibi duruyorsun diyor:roflol::roflol:, ama cok rahat ya

biz bukiyle gelelimmi yine aklamaya paklamaya?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar!!!

UĞUR MUMCU nun katledilişinin 16, yılı!!!! hala herşey karanlık yüreklerimizi aydınlık tutalım çocuklarımıza Uğur MUmcu yu ve diğer kayıp aydınlarımızı kahramanlıklarıyla anlatacağız!!
ruhları şad olsun!!!!

hosgeldin cerezim sevindik seni görünce ne iyi ettinde geldin

ŞenizŞeniz
bilmiyorum deneyeceğim:jeyyar: yarıda bırakırsam şaşmayın valla..pazartesi kontrolvar bakıcam derse jiletli olmasın diken gibimirmirmirmir

bosver canik ya..
göbüsden bisi görünmüyorki, sehnazin dedigi gibi daya jileti olsun bitsin..
kontrol pazartesimi?? pazar aksami yap temizligini iyice, diken miken olmaz..:icecream:
ay canima yazik valla
kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…