Gelin, gelin, gelinnn!!!!! hihoyyythihoyyythihoyyyt
Yaşasınnn!!! Hatta sonra da beraber gezelim.... :CüvCüv:
oleeeeeeeeey hihoyyythihoyyyt
adda gitcez, mamalar yicez ..
hadi buki, hazirlan geliyorum
banane banane bende gelicem iste
banane banane bende gelicem iste
Sen de gel ama biz bugün gezelim diyoduk.... laelaelaelaelae:roflol:
Sen de gel ama biz bugün gezelim diyoduk.... laelaelaelaelae:roflol:
yürü yürü, eksik kusur kalma aman ..:ecrin_bebek:
cabuk hazirlan hadee...kaydirigubbakcemile
bu arada süpürgeme binince aklima geldi, bizim süpürgesiz cadi nerelerde??benneyaptımki
bunun altinda derin bi mana yatiyor dimi..
sifreli konusuyorsunuz dimi..
aciklayin cabiiiiik
ben hazirim bileeeeeeeeeeeee:sm_cool:
Senin süpürgen var, hemen gelirsin ama Şehnaz'ın teeeeeee Almanya'dan gelip, bugünkü gezmeye yetişmesi zor... O bakımdan şettiydim... kaydirigubbakcemile3
Biz muhtarlar ve veliahtları normal ulaşım yollarını kullanıyoruz malum... :roflol:naniknaniknaniknanik
Kızlar bişi dicem, daha doğrusu sorcam... Bana son kontrolde çatın dar, normalle çıkmaz bu falan dediler yaaa; sonraki kontrolde de sezeryan şart derlerse sizce hangi tarihlerde alırlar benim bebişi? Şu anda 34+2 yim... Bebiş de geçen hafta başında 2500 gr ve 50 cm idi... Genellikle 38. haftada alındığını biliyorum bebeklerin? Böyle bir kural mı var? Bebek doğum kanalına girmeden müdehale etmek için mi erken alıyorlar? Bana sizce hangi tarihlere sezeryan günü verirler... Aklıma takıldı da...
Kızlar bişi dicem, daha doğrusu sorcam... Bana son kontrolde öatın dar, normalle çıkmaz bu falan dediler yaaa; sonraki kontrolde de sezeryan şart derlerse sizce hangi tarihlerde alırlar benim bebişi? Şu anda 34+2 yim... Bebiş de geçen hafta başında 2500 gr ve 50 cm idi... Genellikle 38. haftada alındığını biliyorum bebeklerin? Böyle bir kural mı var? Bebek doğum kanalına girmeden müdehale etmek için mi erken alıyorlar? Bana sizce hangi tarihlere sezeryan günü verirler... Aklıma takıldı da...
BİŞİ SORDUK Dİ Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİ!!!!!!!!!!! Bİ CEVAP VERİN AYOL, ÇATLICAM BURDA MERAKTAN Bİ BAŞIMA!!!!!!!klava: klava: klava: klava: klava:
Aman yaaa genemi gidiyosuuuun. Özlüyoruz ama biz seni datluuum.kızlar...
yarın artık gidiyoruz evi tamamen kapatıp..daha gelirmiyiz..sanmıyorum..
kayınvalidemde kalıcamya doğumdan sonra 1 hafta kadar.
delikişi nevresim takımımı ve incilerle süslü kadife yorganımı çıkarıyorum yatak için..
anneciğimin emekleri doğumuma kısmetmiş.
hastane yatağı içinde hiç kullanmadığım tek kişilik pembe çiçekli nevresim takımımı çıkardım..
yarın öğleden sonra gidiyoruz artık..orda net var ama sitede genel kullanımda olduğu için çekme hızı çok yavaş.kayınvalidemlerinde evi yüksek.8.kat.
ancak babama geçtiğimde girebilirim.gerçi geçerim ben babama..en çok 2 gün aralıkla olur ama genede geçerim..
sizfen uzak kalmak zor..
haber alamamak filan ama..neyse geçici bir süre bu.daha sonra bebek gelişimlerimizi takip edicez nasılsa..
ben 1 mart itibariyle babama inicem malum görümcemde 8 martta doğum yapıyor sezeryanla.kayınvalidem kızının yanına geçecek..
Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar..
Kocişler ne yapsa suç zaten. Günah keçileri garibanlar. :roflol: :roflol:canım ya 1 saati geçiyo ama dediğim gibi normal yürüyorum hızlı değilim yani. tin tin:)eşim bi kere sanırım 2 ay önce falan 2 saatten fazla yürüttü eve geldik küsmüştüm ona
Ne arkadaşmış ama. Hain domdomkızlar günaydın ama ben gece hiç uyuyamadım bi arkadaşım sayesinde uykuyu unuttum.bu arkadaşıma bazı sorunlarımı anlatmıştım kaynana filan ve sıkı sıkı tembih ettim aramızda kalsın diye.söylemediği kişi kalmamaış bide üste çıkıp bana o küstü aynı işyeri ve aynı apartmandayız.yaptığı tripleri bi görseniz.çok moralim bozuk hiç uyuyamıyorum offffffffff
Başın sağolsun canım. Allah senin yokluğunu göstermesin yavruna.adaçyo bence okadar çok ağlama çünkü annen tekrar gelicekmiş gelmese bile telefonla sesini duyabilirsin konuşabilirsin,senin yerinde olmayı çok isterdim çünkü benim annemi görme şansım yok ben 17 yasındayken vefat etti.
Hiç bir fikrim yok. Napcaz..??? :1shok:kızlar..
doğumdan sonra nasıl koruncaz..bi fikriniz varmı?
Ben içmedim. Akşamları içiyorum çünkü.kaydirigubbakcemile2selam hamisler, herkes sütünü ictimi bakiim :içelim:
Tebrik ederim seni iyi cesaret. Maaşallah.kızlar ağda yapcam bana dua edinkaydirigubbakcemile3 bişey göremiyorum artık ve kalçam ayrılmadan yapabilirim umarım.
Hoşgeldin yavrum sensiz olurmu hiç. Eşinin benzetmesine bayıldım delikafaduldenselamlar kizlar.. aslinda gelmcidedim ise bugün..
ama baktim sizden ayri olmiii.. kendi kendime is cikardim, geldim büroya kondum..
yok iyice bagimlilik yaptiniz
o oturma pozisyonun bende buldum canim..
esim öyle gördü ayari bozulmus kamyon gibi duruyorsun diyor ama cok rahat ya
Alıştırdıkya herzaman ister artık. kaydirigubbakcemilebiz bukiyle gelelimmi yine aklamaya paklamaya?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yokmu arttıran? Hazır gitmişken tüylerinide yoluverelim sevaptır :roflol: :roflol:
yürü yürü, eksik kusur kalma aman ..:cabuk hazirlan hadee...
bu arada süpürgeme binince aklima geldi, bizim süpürgesiz cadi nerelerde??benneyaptımki
Yokmu arttıran? Hazır gitmişken tüylerinide yoluverelim sevaptır :roflol: :roflol:
BİŞİ SORDUK Dİ Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİ!!!!!!!!!!! Bİ CEVAP VERİN AYOL, ÇATLICAM BURDA MERAKTAN Bİ BAŞIMA!!!!!!!klava: klava: klava: klava: klava:
slm kizceler, bende kalktim evimi temizledim, toparladim, carsiya cikicaz annisimle, yatak odama suslu ortu felan bakcam, birde burda bebek dogunca camlari felan susluyolar, leylekler, bebekler felan salonu susluyolar, onlara bakicam, bebek sekeri yapmadim daha onun icin malzeme bakicam, havada guzel dolasmis olayim biraz, hic yuruyus yapmiyorum ben ya, odem icin iyi yazmissiniz bende yuruyeyim bakalim belki sislerim iner
sallama hemen oklavani..ben bilmiimki..ama ak lazanya cevap vermis :ecrin_bebek:
cevap verdim ama bugün beni sallamıyor site sakinlerikötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?