2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol bitanem inşallaha.selam.HAYIRDIR İNŞALLAH CANIM HAYRA YORALIM KİHAYIR BULALIM DİMİ KORKMA BİTANEM MİNİK BEBECİKLERİMİZ BİZE ŞİMDİDEN NAZ YAPIYOO SEİKİ DAHA NAZLI OLUR PRENSESİN

gunaydin guzel annelerrr
nasil bakalim keyifler?
allahım ne trafikti sabah ya
hımmm Tracy Hogg kitabindan bahsetmis bir arkadas, o kitabin cevirisini yapan arkadasin blogunu takip ediyorum. sanirim o is biraz uzayacak.
ben garanti olsun diye ingilizce orjinalini amazondan getirttim.
20 dolara bile mal olmuyor, gayet hesapli.
bilginize sekerler.
optum herkesi

günaydın canlar....umudum iyi haberlerini bekliyoruz...ne güzel görücen bebişini hasret gidericen...ay benim kızda akşam yatmamı bekliyor...ben yatıyom başlıyor tepiklere hep sol tarafımda...sabahta öyle bi tekme attıki uykumdan uyandım..anladımki doğumdan sonra artık sabah 6 da ayaktayız gece de 1-2 o saatlerde ....öyle derler yaa.....karnındayken hangi saatlerde uyanıksa doğduktan sonrada o saatlerde uyanık olurmuş....bak hissetti ondan bahsettiğimi hemen faaliyete geçti...hiç uyumuyor bu kızzz işim var...

selam gençlik :)))biz dün kızımla görüştük haylaz hiç durmuyor zaptı zor bir çocuk olacak dedi doktor amcası rahimağzımı poposuyla kapatmış durumda hanımefendi zaten aşağıdan bişeyler vuruyor hissediyorum yok bu kadar aşağıda değil bu başka bişeydir demiştim ama hanımefendiymiş:))))
24. hafta tetanosun ilk dozu yapılacak 28. hafta kan uyuşmazlığı iğnesi ve ikinxi doz tetanos 24. hafta şeker yüklemesi dedi doktorum.32. hafta kan uyuşmazlığının 2, dozunu yapacağız dedi.öyle işte ilişkiyi yasakladı hergün ilişkiye giriyomuşuz gibii düşüp bayılacaktım bi koptum nasıl gülüyorum ama :))))))

geçmişi okuyamadım bacılarım..
evde net yok..ağlamaklı bir durumdayım..
yarın sabah bende sabahtan gidip şeker yüklemesini yaptırıcam..
şimdi alt katta yengeye geldim de maillerime bakarken sizede bi güzellik yapim dedim:Şeniz:
beni merak etmeyin emi iyim ben:teselli:

arkadaşlar yarın 10.15 te doktora gidicem kontrol için. sormamı istediğiniz bişi var mı? aklınıza takılan sorulardan:) soru hazırlıyorum da

Simdi kontroldesin.Ama gelince haberdar et bizi.Merakta brakma.Şeniz
Kizlar bu arada kafam karisti.Doktorum bana renkli doppler yazdi.Dr sorduk-renkli diyor,ama tanidiklarim siyah-beyaz diyorlar.Nasil olacak bu is?Anlamadim:uhm:

Simdi kontroldesin.Ama gelince haberdar et bizi.Merakta brakma.Şeniz
Kizlar bu arada kafam karisti.Doktorum bana renkli doppler yazdi.Dr sorduk-renkli diyor,ama tanidiklarim siyah-beyaz diyorlar.Nasil olacak bu is?Anlamadim:uhm:

canım bildigim kadariyla doppler iki ana damarin (rahime kan tasiyan) kan tasima kapasitesini gosteren soyle nabiz resmi gibi cizgilerden olusan bi olay.
renklisi yok diye biliyorum ben.
resmini eklemeyi becerebilsem anlatmaya calistigim seyi anlaticam da.

kızlar ya dün akşamdan beri kızım 1-2 tekme attı bi de dün kalbi durdu diye rüya gördüm sizce az hareket etmesi normal midir evelsi gün hiç durmamıştı

kızlar ya dün akşamdan beri kızım 1-2 tekme attı bi de dün kalbi durdu diye rüya gördüm sizce az hareket etmesi normal midir evelsi gün hiç durmamıştı

canım bende geçen hafta bir gün neredeyse hiç hissetmedim ve çok evham yapmıştım..ara ara böyle olurmuş...normalde çok hareketli...neyseki o günden beri durmuyor...kaslı olacak benim kzımhihoyyyt
takma kafana,sen kafana taktığın için öyle rüya görmüşsün...

kızlar benimde yarın randevum var..o kadar uzun zaman olduki kızımı görmeyeli..gezenciydim ben pek evde durmadım bu yıl..bundan sonra kontrollerimiz düzene girecek inşallah....çok merak ediyorum kızımı

kızlarrr slm günaydınn herkeze maşallah herşey süper öykü bebek hayatım çokk normal oynanaması benim iki gün oynamadı kafayı yedim resmen doktora gittik hemen o akşam doktorum çok normal arada olur fakat anne onu hisetmiyebilir rahat olun kasmayın kendiniz,i bekledikçeoynamaz huzursuz oldukça hiseder ve oynamaz dedi o yüzden rahat olmak lazım düşünmemeye çalış canım herkezi öptümm güzel bi gün dilerim güzel mart anneleriii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…