2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba güzel mart anneleri nasılsınız bebişler nasıl
öykü bebk benimkide dünden beri hiç oynAMIYOR YA
bende suan seninle aynı durmdayım meşguller demekki

Son düzenleme:
kızlar ben azcık çalışayım marmarise gidiyom dönünce görüşürük öpüldünüzkaydirigubbakcemile

tünaydınnnnn

Her bebek kendine özgü bir hareket etme alışkanlığı geliştirir. Bazı bebekler yaradılışları gereği daha az hareket ederlerken bazıları daha aktiftir.

ve sürekli hareket halinde de değildir zaman zaman hareket etmezken bazı zaman da bizi uykudan uyandıracak kadar şiddetlenir kötü düşünmeyelim ..

kötü ruyalar için yatmadan dua et jnm .güzel şeyler düşün benim gördüğüm rüyaları takmış olsaydım dertten olmem lazımdı ruyayı kendinizi bi korku filmi seyretmiş gibi düşünün .etkisi altında kalmayın.bebişlerde üzülür. hayat devam ediyor değilmi o halde yaşayalım.
ben şimdi yemek yiyim gelim açıktımmm.aç karnımı be bebişi bi doyuram :)

selam millet nabersiniz bakalım ben yine hasta oluyorum kızlar bu girip bu sene beni yıkacak

selam kizlar..
doktora gidenler güzel haberlele gelin .. doya doya izleyin meleklerinizi.. :CüvCüv:
öykücüm bu mart bebeleri böyle iste.. bugün yerlerinde durmuyorlar hihoyyyt, yarin dinlenmeye cekiliyorlar mirmirmirmir .. olan arada biz annelere oluyor.. hep acabalar takiliyor kafamiza.. sen telaslanma annesi.. uyuyordur o.. nazli nolcak :teselli:
boddim fazla islak sacma dolanma tatlim -tatlicadiarzu-.. sicak tut kendini.. :1hug:

benimde midem azdı yine ne yesem yanıyor.canım hiçbirşey istemiyor bu yüzden.ilaçta fayda etmiyor.offf.sabahtan beri 1 elma ile duruyorum desem yeridir.

kızlar merhaba.
bugun benim detayli ultrasonum vardi. malesef sabahtan aradilar.
detaylıyı yapmak icin disardan gelen prof. rahatsizlanmis.
hastalik bulastirmamak icin hastalari bugun almiyorlarmis. cumaya ertelendi.
cuma baska bi aksilik cikmaz insallah artik zira danam tam 23+0 olacak cuma gunu.
olsun napalim bunda da vardir bir hayir, oglum iyi olsun da cuma gideriz

Selam arkadaşlar.
Bugün şeker yüklemesine gittim sabahta. Giderken eczaneden glikoz aldım 50 gr.lık . İki de limon götürdüm. Ama benim limonlar sulu çıktı 1 tanesi yetti.
Ben koldan alacaklar kanı sanıyordum ama parmak ucundan deldiler şeker ölçme cihazıyla hemen ölçüldü. Önce aç karnına. Sonra glikozlu limonlu suyu içtim.Tadıda gayet güzeldi. 1 saat hiçbişey yemeden bekledim. 1 saat sonra tekrar ölçüldü.
Açlık : 76
Tokluk : 101 çıktı.
Çok şükür herşey yolunda.
Tansiyonum yine 8 e 5
kilo 61 çıktı.
Aldı başını gidiyoooooooooooooooooooo.

selam kızlar sabah purogramların birinde aile çıktı bebekleri erken doğmuş gayet sağlıklıymış ama erken doğduğu için küveze sokmuşlar ve bebek kör olmuş duyunca çok fena oldum allah o bebeğede şifasını versin bizimkilerinide korusun butür aksaklıklardan çok korkuyorum

gözün aydın buketciğim darısı bizlere güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin

Karnımda arada sertleşmeler oluyor ama belli bölgelerde sizlerde de böyle bir durum
varmı arkadaşlar............

Canım hayırlı haberlerle gel inşallah.

Kıyamam canım beniim. Rüyan tersine çıksın inşallah.

Gözünaydın canım. Hiç şaşırmadım zaptı zor olmasına anasına çekmiş nede olsa lülülülülülü

Hayırdır canım netine ne oldu. Sensiz nasıl olcaz biz.
Ben atlattım yükleme testini darısı sanada olsun canım. İnşallah normal çıkar.

kızlar benimde yarın randevum var..o kadar uzun zaman olduki kızımı görmeyeli..gezenciydim ben pek evde durmadım bu yıl..bundan sonra kontrollerimiz düzene girecek inşallah....çok merak ediyorum kızımı
Canım sende güzel haberlerle dön inşallah.

selam millet nabersiniz bakalım ben yine hasta oluyorum kızlar bu girip bu sene beni yıkacak
Kıyamam canım şimdiden kapıyosun koca kışı nasıl atlatcan tatlım. Geçmiş olsun inşallah çabuk geçirirsin.

benimde midem azdı yine ne yesem yanıyor.canım hiçbirşey istemiyor bu yüzden.ilaçta fayda etmiyor.offf.sabahtan beri 1 elma ile duruyorum desem yeridir.
Geçmiş olsun canım. Salep mideye iyi geliyor diye biliyorum. Bir dene istersen. Ama hamişlerin içmesinde bir sakınca varmıdır ki. Gerçi ben içtim ama.

Elifcim her işte bir hayır vardır. Az daha sabır tatlım.

Selam kızlar.. bugün şeker yüklememi yaptırdım. Sonuçları beklemeden işe koşturayım dedim ama köprüden bu yağmurda geçmek kolay mı? çoook tarfik vardı o mideyle o trafikte işe geldimhihoyyyt

eee tabi işler de olunca geçmişe bakamadım. Dünde bakamamıştım Umarım herkes bebişleriyle birlikte iyidir.

Bu arada bende yeni bir rahatsızlık ortaya çıktı. Dün akşamdan beri özellikle sağ kaburgam olmak üzere batma hissi var. Karnım yukarı doğru büyüyünce baskı yapıyor herhalde dedim ama bugünde çok kötü ağrıyor. Yanımda ki iş arkadaşım bebek kafasını kaburgana doğru yaslamış olabilir benimde öyle oluyordu diyor..

bana şeker testini..önce kan aldılar koldan..50 gr lık 1 bardak içirdiler.1 saat sonra tekrar kan aldılar..ama 5 kasımda yapıldı... ama şuan 24+2 deyim..bu testin yapılması için belli bir haftası varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…