- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
herkese erha güzel mart anneleri nasılsınız bebişler nsıl
öykü bebk benimkide dünden beri hiç oynAMIYOR YA
bende suan seninle aynı durmdayım meşguller demekki
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah.mart ayının şirinmi şirin tatlımı tatlı hamişlerine oğluşumla kocaman bi günaydınnnnn
bugün 6da randevumuz var kızlar kontrolll tam 4 hfta oldu oğluşumu görmeyeli çok özledim iyi haberle geliriz inşallah dua nızı sirgemeyin olurmu ANNİŞLER
Kıyamam canım beniim. Rüyan tersine çıksın inşallah.günaydın umudum inş güzel haberlerle dönersin oğluşuna selam söyle bizden :) ya dün çok korkunç bir rüya gördüm rüyamda bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler bi uyandım bebek hareket etsin diye bekledim sabah 6 ya doğru uyudum çok kötü bir geceydi ya :çok üzgünüm:
Gözünaydın canım. Hiç şaşırmadım zaptı zor olmasına anasına çekmiş nede olsa lülülülülülüselam gençlik :)))biz dün kızımla görüştük haylaz hiç durmuyor zaptı zor bir çocuk olacak dedi doktor amcası rahimağzımı poposuyla kapatmış durumda hanımefendi zaten aşağıdan bişeyler vuruyor hissediyorum yok bu kadar aşağıda değil bu başka bişeydir demiştim ama hanımefendiymiş:))))
24. hafta tetanosun ilk dozu yapılacak 28. hafta kan uyuşmazlığı iğnesi ve ikinxi doz tetanos 24. hafta şeker yüklemesi dedi doktorum.32. hafta kan uyuşmazlığının 2, dozunu yapacağız dedi.öyle işte ilişkiyi yasakladı hergün ilişkiye giriyomuşuz gibii düşüp bayılacaktım bi koptum nasıl gülüyorum ama :))))))
geçmişi okuyamadım bacılarım..
evde net yok..ağlamaklı bir durumdayım..
yarın sabah bende sabahtan gidip şeker yüklemesini yaptırıcam..
şimdi alt katta yengeye geldim de maillerime bakarken sizede bi güzellik yapim dedim:Şeniz:
beni merak etmeyin emi iyim ben:teselli:
Canım sende güzel haberlerle dön inşallah.kızlar benimde yarın randevum var..o kadar uzun zaman olduki kızımı görmeyeli..gezenciydim ben pek evde durmadım bu yıl..bundan sonra kontrollerimiz düzene girecek inşallah....çok merak ediyorum kızımı
Kıyamam canım şimdiden kapıyosun koca kışı nasıl atlatcan tatlım. Geçmiş olsun inşallah çabuk geçirirsin.selam millet nabersiniz bakalım ben yine hasta oluyorum kızlar bu girip bu sene beni yıkacak
Geçmiş olsun canım. Salep mideye iyi geliyor diye biliyorum. Bir dene istersen. Ama hamişlerin içmesinde bir sakınca varmıdır ki. Gerçi ben içtim ama.benimde midem azdı yine ne yesem yanıyor.canım hiçbirşey istemiyor bu yüzden.ilaçta fayda etmiyor.offf.sabahtan beri 1 elma ile duruyorum desem yeridir.
Elifcim her işte bir hayır vardır. Az daha sabır tatlım.kızlar merhaba.
bugun benim detayli ultrasonum vardi. malesef sabahtan aradilar.
detaylıyı yapmak icin disardan gelen prof. rahatsizlanmis.
hastalik bulastirmamak icin hastalari bugun almiyorlarmis. cumaya ertelendi.
cuma baska bi aksilik cikmaz insallah artik zira danam tam 23+0 olacak cuma gunu.
olsun napalim bunda da vardir bir hayir, oglum iyi olsun da cuma gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?