selam kızlar sabah purogramların birinde aile çıktı bebekleri erken doğmuş gayet sağlıklıymış ama erken doğduğu için küveze sokmuşlar ve bebek kör olmuş duyunca çok fena oldum allah o bebeğede şifasını versin bizimkilerinide korusun butür aksaklıklardan çok korkuyorum
Elifcim her işte bir hayır vardır. Az daha sabır tatlım.
Selam kızlar.. bugün şeker yüklememi yaptırdım. Sonuçları beklemeden işe koşturayım dedim ama köprüden bu yağmurda geçmek kolay mı? çoook tarfik vardıo mideyle o trafikte işe geldimhihoyyyt
eee tabi işler de olunca geçmişe bakamadım. Dünde bakamamıştımUmarım herkes bebişleriyle birlikte iyidir.
Bu arada bende yeni bir rahatsızlık ortaya çıktı. Dün akşamdan beri özellikle sağ kaburgam olmak üzere batma hissi var. Karnım yukarı doğru büyüyünce baskı yapıyor herhalde dedim ama bugünde çok kötü ağrıyor. Yanımda ki iş arkadaşım bebek kafasını kaburgana doğru yaslamış olabilir benimde öyle oluyordu diyor..
Kızlar dün eşimin arkadaşına gittik bir tatlı kızları var mart doğumluymuş sene bu zamanlar bizim boddilerde o kadar olacaklar ama nasıl tontiş nasıl tatlı ıssırmamak için kendimi zor zabdettim fosur fosurdu zilli bide giymiş mini eteği annesi uyutmak için pijamasını giydirmiş uyumadı geldi yine yanımıza sıktım tombiş bacaklarınııı
kızlar ben geldim..babamdayım birazdan geçcem eve..evde gene net yok muhtemelen yazmadan edemedim size.
canım sıkıldı benim çok..
şirketten aradılar yarın büyük patron benimle konuşmak istiyormuş..
tahminimce çıkışımı verecekler yada sigortanı ödemeyelim doğum yaptıktan sonra gel diyecekler..
kusura bakmasınlar eğer öyle bir şart verirlerse avucunu yalarlar..
melek sendemi aç karnına yaptırdın canım şeker testini
evet tatlım aç karna gitmek yeterli. Çok zor bişey değil. Sadece aradaki bir saat hastanede beklemek sinir bozucu :)
bugün herkes cansizmi yoksa banami öyle geliryor..
huuuu huu
akşama saklıyorummmmmm :jeyyar::jeyyar:
yere bakan yürek yakan..
hani sen griptin kaydirigubbakcemile3
valla sitede yalnış yerlerde dolaştım azgın karıların arasına düştüm bilemiyorum akşam ola hayrola sızıp kalmazsam kocişden önce :)))
bende duydum.. varmis öyle azgin karilar..
fazla yaklasma sen onlara :roflol:
ama niyeti bozmussun besbelli sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?