2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar lütfen dışardaki kötü haberleri burda paylaşmayalım. Çünkü etkileniyoruz. Ben bir kaç gündür o kadar kötü şeyler yaşadım ki etrafımda bebekler ile ilgili. Burda yazmıyorum moralinizi bozmamak için.

Kendimizle ilgili durumları paylaşalım.

kızlar ben geldim..babamdayım birazdan geçcem eve..evde gene net yok muhtemelen yazmadan edemedim size.
canım sıkıldı benim çok..
şirketten aradılar yarın büyük patron benimle konuşmak istiyormuş..
tahminimce çıkışımı verecekler yada sigortanı ödemeyelim doğum yaptıktan sonra gel diyecekler..
kusura bakmasınlar eğer öyle bir şart verirlerse avucunu yalarlar..

Gülşahcım bu krizde normal yaa deli gibi eleman cikartiyor her yer.
biz hamileler de ilk cikartilacaklar kategorisine giriyoruz.
bari su dogum izni zamani maasini alaydin da ondan sonra yapsalardi.
du bakalim belki kotu bisey diildir.:Saruboceq:

Sonuçların inşallah güzel çıkar canım.
Benimde var o kaburga olayı canım. Bazen sağ göğüs altı kaburgamda,bazende aynı hizada sırtımda. Gece bile yatırmıyo bazen. Bebeğe yoruyorum bende naapayım. Büyüyolar ve iç organların yerleri de değişiyormuş. Ondandır herhalde.

Kızlar dün eşimin arkadaşına gittik bir tatlı kızları var mart doğumluymuş sene bu zamanlar bizim boddilerde o kadar olacaklar ama nasıl tontiş nasıl tatlı ıssırmamak için kendimi zor zabdettim fosur fosurdu zilli bide giymiş mini eteği annesi uyutmak için pijamasını giydirmiş uyumadı geldi yine yanımıza sıktım tombiş bacaklarınııı

Ay Allah bizlerede o günleri görmeyi nasip etsin inşallah.

Gülşahcığım burda İnsan Kaynaklarında çalışan bir arkadaşın var ona göre. Bir durum olursa söyle bana.. yapabilirler ya da yapamazlar derim. Raporluyken kesinlikle çıkaramazlar bir kere seni. Korkma tatlım birşey olmaz

valla sitede yalnış yerlerde dolaştım azgın karıların arasına düştüm bilemiyorum akşam ola hayrola sızıp kalmazsam kocişden önce :)))

bende duydum.. varmis öyle azgin karilar..
fazla yaklasma sen onlara :roflol:
ama niyeti bozmussun besbelli
sırnaşık şey

iyi akşamlar kızlar. bugun kontrole gittik eşimle. saat 9 da çıktık evden bi yere uğrayıp hastaneye gidelim dedik. (hastane max 15 uzaklıkta) saat 10.15 te randevum vardı ama saat 11.10 da ordaydık. ne bu yağmur yağınca oluşan trafik anlamadım. cılkım çıktı arabada

neyse doktorun yanına da anca 12 küsürde girdim herşey normalmiş.640 gr olmuş. boyunu hatırlamıyorum valla o heyecanla:S

dişlerim aşındı arkadaşlar onu sordum kalsiyum verdi bir de dişçiye gittik o da tedavi edicek.
balık yağını sordum, önermedi, doğum zamanı zorluklar yaşanabiliyomuş. zaten haftada yarım kg balık yiyorum.

bel ve kuyruk sokumu ağrıları, ben yaşıyorum. dr. özellikle bacaklarımı kaldırmamı sıkça ve sol tarafıma yatmamı önerdi. zaten normalken sağa yatmalıyız. hamilelikte ise bebek için daha çok sol tarafı tercih etmeliyiz.

ayrıntılının da zamanı önemli değilmiş, Türkiye de 26. haftaya kadar yasalar bebeklerin , allah göstermesin kusur olduğunda, alınmasına izin veriyomuş.hıı bu arada 23+3 günkük çıktı kızım:) bir de eşimin dediğine göre kafa tası bana benziyomuş. kıskanır bizimki ama napalım ya o ya ben:)

başka da ne dediki? hastaneden ayrılacakmış doktorum. biz de zaten hizmete gitmek istiyoduk. umarım ssk anlaşması olur da daha rahat karar verebiliriz:))))

Son düzenleme:
bende duydum.. varmis öyle azgin karilar..
fazla yaklasma sen onlara :roflol:
ama niyeti bozmussun besbelli
sırnaşık şey

he valla bozdum bozmayada ilk adımı atmaya alışkın değilim ya hala düşünüyorummmm

canlarım iyi akşamlar ben kaçar öpt hepinizi ve meleklerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…