2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

adaşım sevindim iyi haberlerle gelmene....maşallah bebişine...İstanbulda yaşadığımız sürece şu trafiği çekmek zorundayız.....

Evet kızlar bende cıkıyorum ıyı aksamlar..... trafık cok kotuymus.. artık 8 de evde olurum ınsallah Çok üzgünüm çoookfisfisfis

sağol adaşım, güzeldi valla, eşim de yanımda olunca daha güzel oluyo. kalp atışlarını falan da dinlettihihoyyyt doktor. ilk başta moralim bozuktu hem trafik hem de bizden önce girecek 1 kişi yerine 3 kişi almaları sinirlendirdisüprizzzzz ultrason cihazı açılınca mayıştımsırnaşık şey tarfik berbattı eşim de saat 3 te beni bırakıp işe döndü. o da çok yorgun. bu arada tülin hnm da ayrılıyomuş istifasını vermiş canım... senin dediğin gibi oldu yani..

fencidmlrmscığım, senin ünlü doktoruna muayene tarihi alamadım ki aralığın 4 üne verdi sekreteri:) o zaman da giderim sanırım. yukarıda bahsettiğim gibi doktorum da ayrılıyomuş zaten hastaneden. bir çok doktor da ayrılmayı düşünüyomuş. yaklaşık 18 i ayrılmış zaten. hizmet ile anlaşması olup olmadığını sorduk aralığın 1 inde kesinleşecekmiş ssk lımı normal mi gidebileceği. sait beye de gidicez yani. ayrıntılıda ise annemin hocası var başhekim, radyoloğun yanında bakarım dedi, uzak ama tanıdık yani ona gidicem. sait beye gitmeyi çok isterdim ama maalesef doluymuşsenağlama

canımm sevindim iyi olmanıza. sskyı bilmemde emekli sandığı ile anlaşması var ben 40 ytlye gidiyom muayeneye. doktordan yana da şansın yok he hayırlısı olsun tatlım

aynen canım 1. hamilelikten önceki doktorum da gerekli tahlilleri alamamıştı,
2.hamilelikte ki ilk doktorum da 1 seferlikti
3. üçüncü doktorum sinirli ve stres yapıcıydı(1. doktorun hatası yüzünden)
4. son doktorum iyi ama özel muayenehanede devam edecekmiş. Bahtsız bedevi yi oynuyorum bu dönemde((
ben de hizmette sordum ssk lı 27 ytl dediler. bu arada medical park 33 ytl yapmış muayene ücretini. şaşırdık yani çok hızlı değişiyo...

selam kızlar kimsecikler yok sanırım.
buketcim hadi geçmiş olsun.şeker yüklemesi yaptıram tüm arkadaşlara.sıra bize geliyor yavaş yavaş.
gülşahcım sende memur yazıyor nasıl işten çıkarıyorlar anlamadım canım ya.
biz bugün tüm gün doktordaydık neredeyse.önce hastaneye gittik.rapor aldık.ben kramplarımı söyleyince doktor magnezyum ve kalsiyum eritme tableti yazdı.allahım şükürler olsun artık onları kullanıcam.neden yazmamışlar bügüne kadar sana dedi.kızım haftasından bir hafta ileride gidiyormuş doğumu 4 mart oldu.annemin doğum günü.kanamalarımda plesentaya giden bir damar rahim ağzından geçiyorsa kanama yapar ama önemli olan uzun sürmemesi dedi.sonra akşamda 3 boyutluda baktı.kızım 665 gr 36 cm olmuş.midesi tombulcaymış.bir ara yüzünü çok net gördük eşime benziyor.babasının kızı diye çok sevindi eşim.sonra artık ışık ve sesleri algılamaya başlamış.sanki bizi duyar gibi elleri ile yüzünü kapattı bir daha açmadı.ama her defasında cinsiyetini gösteriyor cadı kızım.çok mutlu oldum.ilk defa bir ultrasonda bu kadar duygulandım.içimde bir yaşam filizlendi ve büyüyor.mucize rabbim çok isteyenlere hasret çekenleri en kısa zamanda verir inşallah.mutlu bir gün geçirdim işte kızlar.rabbim bozmasın mutluluklarımızı.bu arada içerisi daralmaya başlamış kızım için bu aydan sonra hareketlerini kısıtlamaya az hareket etmeye başlayacakmış.7,5 aylığı sorunsuz atlatırsam herşey çok güzel olucak inşallah.
sanırım çok yazdım ama mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.
hepinizi ve miniş mucizeleri çok öpüyorum.

canım üzdüysem kusura bakma maksadım üzmek yada kırmak değil asla sadece hayatta bu tür olaylarda oluyor gözümüz açık olalım dikkatli olalım diye yazmıştım

enelcim allah mutluluğunu daim etsin canım bebişinide kucağına aldığın günleri görürsün inş kendine ve bebişe iyibak allaha emanet ol canım senin ve arkadaşların iyi olduğunu duyunca bizde seviniyoruz

selam kızlar
bebişlerinden güzel haberler alanlar sizin haberlerinizle bizlerde mutlu olduk. darısı başımıza. ben perşembe gitcem oğlumu özledim çoookkk. inşallah sağlıklıdır. iyi geceler herkese

inşallah hep güzel ve mutlu haberler alırız kızlar çok sağolun.hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.kocaman öpüyorum.
en kısa zamanda kızımın üç boyutlu resimlerini göndereceğim sizlere.

Selam, Aralık'ın ilk haftasında raflardaki yerini alacak, yayınevinden bizzat öğrendim, o sebeple paylaşayım dedim

Sevgiler

Merhaba arkadaslar,

Güzel sonuclarla dönmenize sevindim kizlar. Insallah hep böyle güzel haberler duyururuz birbirimize..
Walla Buket masallah iyi atlattin seker testini,bana da moral oldu...insallah hicbirimizde cikmaz canim.
Enelcim, masallah kizina demek bir de anladi da kur yapti annesine babasina..ay yazdiklarini okurken ben heyecanlandim en cok da cinsiyetini her defasinda gösteriyor kisminda..benimkinden hala tik yok ya :roflol::roflol:
Zakkumcum, masallah canim senin de bebisin cok saglikli, cok sevindim.insallah güvenirlir ellerde muayene olursun bulursun da istedigin gibi bir doktor..walla doktor isi cok önemli..

Gülsah,yavru kusum simdi sen gidersen kim takiscak cerezle :roflol: sizin birbirinize kurunuz cok hosuma gidiyor... internete bir cözüm bulmaya calis tez elden...bu arada insallah isle ilgili olan mesele düsündügün gibi cikmaz canim...bizi de haberdar et insallah,ok?

elifcim o kitabi ilk defa duydum bu formada,neydi ya o?

kızlar çok hareketli bir gece geçirdik 9 gibi bir deprem olduküüt diye aynı anda eektrikler kesildi hafif bir panik üff çok kötüydü.sonrasında evden çıktık bara gittik vitaminsiz 2 tek attı ben de soda limon şimdi evdeyiz:))))kaydirigubbakcemile

ay canim gecmis olsu ya...Allah korumus..kac siddetindeydi,cok hissettiniz mi? neyse bu aralar yine her yer sallanmaya basladi..

bu arada senin hikayene iyi güldüm..:roflol::roflol:Allah etmeye ne diim:roflol::roflol::roflol:

herkese günaydın güzel anneler ve melekleri
aslıcığım canım geçmiş olsun inş. bidaha yaşamazsınız insan çok etkileniyo dün arkadaşım geldi geçenki depremden çok korkmuş 1 yaşında oğlu var kendimi değilde onu nasıl aşağı indireceğim diye kafayı bozuyodum diyo 5. katta daha çok hissetmişler çünkü

herkese günaydın nasılsınız lazanya canım geççmiş olsun
ee diğerleri sizler nasılsınız bebişler nasıl bi yaramazlık yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…