2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın şirin hamiş arkadaşlar nasılsınız burda inanılmaz bi hava var kapalı boğucu şimdiden canımız sıkılıyoooor.
ASLICIM CANIM GEÇMİŞ OLSUN BİTANEM YAA RABBİM BADAHA GÖSTERMEZ İNŞALLAH
BUKETCİM TAHLİLLERİN TEMİZ ÇIKMASINA SEVİNDİM CANIM DARISI BİZE
BÖCÜĞÜMÜZ ÇABUK GELLL OLURMU SENİ ÖZLERİZ BİZZZ YAAAAAAAA

bu arada kızlar dün kontrolüm vardı çok şükür herşey normal oğluşum edepsiz bize popusunu döndü bamyasını yumurtalıklarını bol bol gösterdi.dudaklarını açıp kapatışı var ayyy allahım bi görseniz parmaklaı minik minik annesi kurban olsun yaradana
neyse suyumuz güzelmiş gelişimimiz maşallah haftasına göre fazla bile dedi güzel dedi herşeyine detaylı olarak inceledi doktorumuz beni çokk sevdiii beni kutladığını söyledi.omega 3 sordum içebilirsin dedi bende kullanıyorum dedi seven seas diye bi ilaç daha almadım.onun yanında extra elevit kan hapı ve magnezyuma devam dedi haftayada şeker yüklememiz var çok şükür allahıma şimdilik sorunumuz yook rabbim sonuna dek böyle olur inşallah hepimizin

Selam, Aralık'ın ilk haftasında raflardaki yerini alacak, yayınevinden bizzat öğrendim, o sebeple paylaşayım dedim

Sevgiler
aaa supermis o zaman, tesekkurler bilgilendirme icin. Turkcesini bekleyen arkadaslarim vardi.

elifcim o kitabi ilk defa duydum bu formada,neydi ya o?

Tebessumcum Tracy Hogg baya meshur rahmetli olmus bi teyze.
eski bebek hemsiresi, kitabi amerikada best sellerde filan. Neyse iste, bebegin beslenmesi, uyumasi tuvalet egitimi gibi basic konular basta olmak uzere bi cok soruna cozum bulacagimiz ve okuyan ve uygulayan herkesin istinasiz tavsiye ettigi kitaplari var.
Tracy Hogg diye aratirsan gelir canım.

Herkese gunaydinlar opucukler anneler
Aslıcım cok gecmis olsun. Hımm bizimkiler bisi dememisti, oralarda hissedilmedimi acaba yaa, yoksa paniklemeyeyim diye soylemediler kesin.

kızlar midem yine fena olmaya başladı yanıyo artık sabah kalkıyorumki ağzımın içi zehir gibi
bu arada yarın 2. doz aşımız var sabah aşımızı olup geleceğiz cumarteside kontrolümüz var inş. oğluşumu göreceğim ve şeker testimizi bide kan uyuşmazlığı testimizi yapacağız hakkımızda hayırlısı

Günaydın kızlar ya bişi dicem ben rüyamda kızımı gördüm.doğumunu gördüm.kendimi doğum yaparken oldu.çok kolay oldu rüyamda sarı siyahtı anemlere soruyorum bebiş nasıl diye saçları simsiyah gözleri koyuydu ama yeşile döndü diyolardı.beyaz tenlıydi.allahım hayırdır acaba çok heycanlandım.anlatamam size yenlız bıraz erken olmuştu.

GEÇMİŞ OLSUN JNM SAKIZ FALAN ÇİĞNE MİDENİ DR GGÖRÜŞMELİSİN ŞURUP FLN VERİR Bİ ARA BENİMDE OLUYODU BİLİRİM AĞRISINI .GEÇMİŞ OLSUN JNM GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞ.:Saruboceq:

herkese günaydın nasılsınız lazanya canım geççmiş olsun
ee diğerleri sizler nasılsınız bebişler nasıl bi yaramazlık yoktur umarım

nasılsın canım görüşemiyoruz yaw bebek nasıl ben cuma dr gittim herşey yolunda ama 3kg almışım bari burdan görüşelim:CüvCüv:

canım genelde aklmızda bebeklerimiz olduğu için bilinçaltımıza işliyor ve rüyamızda görüyoruz bende geçen hafta doğum yaptığımı görmüştüm manası da sıkıntıdan kurtulmak olarak geçiyor

canım bende sürekli görüyorum oğluşumu rüyamda öykübebeğinde dediği gibi bilinçaltımız onlarla dolu çok normal bende sürekli emzirdiğimi görüyorum oğlumu

benim çok farlıydı çok gerçektiii acaba şimdi mi uyuyorum bilmiyorum.
bebişimin doğumunu dğum odası herşeyi gördüm... inş o kadar kolay olur doğumumda.ama erken olmuştu ve hiç bir hazırlığım yoktu ama hiç bişi korktuğum gibi olmadı bebiş hala aklımda allahım yarabbım o neydi oleee ben meraktan doğurcam bu çocuğu :)

Günaydın, kitap benim kızımda çok işime yaradı, özellikle uyku düzeni konusunda, İngilizce bilsem de Türkçesi elimin altında olsun istiyorum, benim elime geçtiğinde kızım 5 aylıktı, geç kaldım ama yine de başardım, o sebeple ilgilenen hamile veya yeni doğum yapan arkadaşlar geç kalmasın diye haber veriyorum. Hayır duanızı alsam yeter, ben keşke bana birileri söyleseydi dedim hep, en azından sizin daha vaktiniz var

Sağlıklı doğumlar diliyorum, normal isteyenlere Allah benimki gibi kısa ve sancısız bir doğum versin inşallah, 15 dk sürdü doğumum

günaydın kızlar...nasılsınız....ben bugün bebişimi görmeye gidecektim ama eşimin işi yüzünden randevuyu yarına erteledik...o kadr uzun zaman olduki....ben memleketteydim yok dr değiştireceğim derken çok uzadı...9 haftadır görüşmüyoruz kızımla..neyse yarın sağ salim göreyimde
bide dün hiç durmadı..gece uyutmadı kuzum..artık elime top top geliyor hareket ettiğinde...elimidir ayağımmıdır kafasımıdır artık resmen kütle halinde hissediyorum hareket ederken
bende rüyamda gördüm bebişimi doğum yaptım sonra başladım ağlamaya..offff allahım hayırlı kolay doğumlar nasip et hepimize

bende benim kuzumu bir beyaz tenli olarak görüyorum bir esmer nasıl olacak acaba gerçi esmer olma ihtimali düşük eşim beyaz tenli ben kumralım bakalım nasıl bir bebek olacak

bende benim kuzumu bir beyaz tenli olarak görüyorum bir esmer nasıl olacak acaba gerçi esmer olma ihtimali düşük eşim beyaz tenli ben kumralım bakalım nasıl bir bebek olacak

gönlünce olsun sağsağlim inş.

KIZLAR YA BAŞIM AĞRIYO BÖLE KAFAMI KALDIRASIM YOK O KADAR BİTKİNİM YANİ ANLATAMAM.BAŞIM ÇATLIYO SANKİİ HAVADAN MIDIR NEDİR HANİ Bİ OLAY ANLATIRLAR BİLMİYORUM NE KADAR DOĞRU .
Bİ ADAM MİSAFİRLİĞE GİDİYOOO EPEYCE OTURUYO ARTIK EVSAHİBİ DE CAMA YAKLAŞIYO ŞÖLE Bİ DİĞARI BAKIYOR hava yağmurlu ve diyor ki ESER YAĞAR YOLLL HAVASII.
MİSAFİRİ HİÇ ALDIRIŞ ETMEDEN KANEPEYE UZANARAK EDER YAĞAR YAT HAVASI DİYOR...
şimdi bende işteyim yatamıyorumda ...havada boğucu can sıkıcı yaniii.insanın canı bişi yapmak istemiyor

Lavinyacımm havalardan oyledir herkes senin gibi bizim ofiste de..

Existhunterr, selence neredesiniz ossledim sizii
diger kızlar nerede? Cerez hanım uyanin artik.
Bocek kacta gidiyorsun isyerine?

harbiden kimsecikler yok bugün benimd euykum geldi midem fena hala ağrıyo ne yapacağım ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…