aaa supermis o zaman, tesekkurler bilgilendirme icin. Turkcesini bekleyen arkadaslarim vardi.Selam, Aralık'ın ilk haftasında raflardaki yerini alacak, yayınevinden bizzat öğrendim, o sebeple paylaşayım dedim
Sevgiler
elifcim o kitabi ilk defa duydum bu formada,neydi ya o?
kızlar midem yine fena olmaya başladı yanıyo artık sabah kalkıyorumki ağzımın içi zehir gibi
bu arada yarın 2. doz aşımız var sabah aşımızı olup geleceğiz cumarteside kontrolümüz var inş. oğluşumu göreceğim ve şeker testimizi bide kan uyuşmazlığı testimizi yapacağız hakkımızda hayırlısı
herkese günaydın nasılsınız lazanya canım geççmiş olsun
ee diğerleri sizler nasılsınız bebişler nasıl bi yaramazlık yoktur umarım
aaa supermis o zaman, tesekkurler bilgilendirme icin. Turkcesini bekleyen arkadaslarim vardi.
Tebessumcum Tracy Hogg baya meshur rahmetli olmus bi teyze.
eski bebek hemsiresi, kitabi amerikada best sellerde filan. Neyse iste, bebegin beslenmesi, uyumasi tuvalet egitimi gibi basic konular basta olmak uzere bi cok soruna cozum bulacagimiz ve okuyan ve uygulayan herkesin istinasiz tavsiye ettigi kitaplari var.
Tracy Hogg diye aratirsan gelir canım.
Herkese gunaydinlar opucukler anneler
Aslıcım cok gecmis olsun. Hımm bizimkiler bisi dememisti, oralarda hissedilmedimi acaba yaa, yoksa paniklemeyeyim diye soylemediler kesin.
bu arada kızlar dün kontrolüm vardı çok şükür herşey normal oğluşum edepsiz bize popusunu döndü bamyasını yumurtalıklarını bol bol gösterdi.dudaklarını açıp kapatışı var ayyy allahım bi görseniz parmaklaı minik minik annesi kurban olsun yaradana
neyse suyumuz güzelmiş gelişimimiz maşallah haftasına göre fazla bile dedi güzel dedi herşeyine detaylı olarak inceledi doktorumuz beni çokk sevdiii beni kutladığını söyledi.omega 3 sordum içebilirsin dedi bende kullanıyorum dedi seven seas diye bi ilaç daha almadım.onun yanında extra elevit kan hapı ve magnezyuma devam dedi haftayada şeker yüklememiz var çok şükür allahıma şimdilik sorunumuz yook rabbim sonuna dek böyle olur inşallah hepimizin
bende benim kuzumu bir beyaz tenli olarak görüyorum bir esmer nasıl olacak acaba gerçi esmer olma ihtimali düşük eşim beyaz tenli ben kumralım bakalım nasıl bir bebek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?