bende kontrole gittim bugun kızımın başı aşagıda. 1250gr ve boyu 37cm.olmuş .bana tatilde cok kilo almıssın dedi 1ayda 3 kilo cokmus başından beri cok iyi gidiyordun aman dikkat et ekmek makarna hamur işinden uzak dur dedi.oysaki hamileliğimin basından beri 6-7 kilo aldım cok mu?
edacım aldığın kilo çooook normal...ama kilolu hamile kaldıysan dr özen göstreiyor olabilir fazla almamana..normalde çok iii..keşke bende becerebilseydim..bu löp gibi oturdum karşılığınıda aldım
Gözünaydın canım.Maşallah kızına. Ne güzel. Ben geçen ay 5 kilo birden almıştım. Dr. ekmeği ve hamurişini kısıtla dedi,bu ay hiç almamışım,aferin aldım. Ama toplamda aldığım kilo 12,5 kg.
yok canım 51kiloyla hamile kaldım şimdi 57yim ama bugun nedense böyle söyledi cok şaşırdım
bende kontrole gittim bugun kızımın başı aşagıda. 1250gr ve boyu 37cm.olmuş .bana tatilde cok kilo almıssın dedi 1ayda 3 kilo cokmus başından beri cok iyi gidiyordun aman dikkat et ekmek makarna hamur işinden uzak dur dedi.oysaki hamileliğimin basından beri 6-7 kilo aldım cok mu?
ne demek aslıcım şimdi bende yüklüyorum.sende bakarsın dinlenmiş olursın canımcım.
canım bebişe de sana da maşallah bence aldığın kilo çok değil ben de baştan beri 5 kilo aldım ama doktorum dikkat etmemi söylüyor çünkü ben kilolu başladım.
herkese iyi geceler hepinizi öpüyorum byee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?