2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünaydın canım.Maşallah kızına. Ne güzel. Ben geçen ay 5 kilo birden almıştım. Dr. ekmeği ve hamurişini kısıtla dedi,bu ay hiç almamışım,aferin aldım. Ama toplamda aldığım kilo 12,5 kg.

edacım aldığın kilo çooook normal...ama kilolu hamile kaldıysan dr özen göstreiyor olabilir fazla almamana..normalde çok iii..keşke bende becerebilseydim..bu löp gibi oturdum karşılığınıda aldım

yok canım 51kiloyla hamile kaldım şimdi 57yim ama bugun nedense böyle söyledi cok şaşırdım

slm iyiakşamlar doktora giden ARKADAŞLAR İYİ HABERLERİNİZE SEVİNDİM.maşallah bebeişlere.benim gbeğimde sertleşme oluyo.hareketler dışında sizde de oluyor mu?bebiş mi geriliyo ne?hamişliğin bu kısmı çok hoşuma gitti.bebiş kıpır kıpır.yerim ben onu.

iyi aksamlar kizlar, oglumun odasini yavas yavas hazirlamaya basladik cok guzel oldu, bu hafta biter isi inslh, odasinin resmini ceker koyarim size:dance:

merhaba kızlar...bende kontrole gittim bugün..kızım iyimiş çok şükür...yalnız baş yukarıda ayaklar aşağıda içim...dönebilir dedi ileriki haftalarda....1540 gr 38 cm boyu imiş....suyunda filan sorun yok..iyi yani...artık günde kaç defa hareket ettiğini yaz dedi...en az 10 defa hareket etmesi gerekiyormuş....elinin altında kağıt kalem bulunsun yazmaya çalış dedi...eğer hareketlerde azalma olursa bana haber ver dedi....31 aralıkta işten ayrılıcam 2 ocakta raporumu alıcam dr.dan....bundan sonra evdeyim...birşey sorucam magnezyum kullananınız varmı varsa ne zamana kadar kullanın dedi dr.unuz....ben bugün yazdırmayı unutmuşumda h.içi yazdırayım diyorm....

ayrıca bugün birden fazla güzel haber gelmiş..ne güzel..bebişlere iyi bakıyor anneleri.....
hepinize ve güzel bebişlerinize maşallah....
bu ay 1 kilo aldım...dr. güzel ve diyete devam dedi..fazla kaçamak yapma en fazla haftada bir kere dedi....ya tam iştahım açılmış hayatımda ilk defa bahanemde var yemek için hamileym diye...ama yiyemiyorum yaa...şöyle doya doya götüremiyom canımın istediklerini...

canım bebişe de sana da maşallah bence aldığın kilo çok değil ben de baştan beri 5 kilo aldım ama doktorum dikkat etmemi söylüyor çünkü ben kilolu başladım.

herkese iyi geceler hepinizi öpüyorum byee

benim belim koptu tüm gece kızımın cicilerine foto çekip siteye yüklemeye çalıştım enelciim saolsun yardımcı oldu ve de selence tabii iksine de teşekkürler:1hug:

aysincim maşallah kuzucuğuna güzel haberler almışsın.rabbim daim kılsın inşallah.
herşey gurubumuz için iyi gidiyor.hadi bakalım sıra diğer arkadaşlarda.

ayşin maşallah kızına sende güzel haberlerle gelmişsin....inşallah ilerki haftalarda başı aşağı döner...ben kağıt kalem tutmuyorum ama ne 10u kaç defa hareket ediyor 10 la kalsa:asigim:aman maşallah nazar değmesin kızıma
bu arada ben kalsiyum kullanmaya başladım yeni.günde 2 defa alabilirsin dedi..ama süt peynir yoğurt zaten yiyorum fazlada almayayım diyorum...

hele şu yeme konusunu hiç açma..hiç gönlümce yiyemedim hamileliğim boyunca..herşeyde gözüm kalıyor ama çıt çıkarmıyorum yoksa eşim ne yapıp edip yedirecek bana..şuan deli gibi açım mesela habire su içiyorum geçiştirmeye çalışıyorum

aysin cok guzel haberler bunlar, ne guzel ya siz surekli orda kontrole felan gidiyosunuz, ben ne boyunu ne kilosunu hicbirseyini bilmiyorum sanki dag basinda yasiyorum yaa

oy ben uyuyorum sewgili mart anneleri kendinize ve yawrularınıza iyi bakın sütünüzü için gecikmeden siz de yatın:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…